Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Vám věem
Keri
| 30. 3. 2009 14:55
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Je mi 46 let, měla jsem dlouhodobě problémy s úbytkem železa a chvíli i anémii, po všech nezbytných nechutných vyšetřeních, která měla vyloučit různé možnosti nádorů, jsme došli k závěru, že veškeré problémy mám kvůli silné menstruaci (myomatická děloha). Pravidelnost jsme řešili antikoncepcí (cca 4 roky), ale síla se už pak ovlivnit nedala. V listopadu jsem šla na kyretáž, ale výsledek byl nijaký a následná léčba hormony (Klimanorm) taktéž, menstruace byla tak silná, že jsem se rozhodla ihned situaci řešit. Ještě že jsem to udělala, protože "platnost" kyretáže je 6 měsíců, kdybych se rozhodla později, musela bych na ni nejprve znovu.

jsou uměle vytvořeny pro dodavatele léků. Jsem ve spojení s několika ženami, které po této operaci a věkem kolem 50 nic neberou a jsou v poho. Ale to je jen můj názor. Mě zajímá to kolo, jestli se k tomu ještě někdo vyjádří. Nerada bych mazala zpět na nějaké přišívání či co
Radka
.Děkuji vám za vaše rady a zkušenosti,Radka z Brna
. Já mám taky bolesti v oblasti beder, ale vždycky jsem si myslela, že to patří k mým vyhřezlým plotýnkám. Byla jsem s tím dokonce i v lázních, ale teď se to zhoršilo a tak mám důvod, i když je to trošku zvrhlý, se těšit na tu operaci. Třeba i mě to pomůže od bolesti zad a já budu zase jak "mladá holka". A doma zůstanu, dokud mě doktor do práce nevyhodí . Sedím sice v kanceláři, ale i tak je to někdy pěknej frmol. Alespoň si mě pak budou víc vážit