Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pozdrav vsetkym...
lisina
| 22. 3. 2010 13:03
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

a sla na pokoj....Na pokoji jsem spala a spala a kdyz byli nejake bolesti hned sestra dala prasek.. sla jsem poprve po operaci sama curat to bylo neprijemny,ale kdyz budete hodne pit opravdu 2,5litr min tak se to behem chvilky procisti a nebudete mit zadne bolesti.Ja to dodrzela a dva dny po operaci jsem nemela problem s curanim.No potom jeste laparo plyn ten mi taky dal zabrat je to neprijenmy,ale nema to kazdy,ja zrovna ano tak me to tri dny tlacilo v brise az k rameni.Ale i to se da zvladnout.Tak potom treti den po operaci jsem sla na velkou,no bala jsem se zatlacit samo sebou ale sestra rikala klid niceho se nebojte a kdyby to neslo dam vam cipek....bala jsem se a tak jsem si rekla o cipek a potom to slo celkem dobre,neni to prochazka ruzovim sadem,ale zadna tragedie taky ne.Dnes jsem presne tyden po operaci bricho poboliva,trochu krvacim,ale da se to zvladat.Holciny klid fakt!!!! Ono se to rekne co,ale nejde to ja vim mela jsem ty same pocity......Hele cokoliv chcete vedet ptejte se.....ja jdu zase koukat na telku.....odpocivat
tak snad jsem to alespon v kostce popsala...zatim pa a krasne jaro vsem!!!!
. Jsem ráda, že jsem našla tuhle diskusi. Ve čtvrtek se mám jít objednat na operaci, chtěla bych pouhou hysteroskopii, ale gynekolog mi doporučuje rovnou odstranit dělohu - kyretáž je prý stejně jen dočasné řešení atd... atd.... a tak mám tři dny na rozmyšlenou a vůbec nevím, jak se rozhodnout. Podle čínské medicíny už třetí měsíc piju čaje, přišla jsem ale pozdě, čaje mohou pomoci jen při myomech do 4 cm a i to je hraniční velikost. Já mám myomy dva - 4 cm a 4,5 cm a poslední rok jsem hodně krvácela, asi každý třetí měsíc opravdu moc, mences a poté špinění mám čtrnáct dní. Je mi 45 a do přechodu mám ještě kousek ... A tak si zatím pročítám tuhle diskuzi a zatím se samozřejmě šíleně klepu strachy..... mimo jiné i z hrozících pooperačních potíží s močením, inkontinencí, se stolicí - taky pro mě hrůza, protože moc trpím na hemeroidy .... Díky za všechny vaše příspěvky
Prosím tě napiš do deníčku vše at si to zítra můžu ještě přečíst.V úterý ráno nastupuju na kliniku k Apolináři.
Začíná to na mě pěkně dolehat.Už se nemohu dočkat,až to budu mít za sebou.Pá enzilka.
...
uz bych vazne mela zklidnit co....