Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Dukanová dieta - Hubněme společně

Diskuze

Flora
| 2. 3. 2012 20:34
foto Jsem ti to vyfotila z knizky
JItka369
| 2. 3. 2012 20:36
TO Flora:pěkné....hele, nejou ty otruby pomleté na mouku?
Flora
| 2. 3. 2012 20:38
TO JItka369: si ze me delas prd...el....uz zase musim zvednout tu moji a jit se podivat?
Stamina
| 2. 3. 2012 20:40
TO Flora: já recept i fotku mám, jen nejsem moc kuchařka, tak to potřebuju vysvětlit polopaticky. Třeba jako že želatina se nesmí vařit a tak.
Flora
| 2. 3. 2012 21:03
TO Stamina: No ja ho prave taky delala, ale davala jsem za vinu to ze jsem neudelala snih a delala jsem to v siliconu, a klesly mi na dno vajicka, takze pulka chutnala moc vajickove.
Stamina
| 2. 3. 2012 21:05
TO Flora: tak bohužel to nebylo jen tím. Jinak k tomu mému pokusu - chápu ten recept dobře, že do vychlazené žloutkové směsi přimíchám sníh s želatinou? A to jako ty bílky se nijak tepelně neupravují? s tím jsem se ještě nesetkala
Stamina
| 2. 3. 2012 20:39
TO JItka369: se obávám,že ta fotka je z normální mouky Takhle jsem pekla jogurtový koláč, že se mi na fotce tuze líbil. Jenže to byla fotka originálu - dukanovský vypadal o poznání hůř. A taky tak i chutnal
Flora
| 2. 3. 2012 20:42
TO Stamina: No jestli Dukan dal do knizky fotky normalniho pokrmu tak je to pekny hnus.
Flora
| 2. 3. 2012 20:41
TO JItka369: pisou 3 lzice ovesnych otrub v ingrediencich a pak jen pisou vse smichat a upect. O mleti ani zminka. Mas dneska nejakou mleci manii?????
JItka369
| 2. 3. 2012 20:45
TO Flora: asi jo,páč pořád něco melu už od rána (ale ne z hladu).... hele, nech si raději tu knížku u sebe, třeba něco jedlého nalistuješ
Flora
| 2. 3. 2012 20:48
TO JItka369: Libi se mi tam dezert - citronova pena...ale zase je to pro 6 lidi. a koukam ma tam i rebarborovy kompot pro fazi 2.
iirriss
| 2. 3. 2012 20:50
TO Flora: sím sím, mrkni na tu rebarborku
Stamina
| 2. 3. 2012 20:55
TO Flora: jo to je on... no tak zapomeň. Dala jsem to tedy do bábovkové formy, ale vypadal fakt hooodně jinak.
JItka369
| 2. 3. 2012 20:13
děvčata, plís, nevíte kolik váží 2 plátky želatiny? :-\
Flora
| 2. 3. 2012 20:16
TO JItka369: mam 20 gramu balicek a je tam 12 platku zelatiny. Jeden platek ma:
6Kcal, 1.4 gr proteinu, 0 sacharidu a 0 tuku. Na pul litru vody/tekutiny se pouziva 6 platku.
JItka369
| 2. 3. 2012 20:34
TO Flora: ta plátková je nějaká uchlastaná ne? ...takže to by vycházelo - 2 plátky = 1/3 práškové
TO Iirriss: děkuji děkuji...uvažuji, že si na tričko nažehlím číslo 10 a budu v něm chodit provokativně v práci
TO Stamina: nasypu želatinu, přiliju trochu vody, zamíchám, za chvíli kouknu, přiliju vodu....až to má správnou konzistenci
Flora
| 2. 3. 2012 20:37
TO JItka369: Proc je platkova uchlastana? ze je ji 6 na pul litru? Platkova se dela tak, ze ji namocis do vody...a jak zmekne tak ji rozmichas tam kde potrebujes..rozpusti se teplem. Ja kdyz delam neco studeneho, tak tu zmeklou zelatinu zaliju troskou vrouci vody, rozmicham a pak naliju kam potrebuju.
JItka369
| 2. 3. 2012 20:42
TO Flora: .....a pak naliju kam potrebuju kam jí liješ?
TO Stamina: proto si myslím, jestli není z namletých mletých otrub, páč je těsto dost vysoké
Flora
| 2. 3. 2012 20:45
TO JItka369: do tvarohu s mlekem (namisto pudinku, abych usetrila na skrobu), do vody s ovocnym napojem (zelatina)
Ono jde videt, ze je to delane v mensi nadobe, ale jestli tam fakt dali jinou fotku, tak me zklamali. A ten jogurtovy kolac mas pravdu, takovy ten hranaty??? vypadal fakt suprove....
Stamina
| 2. 3. 2012 20:49
TO JItka369**: no právě že to udělalo takový bochánek, což mě se nestalo. Tak sem si řekla, že je to z obyč mouky. TO **Flora a třeba ta fotka jogurtový koláč?. Měl tvar jako t.oustový chleba.
JItka369
| 2. 3. 2012 20:01
jak jste sem dávaly ten odkaz na tu paní, co tolik zhubnula, ta věta....cituji...Někde jsem četla:"Když piješ a máš žízeň piješ už pozdě a když jíš a máš už hlad jíš také pozdě".... naprostý souhlas
JItka369
| 2. 3. 2012 19:54
frbrambory hotové, lečo též, kuřčína na talíři, vypadá to, že jí do sebe natlačím celou, aby se tělo v noci neulejvalo
Stamina
| 2. 3. 2012 20:01
TO JItka369: tak Tropézienne se tvoří. Jen jsem převařila plnku tak doufám, že to ztuhne. Je rozdíl mezi práškovou a mletou želatinou? mám jen jemně mletou, tak doufám, že mi to ten sníh zhustí. Jinak k otrubovým koláčům jsem po jogurto-otrubové bábovce dost skeptická, tak jsem do půlky dala kakao a uvidíme, co bude lepčí. Akorát jsem zapomněla dát peč.papír, takže už se těším, až to budu dolovat ven
JItka369
| 2. 3. 2012 20:04
TO Stamina: želatina - podle mě to vyjde na stejno, ale nevím, proč se v receptu použijí obě.....že by jedna došla?
Stamina
| 2. 3. 2012 20:06
TO JItka369: Taky tam mají rumové aroma a v popisu pak není, kam se má přidat. Tak jsem ho pro jistotu dala do plnky i do korpusu

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
helena.07
10. 9. 2025 22:14
15049
Míránek Černohous
7. 9. 2025 08:49
48
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
10. 9. 2025 18:55
73787
rozvita.ruze
6. 5. 2025 05:55
441
vlasta kandracova
5. 5. 2025 23:48
8780
ajax4502
19. 10. 2012 16:28
5
Dana Zummerová
15. 4. 2025 19:30
279
Marie77
1. 11. 2015 22:42
34
Zuki1
20. 3. 2025 06:40
440
Uivatel_5412851
16. 3. 2020 18:38
24
Killinka
28. 5. 2010 17:33
217
thatsme
25. 2. 2014 16:07
59
Pavol Szentivanyi
21. 2. 2025 09:48
21
DaTu
19. 2. 2025 19:56
100
Ka hov
7. 1. 2025 15:24
20
Libuse Pavlisova
1. 1. 2025 17:07
16832
strelenkalenka
22. 12. 2022 08:28
198