Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Hysterektomie

Diskuze

slunecnice 9
dabo
| 22. 2. 2009 08:49
Ahoj,ja jdu na odstraneni delohy 27.2.a napisu Ti,jak jsem dopadla.Ani nevis,jak si preji,abych to mela uz za sebou.Drzim Ti palecky a ozvi se,kdyz budes po operaci! Vsechno dobre dopadne,uvidis,pak si pisnem pa
pro ecilu
Helenka9
| 21. 2. 2009 11:46
Ahoj ecilko,

jak čtu, tak ty to máš o hodně složitější s takovýmto omezením u dětí, ale když funguje rodina a jak je vidět u Tebe ano, babičky se činí, je to hned o hodně lehčí.
že??
Já byla dneska ráno venku, teda venku, nechala jsem se odvézt do kavárny na moji milovanou ranní kávičku!!! Teda holky, já měla pocit jako bych nebyla venku aspoň 2 měsíce..... po hodince jsem už zase byla v pelíšku a jsem za hodnou pacientku...nic mi nebolelo, jen se mi malinko motala hlava, ale to je z toho jak jsme oslabené...bylo to super zpestření soboty.
Těším se na středu, doufám, že mi už vážně povolí aspoň krátké vycházky.
Takže děvčata hlavu vzhůru, sice je venku bílo, ale jaro už je někde blízko schovaný, cítím to v kostech
jupí !!!! jak já se těším na to jarní sluníčko ............
mějte se krásně a hezky se uzdravujte

a ty Ecilko, napiš jak se ti daří až budeš mít chviličku

pa pa H.
pro RU
A
| 21. 2. 2009 10:47
Ahojda, jsem ráda, že jsi všechno tak bezvadně zvládla. Každý asi něco snáší přeci jen jinak. Mně skutečně ta postel dělala trochu starosti , ale člověk zvládne opravdu snad všechno. Dnes mi je hej a mám to za sebou 21 dní. Určitě tam hraje roli i věk a já jsem o dost starší. Také asi bude znát, je-li žena štíhlá a nebo kulatější a to je bohužel můj problém. Ale i tak to je výborné a problémy odvály. Ty jsi asi hodně aktivní, ale trochu se šetři, to prádlo by jistě chvíli počkalo? Určitě s Tebou souhlasím, že je lepší pohyb a žádné "větrací" problémy nebudou.
Měj se krásně a hodně pohody!
A
pro slunecnici9
A
| 21. 2. 2009 10:09
Neboj, určitě se Ti uleví a jak už byla reakce, nemáš se čeho bát a jen věřit, že bude lépe. Hlavně nemysli na to, že bys mohla přijít o práci, vím, v dnešní době to vážná situace je, ale zdraví má všude přednost. Také dělám jen v kanclu, kde nejsou podmínky nejlepší. Ale protože chtěli, abych se vrátila, dali na dveře závěs, aby na mne netáhlo . Do práce jsem šla po 21. dnech a myslím, že jsem to zvládla v pohodě. Je fakt, ale, že nic netahám a kdyby náhodou, tak tam je opravdu nějaký varovný reflex, že Tě hned zastaví jen jakmile natáhneš ruce, že něco zvedneš.
Už jsem psala, že se odborně něco dozvíš na www.gyn.cz. Je to tam dobře podané a myslím, že i pro laika pochopitelné.
Ničeho se neboj, miláčkové Tě budou ošetřovat, protože si maminky váží a chtějí, aby byla zase fit a to také brzy bude.
Držím Ti pěsti, ale vím, že všechny účastnice těchto stránek také. Tyto stránky jsou fantastické a dodají hodně optimismu.
Drž se, uvidíš se bude bezva.
A
skeble
amalka
| 21. 2. 2009 10:04
Díky za vysvětlení. Vida, jak je to jednoduché.
vajíčko
skeble
| 21. 2. 2009 09:18
Životnost vajíčka je pár dnů. Pak chcípne a bílé krvinky ho sežerou.
dík
Mag
| 21. 2. 2009 08:52
Díky že v tom tápání nelítám sama Teď už jen doufat, že dotaz nezapadne do hlubin diskuze a že některá moudrá hlavička odpoví
pro Mag
amalka
| 20. 2. 2009 23:45
To je náhoda, že mně "vrtá" v hlavě stejná otázka jako tobě - myslím ohledně těch vajíček, co se s nimi děje teď. Říkala jsem si, že bych to ráda věděla, jenom jsem ještě neměla čas někde hledat. A k doktorce jdu až později. Tak jsem zvědavá, jestli nám tady odpoví některá "znalejší" návštěvnice diskuze. Měj se hezky, potěšilo mě, že v "tom" nejsem sama.... amalka
kontrola po 5 týdnech
leni
| 20. 2. 2009 20:46
ahoj děvčátka,
tak jsem byla na kontrole a je vše v pořádku, do práce už chodím 2 týdny, nějaké stehy mi vypadly před 2 dny. primářem jsem dostala povolení i pro pohlavní styk, tak jsme to vyzkoušeli,ale pro mě to zatím nebylo nic moc, nebolelo to,ale břišní svaly zatím stále neposlouchají tak jak by měli, ale myslím si,že to se časem srovná. Tak všem čekatelkám držím palce. A dalším přeji bezstarostné uzdravování pa,pa Lenka
Pro A
RU
| 20. 2. 2009 17:49
Ahoj ,vidíš já jsem z postele slezla uplně bez problémů a to jsem po narkoze zvracela a zvracela že mě sháněli nějaké léky z ara takže jsem si myslela že mě popraskají stehy měla jsem celé břicho namožené já mám špatné zažívání proto asi to tak dopadlo.za 2 dny jsem na posteli klečela a 4 den jsem se ráno probudila dokonce na břichu.Pokud se nic nepřidá tak se cítím docela bezva,dneska jsem vyžehlila koš prádla,pro mě je lepší stát a hýbat se a díky tomu jsem neměla problém s větry a ani jít na velkou.
pro Helenku9
ecila
| 20. 2. 2009 17:44
Ahojky,
napsala jsi to fakt skvěle.Já jsem dnes 10den po operaci.Když to bylo 8den ,tak jsem našla tyto stránky,napsala a moc mě pomohli všechny odpovědi.Měla jsem to dělané stejně jako ty a dnes je mi už opravdu o hodně lépe.Dá se říct ,že břicho nebolí ,jen cítím dole trochu nějaké tlaky.Musím vydržet do 3.3.-to jdu na kontrolu k dr.která mě operovala-a tam mám na ní spousty otázek.Teď také nic nedělám,chodí mě sem babičky a vždy navaří (mám doma dvě děti a oba jsou diabetici a ještě na bezlepkové dietě) a já jim to pak v době jídel pouze ohřeji.No vidíte a dá se zvládnout i takové omezení.Je to těžké ,jeden doktor mě od toho zrazoval,že to s dětmi takto nemocnými nezvládnu.Neměl pravdu.
Takže všem přeji jen to nej a nebojte se!!!!
pa ecila
pro vladulu
RU
| 20. 2. 2009 17:38
Ahoj,já jsem neměla po operaci žádné problémy řekli mě že kdyby to tak šlo u všech tak by to bylo moc fajn.Můj problém jsou záda a už jsem na tý jejich posteli nemohla vydržet tak mě pustili o 1 den dříve,ale jinak pouští 6 den domů ale nepočítá se den operace.Střeva už dnes po týdnu jsou taky v pořádku a jsem sem tam unavená,tak si prostě na chvíli lehnu.Víš že opravdu ty holky tu mají pravdu v jednom že nejhorší je to čekání potom už tam jseš a vše z tebe spadne a říkáš si zítra je to za mnou.Mám jizvu 26cm a když si dám kalhotky tak nikdo ani neví že tam nějaká je.
vaječníky
Mag
| 20. 2. 2009 17:26
Ahoj kočky, zdravím všechny čekanky i ty na druhém břehu . Já jsem 9 týdnů po LAVH, už chodím do práce - a dá se to celkem dobře zvládnout. Jen jsem se chtěla zeptat, zda některá z vás neřešila podobnou ptákovinu, jako já:
Vaječníky mám zachované, vejcovody a děloha jsou fuč. Vaječníky fungují.... to znamená, že se každý měsíc uvolní vajíčko... to má jít do vejcovodů, které nejsou... Takže se ptám:kam to vajíčko putuje? Někde se toulá břišní dutinou? Nebo se vstřebá - ale kam a jak? To je blbost,co? Jenže mi vrtá hlavou ... Už jste to některá se svým gynekologem probírala? Já už jsem po operaci odkontrolovaná a půjdu k němu až za půl roku. Jak mám vydržet půlroční toulání vajíček břichem? Tak mi třeba některá z vás poradí. Je to ve srovnání s jinými bolístkami úplná prkotina - ale třeba vás někoho taky bude zajímat.
Tak se mějte krásně, čekanky - nebojte se, a vy ostatní se hezky hojte!
17.den po LAVH
Helenka9
| 20. 2. 2009 14:29
Ahoj všechny
pročítám tuhle diskozi už pár týdnů a musím říct, jako většina tady, že mi strašně pomohla.....
Nikde se o hysterektomii nedočtete víc než tady, vážně! Díky Vám všem.
Jsem dneska 17.dne po hysterektomii prováděné laparoskopocky a spodem "ven" takzv.LAVH.
Je mi fajn z nemocnice jsem šla 5.den po operaci. Kontrolu mám až příští středu a do té doby nikam nesmím, takže vegetím, ležím, čtu, spím, nechávám se opečovávat a tak furt dokola.
Gyn.operace mám za sebou 3 a taky z toho důvodu jsem byla smířená s tím, že bude hodně srůstů a i přes to, že mi napsali plánovaně laparoskopii je možné, že mi říznou břicho...no a vidíte srůstů tam bylo hodně, dokonce střeva přirostlá k myomu vyrůstajícímu ven z dělohy ale oni to super zvládli a pochlapili se a operaci dokočili přece jen laparo!!!!! jsou to šilkulové:
Takže jen 4 dirky do bříška ...no a jasně pak dole sešito!!
No první den JIP, nic moc ale já hlavně zvracím po narkoze, takže to bylo nejhorší ale oni dávají i takovou injekci proto zvracení a ta mi pomohla. po 24 hodinách na pokoj , večer sprcha, vytáhli mi obě hadičky, dren i cévku a pak opravdu jen pít a pít, kontrolujou kolik toho za den do sebe dostanete a pokud vás trápí bolesti, tak injekce, taky denně jedno píchnutí do bříška, ředíme krev ale holky to se nebojte to vůbec nebolí.
Je každej a opravdu každej den znát, je to lepší a lepší a hlavně pak doma, to je pohoda, je fakt nesmí se nic zvedat......já to dodržuju, protože se nechci do nemocnice vrátit s tím, že mi poklesne moč.měchýř a podstoupit novou operaci!! Ráda bych kdyby tato byla moje poslední!!
Jinak mám pořád výtok, ale v nemocnici mi ujistili, že je to normální, že se to tam hojí, tak to neřeším a hlavně se nestresuju!! Jo a beru Wobenzym.
Už několikrát to zde zaznělo, hlavně myslet pozitivně, psychika je jak známo dámy děsná bestie a ovlivňuje všechno!!!
takže hlavu vzhůru! všechny to zvládnete co to máte před sebou!!! to je jistý!!
držím palečky

pa pa Helenka
pro Vladulu
skeble
| 20. 2. 2009 13:53
Těch 12 dní se mi zdá nějak moc, z našeho pokoje jsme chodily tak po 5-6 dnech. Hlavně záleží na tom, jak potřebujou postele. Když jsem byla na jipce, paní vedle mě odvezli o půlnoci na normální pokoj, protože potřebovali postel pro akutního císaře, tak vyšoupli tu, co na tom byla z nás nejlíp ( tak to řekla sestřička doslova). Nebo já už měla jít domu, ale dr. mi ten den ráno řekl, že až jak mi dopadne krev. Půl hodiny po něm přišla sestřička, že ta paní co přijde na mojí postel už čeká na chodbě a ať se sbalím. Tak jsem šla i bez výsledků krve - no a žiju!!!
pro slunecnici9
amalka
| 20. 2. 2009 13:18
Pokud už máš takovéhle problémy, tak není proč asi váhat s operací. Mně se v mnohém po operaci ulevilo, dnes si říkám, že jsem to mohla řešit už dřív a netrápit se tak dlouho...
Také jsem se bála, že za něco těžkého bezmyšlenkovitě, ze zvyku vezmu, no nestalo, člověk si dává tak nějak podvědomě pozor.Do práce není dobré chvátat, chce to určitý čas, aby se tělíčko dalo do pořádku. Ale fakt to není tak hrozné a dá se to zvládnout!!!!!!!!!!!!!!Pokud chceš něco vědět, ptej se, je nás tady hodně, co už to máme zdárně za sebou a vždy se najde někdo, kdo poradí nebo povzbudí. Držím pěsti a přeji, ať vše dopadne co nejlépe. ahoj amalka
operace
slunecnice9
| 20. 2. 2009 12:57
Dnes jsem našla tyto stránky a jsem tomu velmi ráda. 9.3. nastupuji na opraci, při které mně bude odstraněna děloha. Po problémech s neustálým krvácením trvacjícím i přes všechny možné způsoby léčby, jsem si řekla více méně již o jakékoliv řešení, jen abych měla již klid (při jakékoliv větší zátěží krvácím). Není to nic příjemného, když se musím pořád hlídat, abych neměla nějakou "nehodu". Lékař mně navrhl tento zákrok a já s ním souhlasila. Na jednu stranu se mi ulevilo s představou, že bych už měla konečně klid. Mohla se koupat, jet bez obav na dovolenou a pořádně si ji užít. Bohužel mi o tomto zákroku ani o tom, co pak bude následovat neřekl. Až teprve druhý den po verdiktu se mně začalo honit hlavou co a jak. Díky Vám se mi dostalo plno odpovědí na mé otázky. Když nic neříkal myslela jsem si, že přijdu z nemocnice a půjdu do práce. Dělám v provozu v kanceláři, ale v prostředí, kde jsem každou chvíli vystydlá. Takže asi s nástupem do práce to asi nebude tak horké. Docela mě děsí i to, že nebudu moc nic těžkého zvedat. Jsem zvyklá si vše dělat sama. Budu si muset dávat pozor, aby člověk automaticky něco nezvedl. Najednu stranu se už těším až to budu mít za sebou a na druhou mám z toho trochu strach. Ale, co jsem četla přístěvky, když se dodržuje po operace vše co má, měla bych být na tom rozhodně lépe než nyní. A břicho mě většinou bolí stejně pořád (někdy mám pocit, že po operaci sl. střeva mně tam nechali kus skalpelu). Horší to bude pro naše tři miláčky až zjistí, co mamka doma vše dělá. Douvám, že díky tomu nepřijdu o práci, ale takhle se už fakt nedá žít dál.
Přeji všem krásné dny a děkuji za Vaše příspěvky
pro A
dabo
| 20. 2. 2009 09:39
Ahoj,jsem strasne rada,ze jsi mne tak povzbudila,je to uzasny pocit,za chvilicku jdu do prace a zacinam to videt uplne jinak!!Jeste jednou velice dekuji a preji krasnej den!!pa Dana
pro Dabo
A
| 19. 2. 2009 22:47
Určitě to zvládneš jako to zvládla každá z nás. Neboj, vím, že to zní jen jako útěcha, ale fakt to není tak hrozné.To čekání není nic příjemného, ale snaž se nemyslet na to, zaobírej se něčím jiným, naplánuj si co budeš dělat po zákroku.Zabal si sebou knihy a přeji Ti, abys měla dobré spolupacientky a bezvadný zdravotní personál.Buď optimista, to Ti také hodně prospěje, navíc takové pacientky má zdravotní personál rád. Uvidíš, že po všem si řekneš, že to nebylo tak hrozné, protože každá žena je statečný tvor, víš? Těším se až se vrátíš, na Tvůj příspěvek a na to jak jsi statečná a všechno jsi zvládla na 1*
Měj se dobře a hlavu vzhůru!!! Bude dobře!!!!
A
pro RU
A
| 19. 2. 2009 22:32
Blahopřeji k takové pohodě, to je super a dodá to odvahu dalším čekatelkám, které tyto stránky navštíví. To je super,jak se cítíte. Pro mne byl největší problém slézlt a vylézt na postel, ale dávno už to je v pohodě. Mám to za sebou už 21 dní a zítra jdu do práce. Uvidím jak to bude vypadat? Těším se, ale i mám obavy zvládnu-li to? Věřím, že to bude v pohodě.
Ta záda, to je fakt problém. Vždycky jsem si říkala, když muže chytla záda, že z toho dělá probém ..... ovšem do doby než to potkalo i mne. Jo, jo, člověk nemá soudit, když nezná problém, že?
Tak ať se daří a vše se dobře hojí.
Tyto stránky jsou SUPER, měla by je navštívit každá "čekatelka" a zjistí, že se nemá prakticky čeho bát, že?
A
pro RU
vladula
| 19. 2. 2009 21:14
Ahoj .
Jsi statečná a šikovná bojovnice. Gratuluju. Jediná věc, která mě zaráží je, že tě pustili dom už pátý den. Mně primář "vyhrožuje", že když všechno půjde dobře, pustí mě 12. den po operaci. No, doufám, že budu statečná jako ty. Přeju Ti, aby vše šlo tak dobře jako doteď. Vlaďula
hysterektomie
dabo
| 19. 2. 2009 20:42
Ahoj holky,jsem strasne rada,ze existuji tyhle stranky!Za tyden jdu na hysterektomii a mam z toho docela velkou hruzu!Mam velkej myom,takze operace nebude laparoskopicky!Nejhorsi je to cekani,clovek je stale myslenkama uplne jinde,tak at to mam uz za sebou!Drzte mi palecky,diky,pa,pa
pro Daju
A
| 19. 2. 2009 20:30
Je mi líto rozchodu, ale asi ten mužský za nic nestál, když v tak důležitou chvíli ......... Máš děti a neva, že odešly už z domů, ale pořád je máš a určitě Ti jsou oporou. Doma se máš pořád ještě o koho starat a dítě se postará o pestrost dne, ať už v kladném nebo mínusovém dění a v tom je ta pestrost žití. Vůbec si nedělej těžkou hlavu a nepřemýšlej o rozchodu, nestoji Ti za to a život jde dál. Mysli na to, co máš před sebou a dítko, které máš doma (nevím jak staré) Tě jistě nenechá v nečinnosti. Hlavu vzhůru a věř, že bude už jen líp. Soustřeď se na sebe, na to, že budeš na sobě makat a Tvůj stav se bude krásně den ode dne zlepšovat. Takže jsme domluvené, jo? Hlavu vzhůru a bude už jen líp po všech stránkách, věř tomu.
I mne tyto stránky potěšily a věřím, že spoustě žen dodá odvahu a sebedůvěru. I já jsem na ně přišla až po operaci, přesto si je ráda pročítám.
A Ty - koukej na sobě makat a nedej na sobě znát, že Tě rozchod rozhodil. Věř tomu, že Boží mlýny melou .......
Drž se a buď pohodová už kvůli příkladu pro své děti, že Tě nic nerozhodí a dovedeš se vyrovnat úplně se vším!!
Měj se dobře a bojuj úplně se vším!! Život je tak krásný a mysli jen na budoucnost, která se Ti otvírá!!!
A
pro RU
vwin
| 19. 2. 2009 18:01
To je moc povzbuzující, co píšete. Právě takovéhle příspěvky jsou to pravé pro moji psychiku před operací. Snažím se nemyslet na to, v práci se to daří, doma už je to horší. Děkuji za váš ohlas přeji rychlé uzdravování.
pro vwin
RU
| 19. 2. 2009 12:10
Ahoj,včera jsem se vrátila z nemocnice takže jsem dnes 6den po operaci.Byla jsem taky řezem.jsem velice překvapená že jsem 3 den bez problému chodila po pokoji jako by mě ani nic nedělali,pro mě bylo nejhorší zvracení po narkoze a mám operovaná záda takže mě víc bolela záda než jizva.Dnes jsem trochu unavená a to je vše,chvíli si lehnu a za moment vstanu a hodně chodím to mě pomáhá víc než ležení.Držím palečky a fakt se to dá vydržet.
pro Daju2
evculka
| 19. 2. 2009 10:51
Milá Dájo2,
v první řadě moc děkuji za odpověď, to člověka tak nějak příjemně "nakopne", že se o něj někdo zajímá
Jinak můj doktor,sotva mě odoperoval, odjel na hory, posléze onemocněl, takže já se pořád válím doma, je to už víc jak 5 týdnů, a ukončení prac. neschopnosti tudíž zatím neřeším .
Neměla jsem to ale vůbec jednoduchý. Po prodělání té první operace jsem po 3 týdnech byla na operaci znovu, opět v celkové narkóze , kde mi opravovali předčasně vypadlé stehy, které tam chyběly . A to jsem ještě pak asi za týden poté dostala horečku a rána se mi zanítila, museli jsme na pohotovost a nasadili mi antibiotika. Takže už toho mám fakt dost, jen se povaluju a příliš aktivní nejsem. Jasně, lehce poklidím, uvařím, upeču a tak, ale nic extra netahám a jak můžu, tak si lehnu . Sedět můžu až teď, asi po těch 14 dnech, což je počítáno od té 2. operace, ale spíš tak nějak opatrně, na půlce zadku Bolesti mám neustále, chvilku víc a chvilku míň, ale holt je to velká operace, takže se to snažím taky jako Ty nevnímat, ono to prostě přestane, až se to tam pěkně zacelí a zahojí, je to tam určitě minimálně ty 2 měsíce rozšmikané, takže jsem v klidu, i když mě to už taky nebaví, to je jasný...
Mám 2 známé, které na tom byly taky, všechny měly různě intenzivní bolesti tak 2-3 měsíce, takže si říkám, že to k tomu holt patří, takže buď v klidu, bude líp!!! A co se týče té rozříznuté hráze, ani mi nemluv. Bolí mě to furt a nemůžu se toho ani dotknout. Doktor nám v nemocnici doporučil mazat se mastí s vepřovým sádlem (kolem 50,- Kč krabička), tak to mažu - stylem, že si naberu mast a plácnu to tam, abych se toho nemusela dotýkat, což by bolelo. Nevím, jestli myslel že se to má mazat až po úplném vyhojení, nebo už teď, ale já to tam plácám už teď , říkám si, vepřové sádlo je lidské kůži velmi blízké, tak ať se to tam nějak porovná, zkus to taky, na tu hráz.
Měj se moc hezky, a brzy zase napiš, jak bojuješ! Pa, Evculka.
Močový měchýř
Kamka
| 19. 2. 2009 10:29
Dne 8. 12. jsem podstoupila hysterektomii vaginální cestou. Operace a hojení proběhlo v pohodě. Jen s únavou, což je pochopitelné. Bohužel, ale od operace trpím inkontinencí. Byla jsem na urologickém vyšetření a 1. 3. nastupuji do nemocnice a 2. 3. mi bude pod močové cesty přidána nějaká TOT páska, aby se zvedly. Tak jen tiše doufám, že se problému se stálým ucvnkáváním zbavím. Zbavila jsem se mentruačních vložek a teď nosím Teny. Takže jsem si prozatím vůbec nepomohla. Snad se to v tom březnu zlepší.
Pro A
ida
| 18. 2. 2009 22:03
Milá A, pracuju jen na půl úvazku, nic naštěstí netahám, mám vynikající kolegyně. Ale strašně moc se naběhám a ta spousta nadobí, co myju!!!Doktor mně uschopnil koncem 5 týdne.Doma už jenom odpočívám a snažím se šetřit. Naštěstí už mám jen jedno dítě,ostatní 3 už jsou samostatné a pryč.Taky jsem Ti chtěla říct, že jsi statečná ženská.Mrzí mně, že jsem na tyto stránky narazila až teď.Bolesti se snažím nevnímat. Víc mně bolí,že si manžel našel mladou přítelkyni a hned se taky rozvedl,to když jsem začala mít tyhle zdrav. problémy.Přeju Ti úspěšnou rekonvalescenci!!Daja2
pro Evculku
ida
| 18. 2. 2009 21:46
Milá Evculko, mám odebranou dělohu, vaječník a plastiku tak jako Ty. Je tomu už 9 týdnů, výtok mám stále, ale spíše žlutavý, někdy nahnědlý.Doktor řekl, že vše je OK.Doporučil 2krát denně výplachy hypermanganem.Ještě 8 týden mi vyšel steh.Jsem z toho otrávená.Včera jsem ještě slabounce krvácela. Prac. neschopnost mi ukončil na konci 5. týdne.Jdu k němu ale znova, nemám dobrý pocit.Ráda bych se Tě zeptala, zda nepociťuješ v místě plastiky nějaké nepříjemné pocity a taky mi prosím sděl,jak jsi prožila rekonvalescenci, já nemohla 4týdny sedět. Bolesti mám uvnitř na různých místech a pokaždé jiné intenzity,ale snažím se to nevnímat.Rozřezaná a sešitá hráz někdy bolí taky.Budu Ti vděčná, když mi napíšeš svůj zážitek.Hlavně se nestresuj.Daja2
pro ecilu
A
| 18. 2. 2009 18:36
Nebojte, bude všechno v pořádku. Váš stav je po tak krátké době normální.
Jestli chcete, mrkněte na www.gyn.cz . Tam se dočtete co potřebujete. Je to docela dobře udělané.
Já mám výkon za sebou 20 dní a už mi je hej, takže hlavu vzhůru. Mne by zase zajímalo případné cvičení, je-li možné na břicho?
A

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
rozvita.ruze
17. 6. 2025 19:45
14519
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
jirinaova