Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro bubak
JJanina
| 15. 10. 2009 16:55
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
, myslím si, že je potřeba brát je delší dobu, říkají tak půl roku, já rozhodně nebudu pospíchat s vysazením, chci být úplně v pořádku a lázně ti určitě udělají dobře, taky bych je potřebovala, ale nějak se mi nedostává peněz
snad si to vynahradím později

Tak Tě také vítám , to víš , že si vzpomínám , den po narkoze jsem vzpoměla , že tam někde... jedeš na sál právě Ty.
.Ahoj bubák

.Už je to 5 týdnů,tak nevím.Asi 3 týdny mám problémy se stolicí.Strašné křeče,na wc jdu tak třetí den a pak třeba 20krát a je mi zle,křeče i se objevila krev,pak mi bolí 2 dny břicho.
, tak mně ty vpichy táhnou , ale při propouštěcí kontrole jsem vůbec nepocítila jakou koliv sebemenší bolístku , nic , jakoby mi tam nic nedělali .Ani nešpiním , jen mám lehce zvýšenou teplotu.
Mě to brali před rokem.Praskla mi cysta,začalo krvácení a než jsem se nadála,ležela jsem na tom děsivém stolku. Po operaci jsem začala brát Livial,potom mi to gyndař změnil na LadyBone(nevím,že prej jsou lepší),taky jsem po nich fest stloustla.Doplácím za balení asi 320 kč.Je to celkem šílené,ta brutální představa,že to budem muset brát tak dlouho,to se asi těch pilulek ujíme