Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Genitální opar

Diskuze

opar
petruskass
| 5. 12. 2009 07:59
Holky, už cca 14 dní beru L-lysin a musím říct, že možná na něm něco bude... Opar se mi udělá buď z nervů, ze zapaření a nebo po ***u s přítelem a teď jsme ho měli každý den a musím zaťukat, že zatím nic... Akorát nemají ho v lékárně, tak jsem si ho celkem výhodně objednala přes internet. Má 100 tablet a stojí něco přes 300,-, beru vždy 2 tbl ráno. Zkuste to.. Člověk do svýho zdraví musí něco investovat, budu držet palečky
TO LUCY
petruskass
| 2. 12. 2009 13:28
Chudinko, já teda mám teďkon klid, ale uvidíme, co bude za pár... budu držet palečky, a´t brzy zmizí. Jednou se ho zbavíme, uvidíš.. A myslíš, že to aloe pomáhá, to je to hustý pití viď...Já teď piju Immunal, stojí to cca 100 Kč a je to takovej lektvar...
:(
LUCY
| 2. 12. 2009 10:56
GGGGRRRR, zrovna se mi udělal a to u konečníku.. to bych se zbláznila.... Já se holky na ten wobenzyn podívám.
Teď zrovna piju Aloe čisté, né, žádný pitíčka, má 91% obsahu aloe... je to naposílení imunity... pekelně drahý, tak uvidím, co jak....
to Petruskass
anonym
| 2. 12. 2009 10:46
Ten Phlobenzym vyjde levněji,protože se ho bere menší množství. Je to drahý, ale co si to dát pod stromeček třeba místo parfému. Nebo něčeho,co ti tak drahé nepřipadá a obejdeš se bez toho. Třeba i vitamíny,potravinové doplňky nebo bio-potraviny.Co jsem četla, tak opravdu je důležitá ta imunita. Jak je oslabená, všechny ty potvory hned zaútočí. Ale fakt se zeptat doktora. Zkus to i telefonem na tu fakultní. Já tam jednou volala, když manžel bral antibiotika, jestli díky tomu můžu mít já kvasinky a řekli mi,že jo. Za zavolání nic nedáš. A třeba tě objednají. Nepodcěňuj to, ten virus pořád číhá. Neboj se a bojuj!
Najdi si na netu všechny dostupné informace, ale na té venerologické klinice by to měli přece jenom vědět nejlíp.Snad ta medicina pokročila i tu.
to Savannah
petruskass
| 2. 12. 2009 06:34
Jenže Wobenzym je právě hrozně drahej a navíc se musí užívat dlouhodobě.. Našla jsem si na netu Zelitrex a Bactroban, ale nevím, zda je to na předpis.. Přesně doktoři a lékárníci by měli pomoct, ne si myslet o člověku, že je špína!!!!
to opar
anonym
| 2. 12. 2009 00:21
Teď jsem právě četla o Wobenzymu a Phlogenzymu při podpůrné léčbě různých infekcí, konkrétně pásového oparu. Má být šetrnější pro organismus než při léčbě Zoviraxem. Zeptejte se lékařů a lékárníků, co oni na to.
A nestyďte se, kdo už jinej by měl poradit. Když se budou tvářit divně, je to jejich problém nebo jen náš hloupej pocit.
www.phlogenzym.cz
anonym
| 9. 11. 2011 21:41
Zdravím, mám úplně stejný problém a nevím, jak se toho zbavit. U gyekologa jsem se ptala na ten wobenzym a říkal, že je to zbytečný a nijak extra to nepomáhá.
to Petra
LUCY
| 30. 11. 2009 10:40
Petro, já se právě nakazila na Djerbě, v hotelu, nejspíš od ručníků, nebo od toalety na pokoji. Do té doby jsem byla úplně v pohodě... Přítel naštěstí ještě nic ode mne nechytl.. Teď ty opary jsou maličko lepší (míň bolí, než když se mi objevil poprvé).... No, já se s tím nějak snažím učit užít. Holt už ho mám, tak to tak budu brát .Ok, dej info,co tvá doktorka.
to Lucy
petruskass
| 30. 11. 2009 08:42
Lucy mě se dělá teď už tak jednou za týden/ za 14 dní a vždycky ho mám tak 4 dny.. :( Po dovolený u moře jsem měla něco přes měsíc klid, ale teď už mě to zase trápítaky jsem nervák, tak to mám asi z toho, ale často se mi udělá i po pohlavním styku Přítel ho má už taky.. Jsme si věrný, nevím kdo koho nakazil.. Já se právě v lékárně stydím, tak se ptám vždycky po přípravku na opar.. A pomáhá ta mast? Až zajdu na ty gyndu, tak pak napíšu, co mi na to dala ju
to Petra
LUCY
| 30. 11. 2009 08:13
Petruš, no, mne se dělá různě .. jednu dobu jsem ho měla co 14 dní, teď
cca 2-3 měsíce, někdy dýl. Záleží, jak mám oslabenou imunutu... Nejsem nemocná, ale problém je v tom, že mám docela nervy (jsem nervák) a to právě nepřispívá oparům ...
... Já už s tím nikam nechodím, prostě to léčím doma... co mi na to
dají, nic ... tak si to koupím v lékárně a je to... už to neřeším.
Nejhorší
je, že když se v lékárně ptám na nějaký přípravek, připadám si jako
špína, že mám genitální opar... fuj, ale co mám dělat ???? Ta genciánová mast je fialová tekutina, je to levný a hrozně to barví . Jo a doporučují dělat koupele v hypermangánové lázni, ale to jsem ještě nezkoušela, nemáme doma vanu (jen sprcháč) a k mámě se mi nechce jezdit, i když mi to samozřejmě nabízela A tobě se objevuje jak často ?
opar
petruskass
| 30. 11. 2009 07:10
Lucy, mám přesně ten samý příběh jako Ty.. Kupuju si preparáty, jako je hlíva ústřičná, L-Lysin, Epigen intimo, ale nic nepomáhá, sakra!! Teď čekám, až se mi znova objeví a okamžitě pomažu na gyndu a řeknu doktorce, ať s tím už něco udělá.. co je ta genciánová mast? Jak často se Ti dělá? Taky přeju hodně štěstí, ať se toho hnusu brzy zbavíme a začneme si užívat života naplno!!
Opar
anonym
| 27. 11. 2009 18:15
Ahoj,je to v Praze,ale na netu jsem koukala,že jsou i v Plzni na fakultní. Myslím a doufám, že v nemocnici mají víc nejnovějších informací o léčbě. Moje gynekoložka není ochotna řešit ani mé problémy s kvasinkama .
Podívej se na net na venerologie. U těch Číňanů bych spoléhala na posílení imunity.
Držím palce,ať ti něco pomůže.
opar
Kloa
| 27. 11. 2009 15:54
Někde jsem četla, že vás může nakazit i váš stálý partner, bez toho, že by vás podváděl. Že je to jen reakce lidského těla, snížená imunita a je to. Takové nemoci jsou opravdu hloupé a nespravedlivé.
opar
LUCY
| 27. 11. 2009 15:40
ahoj Petro, já s tím mám své zkušenosti.. Mám stálého partnera (vím, že mne nepodvádí) a když jsme byli na Djerbě, rok 08, nakazila jsem se tam genitálním oparem od té doby se mi vrací pravidelně, závisí na tom, jestli jsem ve stresu nebo ne... To má na to veliký vliv. Problém je v tom, že mi taky řekli, že je to nevyléčitelná záležitost a že se to bude už vracet po celý zbytek života.. Je to dost bolestivý, taky se mi to dělá blíž ke konečníku. Herpesin - to už moc nepomůže, občas to mažu genciánovou mastí, aby to vyschlo... Takže tak... Hlavu vzhůru
opar
LUCY
| 27. 11. 2009 15:40
ahoj Petro, já s tím mám své zkušenosti.. Mám stálého partnera (vím, že mne nepodvádí) a když jsme byli na Djerbě, rok 08, nakazila jsem se tam genitálním oparem od té doby se mi vrací pravidelně, závisí na tom, jestli jsem ve stresu nebo ne... To má na to veliký vliv. Problém je v tom, že mi taky řekli, že je to nevyléčitelná záležitost a že se to bude už vracet po celý zbytek života.. Je to dost bolestivý, taky se mi to dělá blíž ke konečníku. Herpesin - to už moc nepomůže, občas to mažu genciánovou mastí, aby to vyschlo... Takže tak... Hlavu vzhůru
Genitální opar
petruskass
| 27. 11. 2009 13:21
Ahoj Sasannah, děkuji za příspěvek.. A to je v Praze? Teď se mi opět uděla, ale bohužel jsem nemohla zajít ke gynekoložce, protože jsem se nemohla utrhnout v práci.. Ty máš s oparem podobné zkušenosti?
zdraví a nemoci
anonym
| 27. 11. 2009 13:17
Pro tebe jsem se přihlásila k diskuzi. Tahle nákaza je naprosto nefér. Zašla bych do fakultní nemocnice na Kateřinskou na venerologickou kliniku a možná také do Opletalovy ulice hledat pomoc čínské medicíny.
Genitální opar
petruskass
| 26. 10. 2009 15:15
Ahoj holky,mám hroznej problém. Už přes rok se mi dělá genitální opar, většinou blízko konečníku, ale stalo se mi, že i na stydkých pyscích. Jsem z toho nešťastná. Gynekoložka mi dala prášky a mastičku Herpesin, ale to vůbec nepomáhá...a ještě ke všemu mi řekla, že ho budu mít už pořád..:( Nevím, co mám dělat. Dělá se mi to čím dál častěji a někdy i 2 za sebou, takže většinou musím vydržet bez ***u i 14 dní... Příteli se dělá taky, ale méně. Vůbec nevím kde jsem se nakazila. Ještě ke všemu to dost bolí.. Prosím o radu..
Díky
anonym
| 22. 7. 2011 22:58
TO petruskass: No našla sem na netu ruzne vitaminy , které by měly pomoct - například L-lysin http://doplnky.vitalion.cz/l-lysin/ - stačí si jednou za týden vzpomenout a ukuchtit si : Lysin najdeme ve většině potravy. Jeho nejvyšší množství je obsaženo v sýru parmezánu, dále v plodech moře (tuňák, krevety, ryby obecně), hovězím, kuřecím a vepřovém mase, v arašídech, čočce a sojových bobech.
...
anonym
| 2. 2. 2012 13:15
TO petruskass: vyzkoušej Tee tree olej zaručeně pomáha :)

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
23. 5. 2025 13:22
14341
..Hanka
23. 5. 2025 12:59
73359
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55