Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Sonisek
Blanch
| 17. 4. 2008 14:58
Sonisku, mám na Tebe takovou prosbičku, jak máš uložené Ty fotečky, nemohla bys mi to třeba nějak poslat, je to totiž super nápad, alespoň vždycky víš, kdo je kdo! Já to nějak zaspala, jak tam holky vkládaly ty fotečky!
Kibic
SONISEK
| 17. 4. 2008 14:52
To víš,holka musíš to

chodit věšet oblečená a ne jen

PAPA zlatíčko a brzy se uzdrav
Iv1983
SONISEK
| 17. 4. 2008 14:45
Tak teď jsi mě opravdu s tím Tvým ctitelem.Promiň ,Tebe jsem si zrovna musela na fotce připomenout,nejsi tady často,ale příště už budu vědět.Vůbec se nedivím,že Tě tak nahání,jsi fakt a já být chlap,tak po Tobě jedu taky Které z nás by lichotky nedělaly dobře,tak si to vychutnávej.A ještě lepší je vědět,jak píšeš,co má doma...to pak to sebevědomí hooodně roste,viď.Tak zase pak písni jak to pokračuje a krásný víkend
zima
Kibic
| 17. 4. 2008 14:39
Ježiškote, tam je ale zima. Byla jsem na balkoně pověsit prádlo a myslela jsem, že tam umrznu. No, vždyť jo, koukám a na teploměru je pohých 7 st., tak co se vlastně divím.
studentky
SONISEK
| 17. 4. 2008 14:33
Holky moc Vám držím palečky,aby jste už to zkouškový období měli za sebou.Vůbec se nedivím,že se Vám do toho nechce,ale až to budete mít za sebou,bude to velká úleva a naleznete snad trochu klidu.Musím se smát,jak tu všechny naříkáme,jak hřešíme na sladkém,každá podle svých sil to vždy nějak zvládáme nebo spíše nezvládáme Je třeba si ten život trošku osladit,néééé

Lucisha: Díky za fotečku,kytička je skoro větší než Ty a Tobě to také moc sluší Ještě pár hříšnic(není to myšleno ve špatném) a už Vás budu znát všechny.Ty co zde mám déle si už pamatuji je to fajn,když víme s kým si tu povídáme.U nás už vykouklo sluníčko,prostě fakt počasí jak u ...
Tak hřešte,necvičte,neučte se,lenošte a teď si určitě myslíte,že jsem se zbláznila,ale ne ,dělejte opak,prostě sranda musí být.Tak hooodně sil v dalším hubnutí
Zdravíííííím...
Iv1983
| 17. 4. 2008 14:30
Ahoj kočeny,

zdravím vás taky po nějaké době... Mám teď docela akční období - škola, práce, škola, práce, miláček a taky udělat něco doma...

Navíc se tu musím trošku vypsat ohledně jednoho ctitele ze školy Navrhly jste tu téma ohledně seznámení se se svým protějškem - on sice můj protějšek není, nicméně cesta k našemu jiskřícímu "přátelství" byla docela zajímavá

Zkrátka on mě tak nějak začal od podzimu nahánět, jenže ty jeho sms vždycky zaváněly něčím, kam bych já pokračovat nechtěla. No a jednou se mě na něj ptal jeden spolužák (na večerní akci) tak jsem mu řekla co si asi tak myslím a co myslíte že se stalo???? Ten moula mu to vykecal, když jsem ze školy vypadla dřív jak oni
Následoval trapnej telefonát s tím, že mi vysvětloval, že mě do postele nechtěl a táááák no a pak jsem se sešli a docela jsem zírala jak to bylo fajn a příjemný. Předesílám, že se jedná o člověka o 16 let staršího než jsem já...na manažerské pozici, jezdí si audinkou, má domeček, studuje ještě MBA no prostě... a navíc jsem na minulým přednáškovým bloku viděla jeho bejvalku a to mi teda doooost zvedlo sebevědomí

Teď si občas napíšeme a mě to vždycky zvedne náladu o 1000% a přestože on ví, že mám fungující vztah přes dva roky, pokaždé se mě ptá, jestli nedošlo ke změnám, které by ho mohly zajímat... Docela mi to lichotí, se přiznávám

Příští týden máme zas školu a to bude dost akčí - v pátek sraz s gymplem, v sobotu školní akce, v neděli přednášky, no asi padnu, nicméně se strašně mooooc těšíííííím

Tak holky hubnutí zdar, ať jsme všechny krásný a spokojený... Já dodržuju to, že nejím pšeničné výrobky (nahrazuju žitem, špaldou atd.) a taky jsem dost omezila mlíko a výrobky z něj - resp. se snažím dodržovat co mám. Toto mi bylo doporučeno na té detoxikaci, jak jsem psala dřív... Cítím se taková lehčí. Ale fakt je, že nějak nestíhám cvíčo, raději doma uklidím, to taky vezme hodně energie.

Tak papa a opatrujte se všechnyyy
lucisha
Kibic
| 17. 4. 2008 14:27
Nádhernej pugét . Tak to jsi určitě hodná holka.
samotná kytí
Lucisha
| 17. 4. 2008 14:17
Krásná, že????? Jo, miláček je vážně zlatíčko! Dnes si pro mě zase přijede a budeme spolu do neděle

Jinak čokoška nepadla celá, to ne- jen část
po týdnu tady
Lucisha
| 17. 4. 2008 14:12
Ahoj kočandy!
Týden jsem tu nebyla- skoro a mám co dohánět! Ještě 10 záložek!
Celý tenhle týden jsem se mořila s absolventskou prací, ale zvládla jsem to. Mám to na 51stran. Že to byl záhul!!!! Snad už bude učitelka spokojená- dnes jsem ji to dala k přečtení. Na konci dubna musíme odevzdat svázané.
Od 12.5 máme 3 týdny zkouškové, týden volna a absolutoria mám z toho už teď pěkný bobky.. brrrr. Ať už to mám úspěšně za sebou!!!

Jinak v sobotu jsme s drahoušem byli v Praze na Stompech! Všem doporučuju!!!!!! Byli skvělý!! Hned bych si to zopakovala!!!!! Super rytmy a show to taky byla úžasná- moc jsme se nasmáli!!

Dnes jsem mlsla hořkou čokošku a oříšky, tak si půjdu zacvičit, zítra bazének...
Omlouvám se, že jsem nenahlásila váhu.. nějak jsem nestíhala a pak jsem byla jak kynutý knedlik- dostala jsem své dny, takže jsem nateklá až až...

Holky, posílám Vám konečně tu fotečku- s kytičkou od miláčka

Mějte se krááááááááááááááááááásně!!!!
jéé ahojky holky
nika2411
| 17. 4. 2008 14:05
To jsem ráda Sonísku, že už jsi OK . Ze začátku je to vždycky bájo si odpočinout a načerpat nové síly - to ticho doma, ten klid, ale za 2, 3 dny je to k nevydržení a už nevíš do čeho píchnout.....jojo taky to znám moc dobře.
Jsem ráda, že se nám Janča ozvala - s ní je tu vždycky sranda. Ten tvůj se s tebou Jani,myslím nenudí , že? Má super ženušku a ostatní mu ji můžou jen a jen závidět.

Mně se táák holky nic nechce - asi na mě taky leze jarní únava, ach jo....teď jsem doletěla z Kauflandu. Musela jsem pro něco na zub, protože jsem to už nemohla vydžet. Musli tyčinka a 20 dkg červených hroznů to spravilo, už je mi fajn.
Jandula76
SONISEK
| 17. 4. 2008 13:21
Tak koukám,že než jsem to sem vložila,naše JANDULKA to na nás už zase valíííííí.Tak to je supeeeer papa
fuj,to je počasí
SONISEK
| 17. 4. 2008 13:18
Ahojík,tak přesně jsem ráno zažila ten ŠOK jako Kibic.U nás opravdu ráno
jsem jako blázen,pak se to proměnilo v

Jela jsem k doktorce pro ty výsledky a je vše v pořádku,tak od pondělí jdu zase pěkně makat.Už se i těším,protože mě to doma už samotnou nebaví,ale jsem ráda,že jsem si trochu
od práce Nemarodila jsem už ani nepamatuji,tak proč ne.
Jinak s tou leností,únavou atd. je to určitě normální v tomto počasí.Dneska mi sestřička u doktora taky říkala,že neví jak to tam vydrží,že se jí chce pořád hrozně spát a je unavená a to prý spala jako dřevo.
HOLKY NENÍ VÁM ZDE DNESKA NĚCO DIVNÉHO?????
že tu není žádný komentář od JANDULKY??????Snad nám ta holka taky
a nebo,že by už měla nové
a leští ho v garážiiii a na nás už nemá čas.Nebo,že by s mrňousem natáčela nový díl: JAK DOSTAT MAMINKU DO BLÁZINCE

Doufejme,že je v pořádku a brzy nám vypoví proč nenapsala.Tak zatím berušky papa
Ahojte:))))
jandula76
| 17. 4. 2008 12:47
tady vám posílám super tanečníka pro lepší náladu:))))))

Píšu jen v rychlosti, protože musím honem uvařit polévku a jedeme do ZOO, tak dokud mi vojtulka spinká tak jsem vás rychle pročetla apíšu:)))

Bobíku, u vás leje? U vás v ráji, přeci pršet nemůže, honem hod opravnou foto, jak je nádherně, taky ti pošlu jednoho dědouška, ten je úžasný:)chichi, nemá chybu, že?
Ale ty s tou rýmou to stejně neucítíš tak je to jedno:))))))))

Kdopak to má sníh? Kayla? To tě lituju, vím jaká je to depka, když ráno vstaneš a všude bílo, blééé, u nás je ted takhle , takže se chystáme na zvířátka, je to do kopce, tak aspon něco vypotím:))))))))))))

Včera jsem byla cvičit, a nemělo to chybu já se vždy tak dlouho přemlouvám, a pak jsem z toho nadšená, tak ještě že jsem tam šla, holky taky si zacvičte i ta chut na sladké vás přejde:)))

Kdo se to tu ptal na manželi? Já jsem s tím svým 12 let, někdy je to děs, někdy ráj, prostě norma, a seznámení bylo taky dobrý, našli jsme se v bytě mého tehdejšího přítele, kde jsem jim dělala lívance přišli totiž z nějakýho fotbalu a měli děsný hlad:)
Takže romantika jako blázen, a za dva měsíce už jsem bydlela jinde:) A s jiným:)

Tak taisho nezoufej, ono se to vždy nějak vyvrbí a co se má stát to se stane, nech ho chvíli vycukat a když bude zájem určo se ozve(ale jak se znám stejně bych mu cinkla, nebo alespon SMS?)
Uvidíš dle situace:))
A dej vědět já tyhle lovestory prostě miluju a užívej si to, ono se to opravdu přihodí jen parkrát za život:)))))

Holky musím běžet jinak mi zavřou u opic, papapa a večer Jana

p.s. smajlíky čerpám tady, poslala mi je sonik.)))http://www.beruska8.cz/odkazy/gif.htm
zdravím
nika2411
| 17. 4. 2008 12:22
Ahojky Rakkro a Blanch - jsem ráda, že jste se konečně ozvali, už jste mi tu chyběli . Taky bych chtěla Radi začat běhat, ale pořád se nemůžu dokopat. Vždycky z toho bolí celý člověk . A nic si z toho svého běhu nic nedělej,já taky když běhám, tak si připadám jak pytel blech - můj se mi taky smál - no co už, nikdo není dokonalý.

Holky já mám od včerejška svoje dny - já jsem tak rozežraná!!! Dneska byly na oběd kynuté knedlíky s povidlama a zachránilo mě od nich jen to, že když jsem přišla na řadu, tak došly ,tak jsem si dala jakousi kuřecí roládu plněnou zeleninou a k tomu rýži - té jsem stejně půlku nechala, protože byla taková neslaná nemastná. Já bych radši něco slaďučkého.Domasovando pošli mi prosím nějaký dortík at se aspoň pokochám očima

Měli jsme mít teďka ještě 2 hodinky, ale my se na to s kámoškou prostě vyflákly, my jsme ale potvůrky že? Ale kdybyste viděli toho učitele, kterého z toho máme, tak byste mi dali zapravdu a udělali to samé. Nadává nám do blbečků, že věčně nic nevíme......jednomu klukovi chtěl na přednášce dokonce vyhodit z okna mobil. Zakázal nám pít a chodit na záchod.!!! Já mám z něho vždycky strašné depky - nikdo ho nemá rád. Ještě že ho máme jen 1 za 14 dní. I tak mi to stačí ke zkažení nálady.

Tak jo, papáčko, mějte se hezky a pište, pište!!!
dobre ranko
Kayla
| 17. 4. 2008 11:49
Hibiscus. Tedy 29 let. Ty jo. Tak jen doufam, ze my dva se k tomu taky dopracujem. No nebo i tech 10 Bobiku. My jsme spolu teprve dva. To je proti vam uplne nic. S tim darkem nevim, ale ja za nim pravidelne jezdim a to je ten nejvetsi darek, ze jo?

Holky, susene ovoce mama taky rada. Ale casto si ho nedopravam, spis jen treba do musli a tak. A to v jogurtu nebo i v karobu uz vubec ne, pote co jsem zjistila, ze se to kaloricky vyrovna cokolade. No snad jen na Vanoce misto cukrovi, to ja nemusim.

Jinak do cviceni se mi nejak nechce, je to trochu i tou nemoci, trochu i lenosti (no spis vic).

Holky vy sem vzdycky date tolik krasnych obrazku a tady jen nudim se smajlikama z listy , nevim kam na ne chodite, ale jsou bezva.
Mejte fajn den bez mlsani, ja se jdu ucit.
Ahojky holky
Blanch
| 17. 4. 2008 10:53
tak jsem se tu taky konečně dostala. Taischo, taky dodatečně všechno nej k narozeninám a s tím chlapem je to kříž, myslím, že bys mu měla dát čas, jak holky radí, ale vím jak je to těžké, já u sebe vím, že bych to asi nevydržela! Já ani nevydržím svojemu nenapsat, když se pohádáme a to si vždycky říkám, že teď to vydržím ! Jinak jarní deprese už pomalu ustupuje, ale hříšky, no škoda mluvit! Ale dneska už se chci držet, musím, dát ještě alespoň ty tři kilča dolů! no a s tím cvičením, taky hrůza, ale dneska jdu na aerobic a volejbal, tak snad i zítra se donutím, prostě musím, léto se blíží! Holky, chtěla bych taky zkusit tu detoxikaci, máte nějaký dobrý návod?
Ahoj Viktorky
Rakkra
| 17. 4. 2008 10:04
tak jsem po delší době tady. Nějak nestíhám, kolem svatby a rozlučky se pořád něco děje, jeden den koláčky, druhem je rozvozit...a jsou mooooc dobrý...nevydržela jsem to...pořád ted něco nahánim s uzobávám, včera jsem měla dva nanuky, sušku, ty koláčky...ach jo. No snad to přejde, včera jsem to dostala, tak se mám na co vymluvit . Ani jsem někdy od min. týdne necvičila, tak snad dneska, domluvili jsme se s kamarádkou, že začneme běhat, někdy (no aby to nebylo jen samé odkládání na jindy) tak mě to snad začně bavit, běhání mě nikdy nebavilo a ani nešlo.... . Můj Jířa se mi smál, že když běžim, tak tak divně kroutím tělěm že se divně houpu a mám hlavu nastranu....štve mě to a taky ještě to, že nevim co s rukama...takže když jsem zkoušela běhat, tak jsem vždycky měla v ruce aspon kapesník, nebo tak...je to normální? asi ne co

Dodatečně přeji vše nejlepší k narozkám (omlovám se, ale už nevím která z vás to ted byla )...

Kibic kde že to bydlíš, někde na horách? Já jsem z podkrkonoš, naštěstí bez sněhu, ale je hrozná zima...včera jsme si pěkně zatopili na večer....

Když se tu bavíte o čajích, pili jste někdy Hannasaki? Já jsem si jednou krabičku koupila a jeden pytlík (jsou tam 2) dala segře...nevím zda fungoval, ale chodila jsem pravidelně na velký záchod, což je pro mě důvod k oslavě , ted mi pomáhá ta syrovátka.

Tak jdu dočíst zbytek, co jsem nestihla...píšete jak draci, člověk se po pár dnech ztrácí . Mějte se krásně papa
a padá a padá
Kibic
| 17. 4. 2008 09:15
Holčiny, děs a běs. Ráno otevřu kukadla a co nevidím. Vločky jak sedláci. Ono to jaro snad letos nepřijde. Zase budu dneska doma.Po tý mý minioperaci nožky obuju stále jenom lodičky a to bych v nich dneska asi zmrzla.Ach jo, tak já si jdu radši zacvičit s Vašíkem. Mějte se krásně
Dobré ránko
Hibiscus
| 17. 4. 2008 06:37
Ahoj holky, jak jste debatovaly o sušičce, mám ji taky a hodně ji využívám na sušení zeleniny. Dělám si něco jako vlastní zdravou podravku, samozřejmě suším i houby a bylinky, zelené natě. Z ovoce hlavně jablíčky. Myslím, že je to opravdu moc dobrá věc.
Marodi uzdravujte se, možná čekáte až bude sluníčko a v takovém počasí se vám nechce z postýlky. Tak do sebe nasoukejte nějaké vitamínky ať vyhrajete ten boj z bacilkymi. Držím vám palce, abyste byly brzi fit a mohly opět cvičit.
Mně poslední dobou taky honí chutě a to se nemůžu vymlouvat ani na své dny. Včera jsem neodolala krásně voňavému štrůdlu. Pak jsem byla aspoň cvičit, ale byla jsem na sebe taky řádně naštvané. Tak nevím co na to poví moje váha.
Téma vztahy - já jsem s manželem letos již 29 let! To je síla vydržet tak dlouho s jením chlapem.
Bože to je hrůza!
bobik
| 17. 4. 2008 05:05
Viktorky promiňte mi ty hrubky. Já tam napsala my s měkkým i. Moje máma učitelka a ty Taisho musíš vysloveně trpět. Jenže já v tom spěchu překlepávám.
Tak mi to odpusťte. Moooooooooc se stydím
Minus jeden den!
bobik
| 17. 4. 2008 05:00
Já už se tak těším domů, že neodpočítávám dny , ale hodiny. Je to děs. Týden před odletem je to vždycky nejhorší. Začíná mě popadat cestovní horečka a nervozita. Snad to všechno dobře dopadne. Letenky už jsou zařízené, tak jen čekat .

Kaylo mi už jsme s tím mojím skoro 10 let. Vážně ten čas tak strašně letí. A jediné co se mi kdy podařilo mu koupit za dárek byl kapesní nůž. Vybrala jsem opravdu pořádný značkový, má tam i párátko, které manžel využívá nejvíce , ale hlavně ho celou tu dobu pořád nosí při sobě.
Jak se říká, každý správný muž, má při sobě nůž. Ale jinak to mám s výběrem taky těžké. Tak nesmutni a hlavu vzhůru .

Hibiskus ta malá je prostě úžasná. Když vidím takto malé miminko, tak mě to vždycky hrozně dojímá . Ale jinak jsem jako Heladomka ráda, že už jsou ti moji větší a je s nimi domluva. I když jak kdy .

Verunko děkuji taky za radu o sušeném ovoci, protože jsem si myslela, že to se může. Ale já bych ho tedy nikdy nespořádala celý pytlík na posezení. Vždy jen uzobnout .

Dáši přečetla jsem si tvůj článek o hubnutí a byl taky velmi inspirující. V podstatě bych řekla, že tu jedeme v té správné linii. Já si hlavně musím hlídat, jak tam ta paní psala, že ovoce jen dopoledne a večer raději tu zeleninku. Tím , že tady toho ovoce máme spoustu, tak mě to svádí pořád. Třeba teď jsme ještě sezobali celé mango. Mňam mňam .

Potom děkuji za rady na tu rýmu, ale naštěstí už zabraly kapky do nosa a ta vincentka , kterou se prolévám. Očka už mě dnes moc neslzela, tak snad to bude za dva dny dobré. Jen ten nosík mám rozbitý aauu.
Jinak do vany bych se tu stejně naložit nemohla, pač žádnou nemáme (jen sprcháč) a jehličnaté stromy se tu nevyskytují. Bohužel v tomto směru jsem tu velice ochuzena. Ale snad už to bude dobré.

Počasí se tu pokazilo i nám . Od rána prší jako blázen. Schálně vám sem dávám jednu fotečku, abyste si udělali představu o zdejších přehájňkách.

A dnes už pádím prohnat svůj orbitrek, protože jsem teď dva dni jenom hřešila a dnes to nebylo o nic lepší. Tak budu za odměnu šlapat a šlapat až se ze mě bude kouřit.
. Tak pááááá moje Viktorky

Taisho naprosto souhlasím s děvčaty co tu psaly, aby ses pokusila netlačit na pilu. Vím ze své zkušenosti , že to co je pro chlapa snadno k mání , ho moc nepřitahuje.
Vím, že je to hra o nervy, ale chlapi už jsou holt takový a jestli o něj stojíš , tak vydrž a nech ho lovit .

laska
Kayla
| 16. 4. 2008 23:57
To tema se po dnesnim dnu trosku uz nakouslo. Holky tak me napadlo, jak jste se vlastne seznamily se svym protejskem? Jak vam vyznal lasku? Mne ten muj chlap chybi...Nemate nejaky tip, co k vyroci? Ja nikdy chlapum neumim nakoupit.
Tak dobrou noc. Uz jdu do hajan, ale jeste o tom budu asi premyslet...
sušička
Anny
| 16. 4. 2008 23:49
Já mám sušičku doma,ale vlastně jí využívám pouze na podzim na houby.Na ty je úúúúúžasná.Zkusím tedy nějakou tu zdravou mlsotku usušit.

A k tomu kupovanému sušenému ovoci.POZOR!!!Skoro každé je sířené.I ty merunˇky.To se dočtete vždy na obale.Má se to před jídlem opláchnout v teplé vodě.Proto si opravdu vybírám,než něco koupím.Ono to sířené neni zrovna dvakrát zdravé.Určitě nejsou banány,ty jsou většinou s medem.

Tak papa a dobrou noc.Zítra se zas ukážu.Jo a všem co budou dělat nějaké zkoušky přeji veliký úspěch a marodi ať se brzo uzdraví.Zubaře se neboj,bude to dobrý,vždy si říkám,že jsou horší věci než trhání zubů.Bolí to,ale to se zahojí a třeba bude kořen opravdu pěkně rovný a půjde to jako po másle.Horší by bylo,kdyby jsi měla nějakou nevylečitelnou nemoc.Tak opravdu už pádim do postýlky.Kluci už spěj.
Sušička na ovoce
Surina
| 16. 4. 2008 23:17
Žanetko myslím, že ta sušička je dobrý nápad. Moje známá vozí na všechny akce (když jezdíme na různé chaty) vždy plno sušeného ovoce, které si dělá sama a je to výborné. Otec letos taky koupil tu sušičku. Myslím, že ani nebyla moc drahá. Tak se těším na experimenty. Máme zahradu, tak letos budu sušit a sušit, ať jsou na zimu zásoby zdravého mlsání
ahojky
nika2411
| 16. 4. 2008 21:52
Ahojky holky, poslední dobou nestíhám, ale poctivě vás každý den čtu, abyste si nemysleli, že jsem na vás zanevřela.

Přeju Ti Taisho dodatečně krásné narozeniny, snad se i ta vytoužená láska dostaví - opravdu moc Ti to přeju beruško.

S chlapama je to holt opravdu někdy hodně těžké a kolikrát se mi zdá, že tvrzení - že my jsme z Venuše a chlapi z Marsu, je opravdu pravdivé. Asi vím, jak se cítíš - taková ta nejistota co bude, jak se rozhodne. Přitom to nechápeš proč se tak chová, protože Ti připadá, že se už znáte opravdu hodně dobře - i když jen virtuálně, ale přece. Já jsem taky hupsla ze vztahu do vztahu ( jako tvůj objev) a vím, že to nedělá v mnohých věcech dobrotu. Radši mu dej opravdu čas, ať si utřídí myšlenky a ujasní si co skutečně chce. Můžete se vídat a být prozatím jen výborní kamarádi. Jeho srdíčko potřebuje čas......a i ty uvidíš, že jen čas bude tvým spojencem a nakonec se vše v dobré obrátí.

Jinak já jsem holky jaksi zlenivěla - posledních 14 dní jsem ani jednou necvičila - nemůžu se dokopat a samotnou mě to opravdu štve, protože mě pohyb baví. Už začínám mít pomalinku depku. Zkoušky se blíží, do toho všichni začínají otravovat s bakalářkou, polovička učitelů bude vyhlašovat před termíny a já bych si aspoň 2 chtěla dát, ale potřebovala bych, aby měl den 48 hodin. Tak moc bych chtěla stíhat všecko, ale musela bych se rozkrájet. Dneska mám za sebou 10-ti hodinovku, dojela jsem o půl 8 večer a opravdu se mi už nic nechce. Ještě že v pátek kámoška slaví narozky, tak se odreaguju. Aspoň nějaké zpříjemnění.

Hibiscus - to jsem ráda, že jsi v pořádku a strašák - mamograf nic neodhalil . Já se snažím taky hlídat. Mám z toho taky docela strach. Doktor mi řekl, že patřím do rizikové skupiny, takže to mi na klidu moc nepřidá. Naštěstí mám výbornou paní doktorku , který mi vždycky vyjde vstříc, všecko mi vysvětlí a mě je pak vždycky líp.
tyčinky
domasovanda
| 16. 4. 2008 21:49
já si taky kupuji musli tyčinky,nejraději mám Corny s brusinkama,je čistá bez čokošky a jogurtu a hóóóódně šťavnatá,beru si je když jedem někam a nemám čas se najíst a taky si kupuji ve zdravé výživě jablečné tyčinky,je to jablečná dřeň s kousky ořechů,slepená prvím jogurtem a posypaná ***em-mňam mňam,a nebo jablečné trubičky,to je jen samotná jablečná dřeň usušená a srolovaná do trubičky
nebo
Zanetka
| 16. 4. 2008 21:40
musli tyčinky... koupím si občas nějakou tu fit šťavnatou, ale bez čokolády nebo jogurtu ... překvapilo mě, když Petr Fořt ... (odborník na výživu ...mám od něj i knihu výživa pro děti.).. říkal v Pod pokličce ... že ten jogurt na musli tyčinkách není vůbec žádný jogurt, ale jen obyčejný cukrářský rostlinný tuk .... tím mě překvapil ... my opravdu nevíme co jíme... a dost mě to i naštvalo, jak ti výrobci nás takhle klamou ... úplně se mi to hnusí .... člověk aby vystudoval nějakou potravinářskou školu, aby se v tom všem vyznal, než něco koupí...
veronikav
Zanetka
| 16. 4. 2008 21:28
díky za podporu a jak píšeš... sama mi říkáš, jak se mám držet a pak hřešíš... to jsem se zasmála, protože přesně to se mi stalo nedávno, taky jsem to tu napsala a pak jsem mlsala ... no hold nevíme, kdy nás ta mlsná přepadne že?... tak i já ti teda držím palečky... to zvládneš... a všem viktorkám samozřemě taky... koukám, že máme skoro všechny ty hrozně nezvládnutelné chutě... ale jste šikovné, jak to zvládáte a nevyčítáte si to.

K tomu sušenému ovoci... já vím, že je to hodně kalorické ... ale já to považuji za takové zdravé mlsání .... Verunko jasně, že ne těch 10 dkg... to bys fakt byla bez té večeře ... ale sem tam si zobnout myslím nevadí... je to zase nějaká změna ... já třeba dnes snědla 2 sušené meruňky... mají hodně draslíku ... nebo předevčírem 2 sušené švestičky ... zažené mi to chuť na sladké a je to zdravé...nebo fíky...zkus se kouknout na díl o sušeném ovoci na www.ct1.cz v pořadu pod pokličkou ... já se tam třeba dozvěděla, že si mám rozinky před jídlem umýt v horké vodě, popřípadě povařit, protože bývají sýřené ... do té doby jsem je uzobávala rovnou ze sáčku ... teď už to nedělám....já nevím, třeba máte děvčátka jiný názor na sušené ovoce... co třeba naše odbornice na zdravou výživu petrasan?...co si myslíš o sušeném ovoci?

taky jsem přemýšlela o sušičce na ovoce, ale pak jsem to nějak vzdala, řekla jsem si, že bych potom moc mlsala
ale chtěla jsem si sama dělat sušené jablíčka a hrušky, ale nevím přesně jak...

taisha... přeji štěstíčko v lásce a vlastně nám všem... to potřebujeme mít pořád pááá viktorky
Ajajaj
Surina
| 16. 4. 2008 21:10
Holčiny, ty bacily se přenáší přes internet? To je hrůza kolik vás lehlo. Tak se kurýrujte
Já jsem v pr.... Zítra jedu na ten výlet a s tou mou prací jsem nijak významně nepohla. Zase všecko na poslední chvíli Mějte hezkou noc. Já se na vás kouknu až v pátek, to zase bude stránek . Tak papa
:-(((( kašelkašel!!!!
domasovanda
| 16. 4. 2008 21:03
ahoj zlatíčka moje,bolí mě všechno auauauauau,mám takovej kašel,že mě z toho už bolí aji břicho,v noci jsem 3 hodiny v kuse kašlala a teď už mě to chytá zase,chjo,já už to nechci,to nejde zastavit.

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
27. 6. 2025 15:11
14579
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
27. 6. 2025 16:54