Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro K
loja
| 9. 1. 2009 19:05
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

tak ať to dobře dopadne, jsem na to zvědavá. Zatím ahojky
Fakt mi to moooc pomohlo, teď už mi to je blbý, zvládali jsme to - manžel byl pak na neschopence,tak taky pomohl (než teda skončil ve špitále). Teď tu mám na návštěvě mamku,tak taky nemusím tolik tahat, ale to víš, ono mi to nedá, nejsem zvyklá se válet a ono nám to snad ani nikomu nedochází, že by se ještě mohlo teď něco stát...Takže tak nějak dělám všechno,ale svým tempem...
.
Taky se toho bojím, jenže - zkoušely jste někdy, kolik váží papiňák s polévkou?
Papa, mějte se moc hezky!
ale jak bys to řešila s takovým prckem? a ještě máme vztekací období
Takže mi to třeba včera večer celkem bralo nervy a bylo mi fakt ouvej...Po neustálým řvaní, vynucování si atd, jsem si připadala jako macecha...natahla jsem se na ten gauč, dala TV víc nahlas a už jsem nevstala! prostě jsme se nechutně prořvaly k spaní
Byla jm KO. Zajímavý je, že dokud mi tu někdo s pomáhal, tak byl celkem klid - cepuje takhle jen mne!
A s tím vyprazdňováním, to Tě bude asi zlobit déle. Mám s tím trable pořád, a když potřebuju na malou, tak musím hned, jinak mám pak větší bolesti, jak to zadržuju. Ješět nemám po 6ti nedělí a jak nosím 10ti kilové mrně po schodech 2patra, tak to prostě cítím. Ale nepřeháním to, kdž to jde, zkoušíme trošku i po schodech ťapat po svých! Ale teď navečer už jm unavená a těším se až obě dítka naženu do postele, poklidím to nejnutnější a natáhnu se k TV! Po 20h už prostě potřebuju klid a to stejně v noci vstávám a přikrejvám a hledám dudinu a tak. Takže bříško má už několik dní celkem záhul a zatím ok, prostě když mě píchá nebo bolí, tak si sednu nebo lehnu a odpočinu si. Vycházky taky nemám napsaný a na kontrolu jdu 15.1. Přesto už jsem nevydržela a už po druhé jsem byla s kočárkem venku - tedy dnes pouze 20min v ulici, a po rovince! Jak zavřeme očenka, tak šupky domů a dochrupká si to v chodbičce za pomoci el.chůviček Jinak jsem moooc ráda v teplíčku, to se neboj, na nějaký velký chození pořád nemám energii. Takže si tu zimu taky pěkně užívej v teple - za oknem se na to bílo kouká nejlíp
)