Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro minddu
Keri
| 23. 3. 2009 15:59
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
A plánuju si jak se nechán dlouho a moc rozmazklovat od svého miláčka a když ty máš vedle sebe podle všeho prima manžela,tak to je polovina úspěchu. Tak držím palce
Mindda

Je to tam asi jeste nezhojene uplne. Vzdyt je to taky sliznice, ke ktere nejde vzduch, tak se hoji pomaleji.
a ono ne a ne. Jo a taky na kolo jak tady nekdo pise. Uz nemohu ani cist, v Tv to znam nazpamet jak nikdy predtim. Ale vydrzat !
A na kolo prý nemůžu tak měsíc. Na to jsem si musela vzít lexaurin.
Holky , mám malý dotaz , dnes je to 14dni co jsem po operaci a pořád trochu špíním a krvácím, většinou po ránu. Mám dělohu pryč poševní cestou, žádná jizva ani laparo. Můžete mi napsat , jak dlouho to ještě poteče, a jestli je to normální? Nebo je to opravdu 6týdnů, tak jak říkali, je to jako šestinedělí? V pátek jdu k doktorovi, ale ráda bych si byla jistá , že je to normální, a nebyla pak vyděšená, že se něco děje. Jinak mě nic nebolí, jsem v pohodě, už jsem docela přeležená a přečtená a přepočítačovaná a nevím co nudou už dělat. Jo to je ta hyperaktivita. Dík a mějte se tady všechny moc hezky.Mindda
. Uvidis sama,jak se budes citit,ale 6 tydnu bych urcite byla doma.
.Můj obvodná gynekolog je zároveň primář na gyndě v nemocnici a taky jsem se o něj nedozvěděla vůbec nic, co mě čeká. A na příjmu mi paní doktorka po přečtení papírů řekla jedinou větu: "nejste na to moc mladá?" A tím to skončilo. Před operací mi operatér dával podepsat papír o průběhu operace a možných komplikacích. Nastavil mi poslední stránku a "tady to podepište". Ptala jsem se, jestli bych si to náhodou neměla nejdřív přečíst a bylo mi řečeno, že pokud se nechci stresovat, tak radši ne, protože můžu i umřít. A tím to skončilo. Překvapilo mě to, ale v podstatě měl pravdu. Tak ten poslední víkend nějak vydrž , hodně štěstí a za v pondělí touhle dobou už bude to nejhorší za tebou.
Vlaďula