Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

tak
eleanorita
| 11. 7. 2008 20:36
jsem se vykecala. Ono mě asi ještě něco napadne, tak jsem zase juknu.

Zatím čauky
....
eleanorita
| 11. 7. 2008 20:31
koukám na ten svůj příspěvek, je nějakej divokej, snad z toho pochopíte co tím chtěla Péťa říct , rychleji myslím, než píšu

Ještě jsem Vám chtěla povědět co se mi stalo nebo zdálo. Včera večer jsem narazila na článek o těhotenství s dvojčátkáma. Jakmile se jedná o dvojčata tak zbystřím, protože mám genetickou pravděpodobnost, že i já jednou budu mamušou hned dvou prdítek najednou, takže sbírám info, zatím jen tak "nezávazně". K článku byla i diskuze moc pěkná, psaly tam maminky co čekají dvojičky, takže jsem jí jedním hltem přčetla. V noci jsem nemohla nějak zabrat, protože jak není můj doma, tak prostě nemůžu spát. Usnula jsem tak cca ve dvě hodiny. Celý tři hodiny co jsem spala, než zazvonil budík a hnal mě z postele , jsem rodila a starala se o dvojčátka, představte si klučinové, přesně vidím jak jsem je neuměla přebalit a zkoušela jestli mají počůranou plínku . Neskutečně živej sen. No co by jste mi řekli, jsem prdlouš, co? No teď se tomu směju, ale ten šok po probuzení, jsem se z toho nemohla nějak vzpamatovat. Ta diskuze ve mě nechala velký stopy, nebo co. A to jsem na to před spaním nemyslela.
Tak to jsem sem vložila pro páteční pobavení
hezký večer :-)
jannika
| 11. 7. 2008 20:30
tak konečně dneska padla ještě zíííítraale to uteče jen do půl 12
Rakko-to víš že to zkusím-hned zítra,no no no možná se do toho pustím ještě dneska večer,mužík zítra nebude celý den doma tak nebudu vařit až večer zapečený květák,tak abych měla na zítra na obídek nějakou mnamku,chutové dojmy zdělím tak jako tak zítra
Ladi-tak ty 3týdny v tahu to je pro mě letos taky poprvé,pojedeme do Horních Dunajovic na chalupu je tam bazének a ten klííííídek,není do dvora vidět od nikud tak se budu slunit jak mě pán bůh stvořil tak
y se chystáme na Prachovské skály,byly jste tam některá???
My ještě ne,ale sem na to zvědaváchtěli sme k moři,ale na to nezbyly penízky,raději sme si koupili do bytečku sedačku ještě se pořád zařizujeme.
Lili tobě gratuluju k bytečku,je to fakt superžít sami,nikdo vás neomezuje nemusíte na nikoho brát ohled a to nejlepšíííí kuchyn budeš mít jen pro sebe,mě tam tchýně nechtěla pustit schválně chodila vařit když sem přišla domů abych tam nemohla já a my pak byli bud hlady,nebo o rohlíku
ale už sme od ní pryč tak sme v poho a jak Ti říkala myslím Laděnka-tak to zařizování sou fakt příjemný starosti
Niky-jo jo mrkla sem tam myslím hned v úterý sem se zaregistrovala a dneska mi přišla od nich obálka s aktivačním kodem.A už si tam taky něco prodávala???
Jaký máš zkušenosti s koupí od tud?Já sem takový nedůvěřivý tip,říkám si já jim to zaplatím a nic mi nepřijde,nemám k tomu moc důvěru.Nevím proč.Ale okoukla sem tam toho dost a říkala sem si už aby mi ta obálka přišla.Niky a jak to tam vlastně funguje?To sem moc nepochopila
Jinak sem před chvíli slezla ze stroje,uf to byla fuška pak cviky na bříško a na nohy.Pudu do sprchy,pověsím prádlo a pak se vrhnu na ten kuskus
Tak zatím pááááááááááááá holčiny
Ahoj při večeru
eleanorita
| 11. 7. 2008 20:18
tak jsem tady jak jsem slíbila.
Přenídávka - už jste holky některá z Vás zjistila jak to s ní je, já jen, že jsem jí tak před půl rokem taky ráda mlsala, ale z hubnutím jsem přestala. Přesnídávka je pro mrňousky, je to výživa. Myslím si, že pro naše hubnutí je moc sladká. Zkoušela jsem i tu bez cukru, ale to je takový nedobrý bláto, alespoň pro mě, nechutnalo mi to vůbec.

Pečivo - zrno,bulky, kaiserky a jiné. Já si teď uvědomila, že pečivo ani skoro nejím, jen občas ráno jím celozrnou špičku, když mi přinese miláček sníďu, když jde z noční, a to je tak dvakrát do týdne.
Taky teď nějak vnímám jak jedí lidi kolem mě, třeba ten můj milej, jí jako čuně, s prominutím, ne že by při jídle kolem sebe nadělal, ale to co jí, fuj. Ale na zdravou stravu ho zatím nemůžu dostat. Naštěstí je sporťák a bláznivej čutálista, takže tuku nemá ani gram, samá šlacha, samej sval a já vedle něho rosolovitá, no stydím se, jsem zase hroznej lempl na to cvičení. A taky v práci máme hodně hodně hodně silný, dovolím si říct velryby,¨obzvlášť jedna, je jí 21 let, doufám, že se některá z vás neurazí, ale tohle už je extrém. Zrovna dnes si jedna nesla tři bagety. Jindy zvládne dvě pizzy. A každej den dvoulitrovky coly, no hnus, zrovna tahle mladá holka je opravdu extrém, kterej sem snad nikdy neviděla, ani si nedokážu typnout kolik váží. Dokonce si musela přivézt z domova svojí vlastní židli. Oceňuju ty co snaží ze sebou něco dělat, ale nad timhle kroutím hlavou. No to bylo jen pro příklad.
Ráďa...
Lerky
| 11. 7. 2008 19:51
Dělám teďka v albertu v semilech a my tam máme cereální zrno... Je to pečivo ve tvaru zrna... Nikdy jsem to teda neměla, takže nevím, jaké to je, ale tak aspoň takhle víš... doufám, že je to to, co máme my... přijď se tam mrknout a uvidíš..., teda pokud to zrovna budeme mít napečený...

Jinak všechny vás chválím za krásné úbytky holky, jste fakt šikulky!!!!!!!!!!!
To mně to nejde, takže čekám na tu správnou dobu, kdy mě to opravdu už nakopne dopředu a začnu se o sebe zase starat... Hibiskus, zatím mě asi můžeš vyškrtnout z tabulky, ať tam nepřekážím... Za svou váhu nynější se dost stydím, takže to ani snad nebudu komentovat...
Opravdu vás všechny chválím, odvedly jste už spoustu práce a blahopřeju vám do jedné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mějte se hezky, pa Léňa...
:-)
Rakkra
| 11. 7. 2008 19:43
Holky co je to "celozrné zrno"? Byla jsem ted kouknout na jeden deníček tady, kde holčina hubne...a měla v jídelníčku ke snídani napsané: "celozrné zrno, bílý jogurt a hrnek mléka" to je jako pečivo? jako celozrn. rozlík ve tvaru bulky? Hlavně se mi prosím nesmejte, že jsem trdlo, já jen, jestli je to něco co neznám, tak se ráda přiučím, protože že by si slečna jen nasypala zrníčka do ruky???nevím to se mi nezdálo
aukro
eleanorita
| 11. 7. 2008 14:57
mě obálka s kódem přišla ve středu, cca za týden od registrace. Akorát mi to nějak nafaká, a stejně se přihlásit nemůžu
Lido adriano
eleanorita
| 11. 7. 2008 14:50
já byla před pěti lety taky v Lido, ale Adriano. Dala jsem za to tenkrát nějaký 4 tisíce, ale bylo to bez jídla a cesta busem, která byla hororová. No za ty prachy co bych chtěla a navíc to byla společná dovolená s mojim, takže to to vynahradilo
pěkný pátek
nika2411
| 11. 7. 2008 14:37
Ahojky viktorky, tak už se nám to sobotí - mně to vlastně může být docela jedno , ale já jásám hlavně kvůli vám- všem zaměstnaným lidičkám. Já nevím, jak to pak budu po škole zvládat. Teď takové leháro a pak od pondělí do pátku - no jéjej. Tak dneska jsme si byli s mojím malým zarezervovat dovču do Itálie -kousek od Benátek, město Lido di Jeselo. Nebyla jste tam náhodou některá? Paní nám to spočítala a komplet se vším všudy(3hvězdičkový hotel, polopenze, doprava, pojištění) to vyšlo na nějakých 7360,-Kč. Takže opravdu krásná cena!!! Máme sepsanou smlouvu, nechali jsme tam tisícovku zálohu. Teď budem čekat tak do úterý, jestli je ten termín, který chceme volný. Paní z cestovky nám zavolá a dá vědět. Doufám, že to bude volné - jinak nevím, nevím. Já už se tam moc těším. Jeli bysme 5.září a příjezd 14.9. a hned na druhý den v pondělí šupky dupky do školy - to bude šok, jak říkal můj.

Jannika: už ses dívala na to aukro? Ta stránka je www.aukro.cz a jak psala adel musíš se tam zaregistrovat. Pak nějak do 2 týdnů ti dojde obálka s přihlašovacími údaji a už můžeš vesele dražit. Já jsem tam každý den a už je to pro mě taková menší závislost . Tak nic holčiny já létím - večer razím na dýzu , no to bude sranda. Přemluvila jsem mojého ať jde se mnou, že tam sama s těma patnáctiletýma písklatama nebudu . Tak doufám, že dofrčí. Tak papušky holky moje zlaté - mám vás všecky moc ráda
kuskus
eleanorita
| 11. 7. 2008 13:32
mě teda chutná jako těstovina. Hodně zálží na tom jak si ho upraví, tedy s čím si hodáš. Já měla zatím s rybičkou a s čínskou zeleninou. Já ho podle návodu, 2 minutky vařila a potom už nechala odpočinout pod pokličkou. Jinak já mám normální kuskus, ale hodně čtu o celozrném kuskusu.

Jinak Vás zdravím devčátka, te%d nemám čas písat, až pak doma večír. Zbývá mi hodina do konce pracovní doby, a pak huráááá volný víkend.
kuskus
Hibiscus
| 11. 7. 2008 10:24
Jani, kuskus stačí opravdu přelít vařící vodou a tak 10 min. počkat, nabobtná asi jednou tolik. Já, pokud ho dělám s masíčkem nebo zeleninou tak si ho hned trochu osolím, má s trochu načechrat vidličkou, ale na obalu by to mělo být napsáno. Pák ho můžeš používat jako přílohu, na sladko se dá přidat třeba do jogurtu. Mně moc chutná a jako rychlovka je to bezva - jen to zkus - myslím, že si ho tal´ky zamiluješ.
Jo mimochodem moc ti závidím tak dolouhou dovolenou, 3 týdny v kuse jsem nikdy dovču neměla, jinak ti ji moc přeju. Jedeš někám? Povykládej co máš v plánu, kromě zdravého stravování a cvičené .
pá Laďka
hoj
Rakkra
| 11. 7. 2008 10:12
Janiko kuskus mám doma taky už pěkně dlouho, ale ještě jsem ho nikdy nedělala, co tady holky píšou, tak to jen zaleješ uvařenou vodou a chvilku to necháš....ale jak to bude vypadat, myslím, jak moc to nabobtná, to také nevím...tak až si to uvaříš, tak dej vědět, jak ti to chutnalo a i jak to chutná ju. Snad každá z holek si to tu chválí, takže to bude asi dobrůtka...

Veronikav já taky miluju přesnídávky, zrovna jsem měla ke snídani s müsli...mnam. Mám tak 2-3 za týden a úplně nejraději, když si nakrájím na kostičky ovoce a pěkně to s přesnídávkou smíchám juu. Si vždycky řikám, že když je to pro miminka, tak v tom asi nic špatného nebude , ale na dietu to asi moc není.

Všem ostatním gratuluji k váze, úbytek Damašovandy je víc jak motivující ...Janče brzké uzdravení...achich zase nevím, na co všechno jsem chtěla reagovat, ale bylo toho určitě víc... ...

Holky včera jsem měla žravou, ted po delší době, ale radši vám ani nebudu psát, co všechno jsem snědla...ani byste mi nevěřili, že tohle všechno najednou se do mne vešlo...pak mi teda bylo zle, bolelo bříško, ale vůbec nevím proč, měla jsem u toho pocit, že je mi fajn, že mi to je jedno... no tak snad se to ted nebude dlouho opakovat...

Mějte se krásně, užívejte výlety (Niko docela ti ten pestrý program závidím, přítel je pořád v práci a já se sama ani neumím zabavit, tak se i docela doma nudím...a jím , nooo ale někdy i cvičím ) papa Radka
kuskus
jannika
| 11. 7. 2008 07:44
krásné slunečné ránko holčiny konečně je vidět na obloze slunííííííííííí ještě dneska a zítra a mám 3týdny dovolenou už se těším.
Holky já vím že sme to tady už psaly,hledala sem,ale je tady toho tolik že číst to znova,to prostě nejde,tak se zeptám a bude to hned včera sem si koupila kuskus-poprvé a koukám na to,jak se to připravuje???Má se to fakt vařit,možná se mi to plete s něčím jiným,já myslela že se to zaleje vařící vodou a nechá chvíli nabobtnat a ještě jak moc se ty zrníčka zvětší???Abych si neudělala toho celej pytlík a co pak s tím že
rano ranicko
zakruta
| 11. 7. 2008 07:20
Ahoj babizny
tak doufam, ze muj vzkaz nebude uz na "dablove strance" 666
Musim se vam pochlubit, odmenila jsem svou snahu a pili v hubnuti vcera novym ucesem a taky sem si nechala udelat nehy. To je hrozny, co to s clovekem udela, hned se citim lip :o).

Uz se nam soboti, dalsi prima zpravicka
Dnes jsem nejaka plna optimismu
Preju vam vsem hezkej, poklidnej patek a paradni vikend
ahoj
veronikav
| 10. 7. 2008 21:21
Ahoj zlatka,

tak koukám, že všichni si někde užívají a s námi se nepodělí, viď?
Já jsem si teprve ted nějak sedla a tak se koukám a moc toho na čtení není...

Soni vnučka moc hezká a šikovná pekařka... no však má taky suprovou babičku, že?
Pozdrav Janičku, je fajn, že už je jí lépe... věřím, že už se těší domů ale musí odpočívat.. i když to asi nepůjde moc dobře s malým Vojtíškem...

No jinak já dneska chtěla jít na spinning, ale měli jsme schůzku s finančním poradcem a tak nějak se tu zdržel od pěti do osmi... , takže nic... no ale asi si aspoň zacvičím doma malou sestavičku... ta váha mi moc nejde dolů, tak nechci polevit...
I když jak psala Peťka, je to možnátím, že to spíš uvidím v cm... no Peti, doufám, že máš pravdu.

Příští týden ve čtvrtek končím s kurzem a tak chci ještě shodit něco, ať se nemusím stydět.. Už se ale těším, až budu pokračovat sama. Jako nakopnutí to bylo úžasné, sama bych to nedokázala... ale ted mám už jen stresy, když se mi to nehne dolů, a já se cítím před doktorkou jako bych podváděla... i když vím, že vše držím... přece nebudu podvádět sama sebe že...

Holky jinak tabulka skvělá.. Díky Laďko!!!
Teda holky, jste moje velká motivace...Hlavně Dáša.. teda tolik kg dole!!! Jsi . Jinak i Surinka je pro mě velká motivace...Líbí se mi, že co se vrátila, pustila se do toho po hlavě a jde jí to skvěle dolů..
Ale jak koukám, všechny holky které chtějí, krásně hubnou...nebo aspoň nepřibírají.. ato je taky úspěch....prostě nám všem .

Laďi s tou nemocí co jsi psala že má synovec...píšu to dobře? S tou taky nemám zkušenosti. Je mi to líto, že tak mladý klučina a už má takovou nemoc.. snad se to u něj moc neprojeví a bude si žít normálně... držím moc palečky

Holky nevíte jak je to s dietou a s přesnídávkami? Těmi ovocnými dětskými? Já je mám moc ráda a když jsem koukala na kj, tak to jde.. jako taková svačinka... ale říkám, si, jestli zase nejsou moc sladké na dietu...budu ráda za rady...

Tak ahojky a pište pište....
Hibiscus
SONISEK
| 10. 7. 2008 19:43
Díky za opět perfektní tabulku
Ze synovcem mě to také moc mrzí,obzvlášť,když je tak mladý.Ani já nikoho s touto nemocí neznám,tak nemohu pomoci.
Lilimi: Moc Vám ten byteček přeji,není nad to bydlet sami.Jsi šikovná holka,tak nemám obavy,že tu domácnost nezvládneš.Vždyť jsi to dělala vše i nyní.Tak si ho pěkně užijte
Jandulka: Dneska jí už prý dali krajíček chleba s paštikou,vyndali jí hadičku,bolesti jsou mírnější,jen při chození a prý i zívání to bolí.Musí na sebe dávat hodně pozor,nic zvedat,což jí není jasné,jak to doma dodrží,když se musí starat o Vojtulku.Už se moc těší domů a všechny mooooc pozdravuje.
Dovolená: Tak zatím k vůli počasí,žádná radost.Jsme doma Včera jsem tu měla vnoučátka,Kubíček (budou mu 2roky) jel večer domů,ten by tu asi ještě nespinkal,je to takový závislák na mámě,Terinka tu spala,je to velká slečna (4roky),s tou není žádný problém,pomáhala mi uklízet,upekli jsme domácí houstičky,je to šikulka.A zde její výtvory
Tak snad se nám to počasí umoudří a konečně někam vyrazíme...
Tak se mějte moje zlaté a já se zase ozvu
sajrajt
SONISEK
| 10. 7. 2008 19:22
Zrovna tento týden jsem narazila na jeho komentář v jednom deníčku a musím říct *síla*,pro tu holčinu co jí to psal.Myslím,že jeho přezdívka mu opravdu *sedí*
čauky
nika2411
| 10. 7. 2008 19:08
Ahojky, koukám koukám nikde nikdo.....Holky blahopřeju vám ke shozeným kilečkům - tabulka je hezká! Jinak já mám víkend už naplánovaný - zítra mě ségra pozvala na diskotéku , takže si trsnu jak za mladých pubertálních časů , pak v sobotu bude mini oslavička, v neděli větší oslavička a taky si možná s miláčkem zajedem do aquaparku. Takže asi tak. Dneska jsem v práci skončila , takže můžu prázdninovat. Tak zatím papa
holky :)
slunko
| 10. 7. 2008 18:56
Hibiscus, děkuju za tabulku, opravdu je to nádhera vidět to černé na bílém . Já se právě vrátila z běhání a po včerejších 6 kilometrech mi to šlo dneska nějak hůř a propotila jsem se stejně jako včera, i když při poloviční trase. Dnes už si dám oraz.
Holkýýý, zítra je už páááátek . Už se nám to sobotí. hned z práce jedu na chaloupku, kde budu zase zahradničit a bylinkařit. A co se chystáte podniknout vy?
Ahoj
adel
| 10. 7. 2008 18:55
Tak pomaličku dočítám a dodatečně přeju k proběhlým svátkům a novomanželce vše nejlepší do společného života.
Kibic - blahopřeju k novým povinnostem babičky a mamince i mimču vše dobré. Taky přeju hodně úspěchů ve studiu, je prima, že ses rozhodla .
Lilimi - je fajn, že se přítel konečně rozhoupal, a že budete bydlet sami. Ať vám to vyjde .
Sonísku - pozdravuj Janičku,ať je jí dobře a tobě přeju pěkné počasí na dovču .
Zase jsem zbytek zapomněla, tak se omlouvám všem, na které jsem zapomněla.
sajrajt
eleanorita
| 10. 7. 2008 17:56
že by vtipálek????
čus
Sajrajt
| 10. 7. 2008 16:40
baby, můžu hubnout s váma?
koukám
eleanorita
| 10. 7. 2008 16:30
a celej den sem načuhuju a nic se neděje. Hibi, taky se divím, kdepak holčiny jsou
co je?
Hibiscus
| 10. 7. 2008 13:51
Hoky, kde jste kdo?

Co se děje?
tabulka
Hibiscus
| 10. 7. 2008 09:02
Posílám ještě jednou tabulku, ať se vidí i holky, co poslaly váhu později.

Počet

JMÉNO

Věk

Datum narození

Výška

Vých.
váha

20.VI

4.VI

2týd.rozdíl

Rozdíl od vých.váhy

1

Aklunajka

17

11.9.1990

167

54,4

52

52,4

0,4

-2

2

Lilimi

21

13.3.1987

173

98

88,8

89,9

1,1

-8,1

3

Surina

22

15.1.1986

166

74,4

67,9

4

Lerky

22

4.1.1986

165

68

5

TCPETULA

22

10.12.1985

160

62

53,2

53,2

0

-8,8

7

Rakkra

23

28.9.1984

158

62

61

61,5

0,5

-0,5

8

Slunko

25

17.5.1983

171

65

62,9

62

-0,9

-3

9

Blanch

25

28.2.1983

164

57

10

veronika v

26

20.1.1982

169

82

75

75

0

-7

11

Kayla

27

26.12.1980

177

67

63

62,5

-0,5

-4,5

15

Suzi

27

1.8.1980

164

69

66,5

66,3

-0,2

-2,7

12

Jannika

29

30.11.1978

162

71

65

65

0

-6

13

Domasovanda

30

12.8.1978

170

85

67,5

66,5

-1

-18,5

14

taisha

30

15.4.1978

166

76

15

Heladoma

31

26.8.1976

176

78

68,5

16

Jandula76

31

14.7.1976

182

116

105,5

105,5

0

-10,5

25

petrasan

34

1.2.1974

179

74

72,5

72,5

0

-1,5

17
Krásné ráno vám všem
Hibiscus
| 10. 7. 2008 06:22
Lilimi i já se připojuji ke gratulaci - ať jste v novém bytečku moc šťastni, to zařizování je super, jsou to příjemné starosti, tak si je užijte.

Domasovando myslela jsem, že se maminka smířila (i když třeba nesouhlasí) s tvým rozhodnutím, vdát se. Vůbec si neumím představit, že bych synovi nešla na svatbu. Když mně chtěli pozlobit, tak mi řekli, že se tajně vezmou a přijdou oznámit, že jsou svoji. A já to vždycky "sblajzla" a škemrala "Mišánku (je Michal) to bys mamince nemohl udělat. Takže chování tvé mamky si neumím vysvětlit a otec je stejného názoru - že ji nepřemluví. Vždyť by mohl být hrdý, že povede tak kkkrásnou nevěstu. Jednou bude litovat, ale vrátit se to už nedá.

Kuskus - já ho měla včera, to je náhoda, nechtělo se mi vařit a toto je rychovka - tady v práci jsem si udělala kuskus, pak do něj dala vajíčko a v mikrovlnce zapekla, k tomu zeleninka a bylo to moooc dobré.

Ještě jednou k tématu mého synovce s roztroušenou sklerozou, víte co mně zarazilo, když mu doktor z Ostravy, který se zabývá jen touto nemocí, řekl, že si neumí představit, kolik lidí jí má a ještě o tom neví. Někdy se příznaky mohou projevit až za 10-20 let, do té doby jsou to nenápadné projevy, které máme občas každý. Unava, brnění končetin, horší vidění, zapomětlivost atd atd. Tak jen doufáme, že nemoc u něj bude probíhat pomalu a zatím nenápadně.
niko
Lilimi
| 9. 7. 2008 22:39
Myslim ýe mám koláč z kuskusu zítra se podivam teď se v receptech moc vrtat nebudu---jinak děkuji za gratulace. Jinak daši zkus hledat my mame 3+1. Je v rodinem domě takže žadnej panelakovej trpaslík ale pěkně velkej byt jen za 8,500...
pěkný večer
nika2411
| 9. 7. 2008 21:26
Ahoj holky, nedalo mi to a musela jsem vás skočit aspoň pozdravit. Hibi s tvým synovcem je mi to moc líto - tak mladý klučina.Nevím co poradit - myslím, že v rodině to nemáme. Zdá se mi, že to má jedna příbuzná od mojého. Zkusím se ještě zeptat mamky, jestli neví o někom, kdo by to měl.....zkusím pozjistit co a jak a dám vědět. Někdy je opravdu lepší takové věci tajit. Jenže stejně jednou všecky tajnosti vyplavou na povrch - ať chceš nebo ne. Až se začnou projevovat první příznaky.........i když sama o té nemoci skoro nic nevím.
My taky tajili sestře a babičce to, že má mamka rakovinu. Sestra měla tehdy zhruba 11 roků a babičce (mamčiné mamce) umřel manžel (můj děda) taky na rakovinu - tak hlavně proto. Jenže tajit se to dalo pouze do té doby, než mamce vypadaly vlasy. Na co se chcete vymluvit pak? To prostě nejde. Tak radši s pravdou ven. Určitě je dobré jít na ně nějak pomaličku, v klidu, ať se hlavně neleknou. Když to mamka řekla ségře, tak bylo zajímavé, že to vzala pohodověji než třeba já. Já se tenkrát sesypala a ségra byla v pohodě. Holt každý je jiný a každý i jinak reaguje.
Ale dost už o smutných věcech.

Zítra na brigádě končím!!! Konečně. A v pátek ze mě zase bude řidič - ségra o víkendu slaví 15, takže jí musím zajet pro dort, vybrat dárek, zajít s miláčkem do cestovky podívat se po nějaké té dovolené atd. - bude toho až nad hlavu.

Peti: já taky miluju kuskus. Dělala jsem si ho předevčírem a zítra si ho udělám znovu. Víš s čím ho zkus? S tuňákem! Je to výborné. Já si vždycky nakrájím kopu zeleninky, smíchám kuskus s tuňákem, osolím a je to opravdu výborné!!!!!Chci ho i zkusit nasladko. Jen musím najít dobrý recept. Nevíte někdo o nějakém?
Kuskus
eleanorita
| 9. 7. 2008 20:43
ještě vám holky musím napsat, že jsem se do něho zamilovala. Stačí mi jen s čínskou zeleninou a cibulkou, je mňamka. Ale musím se krotit, nebo se ho "přejím" a pak ho nebudu jíst. Že jsem ho neobjevila dřív . Ale určo zkusím i další recepty.
Tak to je jen tak mimo téma
Lilimi
eleanorita
| 9. 7. 2008 19:38
to je super novina, moc gratuluju. Taky Vám přeju, aby se Vám v novém hnízdečku hezky bydlelo!!!!!!!!!!

Dáši - tobě přeju, aby se mamka umoudřila a respektovala tvoje rozhodnutí. Je to tvůj život, takže si ho budeš řídit sama, mamka by ti k tomu měla maximálně říct svůj názor, ale takový negativní postoj je pro mě extrém. A ještě se jí bude stýskat, když bude v baráku sama. No uvidíš třeba ustoupí a umoudří se

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
17. 12. 2025 12:47
15760
kacenkaj
11. 12. 2025 12:24
280
Anna Vodičková
7. 12. 2025 17:26