Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

Homolka
vajerka
| 31. 1. 2010 09:25
Ahojky,
10.2. to bude už rok co jsem byla na operaci LAVH na Homolce. Měla jsem problémy už od 28 let takže jsem byla 2x na zákroku na čípku u nás v Roudnici pak jednou v Motole a nakonec mi předloni asi v září řekl gynekolog, že bych měla promyslet tu hysterektomii dítě mám a než pořád trnout hrůzou, že se to překulí v něco jiného rozhodla jsem se pro operaci. Pátrala jsem na netu a zjistila, že na Homolce se na to specializují tak mi pan doktor napsal doporučení. Byla jsem moc spokojená s přístupen, personálem i výsledným efektem.Kdybych tohle všechno co bude věděla dříve už bych chtěla jít na operaci daleko dřív a ušetřila bych polehávání v nemocnici .
Nic mě nebolí je mi fajn na břiše mám jen 4 malé jizvičky. Kam chceš jít na operaci si můžeš vybrat máš na to právo. Tak držím palce a přeji štastnou volbu. Eva
kakajda-homolka
kackin
| 31. 1. 2010 08:51
Ahoj. myslim si že si nemocnici mužes vybrat jakou chceš dala bych hodně na pocity. J8 mám za sebou už 3 operace. Dvě jsem prodělala na Kladně a třetí ted na HOmolce . Rozdíl byl hodně velký. A na víc kdybych šla možná už na tu 2 tam tak bych asi na 3 nemusela a mněla i možná 2 dítě. Pražandy tam tvrdily že homolka -gynekologie je nej. Jáj sem byla spokojená myslim že zkušeností mám dost. Jsem hrozná i na jídli ,ale docela mi tam i chutnalo, výborný doktoři až mne to překvypilo je tam takový rodinný přístup.Uvidíš jak se rozhodneš. Neznám táborskou nem. zeptej se v okolí třeba se dozvíš víc. AHOJ a žádné nerviky.
diskuze
CLAUDIE
| 31. 1. 2010 04:09
Ahoj děvčata, tak jsem opět zavítala na stránky, a připojím pár řádků. 2.2. budu již dva měsíce po operaci. Tak to uteklo, cítím se dobře, nasadil mě hormonální léčbu na šest týdnů. Pak chci přejít na přírodní, zavádím Vagifem, máte s tím některá zkušenosti? Napište,
Jinak já jsem před operací brala na posílení imunity hlívu ústřičnou, a taky jsem dost schudla, Věděla jsem už od velikonoc, že půjdu před vánocemi na operaci, tak jsem si o to i sama požádala, tak jsem se pustila do chudnutí a dala jsem dolů teměř 20 kg. Teď si váhu stále držím, taky jsem cvičila na velkém baloně na posílení pánevního dna, mám dvd od Davida Hufa, jeho cvičení mě oslovilo a taky bavilo. I teď už pomalu nějaké cviky s ním cvičím. Myslím si, že cvičení pomáhá hodně, a taky pohoda, doma v práci. Lídě přeji brzkou rekonvalescenci, šetři se , a Cikince a ostatním čekatelkám, pohodu, klídek, vše bude dobré. Taky Evě za stránky na cvičení, už jsem se přihlásila. Všechny zdravím pa Claudie
Mám jít na Homolku?
kakajda
| 30. 1. 2010 23:42
Konkretizuju svůj dotaz: mám jít na Homolku? Je tu hodně jejich spokojených pacientek? Je nějaká nespokojená? Myslíte, že smím zrušit své objednání ve "své" nemocnici (je to až na 22. února)?
cikinka
kakajda
| 30. 1. 2010 23:16
Tak jsem byla včera (v pátek) v nemocnici pozeptat se, jestli se musím na krev a další objednávat a jak to chodí. S hrůzou jsem zjistila (od odměřené sestry), že ten papír od primáře z předoperačního objednání musím nejdřív odnést své obvoďačce, ta mi rozepíše žádanky na krev (krevní skupinu nechtějí!), EKG a RTG, potom si na to dojedu, potom si pojedu pro výsledky a s nimi půjdu zase za obvoďačkou a potom verdikt schopna/neschopna operace vezmu na příjem. Tak je dobře, že jsem se šla pozeptat, tohle jsem netušila, doktor mi to neřekl, i když jsem mu sdělila, že jsem v životě na žádné operaci nebyla, takže vlastně ani nevím, na co se mám ptát, když řekl: Ptejte se... Jsem z toho zase strašně rozmrzelá, už od včerejška, mám strach, takhle si chápající personál nepředstavuju. Už poněkolikáté sama sebe přesvědčuju, že ty lidi v táborské nemocnici jsou snad při operaci dobří profesionálové, ale jestli velkou roli hraje i psychika pacienta, tak v tomhle ohledu jsou nuly. Je mi zle, buší mi srdce, představuju si nejhorší, v duchu se s nimi hádám... Je mi fakt blivno, nejradši bych nikam nešla. Až se to zvrtne, tak si budu vyčítat, že jsem se na ně neykašlala a nevyhledala jinou nemocnici. Ale bude to tam lepší? Mám se hrnout na Homolku? Ach jo.
Aloe vera gel
kristyna015
| 30. 1. 2010 17:05
http://www.zdravaporadna.cz/…ontent/aloe-vera

Ahojky holky tak musim s váma nesouhlasit, protože mě aloe vera gel pomohl...tady si přečtěte článek a udělejte si obrázek sami...Papa zdraví Týnka
pro všechny-cvičení
kalo
| 30. 1. 2010 16:48
Slíbené stránky:
www.programprozeny.cz

www.corewellness.cz
Tak zkuste štěstí, třeba Vám to pomůže.
Eva
pro kalo
Valenka2
| 30. 1. 2010 16:30
Ahoj Evi
Děkuji za přivítání, jde to v mezích normy, jizvu mám samozdřejmě citlivou, ale dodře zhojenou, ani nešpiním.
Ta únava je ale hodně znát.
To je dobře, že máš kamaráda, ve dvou se zvládá všechno líp.
Přeji všem pěkný den .
Lída
Pro kakajdu a kackin
cikinka
| 30. 1. 2010 16:18
Ahojky, tak termín už mám je to 18.2.2010. Myslela jsem, že budu čekat déle, takhle rychle jsem si to zase nepředstavovala, ale alespoň na jaře už budu dělat na zahrádce... Nemocince taky nemusím,ale co se dá dělat, není to nadlouho. Primáře na Homolce jsem se ptala na Wobenzym, a jak se nejlépe připravit na operaci. Ten mi řekl, žádný wobenzym, jen psychická a fyzická pohoda, což je asi větší problém, než ten wobenzym...Tak snad nějakou meduňku a chmel na nervíky a možná tak kiločo, dvě shodit...To Aloe Vera piju už delší dobu v lékárně stojí asi 200 Kč a je ho tam na měsíc..Zda pomáhá nevím, ale říká se "Věř a víra tvá tě uzdraví"...
Dnes byl krásný den, tedy alespoň tady na Mělnicku, hned je nálada lepší. Všechny moc moc moc zdravím a přeji krásné odpoledne a jen dobrou náladu...
Jo, ta předoperační vyšetření nesmějí být starší 10 dnů, tedy alespoň na Homolce a je tam krev, moč, rentgen plic a srdce a EKG. Krevní skupinu a žloutenky mi dělali na Homolce...Ale to snad vše říkají na předoperační konzultaci.
pro iviviv
kackin
| 30. 1. 2010 11:13
Ahoj, tak jak se daří. Doufám že se už vše zlepšilo. Já už špiním jenom malinko ,jizvy už mám skoro zahojený. Jenom ta unava padne to vždycky na mně tak najednou, ale je to pořád lepší a lepší.Doma už se začínám zapojovat do domácích prací. Ve čtvrtek jdu na kontrolu a bude mne pan doktor i prohlížet tak jsem zvědavá. Akorát mám problém dostala jsem hor. náplasti a vubec mi nedrží na těle pořád se mi odlepují ,ale i to se vyřeší. Hodně zraví a odpočinku a napiš jak se daří.
pro cikinku
kackin
| 30. 1. 2010 11:06
Zdravím ,chtěla jsem tě podpořit jak si se rozhodla. Já bych se rozhodla stejně. Budeš mít klid a nebudeš se nervovat. A neni to tak strašný . Už máš nový termín.Držím palečky at jdeš co nejdříve. Pa
Cvičení a hubnutí.
jamami
| 30. 1. 2010 08:08
Ahoj, jsem doma 3 týdny po LAHV a váhu držím beze změny, spíš hlídám jídelníčky jak jsem si zvykla s hubnutím před operací. Když tu čtu ale stesky po cvičení, mám chuť začít posilovat, i když jsem nikdy vlastně cíleně necvičila. Tak prosím, pokud máte některá polopatické rady pro laiky, třeba ty lázně nebo pobyty, kde se to vhodné cvičení dá naučit, napište.
Jinak pro všechny čekatelky, nic to není, cítím se fit a šetřím se jen z rozumu. Mám zkušenost s operacemi kolene a tam ty rány v týdnech hojení zásah neomylně připomínaly, po LAHV o žádné operaci už ani nevím,snad až na ty rostoucí chloupky .
pro bubak a Valenka2
kalo
| 29. 1. 2010 21:11
Ahoj Lído, vítám Tě z nemocnice doma a přeji bezproblémové uzdravování.
Těší mě, že to máš za sebou a celkem v pohodě.

Jak tak koukám, je tady hodně nových děvčat. Takže všem čekatelkám držím palce a nebojte se.

Pro bubaka: pořád beru antidepresiva, ale už víc jak měsíc spím bez prášků. Doktorka mi chtěla přidat další, odmítla jsem. Cítím se dobře a hlavně mám nového kamaráda, který mi pomáhá zvednout mé sebevědomí.
Poznali jsme se v lázních...
Abych nezapomněla, hodně píšete o cvičení. Ve Františkových Lázních jsme měly kromě procedur i léčebný tělocvik a doporučili nám nějaké webové stránky.
Najdu je a ozvu se Vám.
Přeji všem hezký poslední lednový víkend.
Eva
pro Bubáka
Valenka2
| 29. 1. 2010 20:35
Ahoj Bubáku
Jsem ráda, že to mám za sebou, bez potíží a v pohodě .Děkuju za pěkné přivítání, to víš, že se budu šetřit a zbytečně neriskovat.
S rozčilováním jsem začala hned včera, , takhle jsem zírala na vysvědčení.Škoda mluvit.
Uklidňuju se drbáním ko*** v kožíšku, je to bodrý na nervy.
Zdraví Lída.
Aloe vera gel
mmaki
| 29. 1. 2010 20:22
Souhlasím s AjkinouTaké jsem se ptala svojí doktorky a řekla mi něco podobného. Je to ted prostě modní záležitost jako byl Herbalife a jiné drahé produkty.
Tak holky pozor at vám to nesežere celou peněženku
Tělo lze dostat do formy daleko levněji stačí šikovnej bylinář.

pro Ikinu
evunka
| 29. 1. 2010 20:17
Já jsem to posilování ještě nevyřešila,ale štve mě to.Zkusila jsem badminton v hale.Fakt dobrý,je to intenzívní pohyb,ale namohla jsem si rameno a od té doby střídá jedna migréna druhou,takže tudy cesta nevede.Břicho bylo úplně v klidu,žádný problém.Jak budeš kontaktovat rehabilitační centrum,přes gyndu?Mně před půl rokem radila jedna rehabka pilates,jenže já to nikdy necvičila,jsem spíš typ atletky.Teď jsme zasypaní sněhem /Královéhradecký kraj /,ale jak to sleví,začínám pravidelně plavat.Zatím chodím rychlým tempem jak to počasí dovolí a sama cítím,že mám pár kilo nahoře.Film Líbáš jako Bůh znám skoro nazpaměť,je to můj oblíbený,často si ho pouštím.Kamila Magálová je krásná ženská.Myslím,že nevadí pár kilo navíc,ale musí to být pevné,vypracované a pak to dobře vypadá.A zase jsem u toho,chce to pohyb.Máme opravdu dost společného,to je super,zase se ozvi.
Aloe vera gel
Ajkina
| 29. 1. 2010 19:00
Reaguji na diskuzi ohledně aloe vera .Když jsem začala marodit odchytla mne kolegyně, která jej prodává a začala mi vyprávět jen a jen klady a jak mi to pomůže atd......Nedalo mi to, a zeptala jsem se přímo lékaře, který opravdu má mou důvěru a on mi řekl doslova : Ještě jsem neviděl nikoho, koho by to vyléčilo a ani mě nikdo o ničem nepřesvědčil, určitě to neškodí, ale dát za to tolik peněz??? Proč??? Je lepší si za to zaplatit dovolenou nebo nějaké procedůry extra v lázních. Tak zvažte co je lepší! Jinak zdravím čekatelky, ať už jim to uteče a mají to za sebou a ty co jsou po nedávné operaci též a přeji příjemnou a pohodovou rekonvalescenci
pro evunkuDÍ
ronny
| 29. 1. 2010 15:13
Dík, že jsi se ozvala na můj příspěvek máme podobné pocity, přeji Ti hodně zdraví . Určitě se ozvu , ale až po delší době , protože s Vámi diskutuji z pracovního počítače - doma nemám . zatím ahoj míla
Ahoj Lidu
bubak
| 29. 1. 2010 14:15
Ahoj šumavando ,
Tak to mně těší , že jsi se vrátila vpořádku a v pohodě.
Vítám Tě mezi spokojenými , dávej teď ze začátku na sebe bacha , opravdu se šetři- ono Tě to ale stejně přinutí.
Pusť nějaký pěkný doják , zachumlej se do deky , uvař si něco dobrého a odpočívej.
Jelikož jsem asi třímiliontá milovnice Brada Pitta - doporučuji vřele ověřenou klasiku , krásný film Legenda o vášni....
Já jsem čtvrtý měsíc po operaci , dělám vše neomezeně , i sedy lehy a nic zvláštního strašného se neděje.Tak doufám , že po této stránce už je vyřešeno.
Takže ještě jednou - posílám pozdravy ze středních Čech , byť se zkaženou náladou ze včerejšího vysvědčení jednoho z mých ,,borců".
Ahoj Bubák
Návrat
Valenka2
| 29. 1. 2010 12:49
Tak Vás všechna děvčata zdravím po návratu z nemocnice .Propuštěná jsem byla včera, operace břišní, tak jak jsem si přála a pan doktor mé přání respektoval, steh plastický vyndán též včera.Nebudu zde popisovat průběh hospitalizace,nečetla jsem zatím všechny příspěvky z diskuze, za těch deset dní co jsem tu nebyla jich přibylo moc, ale pobyt v nemocnici je podobný.
Musím se zde ale zmínit o nemocnici v Českých Budějovicích, jen samé plus.Opravdu, tam si neni nač stěžovat, tak hodné sestřičky, doktoři perfektní a co se jídla týkalo, bylo ho tolik, že nebylo možno vše sníst.
Jak už zde bylo několikrát psáno, tan strach na tom všem byl nejhorší a zbytečný, ale to už patří k tomu.
Všem čekatelkám přeju pevný nervy a nám absolventkám rychlé hojení a hodně zdravíčka.
Ze Šumavy
Lída.
Pro Sauly
Ikina
| 29. 1. 2010 11:19
Ahoj Sauly, na ty lázně pro maminku bych se asi nformovala u gynekologa.Já sama jsem nežádala(teď mně to moc mrzí), tohle znám jen z doslechu. Má se žádat do půl roku po oper. Jsou to lázně na křížek, tudíž hrazené a mělo by to být jako pracovní neschopnost.Tyhle informace má poskytnout lékař.Osobně si myslím, že si je každá žena po téhle operaci zaslouží.Mně to teď mrzí,že jsem to neudělala.Myslela jsem, že se beze mně rodina neobejde a že je nemohu nechat samotné.Hlavně manžel..Kdo by se o něj staral...A co kdybych si tam prý někoho našla...Tak jsem nejela a můj muž odešel k ženě o 15 let mladší.Omluva, trochu jsem odbočila.Ať mamka zkusí požádat co nejdříve,vyřízení chvilku trvá.Pokud bude moct, ať určitě jede, zaslouží si to. Ahoj IkinaA dej vědět, jak jste pořídily..
Pro Evunku
Ikina
| 29. 1. 2010 10:58
Ahoj Evunko, tak jsem koukla na to cvičení podle Mojžíšové.Jedná se o cviky při problémech s páteří. Jde tam taky o posilování pánevního dna,tudíž i břišních svalů.Já osobně to zkusím.Taky chci kontaktovat nějaké rehabilitační centrum, jistě narazím na někoho, kdo poradí. Cvičení v našem případě bude velmi individuální záležitost. Já kupříkladu tančila Flamenco,ale s tím je konec.Tím, jak podupávám, dochází k otřesům.Když jsem to nedávno zkusila, myslela jsem pak večer, že jsem si něco utrhla.Totéž bude asi s posilováním,třeba takové sklapovačky.Včera jsem si pustila film Líbáš jako bůh. Hraje tam K. Magálová.Pamatuju ji, když byla hodně mladá a hodně štíhlá.Teď ale vypadá mnohem líp Ženská může vypadat dobře i s nějakým tím kilem navíc.A nemusí to být zrovna herečka.Záleží na tom jak se cítí, zda je v pohodě, vyrovnaná.Když si vzpomenu, jak jse se cítila já před hysterektomií..Ranec nervů..Nečekané krvácení, kyretáže, nic nešlo naplánovat.Ty neustálé slabosti ze ztráty krve.Medicínské pokusy mé tehdejší lékařky..Reakce, které jsem měla po hormon. léčbě.Myomy,které rostly, cysty na vaječníku,a ty bolesti.Vážila jsem tehdy 59kg při výšce 174cm a bylo mi 46let.Dost jsem si na sobě zakládala.Ale upřímně musím říct, že dnes po roku je mi líp.I s těmi 5-ti kily navíc.Takže, když ty faldíky na břiše nepůjdou dolů, nezblázním se.Budu se jenom snažit, aby jich nepřibývalo.Měj se Evunko moc hezky a určitě napiš jak jsi to posilování vyřešila Ty.Ikina
pro Ronny
evunka
| 29. 1. 2010 10:41
Ahoj,já jsem taky nastupovala do nemocnice s pocitem že se mně to netýká.Vše jsem měla naplánované jen do dne nástupu do nemocnice,potom už nic.Tak jsem to prožívala.Jak nastoupíš,máš nejhorší za sebou,pak to jde ráz na ráz.Doma se co nejvíc zaměstnej,nejlepší je gruntování,my jsme malovali.Do nemocnice jsem si vzala pletení i když doma už dávno nepletu,byl to dobrý nápad,odvedeš myšlenky od operace a k tomu jsem poslouchala rádio z mobilu.Den utekl rychle a na noc dostaneš prášek na spaní.Držím palce a dej o sobě vědět.
hysterektomie
ronny
| 29. 1. 2010 07:48
Ahoj všichni co nám čekatelkám dodáváte odvahu . Já jdu na to již v úterý 2.2.2010 o ze stádia strachu jsem dospěla k pocitu jakoby se mě ta operace neměla vůbec týkat . Užívám Wobenzim a doufám , že mi to k něčemu bude když už stál tolik peněz. Nevím jak dlouho vydržím doma , když je člověk celý den sám tak na sobě začně hledat nemoci mě je lepší v práci - pracuji na počítači jako mzdová účetní - tak uvidíme. Tato diskuse mi opravdu moc pomáhala a tak ještě jednou děkuji všem co se umí podělit o své zkušenosti Míla
pro cikinka
kakajda
| 29. 1. 2010 00:00
To jsem si to ráda početla... Bojím se všeho, co smrdí nemocnicí - ale mně to fakt smrdí, cítím ten pach na sto honů, i když jenom mluvím s někým, kdo byl za pacientem na návštěvě. Brrr. No a jinak jsme na tom asi podobně Mám navíc strach i ze svých křečových žil. Brala jsem antikoncepci, a při objednávání na zákrok se dr. rozhořčil, proč mi ji můj gynekolog dává - s takovými křečáky. Jako bych já za to mohla! Potom mi řekl, že musím okamžitě přestat, tak jsem řekla, že jo. Jenže jsem asi nekývala dost důrazně, protože to zopakoval ještě jednou a nakonec mě potěšil slovy, že "taky jim tam můžu umřít na embolii". No není to na žalobu za zločin proti lidskosti? Potom nemám být celá vyklepaná a ochromená očekáváním věcí nejhorších Já se utěšuju, že snad i hulvát může být dobrý operatér. Zítra si jdu zjistit, jak se dělá to předoperační, nemám o tom ani páru, kdy krev a kdy to ostatní, jestli se musím objednávat atd. Ale moc se mi nechce a nevím nevím, jestli se nepřemluvím, že v těch závějích třeba ani nevyjedu ze dvora... Tak dobrou a hurá do dalšího čekacího dne.
pro kakajdu
cikinka
| 28. 1. 2010 20:23
Milá Kakajdo, neboj se. Operace bude v poho. Já vím, že nemám co mluvit, operace mne teprve čeká. Ale já už si to aloe vera taky koupila. Všude se píše užívat aloe vera gel, ale žádné ale vera jako gel jsem ještě neviděla. Vše je v tekuté formě. Taky jsem si řekla, že před operací zhubnu 3 kila, ale to nevím, jak udělám. Hlavně být psychicky v pohodě a v nemocnici si říci o injekci proti bolesti, protože bolest prý zhoršuje hojení....To je rad co? Jsem chodící encyklopedie, tedy ta teoretická. Ale jinak fakt děkuji všem za rady a povzbuzení, protože jsem taky poserka a moc se operace bojím...Kakajdo, drž se myslím na tebe a posílám energii. Byla jsem na Reiki masáži a tam mne masér do těla poslal energie až dost, takže přeposílám. Pa
pro kakajdu
cikinka
| 28. 1. 2010 20:23
Milá Kakajdo, neboj se. Operace bude v poho. Já vím, že nemám co mluvit, operace mne teprve čeká. Ale já už si to aloe vera taky koupila. Všude se píše užívat aloe vera gel, ale žádné ale vera jako gel jsem ještě neviděla. Vše je v tekuté formě. Taky jsem si řekla, že před operací zhubnu 3 kila, ale to nevím, jak udělám. Hlavně být psychicky v pohodě a v nemocnici si říci o injekci proti bolesti, protože bolest prý zhoršuje hojení....To je rad co? Jsem chodící encyklopedie, tedy ta teoretická. Ale jinak fakt děkuji všem za rady a povzbuzení, protože jsem taky poserka a moc se operace bojím...Kakajdo, drž se myslím na tebe a posílám energii. Byla jsem na Reiki masáži a tam mne masér do těla poslal energie až dost, takže přeposílám. Pa
děkuju všem sdílným
kakajda
| 28. 1. 2010 17:32
Milé ženy, jsem moc ráda za všechna sdělení. Zkušenosti se sice různí, ale je dobře, že některé píšete celkem reálně - z těch juchajících statečných pacientek mi bylo nanic, bála jsem se, že já jediná jsem posera. Už se tu taky někdo zmínil o klystýru, bolení v zádech, průjmu, nehojící se ráně.., tak mám pocit, že už jsem připravená. Dneska ráno ještě za tmy jsem také ve zdraví přežila šílený smyk na tříproudé silnici, nic zrovna nejelo, ze závěje mě vyprostili pánové z prvního protijedoucího auta, tak je mi asi osudem dané, abych tu operaci podstoupila. Uf. Jo a koupila jsem si Aloe vera gel (ale není gelovatý) a homeopatika. Peněženka sice zeje prázdnotou, ale určitě mi to pomůže.
pro AlcaG
DANDULA
| 28. 1. 2010 14:58
AHOJ AlcaG ted sem četla tvůj příspěvek do diskuse je mi 42 let a taky mám po operaci mě teda nebraly všehno ale jenom dělohu ! jsem po operaci už 3 měsíce ale řeknu ti že se pořád cítím jak zmlácenel pesjsem eště pořád doma na neschopence jelikož sem měla velký zánět močáku a bolesti při močení! mě to dělaly taky řezem a taky mě z toho vytékalo cosi(primča řekl že prý mi vytékají špeky takže to je asi úplně normálníneboj myslím si že tě eště do práce nepošle ono se to totiž řezem hojí dlouho tak mi to můj pan primář řekl! Jinak já taky vstávám do práce už ve 4 hodiny protože do práce dojíždím 20 kilometrů a taky si eště nedokážu představit že bych tak brzo měla vstávat! přeji ti aby sise brzo uzdravila a abysi se ti jizva brzo pěkně zatáhla a aby tě nic už nebolelo!! já sem na tom úplně stejně! s pozdravem DANDULA
Pro všechny
cikinka
| 28. 1. 2010 14:53
Zdravím, 2 dny jsem tu nebyla a koukám, co nových příspěvků se sem dostalo. Je to moc fajn. Člověk na to není sám. Já měla nastoupit teď v pátek, ale mám nějakou virozu, tak si budu zítra volat na Homolku pro další termín. Nakonec jsem se rozhodla, že na tu operaci půjdu. Mám na ní jít teď, nebo za rok. Navíc tím zabráním možným problémům s děložním čípkem. Myom je asi 4,5 cm, což není moc, ale prý by to při této velikosti mělo být laparo bez problémů, navíc stále roste. Všem které jste mi napsaly a jakkoli mne podpořily, tak moc, moc, moc děkuji. Je to super mít kolem sebe takové fajn holky, i když vlastně pouze virtuální...Ale třeba se někde sejdeme, nebo založíme nějakou neziskovku nebo nadaci, žena po hysterektomii. Už jen tahle poradna je super a pomohla určitě mnoha ženám. Některé z Vás navíc v sobě mají spoustu energie a takovou moc, že nám poserkám před operací dávají optimismus a zbavují nás strachu, že Bubaku? Díky moc a já se ozvu, až budu mít termín...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
Remi - Mirka
7. 6. 2025 07:20
73456
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55