Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
dieta
ecila
| 22. 2. 2009 19:20
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. ja jsem po odebrani delohy a jednoho vajecniku.Na operaci jsem byla 29.1.2009.Mela sem dva mensi myomy a jeden veliky,ktery mi prorustal az k brichu. takze operace musela probihat klasicky,rezem. vaha me delohy byla 1,3kg. V nemocnici sem byla dost velka rarita. Operace probehla dobre,akorat me prvni vstavani po narkoze byl horor.Ale nakonec sem vse zvladla. Ted jsem doma na nemocenske a mam taky problem s mocenim. Mocak me stale jakoby tlaci a reze,lekar mi udelal sono,ale rikal,ze je vse v poradku,doporucil mi,at chvili piju urolog.caj.Ale jak jsem se zde docetla,tyto problemy ma skoro kazdy,tak jsem aspon klidnejsi
.Je pravda,ze jsem operaci dost dlouho odkladala,prave proto,ze jsem se bala nasledku,slysela sem same spatne veci. No snad to vse dopadne dobre. Jinak se citim celkem fajn,ale sem stale unavena,po obede skoro vzdy usnu,ted sem dostala vychazky,ale spis se chvili jen plouzim a jdu dom,bricho me stale tahne dolu. Myslite,ze to brzo prejde??

ecilko,
Mně skutečně ta postel dělala trochu starosti
. Ale i tak to je výborné a problémy odvály.
Ty jsi asi hodně aktivní, ale trochu se šetři, to prádlo by jistě chvíli počkalo?
vím, v dnešní době to vážná situace je, ale zdraví má všude přednost.
. Do práce jsem šla po 21. dnech a myslím, že jsem to zvládla v pohodě. Je fakt, ale, že nic netahám a kdyby náhodou, tak tam je opravdu nějaký varovný reflex, že Tě hned zastaví jen jakmile natáhneš ruce, že něco zvedneš.
protože si maminky váží a chtějí, aby byla zase fit a to také brzy bude. 
Držím pěsti a přeji, ať vše dopadne co nejlépe. ahoj amalka
, kde mi opravovali předčasně vypadlé stehy, které tam chyběly