Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro mirjana, Geminie (setkání)
hella
| 20. 5. 2009 14:48
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Jinak se snažím poctivě chodit na předepsané vycházky, takže dneska jsem opravdu dvě hodiny byla venku. Pomáhá to na větry. Už mám celé sídliště prakticky prochozené a příště možná zkusím lesopark v Motole. Chození v nemocnici doporučovali.
. Já jsem dneska 13. den po LAVH, pokud nepočítám den operace a celkem fajn. Když jsem četla Tvůj příspěvek, uvědomila jsem si, že mně v nemocnici také bolela hlava, ale já na krční páteř trpěla i dříve. Možná by pomohla nějaká masáž. Jinak to bude určitě z nemocniční postele. Z vyndání stehů nemusíš mít vůbec strach. To je jen malinkaté štípnutíčko a je to venku. Mnohem horší je vyndavání drénu a to už máš za sebou. Na té straně, kde byl drén pořád trochu cítím větší tah. Jinak ta únava bude postupně mizet. Dneska si už ani nepotřebuji pře den lehnout. Každý den je lepší. 
.

Stehy mi ještě nevypadávají,ale to špinění je únavné. Máš pravdu že co lékař to jiný názor, mě řekly že kolo klidně po měsíci, ale ne do kopce aby se nenamáhalo břicho, to prý nechat v klidu tak 2-6 měsíců aby se fakt předešlo pozdějším komplikacím, prý tak za 10 let. Ted mi jeden léčitel poradil, že mám cvičit cviky podle Mojžíšové, že jsou na to výborné, tak si to zkusí najít na netu a ubvidím, jak se mi bude chtít, měj se moc krásně a uzdravování bez komplikací
. Ono to chce asi také správně jíst, což jsem nedělala.