Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

holky ach jo
domasovanda
| 18. 4. 2008 21:33
opět mám kašel,dneska v noci jsem ani nespala pořád jsem kašlala a kašlala a kašlala,už jsem si myslela,že mě budou muset ovést do nemocnice,nakonec jsem si vzala dithiaden a trochu se to zklidnilo,asi tak na 2 hoďky než to začalo nanovo,dneska už mám přilepené oči náplastí na čelo,abych je udržela,spát jít nemůžu,protože jsem něco vyřizovala a babička nechala malou usnout a ta se vzbudila v půl 8 večer,takže spát půjde tak o půlnoci.Ach jo!

No a jinak mám dvě nové zprávy jednu dobrou a jednu špatnou!Kterou chcete prvně,tu dobrou????Nééééé!tak tu špatnou??????Tak dobrá!teda holky,ale už si vyberte,nebo to napíšu sama!!!!!!!!! .No dobře tak tu špatnou!Dneska jsem snědla 7ks Tofifé a moc moc moc moc,jsem ale ostuda,od ledna se držím a jsem úplně vzorná,myslela jsem si,že je to sladké za mnou,ale zklamala jsem sama sebe,no nic,teď mám útrum,žádné sladké už nebude,si raději tu posu zalepím vteřiňákem!!!!!!!!!!!Dokonce mě byla hanba to sem napsat,ale nakonec jsem si řekla,že když to sem napíšu,tak mě to bude užírat ještě víc!
No a teď ta dobrá zpráva!dneska tady byl tátův kolega co s ním jezdí kamionem a on se baví tím,že skládá PC,přijel mě nainstalovat XP,protože tady mám Milenium a zjistil,že mám tak přecpanej kompl,že mě to tam dát nemůže(mám malou paměť),tak mě řekl,že mi poskládá komplík,tak mě to tady všechno sepsal a spočítal budu mít nadupanej komplík za 7500 korunek českých, jůůůů já se tak těším,že oželím i ten orbitrek!!!!Něco si dám já a zbytek mě zaplatí táta k narozkám,jjéééééé já mám radost jako malé dětsko,tady ten nechám Denisce na hraní a pak až bude větší,tak mě stejně ten novej zabaví,je mě to jasný,no ještě máme noťas,ale ten cestuje s dědem po světě,tak ten mám v kompetenci jen o víkendu,ale to jsem jen jako údržbář,musím vždycky zkontrolovat co tam děda odinstaloval a atd .

KAYLO:neboj s náma ty dva dny vydržíš!Jsme tady tak piš,je tady pořád někdo přes den a večer Soninka a Jandulka a po půlnoci Bobík,tak piš jak se Ti to bude hodit,jsme Ti plně k dispozici,a já už končím,protože se mě začínají odlepovat ty náplasti a asi mě spadnou oči,tak já si jdu lehnout tady na gauč.Zatím páček schledáček.

Jé to je román:Tak ještě kousek
Jandulko co autí,už nějaké máš:naše vyjede do ulic příští týden,objednala jsem lanovody na ruč.brzdu u souseda a oni mu dodali nějaké jiné,tak máme auto na nájezdech,bez kola a spousty dalších dílů a musíme čekat,v pondělí pojedu pro SPZ-tky a pak hurá do ZOO-to bude náš první výlet)Pošlu Ti fotečku toho našeho,třeba si vezmeš příklad,ale je to takovej malej tank na spotřebu!!!!

???????:(nějak mě vypadlo jsméno) kytka od přítele nádherná lílie miluju,mám jich na zahradě asi 45 různých a dalších 16 objednaných

holky:všechny se mějte báješně,přeji Vám krásnou sobotu a neděli a mám Vás všechny moc moc ráda,za to,že jste tady a jsme fakt dobrá parta,která dokáže pomoci v každé situaci.Tak a teď už papa a dobrou noc,neboť už píšu skoro ve spánku,očička se pořád zavírají a zavírají a zavííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Victorky
Anny
| 18. 4. 2008 21:26
Ahojky.Tak jsem to tu vse prelouskala.Ja tedy nemam moc casu sedet u PC a doma me to ani moc nebavi.Hlavne tu docela dost sedej kluci.Pomalinku uz zacinam vedet,kdo je kdo. Musim toho jeste dost od vas precist,ala jak rikam,neni cas.Zvladam vzdy precist jen nove clanky.

Dopisu si svuj email a prosim Soniska take o fotky.Ja slibuji,ze o vikendu nejakou peknou vyberu a poslu,aby jste vedeli,kdo si s vami pise.

I ja jsem dnes byla u holice,ale mam stesti,ze chodim ke zname.Jdu k ni jen dvakrat do roka,mam totiz delsi vlasy.Necham si to vzdy poradne zkratit a na pul roku mam zas vystarano,ale zkusenost s nevyvedenym ucesem uz take mam.Byla to hruza.Mela jsem docela vlasy az pod pas,chtela jsem to jen sestrihat a ana me obrala takovym zpusobem,ze jsem opravdu doma brecela.Priznavam,byla jsem jeste v tom pubertalnim veku a o to to pro me bylo horsi.Take jsem pak strasne dlouho u holice nebyla.

Dnes jsem necvicila,ale mam docela dost naslapano.U nas jsou jeste ke vsemu kopce,tak jsem se i zapotila,kdyz jsem sla k te me kamaradce na kafco.Zitra si urcite zacvicim,mam jen strach abych to zitra neprepiskla s jidlem.Jdeme na navstevu,kde se bude grilovat.Koupila jsem kureci rizky a hodne zeleniny,snad nezhresim,ja mam oproti vam co dohanet,vy uz mate spoustu kilicek dole.Zitra se chci rano zvazit a v nedeli vam to tu nahlasim .Asi se sem drive nedostanu,mame toho moc a budeme cely den fuc.V nedeli podle pocasicka vyrazime nekam do prirody.Tady mame v celku hezky po cely tyden,az na tu zimu.Ja uz se tak strasne tesim na teplicko.

Jo a ptala jsem se jestli nektera z vas nevi o te VAKUPRESURE???????Ja uz jsem se na to objednala a pry je to super na celulitydu.V kombinaci se zdravou stravou,pitnym rezimem a dostatecnym pohybem bych pry mela poznat vysledky uz do mesice.Uvidime.Jdu jeste povesit pradlo,porad jenom peru.Ach jo.Jeste se vam musim priznat,ze jsem peknej posuk na uklizeni.Mam rada poradek.Pro nekoho jsem asi prastena,ale ja za to nemuzu

Tak se mejte moooc krasne,hlavne at se vam vydari vikend a at jdou kilicka dolu.PAPA

P.S.:Jdu rychle jeste dopsat ten email.
Ahojte:))))
jandula76
| 18. 4. 2008 21:23
Já doted relaxovala ve vaně, a už jsem tedy uplně zmačkaná(chichi, jak říká naše dítě varhánkám) tak jsem radši vylezla...:))

suri, to není vtip, to je z mého života, akorát počet dětí a psů se neshoduje, ale zasmála jsem se pěkně, asi to jednou podniknu, až budu mít dost odvahy:)))
Aby ten můj věděl, že mateřská rozhodně není dovolená, to taky musel vymyslet chlap(ten název:))

asi nějakej kravaták:))))

Sonisku nazdárek:)
Domasovando nazdárek:))))jste moji kamarádi z mokré čtvrti:)))))
Já jsem ten uprostřed povšimněte si břicha, celá já:)))

Suri, taky si myslím, že vliv měsíce, menzes a pod, se přecenuje, chápu, že tělo zadržuje vodu, dobrá, ale v tom případě, by po týdnu mělo tělo spadnout o tu vodu a ještě o nějaké to kilčo, ne? A ono se tak většinou neděje, že?
Já tedy při menzes hubnu a při ovulaci přibírám:)) Mám to nějak obráceně, že?celá já po ránu:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Holky tady bylo dneska, tak krásně:)) Dopolko jsme s Vojtulí čutali fotbal, to spočívá v tom, že on kopne a maminka letí málem do Tanvaldu, jelikož sousedka, si ještě nechtěla připevnit plot, tak to jede přes její zahradu až do města:))) Skoro, většinou ho chytím, ale zase je to docela dobrý sportovní výkon, vojtula se u toho řehtá jak pominutej, prostě některé vlastnosti zdědil po svém otci

Jo a k večeru nás táta konečně vyvezl na véču:)
Jeli jsme na Severák do Drikety, to je naprosto vyhlášená a báječná restaurace, super tam vaří a jsou tam moc milý, prostě hory, no:))
Já si dala kýtku se salátkem moje dítko dostalo zvířátkový talířek a manža jakousi směs, musím pochválit Vojtíka, že si seděl na židličce důležitý jak starosta a sám si papal vidličkou(což jsem trochu rozdýchávala, protože se dost bojím, že místo nakrmení se bude poškození sama sebe:))
A proč to píšu, cestou na WC tam sedí na zemi baba ježibaba, je tak veliká jak Vojtík a fakt hrůzná:) a Vojta se jí bál, a každému co šel na WC, radil a podotýkám, že dosti nahlas,

NENE TAM (jako na WC) BABA VELIKÁ GRR, BUBU, FUUJ, NENE TAM , PÁN PAPAPA, BABA TAM:)))
Celá hospoda se bavila, a mám podezření , že na ten záchod chodili schválně, jen aby jim vojta předvedl svoji litánii, a kdybyste ho viděli jak se u toho tvářil a neustále tu babu řešil:)))))
Nakonec nám ji číšník nabídl domů. tak to jsem nepřijala, Vojta by mohl dostat psotník, že s ním sedí v autě:)))

Tak zase něco jiného, než hubnutí:))

papapa a držte se víkend před námi:)) Jana
pro Kibic
domasovanda
| 18. 4. 2008 20:57
Ahojík téda to je pro mě čest,že se Ti o mě zdálo ,jen doufám,že jsi z toho pak neměla noční můru.Ale když jsme bylyv cukrárně tak asi né,viď a určitě tam měli i nějaké "zdravé"zákusky pro nás a že zrovna v Praze to bylo,já se teda přiznám,že v Praze trefím jen do Vršovic a pak do Zoo a na letiště,tak to jen pro info,kdyby se Ti zase třeba o mě zdálo,tak abych se v tom snu někde v té Praze nestratila .Tak se měj a ahojenky
Surina
SONISEK
| 18. 4. 2008 20:06
Suri,tak to neznám a je to
Vtip
Surina
| 18. 4. 2008 19:58
Možná to znáte. Já jsem se fakt pobavila...
# Otec se vrací z práce a vidí, jak jeho děti sedí v pyžamech před domem,
# hrají si v blátě s prázdnými krabičkami od pizzy a číny, které jsou
# rozházené po celé zahradě. Vrátka na ulici jsou otevřená dokořán, zrovna tak
# dveře od auta, uvnitř leží pes čerstvě vyválený v blátě a nikde ani stopa po
# druhém psu. Muž vešel do domu a uviděl ještě větší nepořádek: lampa
# převrácená a běhoun skrčený u zdi. Uprostřed pokoje hlasitě hrála televize a
# jídelna byla zaházená hračkami a různými díly šatníku. V kuchyni to
# nevypadalo lépe. Ve dřezu stála hromada nádobí, rádio hrálo na plné kolo,
# zbytky snídaně rozházené po stole, navrchu na prostírkách leží kočka.
# Lednice otevřená, psí žrádlo na podlaze, rozbitá sklenička pod stolem a u
# zadních dveří uplácaná hromádka písku. Muž rychle vyběhl schody, stoupajíc
# na další hračky a šlapajíc po oblečení. Ale nehleděl na to, jen hledal svou
# manželku. Bál se, že je nemocná nebo se jí něco vážného stalo. Viděl jak
# dveřmi koupelny prosakuje voda. Nakoukl tam a uviděl mokré ručníky na
# podlaze, rozlité mýdlo v hromadě špinavého prádla a mezi vším další
# rozházené hračky. Kilometry toaletního papíru se vinuly mezi tím vším a
# zrcadlo a stěny byly pomalované zubní pastou. Rychle se otočil a spěchal do
# ložnice, kde našel svou manželku, ležící v posteli a čtoucí knihu. Podívala
# se na něj, usmála se a zeptala se ho jak se měl celý den. Podíval se na ni
# nedůvěřivě a zeptal se: "Co se tu dnes stalo?" Usmála se znovu a odpověděla:
# "Pamatuješ se, drahý, že každý den, když se vracíš z práce, ptáš se mně: 'Co
# jsi, do ***e, dělala celý den?'" "Ano," odpověděl muž nejistě. "Tak
# dnes ........... jsem nedělala nic !"
Hibiscus
Surina
| 18. 4. 2008 19:20
Ahóóój, tak jak je u nás na Moravě, doufám, že teplíčko sluníčko...
Neboj kilčo co šlo nahoru, určitě zase půjde dolů...
A s tím měsícem. Já osobně tomu nevěřím. Myslím, že na hubnutí má vliv jen strava a pohyb... Nějaký měsíc, nevím nevím... Mi se zdá, že lidi mají tendenci si furt něco ospravedlňovat... To bude měsícem, menstruací, nebo možná, že se blíží konec světa nebo tak něco... Ne já si dělám srandu. Nemyslím to nijak špatně a rozhodně se nechci někoho dotknout, ale moje chutě na sladké určitě nemají nic společného s týdnem před menstruací, ani menstruací ani týdnem po ní. Jsem jen rozežraná, to je celé... Možná mě za tento příspěvek ukamenujete. Neříkám, že to je tak u všech. Určitě nějak u někoho pracují hormony atd. Ale nevidím jedinou souvislost mezi mou postavou a měsícem ...
Ježiš
Surina
| 18. 4. 2008 19:11
Mám tam chyby, takže omluva
A Verčo, taky se přimlouvám za fotečku s novými vlásky. Určitě to není hrozné...
Já mám úplně superní holičku. Chodím k ní už sedm let a nikdy jsem nebyla nespokojená... Vždy mi udělá něco moderního, nového, neokoukaného... Paráda. Chce to fakt hledat - moje kámoška chodí furt k jedné a té samé i když ví, že jí to vždycky nějak zmrší a vyplázne za to nehorázný ranec.
Jo a přikládám jednu fotku z výletu. Jsem tam s mou nejmilejší kamarádkou odsud. Je to Polka. A jsem na nějaké skále, na které jsou takové kresby několik (mooooooooooooooooooooooc) let staré, nevím jestli to půjde vidět...
V poklusu
Hibiscus
| 18. 4. 2008 19:09
Ahoj, taky jsem teď stále v poklusu, už se činím ve skleníku a na zahradě, pak ještě domácí práce, občas cvíčo a jsem ráda, že nachvíli usednu ke knížce nebo TV. Snažím se aspoň rychle přečíst co je tady nového.
Holky asi jak píše Sonisek, máme teď každá (nebo aspoň většina) menší krizi. Nevím jestli je to tím, že se už čtvrt roku držíme, nebo je to jarem, já taky mám úlety v jídle. A jak je vidět tak je to poznat, váha ukázala kilčo nahoru. Doufám, že to období nepotrvá dlouho a zase se pustím do shasování tukových zásob.
Co si myslíte, má měsíc opravdu vliv na hubnutí?
Zdravím při pátku
Surina
| 18. 4. 2008 19:02
Tak jste se tedy pěkně činily, nebal jsem tu dva dny a 9 stránek přibylo.... Dobrýýýý!
Tak na co jsem to jen chtěla reagovat???
Rakkro ten čaj Hannasaki jsem si taky koupila. Byl moc dobrý, ještě před týdnem jsem ho tady popíjela. Ale že by na mě měl nějaký účinek to se říct nedá

Lucisha: Luxusní kytka.
Lilimi přeju ať se jí přítel vrátí co nejdříve domů a hlavně v pořádku.
Kaylo chtěla jsem ti napsat ať nesmutníš, ale to je kravina co? Já bych to asi nezvládla. Tak jen vydrž! První víkend v květnu se nezadržitelně blíží

Jandula76: Naši si taky pořizují fáro... Vybrali si Renaul Scenik. Tak už se těším až starý favorit připadne mi!!!
Snad to nedopadne takto

Iv1983 tak to byl byl teda dobrý film o těch vztazích, u mě spíš tragikomedie, haha
Sonisku probožka co to tu je furt o tom věku, to je jasné, že se není třeba věku přizpůsobovat... Moje mamka je stejný ročník jako ty a je to úplná mladice Tak jako ty, jsi super kočka a vypadáš skvěle...
Veroniko, chudáčku s tou migrénou to nemáš lehké... Já na to naštěstí netrpím, ale mamka a kámoška. Dokonce jsem u té kámošky zažila až poruchu řeči jak měla silnou migrénu... Ajajaj. Nikdy bych někomu neřekla, že nic nevydrží, taková hloupost. Nic si z takových řečí nedělej. Oni neví o čem mluví

Jo a která z vás to byla s tím chlapem, myslím že nějaká paní učitelka. Taisha???
Tak to zkus udělat takhle
Zavolat nezavolat. Ale třeba se tentokráte opravdu ozve první... Good luck!
A co je nového u mě? Přijela jsem z dvoudenního luxusního výletu. Viděla jsem se naposledy s některými lidmi, s kterýma jsem tady strávila spoustu krásného času, tak jsem si samo zase trochu pobulela. Ale už su klidná. Už jen devět dní... Dnes a zítra musím makat do školy jo a ještě v ne, po, út, st Ale to už stačí. Pak zase až od 1. května. To mi pro změnu začne zkouškové v ově, haha
nika2411
SONISEK
| 18. 4. 2008 15:55
To je mi líto,že nejsi spokojená a co fotečku nepošleš,aby jsme to mohli také omrknout a říct svůj názor????Třeba to není tak hrozné.
Verušce
nika2411
| 18. 4. 2008 15:47
Veru blahopřeju k úbytku
hmm
nika2411
| 18. 4. 2008 15:47
A ještě jsem vám zapomněla říct, že jak jsem byla v ráži snědla jsem celý pytlík plněných čokoládových polštářků. Já je tak vzteky kousala, že mě teď z toho bolí i spánky a mám hezkou migrénu....no to je den......
vlasy
nika2411
| 18. 4. 2008 15:45
Ahoj holky, tak už jsem od holičky doma - no ta mi dala - nevím jestli se mám radovat nebo plakat. Připadám si jak vrabčák. Melírek se nekonal - včera mě Marťa barvil a mám to hodně tmavé, takže by to nejspíš nechytlo. Ona mi to hvězda tak zkrátila, že to nedám ani do gumičky a pramínky mi z ní vypadávají - jsem naštvaná. Já nosím vlásky hlavně sepnuté - ve škole to ani jinak nejde, nemám ráda, když mi vlasy lezou do očí. Tak si budu muset tak měsíc počkat než to vůbec sepnu - ách jo.....Když jsem k ní šla, měla jsem vlásky pěkně ve skřipečku a teď do něj nemám skoro co dát. Já už k holičce nikdy nejdu......Za půl hoďky jedu na ty narozky, ani se mi tam nechce.....
heladoma
SONISEK
| 18. 4. 2008 14:09
Helíku,víš jak se to zpívá v té písničce: Jen si dej,jseš,mladej... Tak proč si tu slast z toho sladkýho nedopřát Když to tu poslední dobou pročítáš,tak každá z nás máme teď takové úlety,tak si to nevyčítej,nejseš na to sama,my držíme s Tebou Jinak to máš teda pěknou honičku,jsi pašák,že to zvládáš,ale co jinýho zbývá.Tak hodně sil do práce,domácnosti a hlavně hubnutí papa
Ahojky holky
heladoma
| 18. 4. 2008 13:58
Tak opět jsem tu jen na skok, vše jsem poctivě pročetla. No to je dobrý už nevím na co jsem chtěla reagovat. Já mám teď pořád takový kalup a to prý mamča na mateřský má moře času , no u mě to tak nefunguje. Jsem sice na mateřské ,ale zároveň také pracující s manžou vyrábíme zahradní nábytek ,takže teď je sezóna a je kalup.

Holčiny já tomu jídlu , dávám poslední dobou na frak , takže s nějakým úbytkem při vážení ani nepočítám.
Vařím si sice zdravá jídla , ale k tomu slupnu každou chvilku nějaký pamlsek, asi je to tím jak jsem unavená ,tak to prostě potřebuji.

Tak vám přeji krásný a slunečný víkend, až budu mít chvilku tak zase juknu
migréna
veronikav
| 18. 4. 2008 13:42
Sonisku děkuju.. to půlkilo ted za ty tři dny mě moc potěšilo... protože jsem ani necvičila a ono to šlo....
Už to na sobě i cítím těch pár kilo... je mi lépe.

No tak to má manžel asi ty stejné léky jako já... na tu migrénu. Je to hrozná věc ta migréna... Já to zdědila po tatkovi... bud ráda, že holky to nezdědily... to se většinou prý dědí...Já sebojím, aby moje děti to neměly... to bych nechtěla aby tak trpěly.
A nejhorší je, že většina lidí neví co to migréna je a ani mě nechápou... vysmívají se mi třeba že nic nevydržím... to je mi pak líto, protože u toho opravdu trpím jako pes.
veronikav
SONISEK
| 18. 4. 2008 13:15
Verunko,gratuluji k úbytku.Vidíš,že to jde a ty jsi se tak nervovala.A uvidíš,že teď se to správně nastarovalo a půjde to určitě rychleji.Hlavně co?No přece VYDRŽET!!!
Ta migréna musí být hrozná věc,já na bolesti hlavy moc netrpím,ale můj mužský taky trpí migrénou a tak si zašel k doktorovi co se tím přímo zabývá a předepsal mu nějaké prášky,které mu také po nějaké hodince zaberou,jinak mu nepomáhalo nic.Tak Ti přeju,aby hlavička nebolela a hezký víkend
Iv1983
SONISEK
| 18. 4. 2008 12:52
Jééé,díky za pochvalu ,já jsem opravdu taková moderní babička a prostě si zatím nemyslím,že bych se měla nějak životně přizpůsobovat mému věku,vždyť jsem teprvě v rozkvětu,nééé A to víš,že ty fotečky hned posílám.papa
Ahoooj
veronikav
| 18. 4. 2008 12:52
Ahoj holčičky,
tak jsem včera byla na další konzultaci a od pondělka do včerejška mám další půlkila dole
Jsem strašně ráda, mě to úplně nabíjí energií!!!

Dneska jsem umírala migrénou, takže jsem lezla z postele až před chvílí a louskám vaše příspěvkiy. Holky ta migréna mě jednou zničí! Mám ji teda už od šesti let, tak už jsem docela zvyklá. Ale občas mě to vyřadí z normálu na tři dny... jsem mrtvá. Nejsem schopna nic dělat... zvracím, motá se mi hlava... no hrůza. Už jsem vyzkoušela snad všechno... Ted beru na bolest triptany, ale snažím se je brát až když to je neunosné, protože to budou určitě šílené svinstva... Ale opravdu díky za ně. Když už nemůžu vydržet, dám si jeden prášek a do hodinky je bolest pryč. Nádhera!!!

No jinak já jsem se svým miláčkem od šestnácti let... v říjnu to bude 10 let . Bydlíme spolu teda už pět let....skoro.
Nazdar kočeny...
Iv1983
| 18. 4. 2008 12:35
Holky...

to je super, že se tu řeší i jiný problémy než jenom dieta a hubnutí, to se mi mooooc líbí a taky jak všechny skvěle držíte při sobě...

Super, fááááákt...

Soníšku můžu tě taktéž poprosit o ty fotečky? Sim sim smutně koukám Musím říct, že se mi hrozně líbí, jak jsi taková moderní (a taky hodně mladá) babička, jak máš moderní názory a jsi fajn kámoška... Já mám jednu takovou známou, nebo je to víc jak známá, ale je o 40 let starší. Jezdíme za ní s našima do krkonoš na dovolený a ta je taky moc fajn babizna - normální názory na život, přitom určitým věkem jen vytříbený a nikoliv zkostnatělý jako v mojí rodince (no o tom možná až někdy příště) ...

Kayli... určitě to odloučení překonáš, ale rozumím ti... zkus si udělat něčím radost, koupit si na sebe něco hezkýho a táááák, to určitě pomůže.
A toho germánce ti pošlu, hned jak vyštrachám doma fotky a zasednu k pc... Teď jsem v práci a vůbec se za to nestydím

Nika2411 - doufám, že si hezky užiješ narozky a kamoška bude mít z dárečku radost Jinak pokračuju v detoxu, ale hlavně ty sýry chybí, tak to trochu porušuju, ale snažím se noooo

Holky, krásný víkend, užijte si volno a budu se mooooc těšit na další příspěvky...
holička, narozky
nika2411
| 18. 4. 2008 11:47
Ahoj děvčátka. Já mám dneska volno, tak si tu vegetím - no ale vlastně jak se to vezme. Doteď jsem si dělala výpisky ze zákoníku. Příštích pár týdnů bude opravdu náročných - samá písemka..............blíží se totiž zkouškové, tak nervičky začínají pracovat.
Dneska kámoška slaví v Břeclavi menší oslavičku narozenin, tak se těším. Zabalila jsem jí dáreček - máte ho v příloze ( sice je to jen bižuterka, ale moc se mi to líbilo, a my si navíc dáváme dárečky jen kolem 100 - 150,-Kč), snad se jí bude líbit.Ve 2 jsem objednaná k holičce, tak jsem zvědavá, jak to všechno stihnu. Protože už ve 4 mi jede autobus do Hodonína a odtud vyrazím směr Břeclav.
Včera mě moje kuřátko barvilo - takže mám hodně tmavé vlásky, ale mě se to líbí - jsem v nich taková starší. Jen teďka nevím co s tím melírem - chtěla jsem červený, ale ten by mi asi ani nešel vidět . Nechám se překvapit co mi vykouzlí na hlavě, pak hodím fotečku. Ale asi až zítra, dřív se sem už nedostanu. Teď musím něco navařit, trošku se hodit do gala, ani nevím v čem půjdu - protože to počasí je děsné (chvilku teplo, pak zas klepem kosu).

Mějte se krásně.Verča
Kayla
nika2411
| 18. 4. 2008 11:39
Kayli nesmutni, máš tu nás a kdykoliv budeš potřebovat, tak napiš - klidně i osobní zprávičku nebo si můžem psát přes icq. Kamarádů není nikdy dost. Vím, že odloučení s přítelem musí být pro tebe hodně těžké.....já si to neumím ani představit - já s tím mým totiž žiju a už jsme na sebe hodně fixovaní. Když se nevidíme třeba 3 dny (když jedu sem tam domů), tak už si vzájemně moc chybíme.Ale já věřím, že ty jsi hodně silná holčina, která to zvládne. Neboj, jsme tu pro Tebe

Veruška
Kayla
SONISEK
| 18. 4. 2008 11:21
Zlatíčko,vůbec to nebereme jako stěžování,jen se vypovídej,od toho tu jsme.Nejhorší právě je,když se cítíš sama,bez přátel a nebo,že Ti nejdůležitější v Tvém životě nejsou v Tvé bízkosti.Nebuď smutná,čeká Tě v životě ještě mnoho krásných dnů,tak to překonej a vydrž.Těš se na svého miláčka a určitě to i tak bude krásný víkend.papa a piš,uleví se Ti.
tak to zkousim znova
Kayla
| 18. 4. 2008 11:09
no psala jsem.
Ze vas mam rada a ze mi vzdycky zvednete naladu. A ze se omlouvam ze si porad jen stezuju: ach zase se mi neodeslal prispevek, ach je mi smutno za pritelem, ach znedla jsem kolac, ach prsi..ach sviti slunce...no v podstate same miniproblemy. jen oto to tu na me nekdy pada, kamarady tady nemam. Jen pritelovu rodinu a zname z prace. Jsou fajn, ale ...neni nad pratelsvi. Tak moc diky , ze jste. Ja se s vami zasmeju i zamyslim. Jo a zhubnu . Diky za odkaz na pohyblive obrazky, zatim zustavam u techto, jsou rychlejsi.

Rakkro, hlavne, ze jste to prekonali a ze vam jse spolu dobre. Zni to jako klise,ale je to pravda. A Iv1983, trefila jsi to pekne, zivot a vztahy kazde z nas by vysly na zajimavy film. Jo Iv, jsi mi tim germanskym typem jsi mi pripomnela. Ja vzdycky kdyz prijelu za pritelem, tak je tam jeden Nemec (neco jako jeho nadrizeny), ten je mi tak protivny, vzdycky na me tak slizacky hledi. Strasne mi vadi.Tak bych ho s chuti kopla.

Jinak za pritelem letim uz prvni kvetnovy vikend (holky to uz je kveten..to je skoro leto) a vcera mi rekl, ze bude cely ten vikend pracovat. No ale ze me vezme s sebou a uz hleda hotel s bazenem, abych se nenudila a mohla se vam pochlubit , jak sportuju
Tak zatim
ahoj holky
Kayla
| 18. 4. 2008 10:56
tak krasny prispevek jsem vam ted napsala a ono se mi to neodeslalo
ahojky
Rakkra
| 18. 4. 2008 09:33
dneska ráno jsem měla děsnou chut na sladké...tak jsem si koupila jogurt a müsli tyčku...no a jen jsem to dojedla, tak nám jeden spolupracovník, co se nám taky 26.04. žení donesl každé košíček koláčků.... holky.... už tu nemám ANI jeden koláček!!!!!!! Byly fakt výýýbooornýýý.

Hrozně to ted flákám, jak připravujeme věci kolem svatby, tak celé odpoledně nejsem doma, přijdem v 8h večer a mám hrozněj hlad...včera jsem mlsoun dělala Jiřoj ovocnej pohár se zmrzlinou...dala jsem si taky (to už bylo 9h večer a šla jsem spát asi před 10h) .

Taky se těším, že je v neděli úplněk a pak bude měsíc couvat...a hlavně mi skončí moje dny.

Seznáme s mojím přítelem? Nebo spíše jak jsme se dali dohromady? No to tady asi radši nebudu vyprávět, ani nevím, jestli by vás to zajímalo, bylo to jak ze špatnýho filmu (teda pro nás dva jak z červené knihovny) jsem ráda, že je to za námi a snad si zvykli i všichni kolem (teda všichni ne, ale to je jejich problém) máme se moooc rádi a v létě to budou 2roky co spolu žijeme.

papapapapapapapapapapapa
Dobré ránko
Kibic
| 18. 4. 2008 09:18
Tak tu máme pátek. I když co jsem doma, tak je mi jedno co je za den.

Sonisku, moooc děkuji za fotečky , dorazily v pořádku. Začnu se na vás koukat.

Domasovando, nevím, jak se to stalo, ale dneska se mi o tobě zdálo. Potkaly jsme se v Praze. Byla jsi tam s tou tvojí kočičkou, tak jsme zašly do cukrošky (to asi není nejlepší nápad, co?). To už jsem asi zblblá z toho, jak se tu říkalo, že se sejdem.

Dneska asi v noci mrzlo, protože se škrábalo na autech.

Jo, a dneska mi manžílek odjel na služební cestu , tak mám jenom pro sebe dva dny. Co já to budu dělat? Asi lenošit anebo slavit?
Sonisek
ilona
| 18. 4. 2008 08:36
To máš teda pravdu!!! Hi hi.
ahoj
ilona
| 18. 4. 2008 08:35
holky!!! Tak krásny pátek přeji!!Tady u nás počasí zase nic moc.At už je sluníčko!Já dnes taky nevydržela a vlezla na váhu.A mám půl kg dole.Aspon nějaká dobrá zpráva po ránu.Včera sem tu měla návštěvu,tak sem si nestiha nic udělat k večeří.No a živila sem se popcornem.Co nadělám že?Tak zatím pa jdu si koupit něco dobrého k obědu!!!

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
27. 6. 2025 15:11
14579
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
27. 6. 2025 16:54