Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Pro Cikinku
Ikina
| 9. 2. 2010 12:57
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Evunko ahoj,moc Tě zdravím.Získala jsem pár informací ohledně cvičení, tak se podělím. Snad Tě tím nebudu obtěžovat.Neprovádět cviky, kde musíme zatínat vnitřní břišní svaly.dojde k povolení vazů, co drží poš. pahýl a dojde k prolapsu stěn a moč. měchýře.V podstatě bychom taky neměly zvedat nic nad tři kg.A to už napořád.Dále nic, co způsobuje otřesy břicha a páteře.Nejvhodnější je chůze, jízda na kole,ale spíš rovinatý terén,plavání,Pilates, jóga,odlehčený aerobik.Osobně si myslím, že každý asi vyzkouší dle vlastního zvážení, co snese.Já jsem dost akční,tak volím plavání,výšlapy do kopců a teď, co je tak hnusně,orbitreck.Každé dva týdny chodím na masáže, to je moc fajn.Taky jsem začala s tím cvičením od Mojžíšové,je to opravdu dobré na břicho, zadek a pánevní dno.Je to sice proces dost zdlouhavý, ale výsledky mi přinese, já si věřím a vůli mám taky.Evunko, ráda bych se Tě zeptala, jak dlouho Ti odcházely stehy zevnitř.Mně 9 měsíců po operaci gynekolog vytahoval už potřetí stehy co se prý nějak prořezaly. Způsobovaly mně trošku problémy,teď je klid.Moc Tě zdravím, Ikina

.
Tedy doufám, že Vám můžu tykat.
Moc mi Vaše podpora pomáhá a Vaše rady jsou nad zlato.Doufám, že i já budu moci po operaci radit ostatním čekatelkám...
Moc mi pomáhá účast a slova povzbuzení těch , co již mají po operaci a jsou v pohodě. Holky, taky jste měly takový strach? Já jsem fakt posera....Myslela jsem, jak to v pohodě ustojím, ale nedaří se..
.S tím jsem začala taky v neděli.
.
V které nemocnici to bylo? Určitě záleží na konkrétním případu, ale ta možnost je optimistická...