Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

Homolka
kakajda
| 2. 2. 2010 20:51
Zdravím. Dnes ráno jsem ÚPLNĚ zapomněla, že se mám odhlásit v původní nemocnici. To by mě zajímalo, jestli je to jen skleróza, nebo nějaký obranný blok mého mozku. Když jsem si vzpomněla, tak nebrali telefon, ale po hodině jsem se dovolala a oznámila jim to. Podala jsem to jako fakt a hotovou věc, odhláskovala své jméno a bylo to. Sestra byla dost udivená a zeptala se, jestli jsem se rozhodla jen tak subjektivně. To se mi líbilo, takže jsem horlivě souhlasila, že naprosto subjektivně. Uf. Náramně se mi zlepšila nálada. Přeji všem taky nějakou radost, ať je nám fajn.
AlcaG
DANDULA
| 2. 2. 2010 13:55
Ahoj sem ráda že si zareagovala na můj příspěvek! Ptáš se jestli sem měla taky takové problemy? Takové problémy sem neměla tedy ne průjem spíše naopak děsnou zácpu a strašný bolesti už jen z toho že to nešlo ven . brr už bych to zažít teda nechtěla!! ale potom se to doma tak nějak samo upravilo. Ale eště pořád nejsem v pohodě sice sem po operaci už 3 měsíc ale pořád mám problem s močákem a taky se mi třesou ruce když začnu něco víc dělat .Včera sem byla na kontrole tak pan primář mi řekl ,že je to normální ! Teď teda beru nějaké prášky na močák a na bolesti v kříži ale jinak prý je to už celkem vevnitř pěkně zahojené. eště teda mě trochu bolí jizva zvenčí ale bylo mi řečeno že je to tím počasím tak nevím ,ale jinak to už de. Na kontrolu du až zase za měsíc tak snad už to bude dobry a pudu do práce Hele neboj se všechno bude zase dobrý to chce čas a hodně odpočívat nic nedělat jenom relaxovat!! JÁ sem teda měla zakázaný vzít i koště do ruky ! Takže dej na mou radu a šetři se všechno zase bude OK.
Dandule
AlcaG
| 2. 2. 2010 13:00
Taky jsem tu nová tedy asi měsíc.Jsem po laparo taky řezem.Po operaci se mi špatně hojila jizva,stále mi z ní vytékalo,ale už asi 3 dny je klid.Doktor mi řekl,že to neni nic vážného,že se jizva prostě hojí.Řezali mě do jizvy po císařáku.Během tady toho všeho jsem měla ze všeho hrozný strach.Asi je to už věkem je mi 45 let.Dnes jsem byl na výtěru z konečníku,protože jsem po operaci skoro měsíc a mám stále průjem,ale doktorka mi napsala doplněk stravy-tobolky a začíná se mi to upravovat.Na malou chodím asi stokrát denně a trochu mě to tlačí.Mám nasazené hormony a v noci nemohu spát.Návaly už trochu odezněly.Bolí mě záda a trochu břicho.Prostě paráda.Jinak je fajn.Do práce se zatím nechystám to asi až po šestinedělí.Jen jsem se chtěla zeptat,jestli jsi měla taky takové problémy a jak dlouho.

Děkuji moc za odpověď.Trochu mi pomáhá,když se mohu svěřit někomu,kdo o tom něco ví.

Taky jsem ležela s jednou pani/teď jsme kamarádky/ je jí 47 let.Hrozně mi pomáhala hlavně psychicky.Ať se nebojim,že to dobře dopadne.Mě to asi dopadlo,ale ji chudinku čeká ozařování a všechno to kolem.Našli ji rakovinu.Taky ji všechno vyndali a nakonec tohle.

Ještě jednou děkuji a budu doufat,že mi předáš své zkušennosti.
Pro Bubáka
cikinka
| 2. 2. 2010 09:41
Ahojky, plně s tebou souhlasím. Jezdím k bylinkářce a ta má na nemoci a problémy těla stejný názor. Stav těla je odrazem stavu duše, což je pravda...Která z nás je sama se sebou spokojená, nemyslím tím takovou tu občasnou spokojenost, ale celkový pocit. Jsme nespokojené s váhou, s prací, zlobí nás děti, nestíháme domácnost a život nám ve stresu pomalu protéká mezi prsty. Ta negativa se musí někde projevit a to je právě nějaká ta zdravotní indispozice, bolest žaludku, bloklá záda, to vše je nahroměděný stres. Až když nás to postihne, tak najednou přehodnotíme postoj k životu. Nějaké kilčo navíc, nevadí, že doma nestíhám, nevadí, v práci to taky zase není tak špatné, hlavně, to zdraví a pak už jde vše samo. Tak proč se na chvíli nezastavit, nic nám neuteče, proč se nerozmazlovat, tělo si to žádá, proč se rozčilovat, nic tím nezměníme, jen si ubližujeme. Život je krátký ...Tak hezky úsměv na rty, venku je tak krásně, svítí sluníčko . Tak se taky rozsviťme, hned bude lépe... Možná Vám to přijde "ujeté", ale já to tak nějak cítím..
Bubakovi přeji ať se jí v lázních líbí. To je přesně ono, pár kamarádek, vypadnout z domu a nechat se opečovávat..Tak kráááásný pobyt a načerpej moře energie..
pro kakajdu
zdoban
| 2. 2. 2010 09:18
Ahojky, normálně tam zavolej a když se budou ptát proč to rušíš normálka na rovinu jim řekni,žes sis vybrala jinou nemocnici. Žádný poklonkování,máš na to právo ,je to tvoje zdraví.Eva
Ahoj cikinko
kakajda
| 2. 2. 2010 00:06
Ahoj, tak já tedy píšu Jsem noční můra, tedy sova, ale hlavní důvod mého pozdního psaní tkví v synovi, který u počítače dělá věci do školy a teď tam sedí denně. Potom taky manžel, no a já se tam ani nevejdu. Když na víkend přijede dcera, tak už mám úplně utrum. JSem trochu rozpačitá, protože se normálně žádných diskusí nezúčastňuju (tedy taky jsem ještě nebyla v podobné, tj. předoperační situaci), tohle je novinka, a přímé oslovení a povzbuzování a pomáhání mě docela zaskočilo nebo překvapilo. Momentálně mi na srdci leží vypořádat se s původní nemocnicí, zavolat tam a "odhlásit se". V duchu si pořád přehrávám, co mi asi řeknou, jestli mi vynadají, nebo budou chtít osobní podpis něčeho, nebo ať jim vrátím projímadlo Až to zítra vyřídím (ufufuf), tak budu mít na dlouhý čas pokoj.Snad. Než se dostanu na konzultaci na Homolku, tak ty už budeš mít týden po operaci! Takže zdravím, držím palce a přeju (nám čekatelkám) hodně optimismu.
pro Kalo
bubak
| 1. 2. 2010 21:51
Ahoj Evi , tak to mám radost , že se Ti lázně takto vydařily .Opravdu mně to moc těší , ráda se doslýchám pozitivní , dobře dopadlé věci , i to když se někomu zadaří a najde tu pěšinku , která by ho mohla dovést k vytouženému štěstí.
Budu Ti držet palce aby Ti to , že Tě osud /jistě ne náhodou/ dovedl do lázní vyšlo jak nejlépe to jde a pomohlo Ti to v ostatních - psychických problémech - aby ses nemusela dopovat prášky , ale aby Tě nadopoval samotný běžný šťastný život..
Nechci tu mluvit jako kniha - to tedy rozhodně nejsem , ale jinak to co cítím ani vyjádřit nelze.
Jsem přesvědčena , a už jsem Ti to psala , že většina problémů , které tady řešíme - vězí v postojích které máme sami k sobě.
Myslím si , že většina z nás jsme typické ženské s nižším sebevědomím , které jsme si vypěstovaly sami , nebo se to povedlo někomu z našich rodin.Ta nespokojenost sama se sebou nám vytváří situace / například nevysvětlitelné krvácení , cysty../ kdy se dostaneme do času , který nás přinutí myslet víc na sebe , starat se víc o sebe / a ne jen o ostatní / všímat si sama sebe , začít odpočívat - byť je to třeba v nemocnici.
Najednou si totiž ten čas uděláme , ikdyž jindy to nešlo.......
No nic , chápu , že někomu se při čtení těchto řádek ježí chlupy , neuznají to , to je ale každého volba , já si to myslím, mně to takto bylo vysvětlováno a já s tím plně souhlasím. .
Věřím , že když najdeš cestu ke štěstí a spokojenosti sama se sebou , že prášky poletí z okna nenávratně pryč. .
Měj se krásně , čím dál lépe , a vy ostatní , které čtením ztratily čas - přeji krásný únor.
/Mně se blíží s Kamarádkama lázně - juchůůůů/
bubák
pro Ikinu
evunka
| 1. 2. 2010 20:10
jo,jo,stávají se věci,drž se statečně,bude zase líp a pak to všechno probereme.Zdravím
Pro Kakajdu
cikinka
| 1. 2. 2010 19:38
No, tak vidíš, jak se to hnulo. Zelenka je moc fajn a termín ti po konzultaci dá tak do 3 týdnů, takže někdy po půli dubna. To sis oddechla, že se termín posunul, co? A ještě větší oodech je, že půjdeš na operaci tam, kam chceš a tam, kde jim věříš. Tak se nenervuj a užívej krásného zimního počasí, na nervování je času dost. Já to mám za 17 dní, tak ti pak napíšu...Ale koukej sem psát, ať se nebojím zase já..Já tě taky potom podpořím. Tak pa, kráááásný večer bez nervů a slunce v duši...
Pro Ikinu
cikinka
| 1. 2. 2010 19:30
Milá Ikino, tak to je tedy pech. Moc ti držím palce, aby to nebylo nic vážného byla jsi brzy zase v poho. Taky mám nízký tlak, tak vím o čem mluvíš. Opatruj se a až budeš doma, tak se ozvi...Tak hodně zdraví přeje Inka
Ahoj cikinko, kackin a další
kakajda
| 1. 2. 2010 19:19
Z Homolky mi napsali už dopoledne, takový neutrální email, ať si zavolám. Objednávají ke konzultaci až na 2. půlku března, ale trochu jsme po telefonu rozebrali, že už mám jedno takové čekání za sebou, a termín první návštěvy mám už na 26. února. Půjdu k dr. Zelenkovi - já ho od vás znám, on mě ještě ne Teď se musím odhlásit v Táboře a mám zase na chvíli klid.. Snad i v duši... Ahoj.
Pro Evunku
Ikina
| 1. 2. 2010 18:52
Evunko zdravím Tě z jihu Jižní Moravy.Těšila jsem se, jak si s Tebou poklábosím,ale to bych nebyla já,aby se mi zase něco nestalo.Mám celá léta nízký tlak. Nějak se mi zatočila hlava v koupelně a já padla do bazénu.Pokusila jsem se zbrzdit střemhlavý let a tak jsem na sebe servala se zdi umývadlo.Probrala jsem se ve chvíli, kdy zrovna kolaboval můj přítel při pohledu na mne.Byla jsem dost potlučená, leč chodící a mluvící,což bylo pro mne nejdůležitější.Nešla jsem k doktorovi.Až dnes, donucena okolnostmi velice bolestivého charakteru. Zítra odjíždím do špitálu,mám něco s obratly hrudní páteře.Přestávám cítit levou ruku,mám příšerné bolesti na hrudníku a v zádech.A to jsem již několik let v ČID s poškozením páteře.Až přejde bolest a budu doma, dám to na papír.Už několik let si píšu všechny ty neskutečné příhody a zážitky které mne potkávají.Ráda bych se podělila s národem o trošku té legrace.Ještě se zmíním o tvých bolestech hlavy. Stejná zkušenost.Myslím si ale, že jde o problém krční páteře.Co se týká rehab. já chodím právě s tou páteří,ale po celý rok od operace jsem se zaměřila jen na masáže a lehké cviky na uvolnění svalstva.Nyní budu mít čas a příležitost zevrubně zjistit, jak je to s tím naším cvičením.Ozvu se Ti ihned po návratu.Měj se moc hezky,začínám od bolesti vidět dvojitě.Zároveň zdravím všechny holky,nebojte se,zvládnete to a Vy, co to zvládly,úsměv...Ikina
Homolka
cikinka
| 1. 2. 2010 11:19
Kakajdo, jestli ti z Homolky hned neodpoví, tak tam klidně zavolej, Fakt jsou i po telefonu hodně příjemní a budeš hned vědět na čem seš. Nevím, jak moc spěcháš na termín, ale i o tom se s nimi dá dobře mluvit, chtějí vyjít vstříc tobě, kdy tobě se to hodí... telefon je na netu...
kakajda-homolka
kackin
| 1. 2. 2010 10:22
Ahoj,nelekni se když hned neodepíšou mně to trvalo asi 4 dny pořád jsem to kontrolovala a nemohla se dočkat. Muj manžel mi řikal to samý , protože doma se o tom pořád bavíme tak řikal at už radši nic nezjištuju. Ale mne to taky pomáhá jsem ted sama doma syn je na horách manžel v práci tak se těšim vždy na nové příspěvky. Uvidíš že se určitě ozvou. Ahoj
Cvičení s Corewellness?
jamami
| 1. 2. 2010 08:36
Ahoj všechny. Máte s cvičením vlastní zkušenost? Ráda bych slyšela něco konkrétnějšího, než si pořídím DVD a pak zjistím, že skončí jen v krabici na dývka.
A pro čekatelky, bála jsem se, že budu po operaci pár týdnů vyplivaná a k ničemu. Domácnost s dceřinou pomocí zvládám ale v pohodě, nejsem unavená, spíš mi chybí chodit ven, ale na tom ledu se ještě krapet bojím upadnutí, mám volné koleno a tak nejistou chůzi. Lituju ty, co mají průběh složitější a tak, jestli se potřebujete vyhnout postávání u plotny, doporučuju pomalý hrnec. Svou zkušenost s ním popisuju v deníčku. Držím palce čekatelkám a ať jste v pohodě.
Holkám
cikinka
| 1. 2. 2010 08:23
Dobré ráno,

díky všem co píší své rady a zkušenosti. Moc mi to pomáhá, no hlavně ty kladné a povzbudivé..Na Homolce mě taky bude operovat Zelenka, tak snad to bude OK. Vajerka mi moc pomohla, když popsala průběh operace a hospitalizace. mám takový dojem, že tato diskuse je teď taková mnohem optimističtější, než tomu bylo dříve. Pročítala jsem si ji snad celou od začátku a ženy tam měly dost komplikací a problémů, tak jsem si pak nadávala, co to čtu. Ale ted tuto diskusi denně několikrát otevírám (i v práci ) a příspěvky doslova hltám očima. Je to něco jako antistres. Vím, že mi na předoperační konzultaci doktor řekl, ptejte se. Ale v tu chvíli mne nenapadl ani jeden dotaz a já tam seděla beze slova jak pitomec a přitom mne toho tolik zajímá...Mám ještě 18 dni a tak se musím trochu dát dohromady. Fyzicky vím jak, ale ja ukočírovat psychiku, tak to netuším. Doma už o tom nemluvím. Muž mi stále říká, neboj to bude OK, dcera má zkouškové období a tak sedí nad učením a svět kolem sebe moc nevnímá. Takže se o tom mohu pobavit jen tady.
Kakajdo, tak už ti odepsali? Já jim tam taky psala a do druhého pracovního dne se ozvali. Jinak se tam dá volat přímo na sekretariát a oni ti ochotně poradí. Předoperační konzultace jsou středa a pátek, tak se tam asi budeš muset objednat a pak ti do 3 týdnů až měsíce dají termín. jsem zvědavá, co ti napíšou a kdy tě objednají. Držím palce.
Jinak všem přispěvovatelkám moc a moc děkuji, fakt to pomáhá...
vy jste tak hodné
kakajda
| 31. 1. 2010 23:53

Je to uklidňující, číst tu Vaše povzbuzení. Píšu zase v noci, protože jak přes den občas vzdychám a jsem celá scvrklá obavami, tak si manžel myslí, že si toho moc zjišťuju na internetu a měla bych toho už nechat. Já ale cítím, že mi to pomáhá, ale nejen kladné zážitky - i ty horší jsou přínosné. Momentálně jsem "v očekávání" reakce z Homolky a hned po ní tam budu volat a objednám se na konzultaci. V Praze mám zbytek rodiny a oni už se na mě těší, že mě budou moci navštěvovat! To mě skoro rozesmálo. Takže ráno či zítra budu moudřejší. Dobou
Homolka
vajerka
| 31. 1. 2010 19:10
Ahoj, operoval mě pan doktor Zelenka přišel na mě pak kouknout i na JIP, ale myslím, že je jich na sále víc já byla ten den první na řadě takže na pokoj pro mě přišel doktor Popelka a když mě přivezli na sál tak tam byl jen anesteziolog. Ještě když jsem usínala tak jsem tam byla jen sama a sálová sestra+anesteziolog. Byla jsem fakt spokojená i překvapená, že třeba i cévku jsm dostala až v narkóze vůbec mě nic nebolelo, netlačilo.Rodila jsem císařem a ta cévka teda fuj ještě dlouho po porodu jsem se nemohla koupat strašně mě to tlačilo jako kdybych to měla potrhaný či co. Tady jsem měla jen těch 24 hodin na JIP cévku a drenáž a po vytažení jsem už nekrvácela ani v nemocnici ani doma, ale ani jedna spolupacientka co byla se mnou na pokoji tak asi to nějak jinak dělají než v jných nemocnicích, dost tu čtu o krvácení a špinění atd....sama jsem byla překvapená tak jsem se trochu stresovala než jsem šla, ale já jsem docela veselá povaha tak jsem se bála skoro až na sále a pak už jsem spala.Spíš jsem se bála co bude až se vzbudím ale nebylo nic jen mě malinko pobolívalo břicho na noc jsem si řekla o čípek proti bolesti, ale to spíš ze strachu jestli mi nebude v noci špatně. No a o d druhýho dne paráda jen mi připadalo, že jsem tam byla dlouho ale asi vědí proč to tak dělají. Eva
pro Kakajdu
zdoban
| 31. 1. 2010 18:50
Ještě jsem ti chtěla napsat,že to byla také moje první operace,veř tomu,že až tam budeš vše z tebe spadne a nebudeš se bát.Eva
pro Kakajdu
zdoban
| 31. 1. 2010 18:47
No vidíš,jaká jsi statečná,uvidíš,že se ozvou z Homolky a kdyby ne tak si tam klidně zavolej.Já když mě moje paní gynekoložka napsala doporučení tak mě sama řekla abych si vybrala nemocnici,kterou chci, takže stačí když máš od gynekologa papír a pak už můžeš kam chceš.Kdybych neměla důvěru v jakouko-li nemocnici tak bych tam také nešla.Uvidíš dopadne vše OK. Moc držím palce a hlavně hlavu vzhůru, vždyť nás je.Eva
"Mým ženám..." (kackin, cikinka, Zdoban aj.)
kakajda
| 31. 1. 2010 17:56
Děkuji Vám za odezvu, moc jsem to potřebovala. Člověk tuší, že by to mělo fungovat jinak, ale konkrétní zkušenosti jsou lepší. Taky si už myslím, že důvěra v zařízení je v předoperačním strachu velmi důležitá. Začala jsem jednat ještě v noci - našla jsem si o Homolce informace na netu a napsala jim na jejich formuláři pro pacientky. Jestli to funguje, tak to je pěkná služba. Počkám si na odpověď a až napíšou, ať se stavím, tak zavolám do Tábora a zruším to tam. Jenom jsem si v už vyzvedla projímadlo, ale to snad nebude na překážku. Jsem teď napnutá jak struna a skoro se těším, že se z Prahy ozvou kladně. Čekání jsem si dnes zkrátila spánkem - prostě jsem padla a dvě hodiny spala za plného provozu pokoje. Tělo to chtělo. Zatím ahoj, napíšu novinky.
pro lajerku
kackin
| 31. 1. 2010 17:43
AHoj,dobře že si se rozhodla napsat. Já jsem byla na operaci 13.1.a taky pořád špinim nekdy skoro vubec a když trošku víc něco doma dělám tak hned začnu víc. Myslela jsem že je to normální . To sis musela vytrpět člověk si myslí ,že to má za sebou a zase problémy co?Dneska jsem uvařila oběd a mněla jsem toho dost. pak jsem musela odpočívat. Ve čtvrtek jdu na kontrolu tak snad bude vše ok. Ty se drž a ted už bude jenom lépe. Doma je doma.Držim palce všem.Ted mám zase o čem přemýšlet.ahoj
všem
Lajerka
| 31. 1. 2010 17:28
Ahoj děvčata,přemýšlela jsem jestli mám psát,nebo ne!!Nakonec jsem usoudila,že i ty moje zkušenosti můžou někomu pomoci!Jak už jsem tady psala,na operaci jsem byla 12.1.Čtvrtý den mě pustili domů.Vše bylo o.k.Asi po 3 dnech doma jsem začala špinit trošku víc a začal mě bolet močový měchýř.Šla jsem k doktorce a dostala antibiotika,prý je tam zánět,což se prý stává po zavedení cévky.Jenže za další asi 4 dny už jsem špinila hodně,po opětovné návštěvě lékařky jsem byla urychleně odeslána do nemocnice.Ve vnitřní jizvě se mi udělal velký zánět a tím pádem jsem se vevnitř rozpárala.Začali mi dávat do žíly silné antibiotika aby zastavili zánět a ve středu 27.1 jsem šla opět na sál kde mě zase zašili.Teď už jsem doma.Nebylo to nic dobrýho,ale teď už to snad dobrý bude!Jen jsem chtěla říci!!!!!Nepodceňujte sebemenší náznak,nebo tušení že to není tak úplně v pohodě!!!Já už snad v pohodě budu!Mějte se krásně a čekatelky nebojte,,,že jsem měla problémy já,neznamená,že je budete mít i vy!!Hlavně se po operaci šetřete a nic nedělejte!!!!!
všem
DANDULA
| 31. 1. 2010 17:07
Zdravím všechny ženy ! Jsem tady nová a hodně mě zaujaly všechny vaše příspěvky do diskuze!Už dávno jsem se chtěla přihlásit, ale pořád sem nenacházela odvahu! Až teď co sem po operaci 3 měsíce! Dělali mi taky hys.ale řezem ne laparo. Než sem šla na operaci strašně moc sem se bála asi jako každá z nás! Ale byla se mnou v nemocnici taková prima ženská, že sem se přestala bát, bylo ji asi 60 let a řeknu vám že ta mě dokázala tak uklidnit, že strach co jsem měla byl pryč! Bohužel ty paní narozdíl ode mě braly úplně všechno a později ji našli rakovinu na děloze! Ale pan primář ji řekl že když to měla na děloze že má 100% šanci na uzdravení! Strašně bych ji přála aby se uzdravila !! A samozřejmě přeji všem ženám, aby se operace nebály a šly na ni pokud je to potřeba! Ataky přeji všem co mají po operaci aby se brzo uzdravily a zase žily svůj spokojenej život ! Všem ženám hlavu vzhuru všechno bude OK
pro kakajdu
zdoban
| 31. 1. 2010 15:17
Ahoj, čtu tady všechny příspěvky,ale nejvíce mě zaujaly ty tvoje.Vidím,že máš velký strach a bojíš se jít do té tvé nemocnice. Chápu tě prodělala jsem to před skoro dvěma roky. Ale už jsi si dávno měla vybrat jinou a ne se pořád tady třást. Já osobně byla ve Vojenské ve Střešovicích a velmi spokojena a Homolka je taky dobrá. Tak nebreč a konej. Držím ti palce a nezlob se za moji upřímnost. Eva
Pro kakajdu, vajerku a kackin
cikinka
| 31. 1. 2010 14:24
Já jdu také na Homolku 18.2.2010, ale to už jsem tu psala. U svého gynekologa jsem dostala zprávu k operaci a řekl , že si mám vybrat nemocnici. Ale řekl mi, že by mi doporučoval Homolku. Tak jsem se objednala na předoperační konzultaci a pak už to probíhalo přesně jak píše Vajerka...Papíry na operaci, nějaké odběry hned tam a v jejich lékárně punčochy a projímadlo...Měla jsem jít 29.1., ale měla jsem nějakou virozu, takže jsem termín zrušila a v pátek si volala pro další. Volala jsem panu doktorovi Zelenkovi, který se mnou dělal předoperační konzultaci a protože byl velice příjemný a budí ve mě důvěru, tak jsem ho poprosila, zda by mne neoperoval on. On souhlasil a dal mi ten termín toho 18.2.Je to bývalý primář gynekologie, ale už ho nedělá, proč, to nevím, tak doufám, že ne kvůli nějakému profesnímu selhání...
Jinak nemocnici si opravdu můžeš vybrat jakoukoli a zrušení termínu operace ve tvé stávající nemocnici je úplně normální, takže pokud máš pochyby a nedůvěru, tak opravdu hledej jinde. Na operaci musíš jít alespoň trochu v pohodě. Mně hrozně moc pomáhá, že si každý Homolku chválí. Jinak tu také byla velká chvála na Budějovickou nemocnici, ale tu já opavdu neznám. Taky nejsem z Prahy a jdu tam na operci na Homolku. Takže si fakt vyber jakou nemocnici chceš...Hlavně být v pohodě..Neboj, mám taky šílený strach, ale to je asi normální...Do poslední chvíle budu chodit do práce, abych neměla moc času na přemýšlení....Tak hezkou neděli, tedy u nás na Mělnicku je krásně.. Kdyby cokoli, ta se zase ozvi...

Jo díky Vajerce a Kackin, po přečtení jejich příspěvků, je ten strach zase menší...
homolka
kackin
| 31. 1. 2010 13:20
Ahoj,byla jsem taky na homolce můžu se zeptat kdo tě operoval? Byla jsem moc spokojená.ahoj
homolka
kackin
| 31. 1. 2010 13:18
Ahoj. Mněla jsem to stejně jako vajerka. Termíny davají tak do měsíce. A poprvně jsem tam dokonce psala po netu a byly moc ochotní. Najdi si na internetu homolku. Já jsem taky hledala kam jít a byla jsem spokojená.Hodně štestí
Homolka
vajerka
| 31. 1. 2010 11:44
Ahojky,
psal mi doporučení přímo na Homolku. Dostala jsem tel.číslo na kterém se mám objednat na konzultaci , tam mě po tel dohodě dali termín, šla jsem na konzultaci -prohlídli mě a souhlasili s názorem mého doktora.Pak mi teprve na Homolce dali ty papíry na předoperační vyšetření. Něco mi odebrali hned u nich v laborce na Homolce a ostatní jsem zařizovala u nás. Dopodrobna mě poučili když mi vypisovali papíry. Dostala jsem i recept na kompresní punčochy a projímadlo a dokonce týde před nástupem jsem držela dietu. Zavolej v pondělí svému gynekologovi a zeptej se, ale myslím, že to zrušit a přeobjednat nebude problém.Jen asi ten termín nebude v tom únoru, ale asi později.Eva
vajerka
kakajda
| 31. 1. 2010 11:16
Dík za info. Dotaz: jaké psal doktor doporučení? Takové to všeobecné (žádám o ...) - to v ruce už mám, nebo konkrétně směřované na Homolku? To asi ne, když si můžu vybrat... Dík za odpověď.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
6. 6. 2025 18:23
14456
Remi - Mirka
7. 6. 2025 07:20
73456
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55