Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro minddu
danina
| 5. 3. 2009 10:25
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Už jsem to tady psala,závidím každé která to má dřív před sebou než já..ale taky se dočkám a prostě si to v hlavě programuju tak,že bude všechno fajn,dost věřím na to že člověk může sám sebe,svoje tělo ovlivnit,když si něco hodně přeje,pořád si to opakuje,tak si mozek na to zvykne a chová se tak..možná to zní divně,ale mám to vyzkoušený a pomáhá mi to překonávat překážky a potom,když jsem se vyrovnala s tím že mě manžel leta podvádí a dokázala jsem se od něj odpoutat a rozvést se,tak zvládnu leccos.Ty jsi taky musela zvládnout velikánské stresy a starosti,jsi silná
tohle taky zvládneme
Ja jsem stale jakoby takova zpomalena. Do toho mi zjistili alergii,dnes jsem jeste byla na krvi.A koncem mesice jdu na endokrinologii.Uz jen doufam,ze jsem si vsechny mozne nemoce vybrala,uz me to fakt nebavi.
.Doma neco malo udelam a pak si zase lehnu.Mas pravdu chce to slunicko,ale jak to tak vidim,dlouho nebude.Zatim pa a uzdravuj se!!!!!
Mindda
Dana
to není příjemný. Dík za to karetní povzbuzení, docela ve mě zatrnulo jak mají pravdu,tak nějak to cítím,že přijde nový život
vína.Doufám,že to se mnou nic neudělá
, at mame jizvicky co nejmensi