Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Genitální opar

Diskuze

ach jo
market222
| 13. 9. 2010 19:33
Ahojte holky,
tak se zase po nejake dobe pripojuji do diskuse, jak valcite? mi se opary trosku umirnily pres leto, ale jak zaclo byt trosku chladneji, udelaly se hned 2 po sobe takze opet zkazena nalada!!! Nevim jestli se muzu holit, nevim co mam delat uz...ach jo, je to fakt na pí**...uz nepouzivam ani zadne leky, nema to cenu
GENITÁOLNÍ OPAR -ŘEŠENÍ
krepelka
| 11. 8. 2010 16:59
Ahoj, na genitální opar bych ti poradila jeden přírodní produkt. Vlastní zkušenost nemám,ale je to výborný prostředek na opary atd..napiš mi a já ti vše vysvětlím a řeknu.
market222
Damien
| 5. 8. 2010 10:06
je mi 20,a se ***em mám útrum z čehož už někdy fakt šílim,ale co se dá dělat,jeden doktor mi řekne že to nic neni,další že je to nevyléčitelný at se s tím smířím...opravdu zábavné...
Damien...
market222
| 4. 8. 2010 23:17
Damien: a kolik je ti let? a jak to tedy mas se ***em?Pokud se ti to po masti zhorsi, tak ji neuzivej....

Petrusska: já ted neuzivam zadne leky a je to mnohem lepsi, proste jsem se na to vykaslala a prestala se bat - prijde bude, neprijde nebude...hur to vsak nese pritel njn muzi....
vitamíny
petruskass
| 4. 8. 2010 19:29
Ahoj holky, už několik měsíců užívám tyto vitamíny - řasu Chlorella 3x denně 3 prášky a jednou denně hlívu ústřičnou Imunit.. Během tohoto užívání se mi opar udělal jen jednou, takže na tom asi něco bude.. Také jsem ho měla několikrát do měsíce, zejména u konečníku a to bylo neskutečně bolestivý, když jsem se chystala na velkuo.. Ale je možný, že když bude člověk užívat vitamíny na Imunitu, tak se toho časem zbaví.... alespoň doufám..
očkování
Kloa
| 4. 8. 2010 13:05
Nemám s gen. opary zkušenost a popravdě o takovou zkušenost nestojím, ale napadlo mě jestli by vám nepomohlo očkování proti rakovině děložního čípku. Matně si totiž vzpomínám, že když se toto na trhu objevilo, tak se u vakcíny silgard psalo i to, že chrání proti gen. bradavicím. Není to sice levná záležitost, ale kdyby to mělo pomoct, asi bych do toho investovala. Než se pořád nervovat s mastičkama apod. Kéž se toho zbavíte.
Opar
Damien
| 4. 8. 2010 11:14
Ahoj,
docela mě potěšilo že nejsem jediná s touhle šíleností(ne že bych vám to jakkoli přála)...
Poprvé jsem opar dostala milulé prázdniny na konci července,zrovna jsem chytla angínu a horečkama skoro 42C.Bolelo to ukrutně protože jsem je měla prakticky všuce,došla jsem na ginekologii kde mi dali mastičku a herpesin,poté to zmizelo a asi měsíc jsem měla pokoj.Od té doby to mám pratycky už rok v kuse(max.úleva je jeden nebo dva dny kdy tam nic není).Většinou mě nebolí a sami se zahojí i když pak hned přijdou další ale jakmile si to namažu mastičkou určenou na opary tak se to do pár hodin rapidně zhorší(což nechápu)...ve čtvrtek jsem tuhle blbost udělala a zvětšilo se to tak že jsem skoto nemohla chodit,došla jsem k doktorce která mi našadila neskutečné množství prášků a poslala mě na imunologii(tam mě samozdřejmě objednali až za tři měsíce)...po roce mě ty opary vážně přestávají bavit.ale co mi říkala sestřenka tak že na to účinná léčba určitě existuje(pracuje v nemocnici v laboratoři)tak doufám že je to pravda...Hodně štěstí všem
:(
market222
| 4. 8. 2010 10:51
Ahoj,
jak už bylo řečeno nahoře, zajdi si ke gynekologovi nebo na kožní...předepíšou ti léky a doporučí další léčbu. Hlavně po mazání si umyj ruce, a po koupeli si genitálie utírej jiným ručníkem než co máš na celé tělo - já když mám opar, tak se utřu dole pouze toaleťákem......spodní prádlo důkladně vyper!!! Opar se lehce šíří...

*** radeji vynechej v době kdy máš výsev, jinak se doporučuje s kondomem ikdyž výsev nemáš!

Hodně zdaru
:(
tynulka16
| 4. 8. 2010 07:36
Ahojky Holky,
Tak sem dnes zjistila ze mam asi opar
ale udelal se mi na hore na pochve spíš tedy nad stydkými pysky asi tři malinké puchýřky je to hrozdná bolest doma sem našla Herpesin(mastičku) tak jsem jí hned použila..
Chtěa bych se zeptat jak mám pokračovat
opar
market222
| 2. 8. 2010 19:09
Ahoj, já mám opar ani ne třičtvrtě roku, dělal se mi co 14 dní, děs - tehda mi doktorka předepsala léky Herpesin na půl roku, ale po jejich vysazení se mi opět stále dělal. Navíc na něj trpí i partner.......opravdu bude lepší zajít si ke gynekologovi nebo kožní...dají ti léky a masti přímo na to - herpesin či jiné...s mastmi co používáš ty nemám zkušenosti...vzhledem k tomu, že ti je 15, tak by lékař neměl sdělovat matce jestli už jsi styk měla nebo ne!!

Ze te to pálí pri curani je normalni, opar se muze vytvorit i v pochve! takze cim driv zajdes k lekari, tim lip!! Davej si pozor pri utírání ruřníkem nebo toaletakem, at si opar nerozsiris dal, je to vysoce nakazlive!!
ještě něco
anhetka
| 1. 8. 2010 17:46
A taky mě to pálí kdYž čůrám..neni to divný?a hlavně se mi začínají ty opary dělat i trochu v pochvě. Lidi poraďte mi někdo..jsem na tom hodně zle?
prosím o radu
anhetka
| 1. 8. 2010 17:40
Ahoj, před 6 měsíci jsem měla svůj první pohlavní styk s klukem. Spala jsem s nim jen jednou. Opar kde nic tu nic, ale od té doby co jsem začla chodit do veřejného malého bazénu, kde se nemění voda, tak ten opar mám. Jak jsem četla, tak se hodně vrací. Mě je 15 let nechci takový problémi už tak brzo. Moje máma mě za každou blbost mlátí. CHceme jít na gynekologii, ale doktor jí zřejmě řekne že už nejsem pana viďte? Nebo když doktoru řeknu aby to neříkal, neřekne to? Asi bych byla od mámy mrtvá:(..na opar používám Vectavir a Ichtoxyl, nemáte s těmito mastičkami někdo už zkušenosti?už půl roku nežiji suxeálně, z čeho se mi to tedy mohlo všeho objevit? Jsou i jiné důvody nebo příčiny než ***? prosím odepište mi co nejdřív jsem už zoufalá..Anet
Tak Jak?
market222
| 25. 7. 2010 19:26
Holky, tak jak pokračujete? já nic moc, porád se nam s pritelem dela a bez kondomu bychom to meli porad ach jo ...
Opar
kukii
| 14. 6. 2010 14:51
Opar v 16 je hodně blbej, já na tom nejsem o nic líp... 18 není o moc víc... Opar je na celý život, pokud zrovna nemáš výsev je schovanej v nervových uzlinách a čeká, kdy může zase propuknout. Já na něj trpím cca od letošního března myslím a zatím se mi udělal jen dvakrát, poprvé to bylo asi po nakažení a podruhé jsem měla hodně oslabenou imunitu, tak jsem se tomu tolik ani nedivila... Ráda bych aby na to někdo něco našel, co bude účinkovat pořád a nebude to ničit játra a organismus. Přeju hodně štěstí, aby si ho měla co nejméně
Ajulep
market222
| 12. 6. 2010 21:57
No tak to mě mrzí ... mi se treba delal i co 14 dni, takze nez se 100% zahojil jeden, byl tu druhy...ale nechci tě plašit, nekdo to ma jen jednou do roka nebo skoro vubec

Mi se ted udelal akorat po ***u s pritelem, ktery na to taky trpi, ale kdyz pouzivame kondom, mam i mesice klid
opar
Ajulep
| 11. 6. 2010 15:01
ahoj,tak jak tady čtu vaše příspěvky s hrůzou jsem zjistila,že opar mám také . Chtěla jsem se zeptat po jak dlouhé době se vám tak vyskytuje? a opravdu je to na celý život?? v mým 16ti letech mi to příjde jako uplná katastrofa :(
:-(
market222
| 30. 5. 2010 10:29
Tak si predstavte, ze mesic mam klid, pt jsme meli *** s ohranou a jednou to risknem bez (aniz bychom opar meli) a hned jeste ten den se mi udelal opar musime uz cely zivot jen s kondomem, ach jo
Darování krve OK
petruskass
| 26. 5. 2010 08:53
Ahoj holky,

na opary taky dost trpím, ale nic to nebrání darování krve.... :) byla jsem darovat už dvakrát, co to mám a v pohodě, na to to naštěstí nemá vliv..
Jestli můžu poradit, tak jsem teď zkusila papkat řasu Chlorellu spolu s hlívou ústřičnou Imunit a beru to cca 3 týdny a zatím nic!!!! Musíte brát něco na posílení imunity, protože podle mě to v tom vězí...
Hodně štěstí..
krev
kukii
| 25. 5. 2010 20:03
A tu krev mu brali az po tom co mel opar nebo predtim, protoze ja uz jednou byla darovat krev a nemela sem ho a mezitim sem se ted nakazila tak nevim jestli muzu. Ale pry se ten vir schovava v nervovem systemu tak nevim jestli je poznat z krve... Nemate s tim nekdo jinej jeste zkusenost?
Krev
market222
| 25. 5. 2010 15:03
Prave to s tou krvi by me taky zajimalo, ale partner byl darovat krev a to mu predtim delali testy, jestli je v poho

Holky, snad to nezakriknu, ale uz skoro msic nemam opar - poprve tak dlouho - jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Darovani krve
kukii
| 25. 5. 2010 12:59
No to netrpi, to mas pravdu. Pokud na to trpi i partner tak to mate asi hodne tezky... :( Mam na vas vsechny dotaz. Prisla mi pozvanka na darovani krve. Myslite, ze muzu darovat krev, kdyz trpim na tyhle opary? Prenasi se to krvi?
kukii
market222
| 20. 5. 2010 19:44
no jo kukii, ale tvuj partner na to netrpi prece, muj ano - obavam se ze jak ma v sobe pritel ten vir (ikdyz nema vysev), tak po nechranenem ***u na me zautoci, a jelikoz na to taky trpim, tak se tomu neubranim
:)
kukii
| 19. 5. 2010 13:34
Ja teda spim s pritelem bez kondomu a nikdy se mi po ***u nedela. Udela se mi jenom, kdyz mam celkove snizenou imunitu (jako ted treba pri angine). Jinak musim zaklepat... TO Lucy: Gratuluju k tehotenstvi :) Jinak pro vsechny: hodne zdaru pri boji s tim sycakem oparem! :)
:-P
market222
| 19. 5. 2010 10:41
Zeby na to Supradynu fakt neco bylo? snad to konecne fakt pomuze uz jsem do oparu vrazila penez jak do niceho - kruci
...
LUCY
| 19. 5. 2010 10:31
ahojky holky, já teď nebrala nějakou dobu ten supradyn, protože jsem nemohla pozřít žádné prášky a vzhledem k tomu, že jsem těhu , tak mne začalo tak zvláštně píchat tam dole, tak jsem to říkala doktorce a právě jak je vše jiné v mém těle, tak jsem tu zvláštní bolest pociťovala a zase jsem již nasadila supradyn a je po bolesti... Naštěstí to v těhotenství můžu brát ... Takže já na to nedám dopustit... A zase to tak drahé není, tak je to ... Hodně síly v boji proti oparům
:-)
market222
| 19. 5. 2010 08:33
Ahojky , jsem zjistila cim se mi asik delal ten opar...podle me je to vzdy po ***u nechranenem s partnerem - takze doporucuji, zkus se svym pritelem spat s kondomem a uvidis, jestli se udela nebo ne - my ted pouzivame kondom a opar uz 3 tydny nikde!!!
Jinak beru taky ten Supradin, zatim jsem o.k i pri mesickach
to smolarka
kukii
| 15. 5. 2010 15:48
Ja to nejspis asi chytla od nynejsiho partnera, ktery je zrejme jen prenasecem a vubec o tom nevedel, ale po sebrani odvahy sem mu to rozumne vysvetlila... Vzal to docela v pohode a doted spolu jsme a spime spolu bez ochrany. Rict priteli by si to mela, at je zivot jakej chce, cim dele to budes odkladat tak to bude horsi.
...
market222
| 13. 5. 2010 08:33
Mam staleho partnera ted, ktery na opary trpi taky...ale kdyz jsem mela jakoby noveho partnera, tak jsem se mu to vetsinou snazila vysvetlit ....a kdybych mu to nerekla, tak s nim spim pouze s kondomem a pouze v dobe, kdy nemam vysev - ale stejne bys mu to rici mela drzim palec, urco to pochopi
..
smolarka
| 12. 5. 2010 23:01
to vypada, ze se jim s tim taky nechlubis, co? nebo jim reknes, ze to mas, ae kdyz to zrovna nemas tak to nechyti?
to kiki
smolarka
| 12. 5. 2010 22:42
No.. bohuzel.. nak sem nemela prilezitost mu tuhle novinu oznamit... my spolu dycky spali bez ochrany, i kdyz sem to uz mela a ani to nevedela, takze uz bych toho asi moc nezachranila... kazdopadne on je v pohode, nikdy se mu nic neobjevilo..
Holky, ja se zacala hrozne sledovat.. ja vam ani nevim, jak to ma vypadat normalne, pac si furt namlouvam, ze me neco boli, ale nikdy nevidim nic, co by teda vypadalo podle popisu na ty opary.. A kdyz sem ho mela poprvy tak to teda bylo s bilou teckou.. od ty doby nic takovyho...

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
23. 5. 2025 13:22
14341
..Hanka
23. 5. 2025 12:59
73359
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55