Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Pro Rad
RU
| 4. 4. 2009 21:24
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Sama mám hysterektomii za sebou, vím co jsem si prožila za starosti předtím, než se zjistilo, kde nádor je, zprvu to vypadalo právě na vaječník, přesto jsem se rozhodla, po zvážení všech okolností si vaječníky ponechat. 
) břicho pobolívá, ale nekrvácím,nešpiním,nemám výtok,takže hurá jsem bez vložky
- učiněný zázrak
. Asi si na sebe budeme muset dávat větší pozor,ale kutit budeme,bez toho bych nevydržela. Přenášení kamenů necháme na jinýchKrásný sluníčkový den
dana
. Operaci mi dělali 18.2.břišní stěnou a ačkoli jsem to nečekala,dost mne to fyzicky zmohlo a to nejsem žádná citlivka.Po návratu z nemocnice jsem byla značně unavená až moc ,bolelo mě břicho ale časem se vše lepšilo.Měla jsem totiž také nějaké srůsty po císařovi.Doma jsem polehávala,chodila,ale fyzicky nic nedělala.Nuda,ale co s tím naděláme.Problémy rázu výtoku,nebo nějakého ikdyž slabšího krvácení,jak jsem se zde dočetla jsem neměla a nemám. V současné době jsem ještě na neschopence, ale na kontroly jezdím autem a vše v pohodě,žádné bolesti při sezení atd. Pocity negativní jako pocení nebo návaly nemám ,doufám že tak bude navždy.Pátrala jsem jak jsou na tom fyzicky jiné ženy po 2 měsících,hlavně ,co se týče toho,jaká zátěž-kg jim byla v budoucnu povolena,neboť já jsem kutil a vytvářím kolem chaty plno prácičky,ale po operaci mně řekl lékař nic těžkého, tak rok dva a co to je nic těžkého ,že? Údajně jestliže byla pochva ponechána na původních vazech, vše je po 2 měsících lepší co se týče zátěže,jestliže se přišívala nebo fixovala na takzvané kšandy, je situace jiná a skoro navždy by jsme se měly hlídat,poněvadž může hrozit utržení a nová hospitalizace. Pěkný den, Radka
Nechci přijít o vaječníky, budu je chránit zuby nehty..Je mi 43 let a strašně se bojím,co mě všechno čeká a jaký bude ***, který hodně miluji Přečetla jsem to tu od A až do Z, ale zdá se mi, že mám pořád velké obavy. Tak mi držte pěsti a já se zase ozvu
Mám dotázek-byla to děloha samotná a proč?
V neděli už to bylo lepší, v pondělí zase lepší,to jsem už dostala i trochu chuť k jídlu,večer jsem poseděla na WC a i když jsem musela trochu zatlačit,břicho mě nebolelo,jak jsem se bála předtím. Brali mi dělohu laparoskopicky,mám na břiše tři direčky,v pátek mi vytahnou stehy. Některá jste se tady ptala jak to mohou těma dirkama vytáhnout,ale oni to jen uvolní a vytáhnou spodem,tak žádný strach,že by tam něco nechali..Zhubla jsem dvě kila,což je mo ku prospěchu( mám nadváhu),a cítím se jak znovuzrozená,s novým elánem do života a s pocitem,že život znova začíná.DOkonce se mi zdál na dnešek i nádherný erotický sen