Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Bafffff
domasovanda
| 20. 4. 2008 13:02
to jsem Vás tady přepadla,co!!!!Jandulko neboj já si nepřipadám odstrčená,to bylo naposledy jen ze srandy
Ahooj:))
jandula76
| 20. 4. 2008 12:38
Jo jo jsem tu malý šel ted do postýlky a já jdu dovařit oběd, tak jsem v mezičase nakoukla, jestli nějaké nové příspěvky:))

Zdravíme i dášu, at si nepřipadá odstrčená:)))

A všechny ostatní nazdárek holčinky, to je hnusně, co???takzvaně psí, tedy alespon u nás:))

Co děláš sonisku?
Já bych furt jen spala, hrozný at už vyleze to sluníčko

Tak jdu mrknout na ten obídek, jsou kuřecí plátky se zeleninkou a brmborem:)))

papapaJana
Jandula76
SONISEK
| 20. 4. 2008 12:27
Ahooooj,koukám,že jsi tu
Sonišek
Iv1983
| 20. 4. 2008 09:39
Moc díky za ty fotečky... jsi zlatíčko
Uffffff
Iv1983
| 20. 4. 2008 09:23

Omlouvám se, to není on jsem se jaksi překlikla... to je kamoš co si dával medovinu... no tak teď už posílám tu správnou.. Na to, že je o 16 let starší, vypadá docela zachovale

Takže tady je...
Ctitel
Iv1983
| 20. 4. 2008 09:20
Tak jsem konečně vyštrachala slíbené fotečky a posílám zmiňovaného ctitele.

Foto opět rok 2006 a jedna ze školních akcí...
Pro Hibiscus:
Miuacek
| 20. 4. 2008 09:11
Nene nejsem nová , ja jen psala tema jestli nenajdu někoho z ostravy na cvičení a vzajemne podporování a jaksi nikdo nepiše tak jsem tu zkusila tady
Zdravím při neděli...
Iv1983
| 20. 4. 2008 09:10
Ahoj holčiny,

tak jsem se úspěšně prokousala příspěvky a předtím než se vrhnu zas na práci do školy, chci tu nechat pár řádků...

Opět musím říct, že obdivuju, jak tu všechny držíme při sobě a řešíme aktuální problémky a nikoliv jen shazování kileček... Já musím taky přidat jeden problém... Jak jsem ze začátku psala o přítelové babičce, tak teď se to trochu vrátilo. Přítelův děda si stěžoval na bolesti v oblasti třísel, takže podstoupil řadu vyšetření, kde zjistili výduť na cévě co přívádí krev do břicha (omlouvám se za terminologii,ale nejsem odborník přes medicínskou terminologii). Nejdřív se zvažovala úprava práškama. Hrozí totiž, že by to mohlo prasknout a tím by mohl vykrvácet Nakonec, protože přítelova sestřenice dělá sestřičku na chirdě musí na operaci a ta trvá 4 -5 hodin... Co je ale horší, že děda to vzal docela špatně, myslí na babičku, celá rodina se bojí, že za dva měsíce přijde i o tatínka a dědečka a já v tom tak nějak lítám a nevím jak nejlíp pomoct... Je mi z toho ouzko, protože moc dobře vím, co všichni prožívají...
Takže tak, musela jsem si jen postěžovat...

Niky moc dobře ti rozumím s těma problémama... Lítáš mezi vlastní rodinou a přítelem a nikde není to správné teplo a zázemí... ale nezoufej, je to asi momentální období, s přítelem radím vyříkat si, co tě štve a proč. Nevím kdo to tu už říkal, ale opravdu to pročistí vzduch a člověk ví, na čem je... Náš problém s přítelem je ten, že se třeba po sms nebo icq blbě pochopíme a pak je z toho nedorozumnění, ale on je v tomto skvělej a když já se "načučnu" a přestávám komunikovat on to nevzdává... je to prostě moje zlatíčko...
Takže nezoufej, bude zas dobře... doporučuju věnovat se škole, nebo něčemu co tě baví a u čeho se odreaguješ a to pomůže uvidíš Myslím na tebe a přeju ať už je jenom líp.

Holky rozšiřuju svoji fotogalerii a přidávám miláčka... fotka je z léta 2006, kdy jsme byli na dovolené na jednom malebném řeckém ostrůvku - Kalymnosu.
Zanetka
SONISEK
| 19. 4. 2008 22:28
Tak si jdi kočičko odpočinout,vím,že je to s těma dětičkama těžké,když jim něco je,já už to mám za sebou...
suzi - zanetka
SONISEK
| 19. 4. 2008 22:24
Ahoj holky,koukám,že jste tu tak Vás zdravím

Zanetko,jak je malý???? Dneska mi psala dcera,že malá dostala neštovice,tak to je dostane určitě i Kubík,teď to tu nějak řádí
ahojky Viktorky
Zanetka
| 19. 4. 2008 22:23
já jsem ještě tady a žiju....chtěla jsem si zdřímnout s malou přes den...ale celé dopoledne tady vrtali a to se nedalo... docela jsem unavená, tak jdu spinkat... stejně bude malá za chvilku vzhůru....tak jen doufám, že mě tentokrát nechá dýl spát než jen dvě hoďky.... já dnes hrozně hřešila a dokonce mi to bylo jedno a je mi to jedno i teď... protože jsem tak unavená a prostě jsem se nějak dobíjela energií...byla jsem si lína uvařit, stejně jsem skoro celý den nosila malou na rukou... vůbec nic ji nebaví....tak jsem jedla na co jsem přišla.... po třech týdnech, co jsem stála na váze mám kilo dolů....ale po dnešku to zase bude asi zpátky ale neřeším to ... fakt je mi dnes všechno jedno ...a já to doženu.... víte co teď dělám?... dala jsem si mezi kolena míček a stlačuji ho k sobě už 15minut... takže ikdyž vám tu píšu, tak cvičím a posiluji vnitřní stehna ... děvčátka dneska si mě nevšímejte, melu hlouposti, raději jdu spát... koukám, že se chystáte lítat na koštěti... já raději nééé... bych způsobila leteckou katastrofu.... už nevidím....dobrou berušky .
nemoc
Suzi
| 19. 4. 2008 22:20
Ahoj holky.Omlouvám se, že jsem se dlouho neozvala.Už min.měsíc mě bolí hlava, poslední týden mám vysoký KT.Ve čtvrtek se mi neudělalo dobře, začala mě bolet celá levá půlka hlavy a přestávala jsem slyšet na levé ucho.Proto jsem jela raději na pohotovost.Z neurolog.hlediska to asi nebude.Nasadili mi prášky na tlak Dopegyt a kapky na prokrvení mozku Ersilan.Dostala jsem neschopenku a 25.4.jdu na další vyšetření.Tak mi holčiny držte palce.
Dneska jsem neodolala a dala si 2ks buchty od babičky.Prostě mi jí vnutila
Všechny moc zdravim.
hóóóólkýýýýýýý
domasovanda
| 19. 4. 2008 22:05
a na čem poletíte na košťátku,nebo na vysavači,já jen abych věděla co si mám vybrat na ten slet,jůůů já už se těším ,jen musím dávat majzla oni teď tady nad náma lítají bojové letadla v Náměšti nad Oslavou mají nějaké cvičení až do nevím kolikátého května,tak aby mě nesejmuli ,oni lítají fakt nízko občas je vidět i jaké mají boty,ještě že neukazují spoďáry,ale třeba něco bude při tom sletu čarodějnic,že by přilítli čarodějové v takovejch mašinách,to bude tóóóčo
Zlaticka moje!
bobik
| 19. 4. 2008 21:38
Niky kocicko, to je urco tim pocasim, ze mas tak chmurne myslenky. Uvidis , ze az zase vyleze to zatracene slunicko, tak si s milackem vyrazite opet nekam do prirody a budes mit to svoje zase jako v bavlnce.
Ono to ani nemuze byt jako na zacatku, ta zamilovanost vzdycky opadne a pak je jen na tech dvou, jak dokazi ten svuj vztah dale budovat a udrzovat.

Jsem na tom podobně jako Kayla. Mám staršího chlapa a má taky z provního manželství dvě děti a ten mě naučil jednu životní zásadu. O všem si promluvit a nic v sobě nedusit. Protože to se okamžitě vyčistí vzduch a člověk hned ví na čem je. Třeba se ten tvůj taky trápí , že se s tebou něco děje a že jsi jiná než jsi bývala na začátku, ale když si to navzájem nepovíte, tak se budete jen trápit a je to velká škoda.

Pozvi ho někam na dobrou večeři a tam si o všem pěkně promluvte a dělej te to tak pořád. Hned se vším pěkně narovinu ven a uvidíš, jak se vzuch pročistí.

Jinak tobě Kaylo přeji hodně štěstí do života. Mě to i se starším mužem vyšlo a jsme spolu už deset let. Máme dvě šikovné děti a minulost jsme nechali za sebou ( tedy on). O děti se tedy stará o všechny, ale první ženu, tu má naštěstí vyřešenou a to definitivně. A já pokud to oboum stranám vyhovuje, nic proti takovým svazkům nemám. Ten náš funguje a to dost dobře . Snad to vydrží i další desítku.

Sonisku:))
jandula76
| 19. 4. 2008 21:21
A já dražím na jedné netové aukci letadlo pro Vojtuli, tak mi držte palečky

A my dvě se rozhodně ve vzduchu potkáme:))))

papapapa Jana
Jandula76
SONISEK
| 19. 4. 2008 21:10
tak to joooo,my teď kecáme s Dášou na ICQ

Holky a jak se připravujete na slet,doufám,že se někde po cestě potkáme
Sonisku.,))
jandula76
| 19. 4. 2008 20:40
Prostě jsm byla hrozně hodná:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ba ne, venku je hnusně tak sedíme doma, zítra už zase bude změna:)))

papapa Jana

jsem hodná jak tahle jeptunda, a jinak Vojta spal do 16.30 , takže to bylo super pohodlíčko:))
Jandula76
SONISEK
| 19. 4. 2008 20:16
Koukám,že dneska s tou návštěvností boduješ Čím jsi si to zasloužila,že tu můžeš být tak často
ozdinka
Hibiscus
| 19. 4. 2008 17:59
To je krásné štěně, už se určitě moc těšíš, zažiješ s ním spoustu legrace a nenechá tě v klidu. Můj ridgeback mě taky nutí k pohybu, třeba dneska, venku je jak se říká, že by psa nevyhnal, ale on vyhnal mně. Musela jsem s ním jít aspoň na půl hodinovou procházku. A to máme velkou zahradu i dvůr, ale procházka je procházka...

Niky hlavu vzhůru, jak ti píší holky, každý den není posvícení a on má možná plnou hlavu autíčka a ani netuší, že tě to nezajímá. Jak píše Kayla někdy se musí mužský nakopnout, hlavně to nevzdávej a mluv ty. Aspoň poznáš jestli to je jen momentální stav, nebo láska mezi vámi vychladla. Doufám, že ne, ale i kdyby jsi krásná holka a určitě tě v životě čeká spoustu krásných věci. Držím ti pěsti, ať se vztah upraví.
ozdinka
SONISEK
| 19. 4. 2008 17:55
Tak Tě tu opět vítám Je dobře,že jsi na nás nezapomněla.Blahopřeji k pěknému úbytku a přeji hodně zdaru do dalšího boje.I my se snažíme a určitě také úspěšně. A hodně pěkných dnů s novým pejsek.pa
stěňátko
ozdinka
| 19. 4. 2008 17:41
Ahoj holky,omlouvám se,že moc nepíšu,ale nemám moc času. Hubnutí mi jde celkem dobře,mám už dole 6kg Nedávno jsem psala,že budu mít štěnátko,tak vám tady posílám odkaz na c***u stanici odkud ho budu mít, Vím,že to není k tématu,ale vzhledem k tomu,že je to sportovní pes a budu s ním chodit na cvičák a agility a u toho se s tím psem běhá,tak to budu mít místo aerobiku. Hlavně potřebuje hodně pohybu,tak budem chodit na dlouhé projdy a běhat. Tak tady je ten odkaz je to stanice od Bobří řeky www.mimca.ic.cz ,ten můj je Al capone,už se na něj moc těším. Pojedu si pro něj asi 8.5. Zatim pa
Diky Sonisku
Kayla
| 19. 4. 2008 16:09
Uvidime, jak to dopadne .

Ale tedka uz vazne koncim. Jsem totiz dnes puvodne chtela na pocitaci pouze pracovat.
Sonisek
Kayla
| 19. 4. 2008 16:07
Ja vim a jsem takhle vysmata . Tak ahoj zitra.
Kayla
SONISEK
| 19. 4. 2008 16:05
Jééééé,tak to máš fakt zajímavý život a vztah.Ale já Ti v tom fandím...
Kayla
SONISEK
| 19. 4. 2008 15:59
Tytyty,myslím,že Tvé pocity,že se tu ještě cítíš jako vzdálená příbuzná,nejsou na místě.Od chvíle,kdy jsi k nám vstoupila, patříš do naší velké rodinky a jsi prostě naše.I když Ti vlastně rozumím,já jsem to ze začátku cítila stejně.
Sonisek
Kayla
| 19. 4. 2008 15:53
Soni, ono je to jeste trosku slozitejsi.

Jsem v Anglii, pritel je Anglican, ktery od ledna nastoupil do nove prace v zapadnim Nemecku. To zapadni pisu jen z jednoho duvodu , bydli totiz hnedle za hranicemi v Holandsku. No a aby to bydlo jeste vice komplikovane, tak je rozvedeny (s Holandankou ma dva kluky). Pritel ted bydli tedy v Holandsku ve stejnem meste jako jeho ex a deti a do prace jezdi do Nemecka. Ja bych za nim jela hned, ale bez jazyku se nechytam a tady v UK se mi zrovna zacina docela darit v praci.Takze tak...no musim rict, ze ehm je to trochu neobvykle ( a ja to to tak neplanovala, ja kdyz ho videla, tak jsem myslala, ze je jenom starsi ) ale na druhe strane mam par nej kamaradek , ktere to maji taky velmi zajimave. Tak si aspon nepripadam jako exot.

Jinak jsem mrkla do tveho denicku i na fotky z velikonoc. A jsi opravdu
Lucisha
jandula76
| 19. 4. 2008 15:51
Já se taaak nasmála, ten tvůj pes, to je jasný, že chrápe, takhle v záklonu musí chrápat i veverka, je naprosto boží ....
Jsem se fakt pobavila

Že ho zdravím a zkus na něj udělat cccc, to zabírá, i na toho tvého mužskýho:))

papapa Jana

p.s. taky bych si lehla, alepson na chvilku, no nic no..
jeste jsem tady
Kayla
| 19. 4. 2008 15:32
Niko, nebud smutna. Vztah ma ruzne faze a to prvni blaznive poblouzneni po urcim case pomine a vysumi.
Ja v tomto oboru "o vztazich" moc zkusena nejsem. Ale ocas take vidim rozdily, driv jsme vic povidali, vic po sobe lezli. Ale vis co ja delam, ja mam takovou uprimnou povahu a zacnu pritele atakovat dotazy jako male trilete decko: A proc uz si tak nepovidame? A jaktoze mi uz nenosis kvetiny? A pusu mi dneska nedas? Anebo jakto ze jsi mi dnes rekl , ze me milujes jen 3 krat a vcera jsi to rekl 5 krat?? No ja jdu nekdy do extremu atd.... A ten muj chudak me trpelive posloucha a snazi se se mnou komunikovat. Jsou i zenske ktere by na to sly od lesa, ale kdepak ja. Kdyz neco citim, sup a je to venku.

Velkou roli v nasi komunikaci asi hraje i to, ze ted mame vztah na dalku a tim padem si vic uzivame chvilek spolu. A asi i to,ma vliv i to, ze mam starsiho chlapa. Vi, jak o vztah pecovat (mimochodem je rozvedeny a ma i dve deti). No nas pribeh je asi dost odlisny od tveho, ale jedno maji ti nasi spolecne. Jsou to chlapi a obcas potrebujou nakopnout. Tak mu to treba zkus nejak rict...a uvidis, co se stane, treba to neni tak strasne jak myslis (i kdyz teda co muze byt horsiho nez monolog o aute)

Drzim moc pesti, no nevim jestli jsem poradila, ale tady se moc radit neda..mas tady v nas podporu a ono se to nejak vyvrbi . Zatim ahoj
na mé frontě taky klid
Lucisha
| 19. 4. 2008 15:30
No, klid.. Moji oba chrápou, ale že chrápou!!!!
Miláček usnul u televize, takže já jsem na netu a už nevím, jaké stránky bych prošťourala. Chrápe taky pes- posílám Vám jeho fotku. Sice to jde blbě vidět.. Takhle spí běžně, tak se nedivte . Oni snad soutěžej, kdo bude chrápat hlasitěji, to je strašný .

Ve čtvrtek jsem cvičila podle DVD 5 s Vaškem a druhý den mě krapet bolely nožky, takže jsem ráda, že jsem si ho dokoupila! Jinak jsem včera byla zase plavčit a dnes si dám voraz.. Původně jsme chtěli jet bruslit, ale v tomhle počasí???? Tady to vypadá, že bude každou chvíli pršet.. Já už chci léto! Bobiku, přivez nám trochu sluníčka a tepla v kufru !

Sonisku: moc hezky napsaná slova ve Tvém deníčku! Jsme tu všechny pro všechny!
I já jsem Vám moc vděčná za to, že Vás tu mám! Je fajn mít podporu.. Kolikrát jsem drahoušovi říkala, že nechci mlsat, tak ať mi to radši vezme nebo mi něco řekne, ale je to prd platný. On mi spíš říká, jen ať si dám.. No, to je teda podpora... Tak jsem moc ráda, že tu jste!
Nejen kvůli hubnutí! Píšete tu taky svělé recepty, náramně se pobavím nad příspěvky, ale hlavně kdykoliv se můžeme vypovídat ze našeho trápení.

Niko a Ty nebuď smutná! Hlavně, že jsi zdravá, hmm? I některé dny jsou špatné a to je hold život, s tím se nic nedá udělat. Jindy jsme zase šťastné.. Nemůže se stále dařit.

Takže všechny na tři hlavu vzhůru a jdeme dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nikky
jandula76
| 19. 4. 2008 15:21
Holka smutná nebud smutná:)))
Někdy se to prostě nepodaří a celý den je takový ušmudlaný a bulavý, ale tak si poplač a je to:))
Fakt to pomůže:) Neboj ten tvůj začne zase mluvit o něčem jiném, jen budete mít mimčo:) Najednou je ten středobod světa posunutý úplně jinam:)))))
Tak si udělej s miláčkem hezký večer, dejte vínko a mluv a mluv a mluv a uvidíš, že bude jen koukat, protože doted si myslel, že tě zajímá jen to auto, pak on a pak už nic

papapapa a měj se , to moje zlobidlo vstává, a venku je hnusně tak musím vymýšlet domací program, ufff

papapa Jana

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
2112Hana
27. 6. 2025 15:11
14579
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda