Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Pro Mabi, vincentku a ostatní
cikinka
| 27. 3. 2010 11:19
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Mas predsa toho "najuzasnejsieho" chlapa na svete. Ja sama mam nieco podobne, ani som od neho nic necakala, ale citila som ze je rad, ze som v poriadku.Tak ti drzim palce, aby si to citlive obdobie preckala, hodne pomaha humor a dobra nalada, moc sa sebou nezaoberat. Maj sa krasne, hodne jarnej pohody
. Lia
Myslela jsem si, že až se vrátím z nemocnice, budu mít na řůžích ustláno a ono mi tam zbyly jen ty trny. Manžel sice uvaří, společně nakoupíme nebo třeba umyje nádobí, ale taková ta podpora od srdíčka, jako abych cítila, že mě má rád, aby mě třeba objal, pohladil nebo tak něco, mi prostě chybí. Nemyslím ***, na ten nemám zatím ani pomyšlení, ale takové to teplo chlapské náruče doma nemám. Hodně se tím trápím a hodně mi to ubližuje a vůbec nevím, co s tím. Jsme s manželem 25 let, za ty roky jsme si něco zažili tak proč najedou tohle?
. Jaké to máte doma se svým chlapem vy? Je to normální, že se s tím mužský musí nějak srovnat nebo mám doma "pitomce"???

.Moje mírná inkontinence stále trvá a její intenzita kolísá.Nemůžu na to přijít na čem to záleží.Mám kolegyni se stejným problémem ,která není po hysterektomii a dochází na urogynekologii,kde jí tuto minioperaci k odstranění inkontinence nabídli.Ještě to odkládá a zvažuje.Počkám jak dopadne a pokud by se to horšilo asi bych o tom taky uvažovala.Děkuju ti že ses ozvala.Mně ta LAVH dnes připadá jako vdálená minulost ,celý loňský rok byl pro mě velmi náročný,v naší rodině se pořád něco dělo a byly to samé nepříjemnosti.Te´d už mám připravené kolo a těším se že konečně vyrazím.Měj se moc moc hezky a zdravě a někdy se ozvi,Evina

. díky.....
Raději z okna na to krásné, dlouho očekávané jaro. 
Držte mi prosím pěsti na to štěstí.Jste totiž všechny hrozně prima!!!!!!!!Jak se vrátím tak napíšu.