Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
dotázek
slunecnice9
| 20. 3. 2009 10:51
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

.Moc Vám děkuji a těším se na návrat mezi Vás
KuK
.Netuším.Pokud chceš cokoliv vědět,co tě čeká a jak vše probíhá,tak mi písni třeba na e-mail.Vše ti ráda vysvětlím.Pa Dadunka
díky za tvůj optimismus, když jsem četla tvůj dopísek, málem jsem se na to začala těšit
. Mám poměrně vysoký práh bolesti, tak toho se nebojím. Jo, to znám, děti pomůžou, ale já to umím líp, že?
Na to si budu muset dát sakra pozor. Měj se a "srůstej"
. Ten pan doktor co jsem s ním dnes mluvila řekl, že vaječníky zůstanou a s největší pravděpodobností to bude operace přes pochvu a laparoskopicky. Je to lepší?
Mě už opravdu nezáleží na jizvě, jen jsem se nesmířila s tím, že budu bez dělohy.
Taky doufám že to přejde,snad už bude jen lépe a lépe,to sluníčko nám k tomu hojení chybí
měj se krásně

. ja mam takovou vetsi bolest na leve strane,nekdy to vystreluje do zad. Rikala sem to a pry,ze nez se clovek opravdu vzpamatuje,muze to byt az pul roku. tak nevim,budu doufat,aby meli pravdu. Ale pokud mas opravdu velke bolesti,radeji to rekni a nebo zmen pak gynekologii.Bolest je soucast uzdravovani,ale myslim si,ze by nemela pretrvavat moc dlouho,pak nasvedcije,ze je nekde neco spatne. Ja mam v zaloze tez jeste jednoho gynekologa,ze kdyby neco se mi nezdalo a nebyla bych tady spokojena,pujdu k nemu,aspon na poradu .
,jsou to ma zlaticka. No ted zas zacne pracovni rezim