Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Genitální opar

Diskuze

...
Hel
| 6. 3. 2011 21:56
Tak bude možná lepší zkusit kožní, nejlépe přímo dermatovenerologii, tam určitě zjistí více...každopádně příznaky tu máme podobné a zase je, dle mého, divné, aby se gynekologický zánět projevoval puchýřky, ale nechci Tě strašit...
???
LuckyLucy
| 6. 3. 2011 19:00
Vůbec nevím jestli mám genitální opar nebo ne... Každopádně už je to 4 měsíce co se mi udělali takové bílé puchýřky okolo pochvy... Vůbec to nebolí, ani nesvědí, jen občas... a někdy to nateče a začne praskat... Byla jsem s tím hned co jsem si toho všimla na gynekologické ambulanci a doktorka mi řekla, že mi nic není, že to je normální, jenom, že mám nějaký zánět... no a potom jsem se objednala ke svojí gynekoložce, která mi také řekla, že to také nic není, že je to normální vzhled pochvy, ale mě to tedy normální vůbec nepřipadá
...
Hel
| 4. 3. 2011 19:30
Lucziss : ten sprej vůbec neznám, ale asi to bude vážně supr, vím, že Aloe má být hojivé. :) Mě už se to naštěstí hojí, spíš se bojím, že to bude za týden zpátky... Nebolí to, ale svědí a můžu říct, že ten hypermangan mi podle mě pomohl více, než ta endiaron pasta a cítila jsem okamžitou úlevu...takže pastu už nechám být, je to žluté a všechno zaprasené. Ještě to potírám Bactrobanem - také antibiotika, jako Framykoin...tak uvidíme...

Katchaa : To mě moc mrzí, tady je pár hlavních informací http://www.hledamzdravi.cz/…italni-bradavice a hlavně dole - nadějná léčba tohoto ksindlu pomocí lokální imunoterapie! Byla bych na tom taky hrozně, přeji hlavně pevné nervy, to zvládneš! Zajdi na tu imunologii a určitě se něco vymyslí.
To Hel
lucziss
| 4. 3. 2011 10:20
Já jsem si někoupila ještě ani jedno, protože se stal zázrak!!! Mám doma aloevera ve spreji, je to 100% výtažek z Aloe Vera. Několikrát za den i za noc jsem si tam jen stříkla, první okamžik byl k nevydržení, ale potom taková úleva, to snad není ani možné!! A do rána? Už mám jen 3!! Doporučuji to vyzkoušet, je to opravdu výborný, hlavně úleva se dostaví hned! Opravdu doporučuji. Do toho si to ještě několikrát oplachuju ve studené vodě, mažu framykoinem a občas herpesinem, a dobírám prášky herpesin! Snad se toho neřáda už zbavím...A jak to jde Tobě?
...
Hel
| 3. 3. 2011 19:30
Tak jsem našla, že i vysušuje a potlačuje svědění... a dobré je, že sice strašně barví, ale obarví jen tekutinu a ne nádobu, takže není problém do dát do vany...
...
Hel
| 3. 3. 2011 18:48
Z toho hypermanganu se má udělat slabý růžový roztok, stačí tam dát opravdu minimum krystalek a nepálí to vůbec... Ale nevím, jestli to má schopnost jen desinfekce nebo i vysoušení - ale třeba by Ti to pomohlo od toho nejhoršího a pak by byla snesitelnější aplikace toho roztoku...
To Hel
lucziss
| 3. 3. 2011 11:41
Tak mi kdyžtak napiš jaký je ten hyperhangam, jestli pálí nebo tak nějak. Já si to kdyžtak odpoledne zajdu koupit taky a rovnou i tu genciálku. Už bych se toho opravdu chtěla zbavit..
...
Hel
| 3. 3. 2011 10:55
Jestli mi pomůže, to nevím, ale také už se o něm několik slečen zmiňovalo, že je dobrý...četla jsem, že taky funguje jako desinfekce - a v podobě toho obkladu/sedací koupele, by Tě to nepálilo... já za něj dala v lékárně 42,--, je volně prodejný. Tak uvidíme..
To Hel
lucziss
| 3. 3. 2011 09:25
Lepší se ti to?? Tak to je dobřeeee, já jsem volala mojí doktorce a ta mi říkala že mám nejrpve dobrat ty tabletky od herpesinu a poud to nepřejde tak za ní přijít.. Tak já si pro tu genciálku dneska dojdu také, ale ještě si o ní něco přečtu na internetu. A ten hypermangan pomůže?
...
Hel
| 3. 3. 2011 08:56
Tak jsem dorazila domů, prý je to o něco lepší, tablety prý nemá cenu prodlužovat, jen dobrat, zkusit obklady z hypermanganu a a genciánka je prý kdyžtak dostupná i bez receptu...
...
Hel
| 2. 3. 2011 21:52
Nu, vzhledem k tomu, že je to desinfekce, si myslím, že to bude po potření celkem peklo...ale zase věřím tomu, že peklo trvající pár vteřin a o to větší úleva, když se to vysuší a zklidní...zítra ráno o to poprosím, snad vyzvednu v lékárně, vyzkouším, dám vědět...možná by taky stálo za to vyzkoušet sedací koupele - s heřmánkem, který má hojivé a zklidňující účinky a ještě nějaká slečna (myslím, že to bylo na jiném fóru, projela jsem kvůli tomu ksindlu snad všechno, jak jsem z toho byla vyplesklá) doporučovala sedací koupele v hypermanganu - nevím, zda sedala do vany nebo lavoru, ale prý stačilo dát do vody 4 krystalky a bylo to akorát. Dá se sehnat v lékárně, prý není drahý, a funguje jako desinfekce...doufám, že to budeš mít brzy minimálně v takovém stádiu, abys mohla normálně fungovat. Jestli máme takové problémy kvůli tomu, že Adam s Evou utrhli v ráji jablko, tak potěš... Tenhle ksindl není fér!!!
To Hel
lucziss
| 2. 3. 2011 21:05
Jenže, mě už to nejde ani pod tou sprchou Teď už tam mám zase další nové už jsem z toho uplně zoufalá, doufám že mi zítra doktorka pomůže.. A nevíš jak ten roztok působí? Nepálí, když si ho tam dám?
Lucziss...
Hel
| 2. 3. 2011 20:03
Moc děkuju, já si asi jen spíš řeknu o ten roztok a poradím se kvůli těm práškům... Protože toho jinak stejně moc neudělá... vlastně je to i takový problém, že pořádně nevím, zda to řešit s kožní, gynekologem nebo imunoložkou...ale to asi dopadne tak, že všude... taky jsem jinak nikdy na opary netrpěla, měla jsem, ale ne...takhle... holky tu taky psaly, že holt močí pod vlažnou sprchou, když to nejde...musí to být hrozný...já bych se taky bála a nechovala jinak...
To Hel
lucziss
| 2. 3. 2011 19:39
Tak to ti závidím, že se aspoň bez bolesti vymočíš, to já se snažím co nejmíň pít(i když vím že to není dobře) abych nemusela tolik chodit na wc... Já jsem nikdy netrpěla na opary, ani na puse, ani nikde jinde, tak nevím proč se mi najednou objevil tad Už se chystám do vany.. To bude zase bolesti... Přeji pevný nervy a ať Ti zítra u doktora pomůžo
Lucziss...
Hel
| 2. 3. 2011 19:13
Já to naštěstí nemám tak hrozné, a zprvu se mi to udělalo vesměs na
okraji pochvy, ale omylem jsem si to strhla a to mi udělalo paseku tím,
že se mi to rozlezlo a současně bolest tím stržením, ale naštěstí to
nemám přímo v okolí pochvy a močové trubice...
Ale co jsem tu četla, tak to má spoustu lidí podobné, jako Ty, bohužel,
je to strašný ksindl...první puchýřek/ky se mi udělaly už před
týdnem...u mě je
to strašně nepříjemné, svědivé, popř. pálivé, mytí samozřejmě taky
hrůza, už bych to chtěla mít z krku a současně můžu jen doufat, ať to
nemám každou chvíli...poprvé je to prý nejhorší a mám jinak mám teď opar
i pod frňákem, ale tam mi zdaleka tak nevadí...
To Hel
lucziss
| 2. 3. 2011 17:07
Ahoj, a jak to u Tebe probíhá ten první genitální opar??.. Máš to taky tak hrozný? A kde se ti vyskytly?.. Tak já zítra ještě zajdu na gyndu a zeptám se jí na ten genciálový roztok a aby mi ho raději předepsala, protože také netuším jestli je na předpis nebo ne. Taky mám strach že mi nasadí další prášky a další 3 dny budou stejné jako do teď
Genciánový roztok
Hel
| 2. 3. 2011 14:33
Ahoj, je mi líto, že to máš takhle hrozný průběh... já to mám taky poprvé, je to hnus... Dostala jsem také Herpesin tablety - od pondělka - a současně mi rovněž nepřipadá, že by mi nějak pomohly. Navíc mi doktorka předepsala tu endiaron pastu - puchýřky mi sice (naštěstí) nezmokvaly, ale přijde mi, že je ta pasta schopna přikrýt vše, jen ne právě ty puchýřky. Zkrátka na nich nedrží, takže já si zítra na kožní asi znovu zajdu, jelikož bych měla možnost buď zítra a nebo v pondělí. Některá ze slečen tu doporučovala genciánový roztok, fialová vodička, která je levná a účinná, protože vysuší. Nevím, jestli je volně prodejná, každopádně si o ni půjdu říci místo té pasty a uvidím, jestli mi třeba nepředepíše další várku těch prášků...
Genitální opar
lucziss
| 2. 3. 2011 10:00
Ahoj holky, pročetla jsem celou vaši historii co vlastně ten genitální opar je, kdy zmizí, jak se vyskytuje atd.. Moc mě teda nepotěšilo to, kolik lidí tady píše, že už se to nikdy nevyléčí, těch lidí opravdu lituj a doufám že tedy na pořadí nebudu taky, protože tohle je můj první genitální opar.. 24.2.2011 jsem šla na gynekologii na preventivní prohlídku, tam mi gynekoložka řekla že mám nějakej hooodně velkej zánět, a nasadila mi antibiotika a zaváděcí tablety candibene.. Zánět jsem měla bohužel z bazénu, protože týden předtím jsem byla v Kolíně a tam jsem seděla asi hodinu s malým bráškou v dětském bazénku a hlídala ho.. V sobotu mě to začlo neuvěřitelně svědit, nedokázala jsem si sednout, chodit, vymočit se, a ani jít na velkou.. Bohužel, nic jsem o genitálním oparu nevěděla takže jsem s tím nic nedělala a modlila se aby už bylo pondělí a já mohla jít k doktorovi.. Hned co jsem tam přišla mi na gyndě vynadali že jsem se holila, přitom tak jak to bolelo, jsem si nemohla sednout ani do podřebu, tak jsem ji tedy vysvětlila že jsem se opravdu neholila.. Tak mi tedy na závěr řekla že mám pár oparků a dala mi Herpesin tablety ( Které teda zatím vůbec nepomohli) a herpesin mast která mi to akorát zmokvala, takže se mi ty oparky nechtějí vysušit.. Jenže mi to nedalo, začalo to bolet v íc a víc tak jsem se dobelhala na kožní, bylo mi jedno jestli někde budu roztahovat nohy, protože jsem tu bolest nemohla vydržet, a tam mi našel oparů 7, dva jsou velké, takové ty protáhlé, 4 mám při vstupu do pochvy a zbylé na pyscíc ani u jednoho doktora mi neřekli že by to bylo nějak nakažlivé a vůbec to, že by mě to už mohlo provázet celý život.. Když jsem tedy četla tuhle vaši diskuzi, dozvěděla jsem se to, co jsem ještě ani nevěděla.. Co jsem hledala na internetu různé informace, tak tato diskuze se mi zdála naprosto nejlepší...
No, omlouvám se za ten velký proslov, ale nakonec mám ještě několik otázek Od pondělí do teď, tedy do středy se to ještě nezlepšilo, mám si zajít opět na gynekologii, nebo na pohotovost? Horečky mám, ale jenom v noci. Vymočit se nemůžu stále a stále to pořád bolíJak mám správně ten oparek vysušit? Bolí to když si to tam dole musím umejt, i když se utírám, už opravdu nevím co mám dělatDoufám že mi pomůžete, hlavně aby tyto opary už skončili nadobro!
Lupidon
Hel
| 28. 2. 2011 19:14
Nevím, na které z diskuzí jsem to zahlédla, ale někdo se zmiňoval, že se Lupidon objednat dá přes imunology / alergology, kteří současně vakcínu aplikují, ale je otázka, jestli mohou přihlédnout sami ke zdravotnímu stavu a nebo se musí držet pokynů, co jsou na webu o vakcíně (opakování min. 8x za rok, léčba nepomáhá/je nedostatečná, poslední možnost léčby). A současně si pamatuji něco o 1200,--/rok (3 vakcíny?), ale nejsem si úplně jistá...
....
LUCY
| 28. 2. 2011 18:38
Markétko, co na to říct, slova jsou zbytečná, každý rozchod bolí, ale čas to všechno spraví... ale vím, že ta doba, než to přebolí, se zdá dlouhá, ale neboj se, bude líp .... Jinak se chci zeptat své gyn., jestli o tom Lupidonu slyšela a v případě, že ano, že se to dá sehnat i v ČR, tak po tom půjdu jak "slepice po flusu" ... za ty peníze mi to stojí. Já měla od porodu zatím opar 1x, a jinak dobrý..., ale nikdy nevím, kdy se mi ten prevít objeví. Hodně zdaru všem, co s tím neřádem bojují
Od doktorky...
Hel
| 28. 2. 2011 15:42
Tak jsem vyfasovala tablety Herpesin a endiaron pastu, tak uvidíme...vypadá to tedy na tlamového šmejda, což mi trochu pozvedlo náladu a byla bych raději (když už si tedy musím vybrat, i když na stejném místě), než za dvojčičku. Přišlo mi, že doktorka toho stejně moc neví, ale naštěstí mám šikovnou imunoložku, kam jsem objednaná na začátek dubna...sice se budu zase stydlivě "svěřovat", ale snad se něco vymyslí. Zajímala by mě ta vakcína... Jinak market mi je líto... já měla vlastně pět let přítele, teď už nemám... a nejen, že bolí rozchod, ale přesně člověk přemýšlí nad tím, jak sdělit potencionálnímu novému partnerovi tyhle problémy...Musíme všechny zabojovat, jen tak to zvládnem
Hnus...
Hel
| 27. 2. 2011 16:09
Jo, děvčata...taky se mi to teď objevilo. K doktorce se teprve chystám,
ale nedělám si iluze, že by se jednalo o něco mírnějšího...mohla bych k
tomu přijít max. ze rtu (slinama) s tím, že partner neměl propuknutý
opar, anebo někde v bazénu / šatně...nevím...Mám poruchu imunity, pořád
nějaké záněty, ať už to jsou potní žlázy nebo kvasinkové infekce, takže
se bojím, že tohle budu mít permanentně...jediné
pozitivum je, že to nemám v okolí pochvy, močové trubice, ani stydkých
pyscích, ale opravdu na okraji, bolest minimální (kromě místa, kde jsem
si to, debil, strhla), ale cítím se strašně a taky na to v rámci
čerstvosti reaguji "Proč já...", protože viz. výše toho nemám málo a
jsem z toho zdeptaná, hlavně tedy z toho, co bude. Tak přeji úspěšný boj, dám vědět, co jsem vyfasovala a jak to bude pomáhat.
Pech
Kattchaa
| 25. 2. 2011 16:15
Tak to úplně chápu....já si to vůbec nedokážu představit bez nynějšího partnera, navíc...s HSV2. Aspoň tě můžu trochu podpořit, že v Americe už probíhají zkoušky vakcín na zvířatech, zatím úspěšně. A v ČR se taky snaží...jinak kámoška z netu aplikuje Lupidon G, a je rok bez recidivy. A to ho kdysi měla furt. Ona si to koupila v Itálii. Jinak stačí jít k imunologovi, poradit se, on ti dá předpis a v lékarně ti to objednají. Cena sice krapet vyšší, ale myslím, že to za to stojí. Já tam zajdu, pokud se objeví potřetí. Hlavu vzhůru, jsou horší věci... A vsaď se, že taková věc budoucí vztah neohrozí, tomu pevně věřím...a jestli ne, tak založíme Herpesandu seznamku a není možná. Ne, opravdu. Bude líp...svinstvo už si užilo, teď je na řadu ho setřást.
:-(
market222
| 24. 2. 2011 13:09
Ach jo holky, tak muj partner, od ktereho mam opar me opustil to tu nepatri, ale je mi tak smutno doted mi ten opar tak nevadil, meli jsme ho oba, ale ted....zili jsme spolu pul roku a chodime spolu pres 2 roky ach jooo, zivot si vzdycky dela *** z hodnych a slusnych lidi
Kattchaa
Sajrajt
| 17. 2. 2011 20:40
Wow... Krásnej projev, asi jsem se zamiloval
huhu kokteil
Kattchaa
| 13. 2. 2011 15:28
Má to být, že ten můj nemá opary a já nemám symptomy, bolesti ani svědění...:http://www.vakciny.net/AKTUALITY/akt_2009_13.htm
vakcination
Kattchaa
| 13. 2. 2011 15:24
Tak se k vám také připojuju. Nakazil mě partner ze rtu a to má opar jen jednou za rok . Nikdy jsem nevěděla, že něco takového je. Ten můj nemá žádné symptomy, bolest ani svědění...i souložíme bez kondomu. On to měl jen jednou, od té doby nic, asi dobrá imunita. Já neberu žádné léky ani masti , jen na posílení imunity tu hlívu. Právě se ale bavím s pánem o vakcíně Lupidon, která je ale jen ve Specifickém programu a registrována nespíš nebude, i když hodně lidí ji chcou na trh v tomto roce protlačit. Tady vám dávám stránky. Ten pán (Mudr.) říkal, že pacienti v ČR mají stejné výsledky, jako z toho výzkumu, takže docela úspěch. Zeptala jsem se ho, jak se dostat do toho programu, uvidíme, co odepíše. Co na to řkáte? http://www.vakciny.net/AKTUALITY/akt_2009_13.htm
opar
Deniska15
| 13. 2. 2011 12:23
Tak to máš dost dobré, že te nebolí. Hlívu ustřičnou asi zkusím. Můžu na to brát i probiotika ?
:-(
market222
| 13. 2. 2011 10:47
Tak to mi nepomáhalo naprosto nic, spíš je to psychického rázu, jakmile jsem se s tím smířila, přestala jsem se toho bát jak čert kříže, tak se to asi po roce zredukovala i třeba na 1 za 2 měsíce, ted ovsem chodim do solarka, tak se nejak objevuje casteji uz mi nezbyva nic jineho ,nez si z toho delat srandu, nastesti - vubec me to neboli, ani skoro nevim ze ho mam, bohuzel kdyz ho mam nemuzu ***ovat, to me stve nejvic .... no ale Denis, hlavu vzhuru a zkus ty imunitni tabletky (hliva ustricna) a doporucuje se brat vitamin B - urychluje hojeni kuze atd....
hmm
petruskass
| 13. 2. 2011 08:54
Ahoj Denisko,
mě už se tohle dělá něco přes 2 roky. Našla jsem způsob, jak to částečně omezit a to tak, že beru na posílení imunity CHLORELLU spolu s HLÍVOU ÚSTŘIČNOU. Teď jsem dobrala hlívu a jedla jsem jen chlorellu a po strašně dlouhý době se mi zase udělal... Nicméně se to dá časem zredukovat..

Přeju hodně štěstí!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
16. 6. 2025 09:36
14512
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Remi - Mirka