Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
danině
mindda
| 17. 3. 2009 10:46
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Neboj děvče, už se dočkáš, pak za pár dní , nám taky budeš psát, jak je ti doma dobře, a že se to dá normálně vydržet.Pokud teda netrpíš na záda, tak budeš v pohodě úplně, a dřív než já.A buď ráda , že si to vybereš v tuto dobu, venku to na jaro ještě nějakéj pátek nebude, a než ti otrne, tak se počasí umoudří. Káždý den se blížíš k lepšímu, a co dní čekání už máš za sebou? No tak teď je to za pár, já si předtím umyla okna, dala čistý záclony a hledala si mimo své práce ještě další, a večer jsem byla tak unavená , že jsem spala jako špalek , a ani si nevšimla , že je něděle a už jsem tam byla, a už je zase uterý a jsem doma.Tak piš, bude š si tím taky krátit čas. Jsme všechny s tebou.Užij si den.Mindda
,teď už všechno půjde jenom k lepšímu. Já čekám a čekám,jsem doma ,takže o to víc jsem nervozní,ale utíká to..byla jsem na krvi,půjdu na předoperační vyšetření a příští čtvrtek nastupuju
V podstatě se těším,že budu mít pokoj,ale holt to čekání,to mi dává. Tak čti,polehávej,nech se obskakovat,nakonec kdy naposledy se nám něco takového povedlo a kdy zase povede,že jo
dana
.

ahojky tak já to prodělala to stejné co ty.Je mi 33 let a mám dvě děti.9 letou dcerku a 4,5 letého synka.Já měla 15 cm nádor na levém vaječníků.Prvně jsem absolovala laparoskopií,vzali mi levý vaječník s vejcovodem.Výsledky byli špatné.Tak jsem musela na radikální operaci,kde mi vzali dělohu,druhý vaječník s vejcovodem a slepák.Taky mě operovali skoro 5 hodin.Byla jsem v nemocnici necelý měsíc.Jsem už po operaci dva roky a tři měsíce.Potom jsem měla zajišt´ovací chemoterapie-6 dávek.Po chemě jsem rok a 8 měsíců a púořád jsem v pořádku.První dva roky po operaci jsem chodila co 3 měsíce na gynekologií a už ted´chodím co 6 měsíců na trvalo.Při každé kontrole mi bere gynekolog onkomarkery.A jednou za rok podstupují CT,rentgen plíc a sono prsů a celého břicha.Právě na toto vyšetření jdu v červnu a i na gyndu na kontrolu.Vím jak se citíš a co prožíváš.Mě se v tu chvíly zbořil svět,jak mi v nemocnici řekli že je to nádor,rakovina.Ale sebrala jsem veškeré síly ařekla si že mě děti potřebujou a manžela nemůžu je tady nechat.Jsem št´astná když jdu z gyndy a vše je v pořádku
Tím se nic nevyřeší, problémy byly, jsou a budou pořád nějaké. Však ono to půjde, to co dnes vypadá neřešitelně, se může "zítra" jevit úplně jinak a odložit operaci, znova čekat kdoví jak dlouho a pak se zase bát, no to opravdu ne. Až budeš mít po operaci, ono se všechno bude jevit zase v jiném světle, teď jsi přeci jenom pod "tlakem" z příštích událostí. Držím moc a moc palečky, přeji hodně síly na zvládnutí čekání a zdárný průběh operace a pak už bude opravdu vše vypadat jinak, strach zmizí a já byla po operaci tak šťastná, že už jí mám za sebou, že mi bylo, i přes trochu té bolesti , moc a moc dobře. Tak se tolik neboj a mysli teď hlavně sama na sebe a svoje zdraví!!!