Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pedikerka
rublicek
| 14. 7. 2009 20:02
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Přečetla jsem si vaše příspěvky a rozhodla jsem se zaregistrovat,protože dnes jsem přišla z nemocnice a už jsem také chudší o dělohu.Musím napsat,že já se vysloveně na operaci těšila!Dokonce mi to vyšlo na 7.7.a ležela jsem na pokoji č.7.Pojala jsem to jako něco magického.Myomy jsem měla asi 17 let,ale vždy to bylo únosné,i když silnou menstruaci jsem měla pomalu celý život.Od loňského podzimu jsem začala kynout,trpět anemií,otékal mi obličej,břicho,nohy a v noci mi hrozně svědilo tělo.Prolezla jsem vše možná vyšetření.V květnu mi gynekolog řekl,že miom vyrostl a chce to ven.Tak jsem si rychle došla do Podolí,objednala se na začátek července a makala jsem jak o život,abych si mohla udělat volno a jít si na zdravotní dovolenou.Mě to museli dělat řezem,protože mám nemocná střeva, jsem po více operacích a miom byl veliky na 5měs.těhotenství.Dostala jsem dvě transfuze"od mladého kluka"tak jsem jak znovu zrozená.Měla jsem již jeden vaječník a ten mi nechali.Jasně,že bez bolesti to nebylo a ještě neni.Dost mi trápil kašel a čtvrtý den teplota.Včera,mi studentka tahala ob steh a jeden se rozjel a tekl,tak mi radši všechny vyndají až ve čtvrtek.Jinak péče úplně super!Všichni usměvaví:sestry na oddělení,ošetřující lékaři představující se vždy i s podáním ruky,vtipkující lapiduch,anesteziolog hladící mě po tvářích,Kmitající sestry na JIPce i pani vytírající podlahu.JIPka-tak nádherné prostředí jsem neviděla ani v americkém filmu-myslela jsem,že jsem snad už v ráji!Jídlo taky velice chutné.Byla jsem na dvoulůžáku sama(mladší žena si hned co mě přivezli z JIPky druhý den odpoledne stěžovala,že chrápu)s výhledem na Vltavu,klídek-moc jsem si odpočinula!Nejsem oteklá,nic mi nesvědí,nemotá se mi hlava z anemie.Poslední rok jsem neměla vůbec chuť na *** a teď se mi zdaji erotický sny,tak to asi bude dobrý.Všechny moje zákaznice,co jim vzali dělohu si to vychvalujou.Někdo mi dokonce říkal,že v cizině si to ženy platí,aby jim dělohu vzali,když už mají děti,že si pak užívají a mají klid od menstruace.Tak doufám,že jsem vám tu dostatečně popsala,jak jsem se měla skvěle
Daniela
Hezký den všem,Evina

. Já toho tady někdy napíšu až moc, když se dostanu po delší době, pak je to možná nesrozumitelné
.
, ale bez seznámení s riziky se žádná operace nekoná a když nepodepíšeš, neoperují a člověk si tím nepomůže. Takže vnímej jen věci, které jsou pro tebe optimistické, všechno bude OK.