Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
Vladula
Japo
| 10. 1. 2009 12:27
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
. Když pominu fakt, že jsme chtěli víc dětí než máme, bojím se, jak se zvládnu postarat o ty, které mám? Už se těším, až bude všechno za mnou. Moc děkuju za vaše názory a zkušenosti. Vlaďula

tak ať to dobře dopadne, jsem na to zvědavá. Zatím ahojky

.
Taky se toho bojím, jenže - zkoušely jste někdy, kolik váží papiňák s polévkou?
Papa, mějte se moc hezky!
ale jak bys to řešila s takovým prckem? a ještě máme vztekací období
Takže mi to třeba včera večer celkem bralo nervy a bylo mi fakt ouvej...Po neustálým řvaní, vynucování si atd, jsem si připadala jako macecha...natahla jsem se na ten gauč, dala TV víc nahlas a už jsem nevstala! prostě jsme se nechutně prořvaly k spaní
Byla jm KO. Zajímavý je, že dokud mi tu někdo s pomáhal, tak byl celkem klid - cepuje takhle jen mne!
A s tím vyprazdňováním, to Tě bude asi zlobit déle. Mám s tím trable pořád, a když potřebuju na malou, tak musím hned, jinak mám pak větší bolesti, jak to zadržuju. Ješět nemám po 6ti nedělí a jak nosím 10ti kilové mrně po schodech 2patra, tak to prostě cítím. Ale nepřeháním to, kdž to jde, zkoušíme trošku i po schodech ťapat po svých! Ale teď navečer už jm unavená a těším se až obě dítka naženu do postele, poklidím to nejnutnější a natáhnu se k TV! Po 20h už prostě potřebuju klid a to stejně v noci vstávám a přikrejvám a hledám dudinu a tak. Takže bříško má už několik dní celkem záhul a zatím ok, prostě když mě píchá nebo bolí, tak si sednu nebo lehnu a odpočinu si. Vycházky taky nemám napsaný a na kontrolu jdu 15.1. Přesto už jsem nevydržela a už po druhé jsem byla s kočárkem venku - tedy dnes pouze 20min v ulici, a po rovince! Jak zavřeme očenka, tak šupky domů a dochrupká si to v chodbičce za pomoci el.chůviček Jinak jsem moooc ráda v teplíčku, to se neboj, na nějaký velký chození pořád nemám energii. Takže si tu zimu taky pěkně užívej v teple - za oknem se na to bílo kouká nejlíp
)