Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Genitální opar

Diskuze

to Petra
LUCY
| 18. 2. 2010 10:44
ahoj Péťo, tedy ,ty si užíváš , bych taky byla naštvaná.. Ja začla požívat ten hořec a pak se mi hned udělal opar tam dole .. tak nevím, nevím... no, ale holt se s tím budeme muset nějak poprat. Držím palce, aby Ti to rychle zmizelo a tys měla klid...
Jo a občas se mi stane, že se mi udělá opar na bradě, nejdřív to šíleně svědí, pak se mi udělaj klasický puchýřky, bolí to a okolo svědí, ale měla jsem to asi 2x - 3x za život.... je to hnusný
opar u oka
petruskass
| 18. 2. 2010 09:28
Ahoj holky, tak se mi tentokrát udělal opar přímo u oka.. měla jsem ho tam už před 7 lety a teď znovu. Nikomu to nepřeju, mám opuchlý obličej a bolí to děsně.. Oční lékař mi dal prášky Herpesin, mastičku Zovirax a ještě Framykoin.. Když ne u zadku, tak u oka.. to je už je opravdu na odstřel
A taky tohle:
anonym
| 15. 2. 2010 02:52
http://www.clinic24.eu/
Oprava
anonym
| 15. 2. 2010 02:48
http://www.farmaceutika.info/valtrex-500-mg
Našla jsem vám:
anonym
| 15. 2. 2010 02:46
http://http://www.farmaceutika.info/valtrex-500-mg

a www.clinic24.eu
naplaste Compeed?
mia2
| 12. 2. 2010 17:47
ahoj, ja na opar trpim pres rok a pul a fakt tragedie. posledni dobou spis pocitam dny kdy ho nemam, jinak ho mam porad. byla jsem vsude. venerologie, imunologie, i u lecitelu. nic nepomohlo. dosud nebyl vynalezeny zadny lek, takze musime doufat, ze tak, jak vymysleli lek na AIDS, vymysli uz brzy neco na opary. muj ***ualni zivot neni ted vubec zadny, protoze to proste neni mozny. bojim se, ze bych patrnera nakazila, nevim kam az to povede, asi se ze me stane opet osamela panna
Co jsem ale ted rozhodla zkusit, je pouzit na postizene misto NAPLAST COMPEET co se dava na rty. i na mastickach Herpesin co doporuci lekar, je napsano nepouzivat na genitalni, tak myslim, ze to bude asi stejne. Takze na postizene misto zkusit naplast a pak jeste kondom. Stale nevim jestli do toho jit - je Valentin. Doktorky se ted zeptat nemuzu. Nemate nekdo podobnou zkusenost??

zdravim a hodne zdaru.
anonym
| 6. 8. 2018 21:39
Jakto dopadlo Mio?
donny0007
anonym
| 8. 2. 2010 00:42
si tu asi na 70 diskuzích dost nechutným způsobem přes babičky,maminky,cizinky apod. dělá reklamu.
Není to příliš důvěryhodné.
to Petra
LUCY
| 4. 2. 2010 07:48
ahoj Petro, koukala jsem, že je kytka hořec, ale tohle jsou už tabletky hořce , dneska by mi měly dorazit, tak jsem zvědavá... já mám doma taky L-lysin, opar zatím fakt žádný, ale tohle taky zkusím, uvidím sama ... Nejraději bych vyzkoušela úplně všechno , jen abych se toho zbavila
HOŘEC
petruskass
| 3. 2. 2010 17:47
Ahoj Lucy, díky za tip A není to ta kytka hořec?? Já jsem brala L-Lysin a během té doby se mi udělal jen jednou (asi 2 měsíce jsem ho brala). pak mi došel a už mám opar 3 týdny Takže jsem ho objednala znovu. Cena také není vysoká - 100tbl za cenu 345,-.
Pak sem písni, jak jsi s tím hořcem spokojená.

hodně štěstí!!!
pilulka hořce
LUCY
| 1. 2. 2010 16:23
ahoj holky, shodou okolností jsem na idnes.cz poslala dotaz lékaři čínské medicíny, jestli by mi něco doporučil na genitální opary a on mi napsal, že ano a to pilulku hořce . Dneska jsem si jí právě objednala, tak uvidím, co a jak ... 100 tablet stojí 300 Kč, tak zas tak šílená částka to není, tak do toho jdu. Zkuste se na to podívat a v případě, že s tím máte nějaké zkušenosti, napište, Lucka
to jane 88
jantarana
| 23. 1. 2010 17:30
Jane, herpes simplex typu 1 ("ustni") se na genitalie prenest pri oralnim styku da. Ale obvykle radi "dole" herpes simplex typu 2, ktery se prenasi nechranenym stykem (nekdy ale nepomuze ani prezervativ - z osobni zkusenosti). Nicmene pokud dole uderi, vyjde to zrejme na stejno. Vse lze zjistit z krve - zda ma clovek protilatky na HSV1 nebo i HSV2. Muz vzdy trpi mene nez zena.
genitální opar
pivin
| 22. 1. 2010 20:32
Zdravím!
Tak moje dcera s tím také bojuje,vždy když je stres tak se to projeví!Chytne se to od partnera který to přenese ne Vás.Osvědčilo se nám natřít hned místo HEMAGELEM!Strhnout(trochu)pupínky a zase natřít mastí:Hemagelem!
genitální opar
jane88
| 22. 1. 2010 12:12
Ahojky! Chtěla bych se zeptat natéma genitální oparu...Přítel jím onemocněl a vůbec neví jak a kde. Tedy to tvrdí on, věřím mu že mi je věrný a to samé tvrdí on mě, ale u chlapů človk nikdy neví Dá se toto onemocnění získat jiným způsobem než pohlavním stykem? Nař přenosem oparu z úst na pohlavní orgány při orálním ***u? Předem děkuji za odpověď
colostrum?
petruskass
| 9. 1. 2010 11:35
Ahojky Pavlí,

děkuji Ti za Tvůj příspěvek do diskuse, myslím si, že když sem hodně žen napíše své zkušenosti s různými přípravky na ten hnus, tak něco pomůže. Já mám teď už delší dobu pokoj - asi tak 1 měsíc, nevím, zda je to tím L-Lysinem..? Už mi dochází, takže zkusím vynechat a když se mi opět objeví, tak ho zase nasadím..
To je teda hulvát ten gynekolog, ještě, že jste ho vyměnily!!! Bůhví, co by na ní ještě zkoušel..
A co je to za přípravek? Je to roztok, který se rotírá a používá se pouze, pokud se mi objeví nebo i preventivně?

Děkuji moc za odpověď a přeji, ať nad oparem dcera zvítězí!!
colostrum
colostrum
| 9. 1. 2010 00:00
Ahoj holky, je to moje první registrace do diskuse. Řeším problém své 18 leté dcery s gen. herpesem Má to poprvé, když nepočítám pásový opar na zádech. Již má rozseté boláky týden, uzliny jak vejce a náš gynekolog jí to 5 den jen dezinfikuje a zasypává Framykoinem, Dnes jsem to konzultovala s jejím dětským lékařem a ten se docela zhrozil. Dnes jsme změnili gynekologa a máme tablety Herpesin. Dětský pan doktor, který se nebrání alternativě a jehož maminka je také praktická lékařka a léčí dětičky akupunkturou, mi doporučil kravské colostrum. Prý měl v ordinaci děvčátka s opary, která měla každý týden recidivu a po přípravku Colostrum (v kombinaci s Aloe Vera - což už tu taky někdo zmiňoval), což je vlastně první kravské mléko jež obsahuje spousty živin a hlavně imunoglobulinů, mají již rok pokoj. Je to dost drahé, ale já jdu do toho. Určitě to není žádný pokus z nás vytáhnout peníze, dává nám to za nákupku, léčí mi už 18 let moje hodně nemocné 3 děti a dala bych za něj ruku do ohně. Dám Vám vědět, v pondělí to budu mít. Když to pomůže, ráda poradím dávkování a kde to koupit. Jo a napadlo mě, jestli to nemůže nějak souviset - nechali jsme ji očkovat proti rakovině děl. čípku, což je taky virové. Vůbec Vám to děvčata nezávidím, držím Vám i dceři palce, je mi Vás moc líto, ale určitě zase bude líp. Co moře? Pa Pavla
to petruskass
jantarana
| 7. 1. 2010 17:05
diky za slova podpory. Prave jsem vylezla od imunologa a jsem o 1000kc lehci a ne o moc veselejsi (to s penezi nesouvisi). Predepsal mi lek Isoprinosine na podporu imunity (specielne proti oparum), tak to vyzkousim. A doporucil mi psychosomatickou terapii, tzn. chodit k jeho zene na psych. konzultace (1500kc za 90min.). Valtrex mi sice predepsal, ale nikoli na pojistovnu, takze v lekarne chteli 2200kc (!). JInymi slovy vyrazim pristi tyden za svou znamou doktorkou a ta mi ho predepise na pojistovnu (pak vyjde 42 tbl na cca 300kc). No a jelikoz potrebuju rychle reseni (kvuli otehotneni - Valtrex se nesmi stejne jako jine leky pouzivat) doporucil mi vakcinu Lupidon G. V zivote jsem oé tom neslysela, ale podivala jsem se na jejich web a vypada to OK. Akorat nikde krome CR a Italie se to nepouziva, coz mi pripada trochu podezrele, ale nemusi to jeste znamenat nic fatalniho. Necham to prezkoumat brachu kamosky, co je doktor. Asi taky zajdu do te OPletalky (cinska medicina), nekdo to tu zminoval. Vyhlasuji 2010 rokem vitezstvi nad oparem! Preju malo oparu a mnoho odvahy!
anonym
| 17. 5. 2016 21:26
Holky, zkuste si zajít do Opletalky pro Homeopatikum zvané : Croton Tiglium - 15 mg nebo Rhus Toxicodendron 15 mg, už to beru asi rok, hned, jak to cítím, vezmu pod jazyk 4 kuličky a pak po hodin opakuji, v této lékarně je bezva dlouhovláska, které jedna homeopatka to tam dodává a jsem s ní ve spojení a potírám tím Canabisem , což tam taky mají, je to konopný roztok, od té doby, co beru tato homeopatika tak zaberou hned a plus někdy tekutý pudr nebo sezení v dubové kůře.. už s tím trpím asi 8 let a toto mám už vychytané, ale hned ty kuličky a ty mám vždy u sebe doma, venku a zásobu dopředu, herpesin mast o.k, alee Herpesin léky mi ničí játra a ledviny, takže to neee , zkuste to, opravdu lékárna Opletalova Praha 1... opary jsem neměla od října do dubna, ted ano, ale byl pryč do 3 dnů, jakmile vezmu ta homeopatika, i když jsem jim nevěříla dnes už mluvím jinak,jedině trpělivě a dokola a zase trpělově je brát...
opar
pihatka
| 3. 1. 2010 23:45
Ahoj všichni i já se potíkám s genitálním oparem.Jednu dobu jsem ho měla pravidelně 1 do měsíce(hrůůůza), ale aspoň jsem zjistila že spouštěčem je oslabená imunita!! Většinou jsem ho měla před menstruací (jako by nestačila sama o sobě)a taky když jsem byla ve stresu!!
Na opary zabíra každému něco jiného, takže zkoušet a zkoušet!! Mě docela zabíra mastička JUWIM GEL dá se sehnat na netu nebo v některých lékarnách a v Praze.
Ale všechny mastičky musíš začít používat už při počátečním pálení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taky jsem objěvila ČINSKOU MEDICÍNU a stím spojenou akupunkturu a musím říct že po pár návštěvách se mi opar ztratil asi na půl roku ( pul roku co tam nechodím)

Takže zkoušejte mastičky, nestresujte se , starejte se trochu o své tělo(je to to jediné co máte) a hodně zdaru
to Jantarana
petruskass
| 31. 12. 2009 08:59
Ahojky, to mi je hrozně líto!!! Když jsem byla před 2 týdny u gynekoložky, tak říkala, že opary teď řádí a taky neví čím to je, jestli je to tím počasím nebo co.. Stres ho neovlivní... Když cítím, že by se mohl klubat, tak to ihned pomažu mastičkou Herpesin a někdy se udělá někdy ne..
A ten Valtrex je na předpis? Co Ti vůbec říká imunolog? Přece Ti musí nějak pomoci!!!

Držím moc palečky!!!
mimochodem...
jantarana
| 30. 12. 2009 15:57
...beru poctivě už měsíc všechny dostupné vitamíny (A, B, C, E, zinek), lysin atd. Jediné, co skutečně zabírá, je Valtrex dvakrát denně, ale jakmile ho vysadím, do tří dnů je zpět.
opar útočí
jantarana
| 30. 12. 2009 15:54
tak musím říct, že prosinec byl rekordní měsíc - opary jsem měla tři. Začala jsem si dokonce vést oparový deník, abych vystopovala nějaké příčinné souvislosti, ale zdá se mi, že to nezávisí vůbec na ničem. Naposledy se mi udělal včera, a to jsem byla sama doma a v pohodě. Takže jsem se objednala k jinému imunologovi (je šíleně drahý) a uvidíme. Mám chvílemi pocit, že se z toho zblázním, ale snažím se nepodléhat. I když nevím, jak příteli, až se zítra uvidíme, sdělím, že mám - OPĚT - opar. Ještěže má se mnou takovou nekonečnou trpělivost...Na dítě můžeme v klidu zatím zapomenout.
anonym
| 19. 11. 2012 06:53
TO jantarana: holky , mě se to obvykle objeví když sním víc Studentské pečetě, nebo čokolády s oříšky, taky když je k tomu stres...tak je to jasné
návštěva gynekoložky
petruskass
| 17. 12. 2009 16:14
Ahoj holky, nejdřív bych chtěla poděkovat za všechny příspěvky.
Musím vám povědět, že jsem dneska byla u gynekoložky, protože se opět objevil.. Už včera jsem to cítila - bolest v tříslech a kolem nich (tím mi to vždycky začíná)..
No, takže jsem k ní dneska vydala.. je fakt, že se trošku zmenšil, neboť jsem si tam hnedka mazala Herpesin jak blázen.. A ona mi řekla, že tam žádný opar nevidí, tak jsem jí to ještě ukazovala atd.. Ale nakonec mi jen předepsala mastičku Hydrocortison, takže teď teda vážně nevím, protože jsem si četla, že tato mastička nemá s opary nic společného..

Ach jo..
to jantarana
LUCY
| 11. 12. 2009 07:48
ahojky, díky za příspěvěk... každá rada dobrá. Já jsem taky spíš nervák , ale ono se to špatně koriguje, prostě to tak je ... ... Jo, jo, je to oslabenou imunitou, ach jooo, přitom já na sobě nic jiného nepociťuji, nemocná nejsem... čekám stále na ten l-lysin, tak jsem zvědavá, jak mne to pomůže. O mimi se už snažíme s přítelem rok a čtvrt a zatím bez úspěchu, no, a až to přijde, tak nejspíš přichází v úvahu císař, protože doktoři když vědí, že na to trpíš, tak přirozený porod raději ne.
zrovna za měsíc mne budou kuchat, jdu na laparku a pak se uvidí, jestli rovnou IVF nebo ještě nějakou krátkou dobu máme šanci zkoušet mimi přirozeně... Hodně štěstí všem, kteří mají tu zkušenost s gen. opary
devet let s oparem
jantarana
| 10. 12. 2009 17:31
zdravim vsechny. je to poprve, co se registruji kvuli oparu na ceskem webu, ale prekvapilo me mnozstvi prispevku i podobnost trabli. Me nakazil jeden previt, ktereho jsem milovala, pred 9 lety. On uz davno pryc, ale opar po nem zustal. Cetnost oparu se strida. Zajimave je, ze stres na nej nema vliv - aspon jsem si nikdy nevismla. Ted jsem 3 mesice doma v klidu a mam ho temer porad. Predtim stresy v praci dva roky - a opar jen obcas. Dokonale funguje dle me zkusenosti jen Valtrex (po Julinkove reforme stoji jedno velke baleni jen 300Kc, oproti skoro 3000Kc z predtim - vystaci na tri vysevy). Ted jsem si koupila nejaky specielni pripravek bylinny www.dynamiclear.com ale nevim, zda zabere. Bohuzel ma antikoncepcni ucinky, a ja bych se chtela tak do roka pokusit o mimino...na coz opar neni uplne dobry. Jsem pripravena jit na cisare - pro jistotu. Jinak - nevim, zda je to od nervu, jak tady nekdo psal, ale je to mozny. Ja jsem zalozenim spis nervak. I kdyz mam kamaradku, ktera je taky nervak a opar se ji udelal jen jednou. Lysine je pry dobry, ale musi se brat vic nez 1250mg /den, coz ted taky zkuosim. Nekdo rika, ze za to muze snizena imunita, nekdo, ze je to u lidi, co zadrzujou vztek. To by u me sedelo. Takze se v posl. dobe snazim byt vic asertivni, kvuli sobe i kvuli miminku, abych ho vubec mohla pocit!! A zmenila jsem hodne jidelnicek - vubec prestala komepltne pit kafe (jen cikorku) a zadny alkohol. Preji odvahu vsem, bude lip! ----PS pro anglicky ctouci: skvely spec. web pro oparene je www.herpes-coldsores.com - u nas bohuzel nic podobneho neni. Jsou tam i dieltni doporuceni - od jidel, ktere maji vys.obsah lysinu - po nedoporucovana (kafe, orechy, cokolada).
L-Lysin
petruskass
| 8. 12. 2009 09:48
Ahoj Lucy, hledala jsem si to na internetu. Na genitální opary, posílení imunity atd.. :) Beru to už skoro 3 týdny a musím říct, že po tu dobu OK, a to jsem měla docela dost příležitostí k jeho objevení.. Snad Ti to pomůže, vyhrajeme nad tím neřádem!!!!
L-Lysin
LUCY
| 8. 12. 2009 08:05
ahoj Péťo, děkuji za typ ještě jednou, právě jsem si to objednala.. Koukala jsem ještě od Vitalandu, ale když ty jsi spokojená s tímto, tak jdu taky do toho ... Ještě si mi nenapsala, kdo ti dal na to typ nebo jak jsi na to přišla... Díky, Lucka
L-Lysin
petruskass
| 5. 12. 2009 20:01
Koupila jsem si ho přes vitalsupport.cz. Je to od firmy Jarrow formulas Inc... snad to opravdu pomůže...
Petruško,
LUCY
| 5. 12. 2009 17:08
děkuji za tip , hned si to půjdu v týdnu koupit... Jak jsi na to narazila, nebo spíš, kdo ti to doporučil ? Už jsem se podívala na net a mají ho i ve vitalandu, jaký přesně typ máš ty ? Lucka

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
22. 5. 2025 19:31
14337
..Magda
22. 5. 2025 12:34
73356
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55