Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Hysterektomie
DiskuzePřidat názor
hye
Nela
| 24. 5. 2007 14:20
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.

Zato teď se mi to pořád nehojí, na další kontrolu jdu až za 3 týdny. Takže bych ti doporučovala absolutní klid po operaci, žádné namáhání, domácí práce. Já jsem si tyhle informace na netu bohužel přečetla dost pozdě, možná moje komplikace jsou způsobeny mojí přílišnou aktivitou po výkonu. Cítila jsem se dobře, nic mě nebolelo, tak jsem doma dělala vše jako obvykle i něco navíc. 

Dopadlo to tak, že se tam nevrátím, dalo by se říct i z rodinných důvodů. Manželovi nevyhovují noční směny a denně se musím učit s dcerkou. Do toho ještě přišlo stěhování.
Nevidím v tom žádnou změnu. To, že jsem bez dělohy mně rozhodně neovlivnilo. 
Lokalni umrtveni si u toho neumim predstavit,myslim,ze to delaji jenom pri celkove narkoze,ale na to se informuj,jestli je ta moznost.Jak uz jsem psala driv,neboj se toho,da se to zvladnout.Na dovolenou klidne odjet muzes,kdyz se budes po operaci setrit.
Nenech se zdeptat. Bolesti přejdou a zase Ti bude dobře, jen vydrž ještě s velikým úklidem.
.Nela
povšechně klidový režim neznamená úklid jako hrom...Únava je normální, myslím, že bys měla ještě vydržet a odpočívat a dát si raději něco málo na zdraví