Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Homolka
kakajda
| 2. 2. 2010 20:51
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
eště teda mě trochu bolí jizva zvenčí ale bylo mi řečeno že je to tím počasím
tak nevím ,ale jinak to už de. Na kontrolu du až zase za měsíc tak snad už to bude dobry a pudu do práce
Ta negativa se musí někde projevit a to je právě nějaká ta zdravotní indispozice, bolest žaludku, bloklá záda, to vše je nahroměděný stres.
Až když nás to postihne, tak najednou přehodnotíme postoj k životu. Nějaké kilčo navíc, nevadí, že doma nestíhám, nevadí, v práci to taky zase není tak špatné, hlavně, to zdraví a pak už jde vše samo. Tak proč se na chvíli nezastavit, nic nám neuteče, proč se nerozmazlovat, tělo si to žádá, proč se rozčilovat, nic tím nezměníme, jen si ubližujeme. Život je krátký ...Tak hezky úsměv na rty, venku je tak krásně, svítí sluníčko . Tak se taky rozsviťme, hned bude lépe...
Možná Vám to přijde "ujeté", ale já to tak nějak cítím..
JSem trochu rozpačitá, protože se normálně žádných diskusí nezúčastňuju (tedy taky jsem ještě nebyla v podobné, tj. předoperační situaci), tohle je novinka, a přímé oslovení a povzbuzování a pomáhání mě docela zaskočilo nebo překvapilo.
Momentálně mi na srdci leží vypořádat se s původní nemocnicí, zavolat tam a "odhlásit se". V duchu si pořád přehrávám, co mi asi řeknou, jestli mi vynadají, nebo budou chtít osobní podpis něčeho, nebo ať jim vrátím projímadlo
Ahoj Evi , tak to mám radost , že se Ti lázně takto vydařily
.Opravdu mně to moc těší , ráda se doslýchám pozitivní , dobře dopadlé věci , i to když se někomu zadaří a najde tu pěšinku , která by ho mohla dovést k vytouženému štěstí.
,drž se statečně,bude zase líp a pak to všechno probereme.Zdravím
) a příspěvky doslova hltám očima. Je to něco jako antistres. Vím, že mi na předoperační konzultaci doktor řekl, ptejte se. Ale v tu chvíli mne nenapadl ani jeden dotaz a já tam seděla beze slova jak pitomec a přitom mne toho tolik zajímá...Mám ještě 18 dni a tak se musím trochu dát dohromady. Fyzicky vím jak, ale ja ukočírovat psychiku, tak to netuším. Doma už o tom nemluvím. Muž mi stále říká, neboj to bude OK, dcera má zkouškové období a tak sedí nad učením a svět kolem sebe moc nevnímá. Takže se o tom mohu pobavit jen tady. 
Tělo to chtělo. Zatím ahoj, napíšu novinky.
našli rakovinu na děloze! Ale pan primář ji řekl že když to měla na děloze že má 100% šanci na uzdravení! Strašně bych ji přála aby se uzdravila !! A samozřejmě přeji všem ženám, aby se operace nebály a šly na ni pokud je to potřeba! Ataky přeji všem co mají po operaci aby se brzo uzdravily a zase žily svůj spokojenej život !