Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Pro mirjanu
Geminia
| 23. 4. 2009 12:54
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

). Železo beru občas, když si vzpomenu, měla jsem před operací anémii, ale obrovským kvantem železa jsem to vylepšila.. 

Uz jdu take do hajan.Dobrou

). Měla jsem menší problém s jizvou, i když to byla ta jizva šitá jedním stehem, tak kousek dole povolil (nekontrolovatelně jsem škytla po narkoze). Hojila jsem doma sama, ale nějak se to nevedlo, nakonec jsem s tím jela do nemocnice to ukázat, měla jsem tam jet dříve, protože od té doby se to hojí rychlostí "blesku", rada-vymývat vodou a mýdlem a mazat "předepsanou" mastičkou na obnovu tkáně. Když se Vám stane něco podobného, nečekejte a jeďte se poradit. Já se bála, že mi to budou chtít šít (bylo to 1,5 cm x 1,5 cm a do hloubky cca 0,3-0,5 cm), ale ne, krásně se to hojí bez šití. Jinak, to pocení není tak hrozné,je pravda, že se v noci občas vzbudím a chvíli mi trvá, než usnu, ale deprese, blbé nálady-zatím nic. Možná je ještě nějaká hladina hormonů v krvi, ale doktorka mi říkala, že drastické změny by se dostavily do měsíce-6 týdnů. Tak mám na to ještě týden.
. K radosti celé rodinky se ze mě stal skutečně pacient, který se válí po posteli. Můžu říct, že to bolí jak ďas, kam se hrabe probuzení po operaci
.
.