Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Pro Minku
Geminia
| 14. 4. 2009 19:19
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Tak už vím, že i když se v posteli cítím dobře, ve skutečnosti jsem pořád ani ne týden po operaci. Dneska k lékaři a při cestě pozdravit v práci. Dvě hodinky venku a zbytek dne až do teď jsem spala, jo a břicho bolelo. Fakt se musím zklidnit. Náladu mám dobrou, jen v noci horrorové sny (dcera říkala, že sepíše a vydá jako bestseller), je možný, že je to po narkóze?

. Psaly tady některá děvčata,že mají špatnou náladu,lítostivost a tak,to já teda nemám,já měla takovou radost,že budu mít pokoj,že dnem operace všechny moje špatné předoperační nálady skončily. Užívám si rozmazlování,kdy se to taky příště povede a pomalu se zapojuju do domácích prací.Jak ale cítím břicho,okamžitě končím a jdu si lehnout.Chodím na procházky,sice krátké ale přece,sluníčko svítí,reklamy na vložky se nás už netýkají, jsme šťastné ženy
Tak přeju krásné sluníčkové dny Dana
Když jsem si tady přečetla komplet celou diskuzi, tak jsem zjistila, že někdy se názory a doporučení lékařů přeci jenom liší. Člověk musí sám tak nějak pomaloučku a opatrně zjišťovat, co může. 
to je ale pravda s tim tahanim !!

Teď nedělám těžké práce, žehlím jen nutné a to vsedě a ne dlouho, jinak obstarávám veškerou domácnost. Včera jsem vařila a pekla na dva dny (mužovi na chatu) a dnes jsem se byla unavená a cítila jsem tlak v břiše. Takže nepřehánet!
Já jsem měla po operaci takovou radost, že už ji mám za sebou, že jsem prostě byla v takové nějaké euforii, že jsem nic moc za potíže ani nevnímala. Ta radost to prostě "převálcovala", myslím tím ty ostatní problémečky, které po operaci asi běžně bývají ....