Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Genitální opar
DiskuzePřidat názor
:(
market222
| 21. 3. 2010 10:00
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Opar fakt není žádná sranda, je to pro mě utrpení.. Mě se to spíš dělá u konečníku, ale párkrát se mi to udělalo i na pyscích..
....prave se mi to udelalo poprvy a uz se mi o tom i zda...nemuzu chodit, sedět, no příšerný, bolest jako blázen !Strnulý postoj házím na bolavou bederní páteř......myslela sem si, že to bude něco strašnýho jako snad nějaký měkký vřed....takhle sem si genitální opar opravdu nepředstavovala. Hned dva dny po tom, co se to objevilo, sem naklusala na dermatovenerologii v Praze v Kartézské ulici čp č.6....mno připadala sem si opravdu hrozně a že nerudnu, u doktora sem uplně cejtila horko v obličeji....sestřička nadmíru milá a chápavá, pan doktor taky milý....Ale tak prej mám ten gen.opar....Dozvěděla jsem se, že je to nakažlivý už 2-4 dny před objevením a taky tak po zhojení oparu. A pan doktor si myslel, že už to mám aspon týden....tak až tak mě to zasáhlo a to na pyscích u poševního vchodu....takže mám velký strach,aby se to nepřeneslo i tam.....Dostala jsem tabletky Herpesin, antibiotika a dvě mastičky...jedna Ichtamol.....tmavá a smrdí hrozně( na to mě pan doktor upozornil,ale prý opravdu pomáhá) a pak nějakou na udělání v lékárně přímo na ty ranky....Dneska ...ted večer si už jakžtakž mužu sednout...tak sem ráda...protože kdo má ve škole vysvětlovat, co mi bylo...a nedej aby se to opakovalo....už bych neměla možnost ve škole chybět a samozřejmě o tom nechci nikomu vyprávět nebo si něco vymýšlet.

, tak okolo, abych si to neroznesla všude kolem. Jinak s tím opravdu nemám problém...
.. Takže z mého pohledu asi takto.. Bohužel je to jednou v těle a při snížené imunitě to je zpět, ach joooo
takže...mam po ***u, kterej zbožňuju stejně jako ty