Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Genitální opar

Diskuze

:(
market222
| 21. 3. 2010 10:00
Tak to je smůla, že to taky máš u mě to trvá zhruba týden saoléčbou, s léky tak 5 dní

Jinak ten první je nejhorší - ten může trvat až 10 dní
to smolarka
petruskass
| 21. 3. 2010 07:40
Ahojky, tak to mě teda strašně mrzí, že máš takový výsledek.. Opar fakt není žádná sranda, je to pro mě utrpení.. Mě se to spíš dělá u konečníku, ale párkrát se mi to udělalo i na pyscích.. A co Ti dala doktorka za prášky? Není to Herpesin? Buď ráda, že máš prášky, takhle by Ti to mělo dřív zmizet, když to užíváš vnitřně, já si to vždycky namažu, ale pak se oblíknu a smysl žádnej..
Obvykle je to cca 3-10 dní.. Myslím, že záleží na tom, kdy začneš s léčbou.. Jestli v počátcích, tak Ti to zmizí rychleji, ale už se mi stalo, že jsem ho měla i tři týdny, jeden zmizel a druhý se objevil... :(
?
smolarka
| 21. 3. 2010 01:26
tenhle humus se roznasi hodne rychle, co? Mam takovej neprijemnej pocit, ze se mi cosi tvori i na zadku :(
Jeste sem vam holky chtela rict.. ja sem v americe a kdyz sem se ptala na masticku, tak mi rekla o jedny... ktera by ovsem vysla v prepoctu na naky dva tisice. takze vnejsne nemuzu pouzivat vubec nic..
tyhle prasky, co mam vychazi na nakych 80 korun na deset dni.. tri krat denne.. to mam brat vzdycky, kdyz se mi neco objevi..
Holky, jak dlouho ze trva nez to zmizi? Ja vim, ze je to individualni stejne tak jak jak casto se to objevuje... ale tak zhruba.. abych vedela, na co mam bejt pripravena... diky
stříbro
market222
| 20. 3. 2010 21:58
O potirání vůbec nevim, ja to chci uzivat vnitrne!!
jeste nevim presne kolik cajovych lzicek - myslim ze na netu jsem se docetla 2-3 lzicky denne

o tom potírání jeste popremyslim, poradne si proctu dalsi stranky a dam vedet, ale vnitrne se to urcite uziva
a je to
smolarka
| 20. 3. 2010 20:37
Tak vysledky pozitivni ... becko....
takze sem v tom s vama, holky... byl to muj prvni... vubec nevim, co se bude dit dal.. a ani co mam rict partnerovi... hruza
Gen.opar
Nikuselina
| 20. 3. 2010 18:55
Ahojte holky spolutrpitelky. Je mi teprve 20 ....prave se mi to udelalo poprvy a uz se mi o tom i zda...nemuzu chodit, sedět, no příšerný, bolest jako blázen !Strnulý postoj házím na bolavou bederní páteř......myslela sem si, že to bude něco strašnýho jako snad nějaký měkký vřed....takhle sem si genitální opar opravdu nepředstavovala. Hned dva dny po tom, co se to objevilo, sem naklusala na dermatovenerologii v Praze v Kartézské ulici čp č.6....mno připadala sem si opravdu hrozně a že nerudnu, u doktora sem uplně cejtila horko v obličeji....sestřička nadmíru milá a chápavá, pan doktor taky milý....Ale tak prej mám ten gen.opar....Dozvěděla jsem se, že je to nakažlivý už 2-4 dny před objevením a taky tak po zhojení oparu. A pan doktor si myslel, že už to mám aspon týden....tak až tak mě to zasáhlo a to na pyscích u poševního vchodu....takže mám velký strach,aby se to nepřeneslo i tam.....Dostala jsem tabletky Herpesin, antibiotika a dvě mastičky...jedna Ichtamol.....tmavá a smrdí hrozně( na to mě pan doktor upozornil,ale prý opravdu pomáhá) a pak nějakou na udělání v lékárně přímo na ty ranky....Dneska ...ted večer si už jakžtakž mužu sednout...tak sem ráda...protože kdo má ve škole vysvětlovat, co mi bylo...a nedej aby se to opakovalo....už bych neměla možnost ve škole chybět a samozřejmě o tom nechci nikomu vyprávět nebo si něco vymýšlet.

Myslím, že to opravdu souvisí se stavem imunity....skoro dva týdny jsem byla nastydlá a nic moc sem s tím nedělala....čekala sem, že to prostě jen přejde...

Chtěla bych se zeptat, jak si to omýváte....mně doporučili borovou vodu....a sprchovat se bez mýdla...ale bojím se, aby se to jakkoli nerozneslo dál kamkoli....tak jsem tu borovou vodu na odličovacím tamponu jen k těm ranám tak nějak přikládala...

A taky jak to řešíte, když se to udělá při menstruaci....to musí bejt teprve děs.....a nebo cokdyž pojedu k moři nebo někam a tam to vypukne a nebudu se moct ani umýt...a na pláži s intimkou...no děsná představa

Omlouvám se za tak dlouhou spatlaninu, sloh není moje silná stránka....

Hodně štěstí v boji a hlavně zdraví !
Gen.opar
Nikuselina
| 20. 3. 2010 18:55
Ahojte holky spolutrpitelky. Je mi teprve 20 ....prave se mi to udelalo poprvy a uz se mi o tom i zda...nemuzu chodit, sedět, no příšerný, bolest jako blázen !Strnulý postoj házím na bolavou bederní páteř......myslela sem si, že to bude něco strašnýho jako snad nějaký měkký vřed....takhle sem si genitální opar opravdu nepředstavovala. Hned dva dny po tom, co se to objevilo, sem naklusala na dermatovenerologii v Praze v Kartézské ulici čp č.6....mno připadala sem si opravdu hrozně a že nerudnu, u doktora sem uplně cejtila horko v obličeji....sestřička nadmíru milá a chápavá, pan doktor taky milý....Ale tak prej mám ten gen.opar....Dozvěděla jsem se, že je to nakažlivý už 2-4 dny před objevením a taky tak po zhojení oparu. A pan doktor si myslel, že už to mám aspon týden....tak až tak mě to zasáhlo a to na pyscích u poševního vchodu....takže mám velký strach,aby se to nepřeneslo i tam.....Dostala jsem tabletky Herpesin, antibiotika a dvě mastičky...jedna Ichtamol.....tmavá a smrdí hrozně( na to mě pan doktor upozornil,ale prý opravdu pomáhá) a pak nějakou na udělání v lékárně přímo na ty ranky....Dneska ...ted večer si už jakžtakž mužu sednout...tak sem ráda...protože kdo má ve škole vysvětlovat, co mi bylo...a nedej aby se to opakovalo....už bych neměla možnost ve škole chybět a samozřejmě o tom nechci nikomu vyprávět nebo si něco vymýšlet.

Myslím, že to opravdu souvisí se stavem imunity....skoro dva týdny jsem byla nastydlá a nic moc sem s tím nedělala....čekala sem, že to prostě jen přejde...

Chtěla bych se zeptat, jak si to omýváte....mně doporučili borovou vodu....a sprchovat se bez mýdla...ale bojím se, aby se to jakkoli nerozneslo dál kamkoli....tak jsem tu borovou vodu na odličovacím tamponu jen k těm ranám tak nějak přikládala...

A taky jak to řešíte, když se to udělá při menstruaci....to musí bejt teprve děs.....a nebo cokdyž pojedu k moři nebo někam a tam to vypukne a nebudu se moct ani umýt...a na pláži s intimkou...no děsná představa

Omlouvám se za tak dlouhou spatlaninu, sloh není moje silná stránka....

Hodně štěstí v boji a hlavně zdraví !
to market222
petruskass
| 20. 3. 2010 17:30
Uff, tak to jsem ráda, už jsem se lekla...

Jestli to zabere, tak si příště objednám to co Ty.. :)

A Markét má se to s tím jen potírat a i preventivně nebo pokud mám opar??
Koloidní stříbro
market222
| 20. 3. 2010 10:46
Ahojky,
nekoupila sis špatné, jelikož koloiní tříbo blo zakázané do lékáren, ak to ted prodavaji jako tonikum na plet, ale je to to ame

ja i objednala jine, protoze je ho tam vic - 500 ml a obsahue 14 ppm - takže obsahuje víc toho stribra

ale jeste i neprislo
Koloidní stříbro
petruskass
| 19. 3. 2010 20:15
Já si koupila asi špatný...

http://www.prozdravi.cz/…ribro-ag100.html
holení
LUCY
| 19. 3. 2010 08:02
holky, já se tedy normálně holím, bez problému a když má opar, tak okolo, abych si to neroznesla všude kolem. Jinak s tím opravdu nemám problém...
Ehm
market222
| 18. 3. 2010 20:53
A holíš se tam dole? ja mám strach se holit ikdyž nemám výsev
to all
LUCY
| 18. 3. 2010 15:33
ahoj holky, nebojte, vše průběžně pročítám a jsem v obraze ... No, tak jestli pomáhá hořec, tak nevím, protože teď jsem měla obrovitánský opar, ale na rtu ... a tam dole ?? tak občas mám takový pocit, že u zadečku, ale já už sama nevím ... !! Četla jsem tu o tom stříbru, ale nevím, nevím, už mám doma schovaný L-lysin, teď jím hořec a stříbro, tak do toho asi nepůjdu... Já si beztak myslím, že moc veliký úspěchy to mít nebude (tím myslím tyto všechny výrobky).. Je to asi tak (můj názor pouze) - "jím l-lysin nebo hořec a jsem v pohodě"-takový to VĚŘ A VÍRA TVÁ TĚ UZDRAVÍ .. Takže z mého pohledu asi takto.. Bohužel je to jednou v těle a při snížené imunitě to je zpět, ach joooo .. Kdybyste ale vy měly úspěchy, určitě nás informujte... Hezký sluneční den vám přeji.
Lucy
market222
| 18. 3. 2010 13:50
A jak to vypada s tebou? co ten hořec? pomáhá?
joalis
market222
| 18. 3. 2010 13:49
A kromě všeho co jsem naúsala, jsem se ještě dozvěděla o léčbě Dr. Jonáše s výrobky Joalis, ale asi to bude hodně náročné na peníze....mělo by se k němu jit na konzultace atd, ktere jsou drahe, ale ja bych spis privitala kdyby mi do mailu napsal co mi pomuze a hotovo
Smolarko
market222
| 18. 3. 2010 07:55
Ahojky,
tak zaprve to vubec nemusi byt ono, ja nikdy bulku nemela, jen svedeni a cerveny flek a pak puchyrky

Jinak s oralnim ***em ani ***em nemas utrum - oralni *** ti muzou provozovat pokud nemas vysev a jsi zahojena - pritel to tak dela a nikdy ode me nic nechytl na usta, ikdy na opary genitalni trpi

horsi je to malinko se ***em, pokud mas vysev tak ne***ovat, pokud nemas vysev, tak je stejne malinko riziko, ze se to muz prenaset, proto je lepsi pouzivat kondom stale, ale obcas to s pritelem risknem, jemu se to vetsinou neudela, mi vetsinou jo

no tento opar je asi nejvetsi hnus v mem zivote a modlim se at se toho co nejdrive zbavim, tak milujuuuuu seeeeeeeee*********xx
anonym
| 18. 1. 2012 14:10
TO market222: Ahojky, dneska jsem byla na gyndě, protože se mi udělaly uzliny v tříslech a trápila mě bolest v konečníku...potom se to přeneslo i na st. pysky... takže...mam po ***u, kterej zbožňuju stejně jako ty ... Strašně mě to štve, protože jestli se mi to bude dělat často, nemůžu se nikdy cítit dobře...Doktor mi na to předepsal Herpesin(tablety) a mastičku Herpesin... snad to zabere...
opar
smolarka
| 17. 3. 2010 22:07
Zdravim vsechny oparem postizene i nepostihnute... Projela sem celou historii teto diskuze a zacinam fakt nestastnet jeste vic...
v patek sem mela *** s clovekem, s kterym mivame obcasne *** asi 8 mesicu. Trochu mi to potom palilo (ale to je u me uplne normalni, tak sem tomu nevenovala pozornost). Den na to sem si nahmatala malou boulicku, dalsi den uz to bylo podobny oparu a treti den sem mazala na gyndu. Vysledky jeste nemam, ale je to tomu hodne podobny. Je mi jasny, ze to mam, protoze od pasu dolu mam krece snad kazdych 20 sekund, v nohou a vsude.. to se mi nikdy predtim nestalo. Taky dalsi priznaky, co sem cetla na me sedi... Sem z toho uplne nestastna, nevim, kdo komu to dal.. ale ja mela jednoho jineho ***. partnera bez kondomu.. Nejdriv jsem myslela, ze sou to zas kvasinky, ktery me taky otravujou jak jen to jde..

Stres je u me na dennim poradku, coz mi bylo potvrzeno, ze toho bychom se mely vyvarovat.

Holky, co to znamena pro oralni ***... kdyz je to prenosny oboustranne? To uz mam konec s oralem na veky?

Dostala sem pilulky na deset dni, 3 krat denne jednu. o masticce zatim nic nerikala
Genitální opar v těhu
market222
| 17. 3. 2010 09:55
Petrussko a predstav si co u porodu budem muset rodit císařským řezem a pak budem mít jizvu a prý to pak hodně bolí
Blééé
market222
| 16. 3. 2010 19:48
V lékárně vetšinou nemají to co potřebuju koupila jsem si ho na netu, na tom odkazu co jsem poslala

jeste jsem se docetla, potirat tea tree olejickem, ale strasne to pali, tak nevim

No prvni se to objevilo priteli, nevedeli jsme co to je, predpokladali jsme, ze jde o hloupou vyrazku a ***ovali jsme, az to mel skoro zahojene, ale bez kondomu - no a sup objevilo se mi to na stehne a pak na genitaliich
Koloidní stříbro
petruskass
| 16. 3. 2010 18:04
Ahoj Markét, tak jsem se mrkla na to stříbro a zní to fakt dobře.. Mají i gel a není to zase tak drahý, tak přemýšlím, že do toho půjdu.. Myslíš, že by to mohli mít i v lékárně, nebo jen na internetu??
Ty mykózy Ti opravdu nezávidím, občas to mám taky, ale mnohem horší je ten děsnej opar!!!! A víš, jak si k němu vůbec přišla?? Já vůbec ne, prostě se mi zčista jasna před 2 lety udělal a od té doby s ním mám trable a nejhorší je, že jsem to přenesla i na přítele..
:-(
market222
| 15. 3. 2010 21:37
A ještě k tomu trpím na kvasinkové infekce a mykozy, takze paráááda

Jak je ten život sladký
Ach jo
market222
| 15. 3. 2010 21:33
Koloidní stříbro

http://www.biostribro.cz/…ibro-e-shop.html

pročti si tu stránku, je to prý hodně dobré na veškeré viry ...

nebo mi pak taky byl doporučen Rakytníkový sirup nebo Vironal - proti virům, ale nevím co dřív a co potom - do čeho mám jít nejdřív

Pročti si to koloidní stříbro, co na to říkáš?

A Zovirax se prý nedá brát trvale, už jsem prosila kožní, že to chci na furt na úkor ledvin, ale ne, pry je to nakladne na pojistovnu

jak jsem brala Zovirax, byl klid i bez kondomu, kur** kdybych byla nějaka běhna, tak ani nepípnu, ale já měla jen 2 stále partnery
to market222
petruskass
| 15. 3. 2010 21:21
Ahoj Markét, to jsem nezkoušela, co je to???
A ten Zovirax se asi nedá stále užívat viď? Já nevím, proč nám ti doktoři nedají něco pořádnýho a nechají si pro sebe ty kecy, že je to nevyléčitelný!!!
Můj přítel právě taky, myslím si, že si to předáváme.. Třeba teď jsem ho neměla ani já ani on a včera jsme na to hupsli a dneska ráno byl na světě . Já právě už také, připadám si jak nějaká špína a neustále mě to omezuje, hlavně při ***u!!! Už na něj díky tomuhle ani nemám chuť, bojím se, co bude zítra..
petrussko?
market222
| 15. 3. 2010 19:17
Nezkoušela jsi koloidní stříbro?

Ted o tom velmi premyslim, ale mam trochu strach...jenze po pul rocnim uzivani Zoviraxu se mi opar dela stale co 14 dni, takze zadny efekt to pul rocni brani nemelo - jen pul roku jsem byla stastna, ze ho nemam a ted mam najednou 2

pritel na to trpi taky, tak nevim jestli si to muzem predavat ikdyz nemame puchyrky a nepouzijem kondom, nebo uz musime naporad s kondomem

On to ma cca co 2 mesice a ja furt, jsem zoufala, hrozne me to trapi, nepirpadam si uz jak zenska, navic zboznuju *** a ted tohle - POMOC!!!!!!
to Babyliss
petruskass
| 15. 3. 2010 18:36
Ahoj Babyliss,

genitální opar má bílý puchýřky.
Na počátku cítíš pálení, svědění a já někdy i tupou bolest mezi nohama.. Trvá cca 5-10 dní, ale někdy zmizí hned druhý den, někdy ho máš 2 týdny... Já už jsem vyzkoušela Lysin, Hlívu ústřičnou, atd., ale zatím jsem nenašla stoprocentně nic, co by pomohlo.. :( Teď se mi zase udělal
Doktorka mi říkala, že jakmile se Ti jednou udělá, tak s ním máš trápení po celý život Ale zase kamarádce předepsal imunolog na opar na rtu Izoprinosine a od tý doby má klid. Tak přemýšlím, že zajdu k imunologovi ať mi to předepíše.
Jinak doufám, že to, co tam máš opar není, jsou s tím hrozný potíže.. :(

Měj se hezky
Dotaz?
Babyliss
| 12. 3. 2010 17:25
Ahoj holky,cetla jsem vase starosti s oparem..chtela jsem se zeptat,jak to vypada?Asi bohuzel trpim necim podobnym,obcas se mi to stava,hlavne po delsim ***u nebo kdyz je castejsi,ale nekdy take jen tak,bych rekla.Pozna to gynekolozka z cytologie nebo jak zjisti ze mam gen.opar?Moc Vam dekuju za opoved,je to dost neprijemne:(papa
genitální opar
market222
| 11. 3. 2010 19:04
Ahojky všem co trpíte na opary!!!

Ráda bych se zeptala, jak pokračujete v boji proti tomuto smradu ja jsem uplne zoufala, zkousim ted l lysin a uvidim pritel na to trpi taky cca co 2-3 mesice, me po vysazeni Zoviraxu se dela co 14 dni
genitální opar
Terka25
| 21. 2. 2010 16:08
Zdravím všechny na tomto webu
právě jsem se zaregistrovala, protože mám pár otázek a chtěla bych poprosit o radu....
měla jsem s přítelem orální *** a on měl an puse opar,v tu chvíli mě vůbec nenapadlo, že by mi hrozilo se nějak nakazituběhl týden a já začala mít problémy,pálení,strašný bolesti při močení atd. což asi všechny tady znáte...do toho se mi začaly vytvářet právě jen pupínky, který ale dost bolely, do toho menstruace a angína, takže fakt parádake své gynekoložce jsem ještě nezašla ale chystám se tam i když dnes už je to mnohem lepší, a jen cítím že nejsem na 100% fit.

právě jsem se chtěla zeptat, zda je možné, že jjsem se nakazila od přítele???? zda je to skutečně genitální opar,protože žádných puchýřků jsem si nevšimla jen pupínků a zda je možné, že když beru anrtibiotika kvůli angíně, tak se to jakžtakž srovnalo.

I když nejsem velkým příznivcem chodit po doktorech, přesto si zajdu za svou gynekoložkou a poslední dotaz, dá se to nějak poznat, že tímhle můžu trpět, i když dodle už nic není vidět????třeba odběrem krve nebo nějakými vzorky????nerada bych nakazila přítele, protože tyhle bolesti mu fakt nepřeju

omlouvám se za tak dlouhý román, ale brouzdala jsem po webu a tato diskuse určitě patří k těm nejlepším

ještě jednou moc děkuju, držím palce všem, at to překonáme

Tereza
to LUCY
petruskass
| 18. 2. 2010 10:52
Ahoj Lucy, děkuji za podporu. Na bradě to musí být teda taky žůžo.. ostatně všude na obličeji. Pak na Tebe každej kouká a myslí si, co nemáš za nemoc!!!
Já beru sice ten Lysin, ale stejně se dělá.. Někde jsem četla, že když se Ti objeví neštovice jako malý holce, tak ten vir pak zůstává v těle celý život a někomu se pak dělají opary a někdo ten vir v sobě může mít a nic..
Snad se toho hnusu brzy zbavíme, je to fakt už šílený, připadám si jako odpad..

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
23. 5. 2025 13:22
14341
..Hanka
23. 5. 2025 12:59
73359
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55