Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Holky moc diky
Ajinka76
| 24. 2. 2010 17:48
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Lia
operovana som bola 2.11.09, deloha plus vajecniky LAHV, operacie sa nemusis bat, pooperacne bolesti nie su velke, niektore tu pisali, ze dokonca nemali ziadne. Kazdy to znasa inac, ja som mala bolesti ako pri silnom menzese, po narkoze som zvracala, vsetko sa da upravit liekmi, nenechaju ta trpiet. Da sa to zvladnut, budes prekvapena, ze si mala take obavy. Ten pooperacny stav sa velmi rychlo lepsi, na treti den uz budes cupr-babka.
Tak sa nestrachuj. Ked mas obavy z narkozy, tak im to povedz, vsetko budu s tebou pred operaciou konzultovat. Drzim palce, zdravim Lia
.

. No vidis, uz to mas za sebou-ani to za tie reci nestalo-hovorievala moja mama. Tak sa drz, opatruj sa, resp. nechaj sa opatrovat, hlavne odpocivaj. Den co den to bude lepsie
a pooperacne problemy nech sa ti vyhnu oblukom. Maj sa kraaaasne. Zdravim, Lia.
Tak že se pěkně vyspinkej
.Bolesti jsou po operaci to je jasné,ale dají se vydržet dostaneš hned něco na bolesti a druhý den už to bylo dobré.Šla jsem na sál s tím,že nevěděli zda to půjde laparo,ale náhodou to vyšlo.Je nepříjemné jen to příšerně zaplynované břicho,ale od toho Ti též pomohou dostaneš prášek nebo injekci a pak už to je pohoda.Šla jsem domu pátý den po operaci a kdybych neměla ty malé jizvičky ani nevím, že jsem na nějaké operaci byla.A močení je to stejné jako před tím, možná chodím častěji,ale to je vše.Tak se drž a fakt se neboj.Pokud Tě ještě něco zajímá klidně napišJinak doufám,že za týden napíšeš,že jsem měla pravdu.
jak to tak viete....tie Vase diagnozy? Ked som bola na urogynekologii, tak som si to trosku precitala, aby som nebola za uplneho blbca, jedine co si pametam, tak je - plastika prednej a zadnej steny a to je tak vsetko, aj to neviem ci spravne...ze by ten spankovy deficit
sa uz pomaly zacal podpisovat na mojej pameti....no nic budem verit, ze to je vekom.....zdravim, spec.sestricky
.Zdravim, Lia.