Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

dinopark
nika2411
| 6. 7. 2008 20:03
Tak holky, to vás ale zásobuju, že? Já se jen s váma chtěla podělit o úžasné zážitky z dnešního výletu. Stálo to opravdu za to
hurá domů
nika2411
| 6. 7. 2008 20:02
A jede se domů - opět vláčkem
3D brýle
nika2411
| 6. 7. 2008 20:01
A hurá do 3D kina - trošku rozmazaná fotečka
to jsou tesáky:-)
nika2411
| 6. 7. 2008 20:00
Můj malý zápasí
brachiosaurus
nika2411
| 6. 7. 2008 19:58
To je ale obr!
foto
nika2411
| 6. 7. 2008 19:57
pomooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc
fotečka
nika2411
| 6. 7. 2008 19:56
A kdopak se to líhne z vajíčka???
foto
nika2411
| 6. 7. 2008 19:55
Chlapci se k sobě měli
foto
nika2411
| 6. 7. 2008 19:54
Hraju si s malýma potvůrkama
foto
nika2411
| 6. 7. 2008 19:53
Jééé já zapomněla na fotku
foto
nika2411
| 6. 7. 2008 19:51
foto
nika2411
| 6. 7. 2008 19:50
Holky to je aspoň dietka
fotečka
nika2411
| 6. 7. 2008 19:48
Tyranosauras a můj malý
dinopark
nika2411
| 6. 7. 2008 19:47
1. fotečka - to je hned u vstupní brány
nazdárek
nika2411
| 6. 7. 2008 19:38
Jéé tady ještě nikdo od té doby nebyl? A já už jsem i doma . A mám hoooodně foteček.
neděle
nika2411
| 6. 7. 2008 12:13
Ahoj děvčátka. Dnes jen krátce, protože za chviličku pro mě dojede Marťa a jedeme na výlet - do vyškovského Dinoparku . Už se těším, protože už jsme spolu nikde nebyli ani nepamatuju. Dneska jsem měla taky pracovní den a můžu vám říct, že jsem ráda, že chodím. Ruky a záda necítím.

Lilimi: to je hrozně fajn, že si hledáte nové hnízdečko. Ani nevíš jak já bych si to taky přála. Být jen my dva . Ach jo - připadá mi to jako nereálné. Už jsme spolu přes 3 roky a pokud máme náš vztah někam směřovat, tak už by to chtělo jednoznačně osamostatnění se od rodičů. Já jsem teďka přes prázky doma, on taky. Vídáme se tak 2x týdně. Mně to vyhovuje, protože u nich mě to už opravdu nebavilo. Připadala jsem si jak v kleci - prostě nesvá.

Tak papa holčičky moje. Já letím, můj je za chviličku tady . Pak vám napíšu a hodím nějaké fotečky. Snad mě nesní dinosaur.
Lilimi
eleanorita
| 6. 7. 2008 11:55
tak to je fajn, že jsi přítele přemluvila. Hlavně, aby Vám to vyšlo. Budeš svobodně dýchat, a na paty ti nebude šlapat ta jeho sestra - jestli si dobře vzpomínám, že jsi s ní měla problémy
hura
Lilimi
| 6. 7. 2008 10:58
Konečně se ten můj chlap rozhoupal a hledame si byteček. Už zítra se na jeden deme podivat....ale nevím co s mojim pejskem do bytu nemuže tak jí asi budu muset dát k babičce nebo k našim no nevím hlavně abych jí nemusela dávat pryč :(
Krásné nedělní
adel
| 6. 7. 2008 09:32
ráno všem spolubojovnicím za lehčí zítřky .Moje váha do tabulky je 71,7.
Sonísku přeju krásnou dovolenou, pěkné počasí a hezky si odpočiň.
Jandulce rychlé uzdravení a ať už jsi tu zase s námi. Chybí mi tvé obrázky!

Na ostatní příspěvky jsem taky chtěla reagovat, ale samozřejmě jsem už zapomněla, co kdo napsal. Ale teď už by to mělo být lepší, bude více času, tak se sem dostanu pravidelněji. Doufám, že mi všechny neodjedete na dovolenou a bude s kým pokecat.
Dobré ranko
eleanorita
| 6. 7. 2008 07:10
Niki děkuju za tip na aukro, mě tam ani nenapadlo kouknout, ikdyž aukro znám. Plavečky se mi tam taky nějaký líbí, no nesmím moc vybírat a hlavně objednávat.

Hezký den,
váha
Kibic
| 5. 7. 2008 22:07
Taky rychlovka, váha 59,5 kg. Sláva, trošku se to hlo .
váha
ilona
| 5. 7. 2008 17:15
Ahoj holky!!!! Jen v rychlosti má váha do tabulky je65,7
pracovní sobota
nika2411
| 5. 7. 2008 11:50
Ahojky holky.

Tak to si můžem dneska Peti podat ruce - já mám taky pracovní sobotu - naštěstí jsem před chviličkou skončila. Sluníčko pálí jak šílené.Už mě to nebaví. Ale naštěstí ještě tento týden a končím tam. Včera jsem prodávat nakonec nebyla, protože u nás ráno docela dost pršelo a pochybuju, že by v takovém psím počasí šel někdo na nějaké trhy.

Jinak vám děvčátka mockrát děkuju za pochvalu plavek. Já už jedny doma mám - tmavé, tak jsem chtěla ještě nějaké světlejší. A tyto se mi moc líbily. Jsou z aukra - nové, nepoužité a vyšly mě i s poštovným na nějakých 200kč. Já už nenakupuju jinde než na aukru - člověk si koupí kupu věcí a ještě ušetří majlant. Zrovna nedávno jsem si koupila opalovací mléko s faktorem 40 od La Roche. To se běžně prodává v lékárnách kolem 500,-Kč. Já ho vydražila nové za 60,-Kč Takže bomba. Můžu vám to jedině doporučit.

Tak páčko shledáčko. Přeju krásnou sobotu. Soni už víš něco o Janči? Jinak ti taky přeju krásnou dovolenou - užijte si to s přítelem. Zasloužíš si to!!!

Tak papa holky moje zlaté
práce
eleanorita
| 5. 7. 2008 11:49
Janniko, dělám operátorku v t-mobilu
dotaz
jannika
| 5. 7. 2008 11:36
a copak děláš za práci,že lidi volají???jestli můžu být zvědavá
.....
eleanorita
| 5. 7. 2008 10:34
holky mě to tady dneska táááák nebaví. Lidi volají jak pitomí, místo toho by odpočívali při víkendu a svátku tak otravujou s kravinama. Už abych šla domů, no do tří hodin si ještě počkám

To opalování je fakt zrádné. Opalování ano, ale s rozumem. Já jsem hodně pihatá, nebo spíš mám dost znamének. Jsem rozhodnutá po dovolený jít na odstranění těch největších, podstoupim to pro prevenci, než aby mi to začalo růst.

Ty plavky si objednám asi z Litexu. Včera jsme byli v Mostě, můj mě vzal, aby si prý už nějaké koupila. Všechny byly divný, podprsenky vycpaný, barvy taky nic moc. Tak Litex vyhrává, chtěla jsem sice nějaké barevnější, ale rozhoduju se v katalogu černý a světle modrý.
proměna
eleanorita
| 5. 7. 2008 10:25
včera jsem tu fotečku od Soni ukazovala příteli, čučela jsem na ni doopravdy s otevřenou pusou. Proměna je ohromná, a jak paní vypadá teď krásně. Velký obdiv, že do toho šla, a že to dokázala.
váha
jannika
| 5. 7. 2008 09:57
Ahoj děvčátka,
moje váha je 65 minule sem hlásila tu samou,ale už sem se do toho opět opřela a pravidelně cvičím každý druhý den
papkám 6krát denně,protože vstávám o půl 5.Holkýýýý ještě příští týden a máme tři týdny dovolenéééééé už se těšíme pojedeme k mojí mamce na Znojemsko snad bude krásně jako tento týden,vyplácnu se u bazénu a budu vegetit pak se taky chystáme kouknout na Prachovské skály,tam sme ještě nebyli,na zahraniční dovolenou nám nezbyli penízky koupili sme si novou sedačku tak snad příští rok se k tomu moři dostaneme
Jinak posílám velké pozdravy Jandulce,at' se nám brzo uzdraví
Sonišku ta proměna to je neuvěřitelné,ukazovala sem to manželovi a jen sme koukali,paní má náš obrovský obdivmoc jí to sluší
Niko-plavečky krásný,budou Ti určitě mooooc slušet,ostatně jako vše máš krásnou postavu
Nějak se mi vykouřilo z hlavy na co sem ještě chtěla reagovat........
Dneska odpoledne jedeme s kamarádkou a jejím přítelem na ryby chlapi tam chtějí být do půl noci a zkusit chytit nějakýho úhoře,tak snad jejich lov bude úspěšný.Taky doufám že bude svítit sluní,jedeme už v jednu odpo.tak at se můžeme s kamarádkou slunit když budou chlapi rybařit

Mějte se kráááááááásně papapa Janča
strie
Zanetka
| 5. 7. 2008 09:23
tak to je těžké ... ty už zůstanou bohužel napořád... je to prostě už jednou prasklá kůže ... já mám celé břicho, boky a stehna ... a to v těhotenství ... protože jsem se nemazala... mě bylo špatně celé těhotenství.. vlastně oba... já je protrpěla obě celé... to už jsem tu jednou psala... ale nesnesla jsem žádné vůně... vůbec nic.... ani krémy, hned mi bylo špatně a blila jsem... doma měli zakázáno se vonět... i Terča když se namazala tak já k ní nemohla přijít blíž... a tak jsem nesnesla být namazaná ani já, koupila jsem si i neparfémovaný krém a vadil mi i ten ... holky až budete těhotné... pokud vám to dovolí vaše čichové buňky... mažte se, mažte se, mažte se!!! Třeba víckrát denně... opravdu to pomůže.

Petrasan ... to s tou vůni je super ... já si taky všimla, že máme hooodně společných názorů a já se musím od tebe naučit používat ty zdravé věci v jídelníčku ... co je to bulgur... něco mi to říká, ale nemůžu si vzpomenout ...
To vstávání je jen síla zvyku... ty večer ožíváš a já už jsem večer hotová... k.o. .... už po celodenní makačce nemám sílu na nic jen sprchu a zuby... lehnu a za minutu jsem mrtvá ...
Vstávám kolem 4.30 a spát jsem ráda, když se dostanu ve 22... ale většinou až ve 23 hod.
Rybíz zbírám na zahrádce... buchtu se snažím péct málo, protože ji pak jim většinou já.... ale já většinou udělám trošku džemu a hlavně šťávy pro holky... předevčírem jsem si přinesla plnou mísu černého rybízu a ještě třešně... přišla jsem v 19h a musela to zpracovat ten den, protože včera nebylo kdy... do půlnoci jsem jen dělala rybízovou šťánu, pekla třešňový koláč, miláčkovi upekla bůček, vyprala, po tmě na balkoně věšela prádlo a ještě musela holky sprchnout a dát spát a nachystat věci na druhý den ... to jsem naštěstí měla pro holky uvařeno ... jinač bych asi rovnou šla do práce ... a ta hora nádobí... myla jsem to natřikrát ... ale do půlnoci zvládla ...
rybízovou šťávu máme moc rádi... všichni... aspoň je to změna od džusů... a vařím jenom odšťavněný rybíz s cukrem a trochou vody... teď mě napadlo, že jsem tam měla dát místo normálního cukru přírodní ... nooo .... tak příště....
Holky je nějaký rozdíl mezi přírodním hnědým cukrem a třtinovým cukrem... nebo je to jedno a to stejné ... a taky jsem jednou koupila třtinový cukr, ale byl nějaký hnědší... doma jsem to přesypala a sáček vyhodila... ale on nějak moc barvil hnědě... myslím, že byl nějaký karamelový ... znáte ho někdo?... je dobý nebo ne?

Mějte se hezky papa
opalování
Zanetka
| 5. 7. 2008 08:58
nevím kdo to tu psal o tom spálení... myslím Nika... to je mi moc líto maminky... ale nechápu to .... nenapsala jsi, jak se to stalo... protože jestli máte tak moc citlivou leť, že to nechala dojít tak daleko... to je nerozum .... já bývala hrozná ... vždy jsem chtěla být krásně opálená ... byla jsem na slunku pořád a mazala se minimálně, abych se opálila rychle.... taková hloupost.... každým rokem sice opálená... ale taky vždy spálená.... teď už jsem chytřejší a v dnešní době, kdy je sluníčko tak zákeřné... se opaluji jen minimálně, skoro vůbec.... v kabelce pořád nosím malinký opalovací krém na tvář... a kontroluji si znaménka, protože díky tomu spálení jich mám požehnaně...

sojajogurt - myslím, že Hibiscus psala... občas si ho koupím na změnu... je sice trošku kaloričtější, ale ne tak moc a myslím, že naše hubnutí je zdravé a to tento jogurt je ... tak tady taky patří .... lajťáky (light) nekupuji vůbec, krom toho, že jsou hnusné, tak v tom není nic dobrého, zdravého ... já se naučila na Holandii ... a bílé jogurty v Valašských mlékáren... ty jsou taky dobré a není to žádná voda jak ostatní ... Choceňský je taky dobrý..... a holkám dávám ty stejné ale ovocné...polotučné.... už jsem taky zanevřela na ty reklamní jogurty jako třeba Activia, a Dobrá máma od Danone... a nic od Danone...

musím psát na etapy, protože mě malá nenechá

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
Dana51
22. 6. 2025 05:35
14556
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
Elsa