Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro bubak a všechny čkatelky
JJanina
| 28. 9. 2009 09:23
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
h.

.Hezký den všem , J.

.
Tak nevím, jestli to není jenom tahání peněž z kapsy. Užívala jsem tu nižší dávku, t.j. 3x 5 prášků denně. Ještě mi pak gynekoložka doporučila koupit si čípky Cicitradina na vkládání (pro lepší hojení uvnitř). Nemůžu posoudit, jestli to pomohlo (obojí) , ale je pravda, že žádný výtok ani špinění nemám. Operace byla 1.9. a já jsem zatím v pohodě. Tak to je moje zkušenost. Držím Ti palce!!!!!!!!!!!
Pro fůru práce kolem oslav jsem se sem dlouho nedostala. Padesátiny vnímám jako dost velký předěl v mém životě. Samozřejmě operace v tom hraje velkou roli. Říkám, že to byl život před operací a život po operaci. Po operaci si připadám, že už toho tolik nezvládnu, i když se snažím se tomu nepoddávat a dělat, tak, jako dřív. Bolest zad mě dost omezuje, záda nepřestávají bolet. *** neustále nic moc. Manžel je neuvěřitelně trpělivý. Snažím se sportovat a tak jezdím nadále na kole -i 50km trasy a celkem v pohodě, ale nějak cítím sama v sobě, že to není jako dřív. Výtok po přeléčení mám stále,jdu na kontrolu za týden...... Po hormonech mám neuvěřitelnou chuť k jídlu/teda namlouvám si, že je to po hormonech/ a tak s obavami lezu na váhu a sleduju, co mi tam naskočí. Dost mě to otráví....Vše mi je těsné, to mě deprimuje. Ale už se moc těším na vnučku,,která se má narodit asi tak za měsíc. Začala jsem plést svetříček, koupila nějaké hadříky na mimi a krásnou růžovou deku. Snažím se těšit se ze života, ale občas to jde ztuha....... Teď se těším z těch nádherných květin, co jsem dostala. Říkám, že jen to, je na té padesátce pěkné.A zítra se chystám na kosmetiku a taky co nejdřív k holiči. no vždyť říkám, že se snažím..........Děvčata, hodně zdraví všem..........