Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro mmmm
vwin
| 23. 4. 2009 13:49
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Alena

Uz jdu take do hajan.Dobrou

). Měla jsem menší problém s jizvou, i když to byla ta jizva šitá jedním stehem, tak kousek dole povolil (nekontrolovatelně jsem škytla po narkoze). Hojila jsem doma sama, ale nějak se to nevedlo, nakonec jsem s tím jela do nemocnice to ukázat, měla jsem tam jet dříve, protože od té doby se to hojí rychlostí "blesku", rada-vymývat vodou a mýdlem a mazat "předepsanou" mastičkou na obnovu tkáně. Když se Vám stane něco podobného, nečekejte a jeďte se poradit. Já se bála, že mi to budou chtít šít (bylo to 1,5 cm x 1,5 cm a do hloubky cca 0,3-0,5 cm), ale ne, krásně se to hojí bez šití. Jinak, to pocení není tak hrozné,je pravda, že se v noci občas vzbudím a chvíli mi trvá, než usnu, ale deprese, blbé nálady-zatím nic. Možná je ještě nějaká hladina hormonů v krvi, ale doktorka mi říkala, že drastické změny by se dostavily do měsíce-6 týdnů. Tak mám na to ještě týden.
. K radosti celé rodinky se ze mě stal skutečně pacient, který se válí po posteli. Můžu říct, že to bolí jak ďas, kam se hrabe probuzení po operaci
.
.