Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro blue1100
Pivka
| 20. 9. 2008 12:44
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
na indikacnim seminari jsem byla pred 14 dny v Plzni na Lochotine.Probihalo to tam tak,ze tam byl primar ktery mi vysetreil a celou zalezirtost ohledne me situace a potrebnosti operace /histeroskopie/ se mnou prodiskutoval a se setrickou jsme domluvili terminu operace. Ceka mi to 15.9. a byla jsem upozornena pokud bych mela mit v tu dobu menzes,tak mam zavolat a operovalo by se az potom.A zrovna by to tak melo vychazet,ze bych mela mit menzes,tak nevim jestli i kdyz ji zatim mit nebudu ale budu citit ze uz kazdou chvili ma prijit,jestli neni lepsi pockat az po ni???? No kazdopadne tam zavolam predem,ale zajimalo by mi jake s tim mate zkusenosti nejaka z vas??? Preju vsem hezkou sobotu

a jinač at´jsme všechny zdravé

co je to indikační komise ? Zní to děsivě
Dnes jsem tu naposledy. Už to asi nestihnu.Píšu to v práci. Zatím se mějte všechny moc pěkně. A ty , milá Japo, se nestresuj. Jak už mi zde bylo řečeno, po tom bude jenom líp.
Pro všechny případy ,DRŽÍM PALCE !
ale snad se v tom najdete obě. To jsou nervy. Pa a držím palce.
Taky jsem rozhodnutá si nasadit Noretisteron, pokud mi před termínem začne moje dlouhá a nekonečná menstrulace.Moc všechny zdravím a jsem moc ráda, že jsem narazila na tyto stránky.