Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Genitální opar

Diskuze

:-)
market222
| 11. 5. 2010 22:24
ja taky mela partnery bez oparů a nikdy to ode me nechytli ...nesmi samozrejme clovek s nimi spat, pokud ma zrovna opar...po zahojeni je tam hodne mala pravdepodobnost
to smolarka
kukii
| 11. 5. 2010 18:38
Me se ted k tomu pridala mykoza, ktera mi dela tam dole takovy prasklinky... Vstup pri ***u je taky bolestivy a pak je i prubezna hodne ostra rezava bolest a svedi to... Ty si to partnerovi jeste nerekla a spis s nim bez ochrany? On to jeste nechytl? Ma asi chlapec velky stesti a imunitu...
po delsi dobe
smolarka
| 9. 5. 2010 19:09
Ahoj holky, uz sem tu dlouho nebyla, tak sem procitala, co mate novyho... vypada to, ze se nas to drzi jak jen to de :( ja mam takovej zvlastni problem... ja mam bolesti, jako rezani tam dole, ale kdyz se divam, tak nikdy nevidim zadny jako puchyrky s teckama. treba to mam trochu cerveny, nebo tak ale jako vylozene opar ne. Normalne mivam *** s partnerem, nechraneny. Od pocatku, coz uz je davno sme spolu spali bez kondomu a ted myslim, ze uz je to asi jedno. Jeste sem nemela odvahu mu to rict, prosli sme si ted oba docela peklem co se tyce zivota jako takovyho a myslim, ze tohle by nam jeste ztizilo situaci. Mam na to jen ten Lysin. Vcera sme meli *** a muzu vam rict, ze ackoliv sem byla hodne pripravena tak ten vstup do me byl jako kdyby mi tam nekdo vrazil kudlu. ale jen par sekund a pak to bylo lepsi.
Holky, musi ten opar vzdycky mit ty bily tecky?
Drzte se!!!
Sem to zakrikla...
kukii
| 6. 5. 2010 15:41
Uplne nejlepsi svatak, kterej kdy jaka maturantka mela... Angina, vysoky horecky (to by se jeste dalo zkousnout) nervy v cudu (dostala sem i nejaky prasky na uklidneni)... pak ale jeste afty, opar v puse a na zaver jako tresnicka na dortu opar tam dole... kdo je vetsi klikar nez ja? :D takze rvu do sebe denne kila prasku a vitaminu a vseho moznyho. Angina uz zacina pomalu odpadat... ale opary zacinaj bujet... fakt parada... takze beru antibiotika (docela silny, aby rychle ucinkovali), herpesin, wobenzym, b-komplex (hnusny pivovarsky kvasnice :!) k tomu jeste ibalgin nebo paralen na horecky a neurol na sklidneni... to budou hezky jatra, zvlaste kdyz se hodlam pristi tyden po mature poradne zliskat...:D
Sem to zakrikla...
kukii
| 6. 5. 2010 15:41
Uplne nejlepsi svatak, kterej kdy jaka maturantka mela... Angina, vysoky horecky (to by se jeste dalo zkousnout) nervy v cudu (dostala sem i nejaky prasky na uklidneni)... pak ale jeste afty, opar v puse a na zaver jako tresnicka na dortu opar tam dole... kdo je vetsi klikar nez ja? :D takze rvu do sebe denne kila prasku a vitaminu a vseho moznyho. Angina uz zacina pomalu odpadat... ale opary zacinaj bujet... fakt parada... takze beru antibiotika (docela silny, aby rychle ucinkovali), herpesin, wobenzym, b-komplex (hnusny pivovarsky kvasnice :!) k tomu jeste ibalgin nebo paralen na horecky a neurol na sklidneni... to budou hezky jatra, zvlaste kdyz se hodlam pristi tyden po mature poradne zliskat...:D
Taky mě to asi potkalo...
badulle
| 5. 5. 2010 23:24
Ahoj holky, do dnešního pondělí jsem o tomhle zákeřném oparu neměla ani tušení, ale šla jsem na prevenci na gyndu a doktor mi oznámil, že mám opar. A já si jen myslela, že je to po zapaření nebo tak po ***u pár dní předtím, protože jsem necítila žádnou bolest, jen mírné svědění a zčervenání. Tak furt doufám, že to fakt není opar, protože rozhodně netrpím jako vy, ale mast Herpesin po třech dnech nezabrala. Nevíte, nedá se to s něčím splést? Dá se to ověřit třeba z krevních testů u obvoďáka?
imunolog
zrzka13
| 30. 4. 2010 21:24
ahojky,

no já nyní chodím imunologovi, před tím mne rok léčit venerolog Herpesinem, ale nelepšilo se to výrazně. Imunolog mi teď dal jen léky na podporu imunity (Isoprosine) a údajně při této léčbě nemohu brát Herpesin, ale když jsem ho úplně vysadila, dost se mi to zhoršilo...výsev každý týden a ve větším rozsahu. tak nevím co můžu při léčbě imunologem brát..máte někdo nějakou zkušenost?

Díky ..

Zrzka
Diky bohu
kukii
| 26. 4. 2010 17:38
Holky, je mi vas uprimne lito... Ja ho mela pred mesicem sice porpve, ale od te doby se mi nastesti neudelal a to jsem porad ve velkym stresu (za 14 dni maturuju). Ale nejim ovoce a zeleninu, tak se snazim kazdy den vypit stavu z pomerance abych do tela dostala nejaky cecko a obcas kdyz si vzpomenu tak jednou denne beru wobenzym a ten podle my doktorky hodne pomaha... Doufam, ze se mi opar dlouho neudela. A nastesti pritel je proti to mu imunni, protoze ho jeste nemel... Tak uvidime... Hodne stesti v lecbe
...
LUCY
| 26. 4. 2010 09:56
.. já to ještě neberu tři měsíce v kuse, brala jsem to v kuse měsíc a vůbe nic.. pak jsem to musela na chvíli vysadit, ale přiznám se, že jsem měla i stresové období, a šup, hned se mi udělal..... Zase jsem nasadila a pohoda , ale uvidíš sama..
Jinak já bych to jako pohlavní nemoc nenazvala... prostě je to opar a je genitální (já tomu říkám geniální ) a buď to tak ten partner vezme nebo není vyzrálý a pošli ho k vodě.. tohle bych nějak moc neřešila, holt někdo má zase něco jinýho, to je život.. Hlavně, hlavu vzhůru a pozitivní myšlení...
:-(
market222
| 26. 4. 2010 09:28
Jakože celé 3 měsíce jsi byla bez oparu a jinak, kdyz jsi nebrala Supradin se ti delal casteji? ja mam ted nejakou oparovou dobu, mela jsem 2, ktere se uplne nezahojily a ted mam hned zase 2 na uplne jinych mistech, uz se mi z toho chce umrit......kdybych si nasla noveho pritele, nevim jak mu to reknu - ale prece se to nemusi hned prezentovat jako pohl. nemoc, vzdyt to mívají i děti
:(
LUCY
| 25. 4. 2010 08:29
ahoj Markét, to mi je tě líto, opravdu.. víme, co prožíváš, prostě peklo.. Zkus si koupit v lékárně ten supradin, co mi doporučil můj lékař... Od té doby, co ho beru, tak super, neudělal se mi. Pak jsem vysadila a šup, a měla jsem ho... Bere se max. 3 měsíce a pak pauza, ale to si teď nepamatuji jak dlouho ... Znova sem nasadila, ale beru ho obden, a taky dobrý... Hodně štěstí v boji proti oparům..
Opar
market222
| 24. 4. 2010 16:08
Holky, tam se mi ztezi zahojil jeden a uz mam druhy zas na jinem miste, ach jo, jsem asi extremni pripad
To je konec
market222
| 20. 4. 2010 10:31
Vidím to taky tak, nebo holt se s nima budem muset smřit - ávidím tem, co to maji jednou za 3 měsíce - ted mam opar jako nikdy, hrozne boli a stipe- chjo
opar.. :(((
petruskass
| 19. 4. 2010 21:22
Ahoj holky, tak se mi zase po 2 týdnech udělal opar ... Je fakt, že mám v poslední době stres, tak to je asi tím... Potírám to stříbrem, epigenem a herpesinem a už nevím čím ještě... Když jsem byla loni u moře, neudělal se mi měsíc, myslím, že to bylo tou mořskou vodou..... Uvažuju, že se odstěhuju někam pryč k moři, abych se ho už jednou provždy zbavila...
opary .... grrrr
LUCY
| 19. 4. 2010 11:04
Markét, to je otázka, na to Ti nikdo neodpoví ... ale osobně si myslím, že přicházející menstruace nemůže být spouštěčem oparu ... A třeba ani partner tě v tuto chvíli nenakazil, prostě se objevil .. příčina ? Oslabená imunita, možná ses vystresovala (třeba můj častý případ, vystresuji se a hnedle ho mám).. Hodně zdaru v léčbě...
??
market222
| 19. 4. 2010 09:34
Chci se zeptat, myslite, ze se to vratilo po nechranenem styku s pritelem, ktery na to taky trpi? opar se mi udelal 5-6 dnu po styku.....nebo se mi to objevilo spise kvuli menstruaci?
Zase opar
market222
| 18. 4. 2010 19:49
Holky, tak ho mám zas, v době menstruace ani koloidní stříbro nepomohlo ... a mam 2 a jeden na novem miste a dost rozrostly a bolí....takže opět všechno v prd** ...s pritelem jsme i presto meli *** s kondomem ...
Stribro
market222
| 13. 4. 2010 15:45
Je to to samé, jako brát koloidní zinek a myslím, že stříbro je přírodní latka oproti lékům Herpesin a Valtrex. které mnohem více ničí játra - jen se o stribru mene mluvi, proto se ho kazdy boji - stribro se bere kratkodobe, pak se udela pauza, pak se zase bere a pak zase pauza....

Herpesin tabletky, kt jsem brala pul roku, jsou podle me mnohem vetsi svinstvo a vest chemikalie nez stribro!!

Navic beru stribro v malem mnozstvi!!!

A dite chci do par let (1-2-3 let) v dobe tehotenstvi stribro budu uzivat po porade s lekarem, ale nejspis vubec nebudu nic brat, aby bylo miminko zdrave!!!!

Verim, ze se recidiva zmirni treba jen jednou za par mesicu, abych mohla miminko v klidu počít spís mam strach z cisaraku
ad stříbro
jantarana
| 13. 4. 2010 15:30
dívala jsem se na to stříbro na netu. Nejsem chemik, ale je to těžký kov, tak se s tím musí podle toho zacházet. Vím, že jsme si tím vloni na dovolené v divočině čistili vodu z potoka, ale bylo na tom napsané, že se to může používat jen krátkodobě.

Je to antibiotikum i antivirotikum, ale nakolik je to bezpečné, to si netroufám odhadnout. Obzvláště pokud někdo chce výhledově počít dítě jako já...
všem
jantarana
| 13. 4. 2010 15:20
Ahoj všem.
Tak jsem si se zájmem přečetla diskusi - od února jsem tu nebyla, opar ustoupil, a tak jsem se neměla chuť k němu vracet. Brala jsem mezitím Valtrex každý den a to skutečně pomohlo, nicméně teď už i přes něj jsem opar dostala, takže jsem musela zvýšit dávku (po poradě s imunoložkou). Bohužel i když je opar při užívání Valtrexu mírný a v podstatě bezbolestný, pořád vím, že ho mám - ale trvá celkově (i s náběhem) jen dva-tři dny. A navíc je mi 33 a už potřebuju začít pracovat na miminu, takže Valtrex budu muset vysadit. Jenže to se pak zase nedá počít - mám to skoro vždy kolem ovulace. Je to hrozný.
Uvažuju i o profylaktické vakcíně, která je od loňska registrovaná i v ČR, ale je hodně drahá a není na pojišťovnu. Bere se nejdřív nejmíň rok a nesmí se přitom otěhotnět, takže bychom to mimino opět odsunuli. Přítel to za tři roky naštěstí nechytil...

Jinak holky, proboha každému to musíte říct, takovou věc nesmíte tajit. Já jsem prostě příteli řekla - mám opar, budu se snažit tě nenakazit - býv.přítele jsem za tři roky nenakazila, ale chci, aby ses rozhodl, zda se mnou chceš i tak být. - Když vás má rád, tak to pro něj není podstatné (i když myslím, že to přítel docela rozdýchával, ale mě nic neřekl). Je to otázka cti - a v USA taky soudu - za vědomou, ale utajenou nákazu tam občas nějkoho odsoudí třeba k 100000USD. Já bych tedy nejradši nechala platit účty za Valtrex a Lysin, Bvitamín atd. toho hajzla, co mě před 10 lety nakazil, ale nechci ho ani vidět. Bohužel je často v novinách i TV...a nikdy mi neřekl, že mě nakazilon, trápila jsem se celý rok vztahu, že jsem ho nakazila já, až jsem se od holky, co s ním taky chodila, dozvěděla, že i nakazil taky. Jenže ona to měla jen jednou!!
Prostě každý to jinak často, asi je to genetický.
ag
market222
| 12. 4. 2010 15:32
precti si tohle, dole je dotaz slecny, ktera si koupila stribro jako tonikum na tvar a pta se vyrobce, jestli to muze uzivat vnitrne - je to pouze kvuli tomu, ze v čr se nesmi stribro prodavat, jinak je to stejne stribro jako vzdy - je mozne vnejsi i vnitrni uzivani

http://www.mj-krasazdravi.cz/…scussion-all/568
supradyn
LUCY
| 12. 4. 2010 10:18
Markét, přítel na to naštěstí netrpí, takže to je zatím v pohodě, ale nikdy nevíš. Snad ho nenakazím, musím v to doufat .. Já ho předtím měla různě, 1x do měsíce, jindy 1x do týdne, nemělo to nějakou stejnou periodu. Supradyn beru teď cca 3 týdny a zatím nic ,tak jsem zvědavá... , budu vás dál informovat. Holky, co jsem četla o tom stříbře, že by se nemělo užívat vnitřně, že je to blbý na játra, ale já to nestudovala... jen co jsem slyšela..... Prý se u toho musí hodně pít... holky, hodně zdaru v boji proti oparům
:-(
market222
| 12. 4. 2010 08:34
A jeste dotaz, mas partnera, ktery na to taky trpi? Tim to mame o dost zhorsene s Petrou, protoze on nas muze po kazdem ***u nkazit znova - to je ten problem, ale pritele miluju a radeji budu porad ***ovat s kondomem nez o nej prijit
Supradin
market222
| 12. 4. 2010 08:32
a jak casto jsi mel opar pred Supradinem a jak casto ho mas ted? a jak dlouho uz ho uzivas?
stříbro
market222
| 12. 4. 2010 08:30
Toho stříbra se bat nemusis, beru ho a jsem v poradku, navic se bere zhruba 2 - 3 mesice a pak se dela pauza, takze se telo nepredavkuje a beru ho v mnozstvi, ktere telu neskodi

prvnich 5 dni - 2x denne 2 polevkove lzice
pak asi mesic - 2x denne 1 polevkova lzice
pak - 2x denne cajova lzicka

Pri ***u s pritelem jsme pouzivali stale kondom a az asi 3 tydny jsem opar nemela, ale pozor po vcerejsim ***u bez kondomu se ukaze, jestli stribro opravdu funguje...pokud ne, zkusim ten Supradin

Jinak k tomu beru jeste L Lysin, zinek, B komplex
to Petra
LUCY
| 12. 4. 2010 07:19
Mne doporučil Supradyn můj obvoďák, že jedinýmu preparátu tak trochu věří ... Je to doplňek stravy a jsou to vitamíny a minerály, tak jsem to zkusila a super.. 30 tablet mne stálo něco kolem 200 Kč a jí se to 1x denně. Našla jsem přímo stránky www.supradyn.cz , tak se můžeš podívat. Mají i šumivé tablety, ale ty jsem nezkoušela..
opar :(((
petruskass
| 11. 4. 2010 15:23
A co je to supradyn??? Mě se opět udělal, bylo to z nervů, to vím stopro.. Potírala jsem si ta místa stříbrem, ale nějak mi to moc nepomohlo... K tomu jsem ještě brala tabletky herpesinu.. Mám strach stříbro užívat vnitřně, tam se píše, že se to nemá, asi jsem si opravdu koupila jinačí.. A kolikrát denně a jak to užíváš??
opary
LUCY
| 9. 4. 2010 13:33
ahoj holky, tak já beru ten supradyn a musím říct, že zatím OK, vůbec se mi neudělal .. Tak nevím, jestli je to tím nebo něčím jiným, ale je to vcelku jedno, důležitý je, že ho nemám ... a co vy ostatní, holky ? Jak jste na tom ?
Tak jak?
market222
| 8. 4. 2010 21:04
Ahojky,
tak jak pokračuješ? Ja ted beru to koloidní stříbro vnitřně a jsem o.k
Ne
market222
| 29. 3. 2010 18:33
Me to nesvedi u posevniho vchodu, ale pouze v miste, kde se mi dela opar a je to cervene - dela se mi nahore, jakoby kousek od misto slasti

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
23. 5. 2025 13:22
14341
..Hanka
23. 5. 2025 12:59
73359
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55