Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro mamkuu
Strimona
| 15. 1. 2009 16:42
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

. Jasně že je nějaké omezení - se schody jsem se na počátku taky potýkala, ale po cca 14 dnech už to šlo. Mě víc zlobilo vyprazdňování, pohyb celkem šel. Ale je pravda, že jsem se od začátku šetřila - nic jsem nemusela zvedat, manžel i vařil...pohoda. Teď už to zvládám sama. S tou péčí o dceru a o malého to máš určitě složitější. Ale nezoufej, věřím, že to zvládneš! Držím palec a zdravím
, po 4 týdnech máš už to nejhorší za sebou
, nebo ne? Píšeš, že nechodíš moc ven, protože se ti nechce to mrazu, ale kdyby se ti chtělo, šlo by to vůbec? Já budu muset nprmálně fungovat a starat se o děti, manžel bude mít 18 dní dovolený a týden ošetřování a a z toho 11 dní budu v nemocnici. Dcera na štěstí začala od ledna chodit do školy s kamarádkama
. měj se krásně. Vlaďula
Tak hlavu vzhůru!
myslím, že horší je psychika - já se nejvíc bála,abych se po narkóze probrala, když mám doma ještě malý děti atd... A vidíš, vše se zvládnout nakonec stejně musí
My tě tu pak přivítáme
to raději nee! Mě na to upozornila moje paní doktorka - a tak jsem 14 dní předem preventivně brala Megacéčko, multivitamín a kapala jsem si echinaceové kapky na podporu imunity. A musím říct, že i když kolem mě bylo plno nachlazených lidí (třeba týden předem mi kardiolog dělal EKG viditelně nemocný - kýchal a kašlal šíleně) , tak jsem to překonala a bez virozy jsem nastoupila. Teď sice už kýchám a smrkám, ale už jsem na druhé straně
, to by mě kleplo. Tak se měj krásně a nezapomeň, jsme statečný a nebojíme se....
S Váma to snad zvládnu. 
to byl fakt šok! říkala jm si, jak to zvládnu všechno připravit a dodělat rozdělané...Když už jm se s tím srovnala, pro špatné výsledky a naonec i obsazenost či co mi to přeložili na 4.prosince, tak to čekání mi přišlo taky nekonečný
a až zjistí, že se s ním nemůžu "prát", bude už totálně nezvladatelnej. Tak hold bude spát, až se mu bude chtít (takže asi nikdy), hračky večer uklidí manžel vidlema do rohu a bude to