Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Pro ajkinu
cikinka
| 24. 1. 2010 12:08
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Ahoj, měla jsi pravdu, když si mě utěšovala , že UVN je dobrá nemocnice. Opravdu, ten přístup je tam výtečný a to dělá hooooodně moc. Skvělé, ochotné sestřičky, které nikdy na sobě nedaly vidět, že bychom je nějakým přáním otravovaly. Operoval mě doktor Folauf, byl velice milý a příjemný. Že jsem už včera byla doma je jen jeho zásluha, neboť lékařka která tento víkend slouží, prý nerada pouští, ale já jí řekla, že to mám slíbené tak ani moc neprotestovala, ale ty které to psané neměly tak mohly pouze na revers a do toho se samozřejmě nikomu nechce, tak tam raději zůstaly. Ale já jsem ráda, doma je doma. Snažím se nic nedělat, ale jak mi nic není tak je to docela těžké.

Drž se 
To je povzbuzující zpráva - nejen že jste přežila, ale asi i v pohodě a navíc ještě v den propuštění sedíte u PC. 
Stejně ale se od prosince nepřejídám (žádné cukroví, bramborový salát...), shodila jsem tři kila, že prý každé kilo dolů je u oplácaných lidí dobré pro srdce... Nekouřím, nepiju, teď jím i trochu zeleniny... Jestli mám začít s homeo už teď (až se k nim od nás ze vsi dostanu
Už druhou noc nemůžu spát, jak stále zvažuji pro a proti a nevím, co mám dělat. Mám z operace fakt hrůzu, ne z bolesti, ale z komplikací, následků...Jsem fakt posera a navíc si nedokážu vybrat jednu alternativu a té se držet.