Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro Leni
loja
| 21. 1. 2009 16:21
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Děkuji za informace o průběhu toho všeho. Když člověk ví, že ostatní to zvládají, musí také zatnout zuby. Píšeš o heparinu - jdu ležet do havlíčkobrodské nemocnice, tam je tento lék dost slavný

K.
To je paráda, ne?
Tak se drž! a kdykoli zase písni
.

a pak se na pár dní objevilo krvácení...ale přešlo a dobrý.Takže na přílišnou aktivitu fakt pozor. Únava a slabost nepřišla. Jenže nikdo neřekl,kdy už se dá cvičit a jak.Jak zpevnit bříško když záda bolí a co se vlastně může stát,když zvedneme něco těžkého...vše jen dohady. Takže informace chybí a z dohad a laických rad bychom si mohly leda ublížit. Zdravím a přeji ať je nám pořád lépe. Pa
a asi by se jim zdálo neuvěřitelné, že se některá z nás potýká třeba se stolicí nebo s bolestmi zad... Asi by to byl hoooodně dlouhý papír,ne?
, to máš teda fakt smůlu. Vždyť vaječníky před operací za pomoci UTZ prohlíželi, nebo ne? Mě několikrát, aby se ujistili, zda je mají nechat. A ještě mě upozornili, že když při laparo něco kamerou najdou, že je ev.můžou vzít taky. Když mě propouštěli z nemocnice, ptala jsem se, jak budou teď probíhat gyn.kontroly - když děloha není. Říkali, že by to mělo být zároveň pohmatem i UTZ. Můj pan doktor UTZ taky v ordinaci má, před operací mi ho dělal kvůli tomu myomu. Dneska už by to asi měla být samozřejmost? S cystami (naštěstí - ťuk,ťuk, ťuk na dřevo) žádné zkušenosti nemám... Ale třeba ti některá z děvčat poradí.
. Tak jm jí řekla, že mi je divné, že mne stále(a to i před operací,ale po ní víc) bolí břicho na pravé straně. Tak mi řekla ať si vylezu na lehátko radši znovu, že se podívá UTZ...
je už 4cm! Kde se to tam tak rychle vzalo? Myslela jsem, že to je trochu namožené, jak občas zvednu dítko...Bolesti mám pořád větší. Na kontorlu jdu za 2týdny. A já myslela, že budu mít po operaci už klid... Máte někdo podobnou zkušenost? Cysty se mi dělaly dříve, ale většinou to prasklo nebo se vstřebaly, prostě s menzes to odešlo. Teď menzes neni, tak jak to může zmizet? Dík za odpovědi