Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro nadku
vwin
| 15. 3. 2010 17:59
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Napisem vam, co je u mna noveho. Bola som na urodynamickych testoch. Docela to slo.....ale znesem iba 1 dcl tekutin. Som zahrnuta do nejakej studie k vyhodnoceni celkoveho ucinku lieku na stenu moc. mechura. Neviem, nazov lieku asi nemozem pisat.. Mam nadmerne aktivny moc. mechur. Vsetko tukam do digit. dennicku....no sranda.
Niekto sa tu pytal na lazne, tak prvy krok mam uz za sebou, bola som za svojou gynekologickou, napisala mi doporucenie. S tym pojdem za svojim praktickym lekarom, on to vraj vypise a posle, asi na poistovnu. Tak mi drzte palce, aby sa to podarilo. Gynekologicka mi vravela, ze musia byt pooperacne problemy. Tak mi napisala vsetko co mam.....nespavost, urologicke problemy, nemoznost brat hormony-rodinna anamneza rakoviny. Tak sa modlim, aby sa to podarilo.. Chcela by som to vsetko stihnut, kym nechodim do prace. Potom sa naplno vrhnem do pracovneho procesu....ovsem, jak si nieco najdem. To je asi zhruba vsetko. Zdravim nadku
, som rada ze ti to nakoniec vsetko dobre dopadlo, pekne odpocivaj a naberaj sily....vela pohody a kludu.
Tak vas vsetky este raz zdravim, boze uz nech je jaro! Lia.

1.3.jsem byla na operaci,vzali mi jenom delohu,laparoskopicky,ale 2 hodiny po operaci nastali problemy,krvaceni do bricha,meli co delat,aby mi zachranili zivot,skoncila jsem na Aru.Domu me pustili po 10dnech,ale porad to neni ono.Nakonec mi udelali jizvu,od pupiku az dolu.Chtela jsem se zeptat,kdyz jdu na velkou,nebo i na malou,tak me boli dole v podbrisku,je to normalni?Jinak jeste porad polehavam,dlouho stat nevydrzim,je mi hned,nejak spatne.Jeste jsem dostala leky na vysoky tlak,se kterym jsem pred operaci problemy nemela.Uz aby mi bylo dobre,jsem z toho docela nervozni.V utery jdu do nemocnice vytahnout stehy,tak se ozvu.
Jen by ses ještě víc psychycky rozhodila,šetři sílu na zítřek!!!!!!!Já tě budu za týden následovat.Držím moc pěstičky a těším se až si pak tady řekneme že to vlastně tak hrozné nebylo.
Drž se!!!!!!!!!