Diskuze
Zpět na výpis diskuze
Sibutramin
DiskuzePřidat názor
gratulujuuu
jozinka
| 13. 2. 2010 07:41
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
budeme se tady hezky podporovat, práskat na sebe nejen to dobré, ale i špatné.. a ono to půjde...
uvidíš sama.. Tu mega váhu přes 100 chápu, jak měla kolem 100 a teď když vidím na foto jak jsem vypadala, tak je mi..
no že bych si dala přes hubu, že jsem se neviděla dřív.. mazec...
tak že posl 2-3 kg jsou tím cvíčem, určo... a navíc hodně dělá i ta kosmetika, kterou používám, stahuje kůži, spaluje tuky a prostě je super... zarazila mě celkem nízká cena nabízených výrobků, pač si říkám , ouvej, to bude nějaká šitka..
ale ono ne, opravdu to funguje .. kdybys měla zájem pošlu ti odkaz.. fakt doporučuju a nejen tu kosmetiku na hubnutí... mají i krémiky, něco na nohy, ruce.. stojí za to aspoň juknout.. opravdu.. a kdyby si chtěla prokonzultujem to.. 
i když je pravda, že hodně vypiju i teď.. 3-4 litry za den.. jako fik... a s těma kilama, já šla první měsíc tak myslím že o 2-3 kila, tak že nic moc hodně, ale říkám si, čím pomaleji, tím lépe..
Chceš opravdu hubnout? nebo spoléháš jen na prášky? vím, že se ptám drze.. ale v mém okolí se vyskytlo více holek či žen, které to začly brát a myslely si, že to půjde samo.. a navíc doktorka od známé jí řekla, že ty prášky nepomůžou všem.. tak fakt nevím..
Pořád je to ale pěkná štreka, co? :)
super.. každé kilečko člověka potěší.. chápu to.. já taky teď vlezla na váhu a zjistila že ručička je kolem 77 kg, což mě potěšilo maximálně teda..