Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro evculku
ecila
| 18. 2. 2009 17:32
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Vyloženě poslouchej svoje tělo, jakmile tě nebude nic bolet a budeš se cítit líp, snaž se co nejvíc chodit a začít se pohybovat, doktoři to doporučují, je to pro rekonvalescenci lepší než jen ležet jak mumie, ale když ucítíš únavu, zase si jdi odpočinout. A vydrž, těch prvních 14 dní je člověk fakt unavený a vyčerpaný, ona ta operace není nic, na co by si člověk odskočil jen tak mezi řečí
Určitě mi zase napiš, jak se cítíš. A krvácíš ještě? Bolí tě to bříško? Pa, Evculka 
Jde to pomalu, ale jde to!!!!!!!!!!!!
) takže jakmile si děloha odpracuje své (poslouží jako inkubátor pro mimino), pryč s ní! Na nic není! A ty jsi úžasná bez ní ještě víc, neboj! Chlapi nic nepoznají a i kdybys jim to řekla, proč by to někomu mělo vadit? To je přece plus, nebát se otěhotnění a být neomezená při koupání i v ***u!!! Neboj, držím ti palce, abys na to začala koukat jako já a moje kamarádky, které to máme všechny za sebou a jsme mnohem spokojenější a klidnější než kdykoliv předtím. Pa, hezky se uzdravuj a kdyžtak napiš, jak ti je, hned se ti ozvu
! Evculka 
protože to je náročná dřina to tahání hrnců. Mám dceru kuchařku, takže vím co to obnáší. Myslím, že jsi šla moc brzy při takto náročné práci?
že to bude trvat ještě minimálně půl roku než se to uklidní. Mám si uvědomit, že to je velmi těžká operace ......
Včera jsem byla na kontrole a protože mám divný pocit na levé straně, zmínila jsem se lékaři, který mne "potěšil", že mne to bude bolet ještě tak půl roku,
protože ať si uvědomím, že to je těžká operace. Tak není co řešit, jsem v poho.