Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
něco o zácpě
CLAUDIE
| 9. 2. 2010 17:38
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Krásné dny a napiš.

Evunko ahoj,moc Tě zdravím.Získala jsem pár informací ohledně cvičení, tak se podělím. Snad Tě tím nebudu obtěžovat.Neprovádět cviky, kde musíme zatínat vnitřní břišní svaly.dojde k povolení vazů, co drží poš. pahýl a dojde k prolapsu stěn a moč. měchýře.V podstatě bychom taky neměly zvedat nic nad tři kg.A to už napořád.Dále nic, co způsobuje otřesy břicha a páteře.Nejvhodnější je chůze, jízda na kole,ale spíš rovinatý terén,plavání,Pilates, jóga,odlehčený aerobik.Osobně si myslím, že každý asi vyzkouší dle vlastního zvážení, co snese.Já jsem dost akční,tak volím plavání,výšlapy do kopců a teď, co je tak hnusně,orbitreck.Každé dva týdny chodím na masáže, to je moc fajn.Taky jsem začala s tím cvičením od Mojžíšové,je to opravdu dobré na břicho, zadek a pánevní dno.Je to sice proces dost zdlouhavý, ale výsledky mi přinese, já si věřím a vůli mám taky.Evunko, ráda bych se Tě zeptala, jak dlouho Ti odcházely stehy zevnitř.Mně 9 měsíců po operaci gynekolog vytahoval už potřetí stehy co se prý nějak prořezaly. Způsobovaly mně trošku problémy,teď je klid.Moc Tě zdravím, Ikina

.
Tedy doufám, že Vám můžu tykat. 
Moc mi pomáhá účast a slova povzbuzení těch , co již mají po operaci a jsou v pohodě. Holky, taky jste měly takový strach? Já jsem fakt posera....Myslela jsem, jak to v pohodě ustojím, ale nedaří se..
.S tím jsem začala taky v neděli.
.
V které nemocnici to bylo? Určitě záleží na konkrétním případu, ale ta možnost je optimistická...