Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

ahojky viktorky
Zanetka
| 5. 7. 2008 08:46
3 dny tu nejsem a tooolik čtení... to nestíhám!!!! ... a pak se mi to pomíchá a nevím, co kdo psal...
Moje váha je divná... vážila jsem se dnes ráno asi 20x a půl na půl mi to ukazovalo 65,5 a 66,5 ... to nechápu... takže zlatá střední cesta 66 a žádná změna... no já včera trošku slavila a tak jsem si i dala něco dobrého do nosu... na jídlo v restauraci jsem si objednala salát z ledového salátu, pečených lilků, artyčoků, žampionů, sušených rajčat, česneku a oliv.... mňam to byla dobrůtka ... jenže to udělali strááášně mastné a já mastné věci nemám ráda... musela jsem k tomu přikusovat pizza chléb ... bylo nás víc tak jsme si ještě objednali dezerty a ty kolovaly... od každého 2 lžičky... marlenka(tu miluji), tiramisu, jahodové tiramisu, hustou čokoládu a horké maliny, to bylo taky skvělé .... takže dohromady jsem měla takový jeden dezert mišunk ...

už nevím, na co všechno jsem chtěla reagovat.... snad si vzpomenu ... když jsem tu mohla být denně, to bylo super...

Jandulce přeji ať se brzy uzdraví a za 9 dní na její narozeniny ať je už tady s náma a v pohodě....

Sonisku tobě přeji příjemnou dovču, krásně si to užíjte v novém autíčku ... a vy všichni taky užívejte dovču... já ji budu mít za dva týdny... už se moc těším.
Jandulka
eleanorita
| 5. 7. 2008 06:59
včera jsem četla příspěvky a ani jsem tomu nemohla uvěřit, Jandula v nemocnici......................hlavně ať se z toho rychle zotaví.
Jinak váhu prosím napsat stejnou jako minule. Trochu jsem zvlčela a už na sebe nejsem tak přísná, hlavně s tím cvičením. Musím si zase zavelet, abych do toho vlítla zasejc po hlavě.

Mějte se krásně. Já jsem v práci, bohužel, ale je svátek, tak budou prašule navíc. je a zítra taky
váha
Suzi
| 4. 7. 2008 22:54
Ahoj děvčata.Přeju krásný večer.Hlásim:dnešní váha je 66,3kg.No, žádná sláva, ale lepší něco než nic :))
hlasim vahu
Kayla
| 4. 7. 2008 21:18
62, 5..myslim ze je to o trosku min nez minule, ale nejsem si jista. Nejak s vahou nejdu dolu a vim proc. Detem tady zvybaji dva tydny do konce prazdnin , takze je vse takove lazo plazo. Vsichni jsou na sebe hodni, kupujou si kolacky atd. No a dnes mi dokonce sefka dala medovnik. Pristi rok spolu totiz budeme pracovat v jednom tymu, tak chce abychom udelali neco jako Cesky den a neco si uvarili. Sama koukala na ceske recepty a zaujal ji tento, tak mi ho vcera upekla. No do praveho medovniku mel daleko, ale byl dobry. Tak jsem cely den pobihala a nabizela ho kolegum, neb jsem ho opravdu nechtela sporadat cely.
Bylo to moc mile.
Jinak holky vim, ze moc nepisu, ale ja kolikrat vubec nevim co psat, popr. se nedostavam na net, nemam naladu atd.
Ale jsem porad s vami. A od ted uz zase bez medovniku . Za 17 dni mam prazdniny!
Jinak jsem nestihla cist Vase prispevky, jen jsem ted mrkla na tu fotku od Soniska. Tomu rikam bombasticka promena. Mejte fajn vikend, ja zitra zase na brigadu.

P. S. A holky nemate nejake tipy na ceske recepty, ktere by tady v UK mohly zabodovat ? Please poradte (jo a mam tam hodne vegetarianu, takze by hlavne mely byt bez masa:). No ..bramboraky to jisti.....
...
nika2411
| 4. 7. 2008 17:30
Jéééééééééééé mně se to vložilo nechtěně dvakrát....
Jandulka
nika2411
| 4. 7. 2008 17:27
Soni moc moc Janičku pozdravuj, hlavně ať se nám co nejdřív vykurýruje
Jandulka
nika2411
| 4. 7. 2008 17:27
Soni moc moc Janičku pozdravuj, hlavně ať se nám co nejdřív vykurýruje
Soni
nika2411
| 4. 7. 2008 17:26
Týýýý jóóó - tomu teda říkám proměna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Klobouk dolů.
ještě jedna
SONISEK
| 4. 7. 2008 14:17
fakt uznejte
po zhubnutí
SONISEK
| 4. 7. 2008 14:16
to jí trvalo skoro dva roky,než se k tomu dopracovala
NEUVĚŘITELNÉ...
SONISEK
| 4. 7. 2008 14:16
Děvčata,musím se ještě s Vámi podělit o neuvěřitelnou proměnu jedné mé kolegině z práce.Před půl rokem k nám nastoupila,pochází z mého rodného města,ale vůbec si jí nevybavuji.Její manžel mě prý zná jěště za mlada,když jsem tam bydlela.Jak si tak povídáme,říkala,že dříve vypadala jinak,měla 150kg ,tak že mi donese fotky.Tak dneska je donesla a nechápala jsem,hlavně to,jak vypadá dnes.Podotýkám,že jí je 50let.V45letech se rozhodla jít na kroužek žaludku,začala cvičit,neskutečně zhubla,podstoupila odstranění kůže na břiše a zde máte výsledek
do tabulky
SONISEK
| 4. 7. 2008 12:21
Hlásím váhu 76,5kg.

Všem děkuji za pozdravy Jandulce,vše jí vyřídím.Jak psala Hybiscus,také jsem na to myslela,že přece jen něco pozitivního se na tom najde a to je to zhubnutí.
Dneska ráno jsem udělala v práci a začíná mi dovolená Ještě nemáme nic naplánovaného,přítel si koupil autí a protože ještě zbyly nějaké penízky,tak bychom asi ještě tady v ČR přece jen někam vyrazili.Určitě někam do hor.Několik takových dovolených jsme již měli a moc se nám líbilo.
Tak se mějte mocinky pěkně a užívejte si léta a dovolených.Hned jak budu moci,máte mě tu zpět.
váha
petrasan
| 4. 7. 2008 12:17
Taky se znovu přidám, mám těch 72,5 a chci to srazit na 70 třeba i 69, ale zase abych nebyla nahoře moc rachit.
zdraví
petrasan
| 4. 7. 2008 12:16
Soni pozdravuj Jandulu, se žlučníkem to chce klid, kameny se mj. dají rozbíjet i rázovou vlnou, což je takový nový neinvazivní způsob, ale přístroj nemají prozatím všude.
Laďko, nemyslím, že by sojové jogurty byly nějak přespříliš tučné. Oni fakt ty light potraviny jsou naprd. A místo tučných sýrů se dá jíst mozzarella apod. nebo tofu. Pak jsou výborné všechny možné náhražky za maso seitan, tempeh, pohanka, co se vyrábí z obilnin.
Včera jsme si s prckem udělali výborný dip, jak by se to dalo nazvat.
pohanka, bulgur, ricotta, tamari, česnek, oliv. olej, nori, umeocet
Pohanku a bulgur povaříte, případně zcedíte, když zbývá voda a pak smícháte se všemi výše zmiňovanými přísadami. Místo soli se dochucuje tamari a umeoctem.
Bylo to vynikající. Jíme to s chlebíkem, ale není třeba.

Pak květáková polívka
květák, bulgur, smetana, sůl, bylinky-rozmarýn, libeček, tymián, meduňka, muškátový květ.
Uvaříte květák s bylinkami a solí, rozmixujete, přidáte bulgur a chvilku povaříte, ten ji výborně zahustí a pak zjemníte trochou smetany.
Může být dost vody, protože bulgur výborně zahušťuje, přidávám hrubý.
Dobrou chuť.
Pohanka je mj vynikající.

Peťulo mrkni na Calzedonii, akorát, že nebudou mít netový obchod. Ale můžeš si tam prohlídnout všechny modely, co mají, bohužel teď bude už výprodej, takže velikosti můžou být trochu rozebraný. Ale plavky od nich mi vyhovují a jsou fakt pěkný i když potřebuješ na těle něco skrýt.
Váha
slunko
| 4. 7. 2008 11:54
Moc prosím Hibicus, počkej na mě s nahlášením váhy do pondělí prosím. Jsem na dovolené a nemám tu váhu, ale v neděli už pojedu do bytečku, tak nahlásím v pondělí ráno jo? Musím se přiznat, že mám pocit, že po týdnu dovči mám asi pár deka navíc, a to jsem pádlovala jako prdlá :). Celé čtyři dny mě bolely svaly únavou, ale co si budeme povídat, strava z konzerv a těstovin mi nepřidala. Tak zatím papa
vaha
Lilimi
| 4. 7. 2008 11:12
ahoj Sonicku moc Jandulku pozdravuj a ať se holka jedna drží...

Niky plavky jsou skvělé...taky na lebky moc nejsem ale myslim že k tobě budou sedět jsi takovej živel

jinak vaha 89,9 no fuujuuuj....hold nejak to tred zanedbavam
Váha
vladi
| 4. 7. 2008 09:33
Zdravím všechny Viktorky,
doufám, že Jandulka už má operaci šťastně za
sebou. Před 2 roky jsem byla taky na žlučníku, můžu
potvrdit, že je to úžasná redukční dieta,
zhubla jsem asi 5kg. V nemocnici jsem byla 5 dnů a pak 14 dnů doma
a zůstaly mi dvě malinké jizvičky. Kromě 1-2 dnů po
operaci(laparo) mě skoro nic nebolelo, žlučníkový
záchvat je daleko horší. Mimochodem kameny se prý
často tvoří při omezování potravy tedy po
dietách, já měla v té době za sebou dietu, kdy
jsem zhubla cca 13kg, podotýkám, že pozvolna asi během
půl roku.

Hibiscus, váhu bych nahlásila
v Po, fakt se nevymlouvám, ale měnili jsme okna, navíc
jsem si vymyslela natírání radiátorů a
tak mám doma binec,ani netuším, kde váha je.
Ale má to výhodu, na jídlo nemám čas a
kupodivu ani chuť. Asi jsou ty moje odpolední a podvečerní
chutě jen záležitost psychiky. Kibic, máš krásnou
rodinku, jsem zvědavá, jestli se od těch svých
kluků(25,17) někdy vnoučákta dočkám. Všechny vás
zdravím a užívejte léta!!!!
Váha
Hibiscus
| 4. 7. 2008 08:16
Málem bych zapoměla nahlásit váhu, teda nic moc 59,1 - tak bych už ráda viděla za tou pětkou 8.
Ale já jsem teď jela podle systému "povolit šroub o jeden závit a o dva přitáhnout" tím myslím, že jsem poslední dobou dost hřešila, a zaplaťpánbůh váha nešla nahoru a teď zase chci být hodná (už jsem) a doufám, že se úspěch dostaví.

Vladi a co ty jak na tom seš. Prosím napiš váhu, dala jsem tě zpátky do tabulky, přece to nevzdáš!!!!

Tak holky pište váhy ať mám co doplňovat. Zdraví vás Laďka
Ahoj holky
Hibiscus
| 4. 7. 2008 08:11
Kibic moc vám to všem holkám slušelo. A podoba mezi vámi taky je.

Jandulce prosím Sonisku vyřiď od nás všech hezké pozdravy, že ji držíme palce ať všechno dobře dopadne a brzy je opět s námi. Teď možná bude muset držet ještě přísnější dietku a kg ji půjdou líp dolů. Aspoň jeden klad v té nepříjemné situaci.

Niky taky jsem si koupila nové plavky, taky červenobílé - možná pošlu fotečku, já si je schovávám na listopadovou dovolenou a potřebuju ještě tak aspoň 2 kg shodit, abych se v nich cítila fajn.

Jinač jsem se ptala Petrasan na sojové jogurty, ale vy ostatní jíte je a myslíte, že se hodí do naší diety - nejsou moc kalorické?
Dobre rano
zakruta
| 4. 7. 2008 07:36
Brýtro, fesandy.
Nika2411 - Ja si taky vcera koupila plavky, ale myslim, ze ty v nich budes vypadat o 100% krasnejc. Jinak sou hezounky
Kibic - hezka fotecka, baby museji drzet pri sobe, babi
Hlasim dnesni vahu .... 95,5
A jinak se mejte vsecky hezky, patek uz nejak snad pretrpime
dobré ránko
Rakkra
| 4. 7. 2008 07:26
Jandulce76 přeji hodně zdraví, ať to moc nebolí a ať je zase brzy zpátky doma .

Niko plavky užasný...já teda na ty lebky moc nejsem, takže bych ji je nekoupila, ale střih a kombinace barev .Taky mám ráda červenou.

Petrasan taky jsem viděla články o potravinách, které snižují cholesterol, a myslím, pokud si dobře pamatuji, tak jablka jsou na to snad nejlepší. O dobrém a špatném cholesterolu jsem taky četla...no důležitý je, nejíst tučné věci, jak mi řikala, viditelný tuk na mase, fuj to teda fakt nejím, hlavně bych měla úplně vynechat uzeniny. Já už jsem to tu psala víckrát, že sladký se mnou nic nedělá, ale po chlebíčkách a obložčných chlebech bych se mohla utlouct, takže se snažím kupovat si dušenou kuřecí šunku...připadá mi to jako nejlepší varianta.

Moje váha klesla dneska jsem hupsla na váhu a mám 61,5kg. Spíš to bude ale asi tím, že jsem včera od půl4 nic nejedla....ne že bych nechtěla, ale nestihla jsem to, šla jsem pryč. Jak máme u nás v sobotu pohádkový les, tak budu zase princezna jako loni a včera jsme stavěli, barvili jakoby hrad, před kterým budeme stát a vítat děti do pohádkového světa. Ten čas tak utíkal, najednou bylo 8h, pak půl 10 a dom jsem přišla v 10h...a to jsem byla zralá jen na sprchu a do posletele.....

Tak hurá do práce....ještě že je pátek chi papa Radka
Jandulka
nika2411
| 3. 7. 2008 21:31
No doufám, že bude naší Janičce zase dobře......Já si říkala, kde je takovou dobu.

TCPETULA:Peti ptala jsem se mojého a prý ty skryté vady se dají "vyreklamovat" do půl roku od uzavření smlouvy.Ale stejně říkal, že je to na houby - penízky, které jste do něj vrazili vám stejně nikdo nevrátí a maximálně byste vyhádali tak 60% kupní ceny, což se asi moc nevyplatí. S těma bazarama je to na prd.....My se dneska taky byli v jednom podívat. Můj potřebuje zdravou kastlu. Tu co má doma, je celá zrezlá - jde vidět i skrz podlahu. Chce si totiž sám postavit závodní autíčko - má všechno, jen ne tu kastlu. Tak jezdíme všude možně. Ale prý je to vzácnost narazit na neprožrané auto - Fordy na to bohužel trpí. Je to jako hledat jehlu v kupce sena.

Jinak holky držte mi pěsti - zítra jedu dělat tu babču kořenářku. Ale pojedu i s tou paní - ona mi ukáže co a jak. Už v 6 ráno se vyjíždí - to bude krušné vstávání. Já se těšila, jak se konečně vyspím. Teďka odjel miláček - vídáme se tak max. 2x týdně a už mi opravdu moc chybí. Jsem na něj zvyklá - dřív jsme se vídali den co den - vlastně 24 hodin denně, však víte......No nic asi půjdu spát, nebo ani ráno nevstanu - dávám budíka na 5

Dobrou
Jandula76
SONISEK
| 3. 7. 2008 18:57
Ahoj děvčata,právě jsem dostala na mobil zprávičku od Jandulky,že je v nemocnici V noci jí cytil hrozně žlučník,prý to blo šílené a ráno skončila v nemocnici.V úterý jde na operaci,má tam dosti velký kámen a prý by to nedělalo dobrotu.Tak jsem jí hned volala,je jí už lépe,ale radost z toho nemá.Vojtulku zatím hlídá manžel,pomůže i babička.Tak Vás moc všechny pozdravuje a do tabulky jí Vladi,prosím, zapiš stejnou váhu.
ahojky
veronikav
| 3. 7. 2008 17:28
ahoj berušky....

Peťulo... s tím autíčkem.. je mi to líto, že se tak kazí.... já dělám v autosalonu a máme i bazar. Vím, že auto můžeš vrátit z důvodu skrytých vad.. ale ted ti neřeknu, do jaké doby to je.... to fakt nevím... zkusím se ti poptat zítra kolegy z bazaru.. My když jsme si před pěti lety koupili první auto, tak jsme dopadli podobně... ale v tom bazaru se na náš totálně vybodli a žádné skryté vady nám neuznaly a to jsem měla potvrzení od našich kluků mechaniků, že auto je opravdu v hrozném stavu... pořád jsme do něho vráželi peníze.. až jsme ho prodali a koupili si auto nové...

Jinak jsem ráda že jste se tu rozepsaly o vůních.. Jééé Surinko tak to používáme stejnou vůni.. to zelené jablíčko od DKNY... tu vůni já miluju!!! Jinak mám ráda ještě Moschino (snad všechny vůně od něho, ale nejvíc I love love) a ted zrovna na léto mám In love again od Yves Saint Laurent...když to shrnu, mám ráda květinově ovocné vůně...

Niky moc krásné plavečky... musíš se nám vyfotit i ty v nich.. budou ti slušet určitě!!!

Holky s mastnou pletí vám nepomůžu.. já mám totiž spíš suchou a hodně citlivou... mám ráda kosmetiku Mary Kay...ta mi dělá dobře...

No už nevím, na co jsem chtěla reagovat...tak ještě napíšu...
Zatím pááá
Kibic
eleanorita
| 3. 7. 2008 15:34
fotečka je moc hezká, a všechny "ženský" na ní taky
promoce
Kibic
| 3. 7. 2008 15:29
Ahoj Viktorky! Jen jsem se zase chtěla pochlubit. Dcera měla v úterý promoci, tak vám posílám moji aktuální fotečku. Jsem tam s naší čerstvoučkou Marjánkou, mé dvě dcery a už prababička. Až je mi to trapný, že se mám tak dobře, žádný rozbitý auto, přejetý nohy, bouračky na kole. Ale držím vám všem palečky, ať se to zlepší.
plavky
eleanorita
| 3. 7. 2008 15:19
jsou pěkný. Já už delší dobu po plavkách brouzdám taky, ale tyhle jsem nikde na netu nenašla.............
Asi se bez nich budu muset obejít, a musím tak hledat nudapláže................ to byl fakt vtip, já stydlivka bych nahatá nikde nevylezla
...
zakruta
| 3. 7. 2008 15:05
Nazdar fešandy,
koukam, ze mam stejny vkus na vune, jak par z vas :o). Pur Blanca, nebo treba Incadessence a Summer Beauty od Avonu voni uplne paradne. Hugo Boss taky neni spatnej, ten pouzivam rada. Tak... uvidime zitra rano na vaze, cim se odmenim :o)))) jestli se placnu pres kapsu, nebo koupim nejakej špric za dvacku
Tak hezkej den
plavky
nika2411
| 3. 7. 2008 15:03
Holky koupila jsem si plavky. Co na ně říkáte? Já jsem vysazená na červenou
hihi
Lilimi
| 3. 7. 2008 14:32
samozřejmně že chlapa a nechalopa bo co tam bylo

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce