Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro verusu
danina
| 9. 3. 2009 23:34
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

,
a to několikrát za den.
Já už jsem 3 týdny zpátky v práci - a jde to celkem dobře. S tím poklesem močáku mají pravdu, taky nám to sestry říkaly. Nemá se teď o co opřít, když mu tam ta děloha chybí... Ale do formy se postupně dostaneš, věř tomu. Tak držím palec, ať se ti daří!
. Vlaďula
. Už jsem tu před časem byla, ale pracovní povinnosti mě odvedly jinam. Jsem téměř 4 měsíce po operaci, laparo..a jsem tu od toho,abych potěšila..jak čekatelky tak ostatní,které si tu zkušenost už prožily. Takže všechno se vydrží, event bolesti po operaci vás zbaví práškem či injekcí, třetí den už nebudete potřebovast větššinou nic. Doma za 5 dní, docela v poho...jen vážně nic těžkého nezvedat, já neposlechla a trichu víc zakrvácela..tak bacha. Šestinedělí uběhlo jako voda a pokud se týká horka, nespavosti,plačtivosti a tak...moc doporučuji Sarapis nebo Estrovone od Swissu. Pomáhá to a ještě jsou po tom krásné vlasy
. Pak se to zacalo lepsit. V nemocnici sem vice lezela,ale pak uz to nejak neslo,silene me bolela zada a tak sem si pak radeji sedala na zidli.Doma jsem to stridala.Chodila,lezela,sedela....