Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
pro Pivku a spol.....
blue1110
| 20. 9. 2008 13:00
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
jasne ze 15.10.uz jsem ze vseho nejak zblbla,ted momentalne menstruhuju a je to des,jak krvacim aty bolesti,musela jsem i odjet domu z chaty,jak to mam silny,tak uz je asi nejvyssi cas jit na ten zakrok. Aha tak treba zajit driv za svym gynekologem aby mi pichnul injekci abch to mela driv jo???? Vidis tak to mi nenapadlo.

na indikacnim seminari jsem byla pred 14 dny v Plzni na Lochotine.Probihalo to tam tak,ze tam byl primar ktery mi vysetreil a celou zalezirtost ohledne me situace a potrebnosti operace /histeroskopie/ se mnou prodiskutoval a se setrickou jsme domluvili terminu operace. Ceka mi to 15.9. a byla jsem upozornena pokud bych mela mit v tu dobu menzes,tak mam zavolat a operovalo by se az potom.A zrovna by to tak melo vychazet,ze bych mela mit menzes,tak nevim jestli i kdyz ji zatim mit nebudu ale budu citit ze uz kazdou chvili ma prijit,jestli neni lepsi pockat az po ni???? No kazdopadne tam zavolam predem,ale zajimalo by mi jake s tim mate zkusenosti nejaka z vas??? Preju vsem hezkou sobotu

a jinač at´jsme všechny zdravé
co je to indikační komise ? Zní to děsivě
Dnes jsem tu naposledy. Už to asi nestihnu.Píšu to v práci. Zatím se mějte všechny moc pěkně. A ty , milá Japo, se nestresuj. Jak už mi zde bylo řečeno, po tom bude jenom líp.
Pro všechny případy ,DRŽÍM PALCE !
ale snad se v tom najdete obě. To jsou nervy. Pa a držím palce.
Taky jsem rozhodnutá si nasadit Noretisteron, pokud mi před termínem začne moje dlouhá a nekonečná menstrulace.Moc všechny zdravím a jsem moc ráda, že jsem narazila na tyto stránky.