Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro: vwin
skliba2
| 13. 2. 2009 20:15
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Musela jsem se schoulit do klubka a zachumlat pod deku. Asi po 2 hodinách doma to přešlo, ale nevím, co mám dál čekat. V práci nic těžkého nedělám - spíš jen kancelářskou práci a přecházení z kanclu do kanclu... Tak nevím... Nemáte některá, která už jste zase v práci, podobnou zkušenost?

. Zvládla jsem to bez problémů, nejhorší ze všeho byl ten strach před tím. Nekecám !
KuK

čauky a pak ti dám vědět
. Pak se ozvi. KuK
Já jsem byla na pokoji s maminkama po císařském řezu, co měli miminka v inkubátorech a tak se probírali mrňouskové a dětičky doma a viděla jsem i jedno čerstvoučké miminko maminky, když jsem byla ještě na JIPCE, prostě žádná hrůza a fňukání se nekonalo.
Nevím, jak bereš život Ty, ale já jsem postupně dospěla k tomu, že ať se děje co se děje, vždycky je to v můj prospěch i když to vypadá na první pohled všelijak. Ale to se nedá vysvětlit pár řádkama. Prostě všichni jsme v "dobrých rukách" ......
ale i tak závidím všem co už to mají za sebou
. Budu na vás myslet a určitě se ozvěte. U nás v HB umělé nehty mohou být, ale doporučují jednoduchou francii ( přes malůvky by nebylo vidět případné modrání nehtových lůžek )KuK