Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
po operaci
kakamila8
| 11. 5. 2009 19:35
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

mi bylo opravdu hodně zle, měla jsem moc nízký tlak, tak mi ani nemohli píchnout silnější opiát,ty hadičky které trčely z mého těla byly dost nepříjemné, nemohla jsem se ni otočit ,tak jsem měla otlačená záda a v noci kdy se mi to konečně podařilo otočit se na bok, tak jsem zavadila o drén a průšvih byl na cestě. No naštěstí si sestřička dobře poradila. Druhý den ráno kdy mi dokapaly infuze už to bylo lepší a lepší. Při propuštění probíhalo kontrolní vyšetření a ten prst ve mně, no hrůza
Ted bříško pobolívá jen trošku. Nejvíc mě trápí křeče ve střevech,ale snad se to srovná. Beru Espumisan a koupila jsem si Actimel a dnes ty bolesti nebyly až tak intenzivní. Uvidím co bude dál. Děkuji všem za dobré rady a všem přeji brzké uzdravení,hodně sluníčka a odpočinku a těm co to teprve čeká hodně pevných nervů a optimismu a nebojte se !!!!
Jsem domluvená, že budu moci odejít dřív a když to nepůjde vezmu si pár dní dovolenou. Ta únava je na celé rekonvalescenci to nejhorší. Já dneska vyprala něšco prádla a uvařila oběd a pak na hodinku a půl usnula, tak to mám každý den, že nejpozději ve čtyři si musím chvilku lehnout. Neboj, nejhorší je ten začátek, když chceš něco udělat a ono to nejde. Lepší se to každým dnem a nakonec si musíš připomínat, že zvedat jen dvě kila, ale ono se bříško občas přihlásí, že jsi to přehnala
Tak se drž, mě taky nebavila ani televize ani knížky, ale jestli máš vycházky, tak je plně využívej
.

.
.