Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
hysterektomie
radika
| 22. 12. 2008 16:12
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Tak doufám, že se to časem upraví. Jinak po probuzení na pokoji mi nic nebylo, cítila jsem se moc dobře, žádné bolesti, vlastně jsem žádné závratné bolesti neměla po celý pobyt v nemocnici. Takže v tom směru pohoda. Jen jsem byla a jsem stále dost unavená...... Takže zatím ahoj a holkám, které to mají před sebou přeji, aby se nebály, opravdu to není tak hrozné.
jsem od 8.12.doma!.Snad to bude dobré,ale hlavně k těm nervům před operací:úplně jsem se rozjela,brečela jsem jak želva 3 týdny neuklidnilo mne žádné chlácholení.Každý si tím musí projít.Po přijetí do nemocnice,si mne pozvala vrchní sestra na pokec,že se na mne nemůže dívat,co se děje,že mi nepůjde dát ani narkoza,nešlo to zastavit.Totální kolaps organizmu,bylo toho více,partner se obrátil zády,práce po novém roce konečná a samotná dcera doma,tak snad to pochop!A teď:? Nastál klid,řešení není problém ale žít je krásné. To musíme.Takže zlatíčko,vyplakej se,prtž stejně se uklidníš až bude po a pak řekneš,jako všechny hoĺky tady, to byly zbytečné nervy
a zase jsem v plném zápřahu.Všem přeju pohodové dny do vánoc,klidné svátky a hlavně rychlé uzdravení pro všechny.