Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro Emanuelu
vwin
| 26. 3. 2009 16:10
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. 
!! Cítím z Tebe dobrou náladu, což je nejlepší recept pro tento čas.
, vse jsi krasne zvladla,jsi statecna holka a to je dobre. Ted uz to bude ze dne na den lepsi a lepsi,sama to pocitis. I kdyz ti pan doktor rikal,ze jsi zdrava,stejne se opatruj a nic nedelej,nestoji to za to.
.takze se opatruj papa Iva
. Začínám si zařizovat chod domácnosti - byla jsem nechat očkovat pejska proti borelioze, v sobotu vyperu záclony a umeju okna, další víkend převlíknu postele, 7.4. ještě stačím upéct beránka, mazanec asi nebude
, něco navařím do mrazáku a pak už budou hospodařit holčičky sami. Docela mi spadl kámen ze srdce, už se přece jen rýsuje něco konkrétního. Včera jsem měla objednat dceru na zubní chirurgii a připadala jsem si docela neschopná, když jsem nedovedla říct kdy se to hodí. Teď už můžu - a dík za všechny vaše zkušenosti a názory- něco plánovat, i když vše s výhledem za dva měsíce. Připadám si už svobodná. Ne, netěším se, ale budu to mít za sebou a nebudu muset na procházky s pejskem nosit vložku (když jsem popoběhla, můj drahý myom se začal natřásat a já si úplně normálně cvrkla do kalhotek). Budu dál sledovat vaše zkušenosti - už teď jsem poloviční doktorka 
Ale už jsme si teoreticky vybrali i jídlo. Čauky holky, valím do práce.
. Jiz jednou me po operaci prelecovali a ted to mam zas..chjoooo.