Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

bojím, bojím
nika2411
| 21. 3. 2008 16:35
Holky.....včera nám učitel oznámil ať už začnem přemýšlet nad tématem bakalářské práce.. ..............JÁ SE BOJÍM!!!! Vůbec nic mě nenapadá.......nevím o čem bych chtěla psát. Buď si něco vyberu, nebo mi dají na výběr....Nevím co je lepší . Já bych nejradši ten příští rok úplně nějak přeskočila a vzbudila se s titulem Bc.Škoda, že to nejde jako v tom filmu - Klik, život na dálkové ovládání. Nejhorší je, že nevím ani co mě čeká. Neporadily byste mi holky - vy co píšete bakalářku???
...
nika2411
| 21. 3. 2008 16:30
Ahoj holky, to je ale škaredé počasí....My dneska byly s mamčou v obchodě a div nás neodvál ten vichr. Dneska je půst a zároveň úplněk, tak se držím přímo ukázkově, až mám ze sebe radost. Před chviličkou jsem docvičila.

Heladoma: neboj to bude dobrý, my na tebe budem všecky myslet a všecko dobře dopadne. Zdraví je opravdu důležitější než bůhví co jiného. Já mám taky náběh na křečáky. Jsou bohužel dědičné - má je moje babička, tatík - ten je má hrozné, a mamka taky trochu. Takže já se jim asi bohužel taky nevyhnu. Snažím se aspoň malinko proti nim bojovat. Výjimečně nosím podpatky, večer střídám studenou a teplou sprchu, cvičím....takže dělám všecko, co mají nožičky moc rády.

Jani: po přečtení tvého příspěvku jsem byla úplně v šoku. Chuďátko naše malé. ...ještě že se nic nestalo!!! To včerejší počasí bylo vážně katastrofální. Každou chvilkou sněhová bouře. Nebylo vidět na krok. Pak zas svítilo sluníčko jak pominuté....Já být tebou, tak udělám nejspíš to samé - brzdím ostošest. I když vím, že by se to nemělo, ale je to prostě reflex a ten je rychlejší než cokoliv jiného...

Lilimi - ty jedna potvůrko , tak po chlapech pokukovat, jo? To by se mi taky líbilo. Aspoň nějaké zpestření dne, že? Když se můžou dívat chlapi, tak proč ne my.My máme ve škole taky jednoho objeva

Jannika - tak co marodku náš? Už je ti líp?

A kde je Surina a Blanch? Už se dlouho neozvaly......holky chybíte mi.
křečáky
Hibiscus
| 21. 3. 2008 16:16
Heladoma: aspoň to budeš mít za sebou a nebudeš se nerovovat dlouho, všichni ti tady určitě budou držet palečky. Nevím jak to probíha a jak dlouho nebudeš moci například cvičit, ale zdraví je určitě přednější a pak to všechno doženeš. Drž se!
šok
heladoma
| 21. 3. 2008 15:37
Holky tedy jsem úplně vykolejená, mám na jedné noze docela dost nehezké křečáky už jsem s tím byla na vyšetření a doktor mi řekl až přestanu kojit ať se ozvu prý mi udělá sklerotizaci. Kojit jsem přestala tak jsem se minulý týden objednala , ale měli volno až koncem dubna což se mi zdálo dost dlouha ,tak jsem se domluvila ze sestřičkou ,že si mám ještě zavolat kdyby se nějaký termín uvolnil. No tak jsem tam dnes volala a sestřička mi oznámila, že zítra v půl čtvrté můžu přít. No teď mě to tak zaskočilo nevím, jestli mi doktor veme protože dobírám prášky na zastavení laktace. Uvidím každopádně budu ráda když to bude za mnou. Chtěla jsem sice bližší termín , ale už zítra no uvidíme . Dám vědět jak to dopadlo.
Janduš
Lilimi
| 21. 3. 2008 13:09
ANo dokonce ten brigadnicek ma i neco v hlave...je veselej a milej je mu kolem 20 +- neptala jsem se....se snad i teším na víkend do prace
.. žádný strachy
Jannis
| 21. 3. 2008 12:57
ahojky, neboj váhu na chvilku někam zašoupni, dost jsi toho vypila, takže to je jen voda, .. ale pokud se budeš takhle držet, tak uvidíš ten správnej pohyb :)

Jinak bych ještě pozměnila snídani. Zkus si dát někdy i jogurt + cereálie a nějaké ovoce k tomu.

Jen tak dál ...
vítám
Zanetka
| 21. 3. 2008 12:25
novou příchozí a přeji hodně zhubnutých kileček.... a taky jsem chtěla heladoma... jsi šikulka, že jsi se do toho znovu tak hezky obula.

Holky já jsem dneska tak naštvaná... na moji váhu... včera jsem měla už dole další jedno kilečko , 66,5 mi ukazovala váha ... včera jsem celý den vzorně papala... ráno 3 knackebroty s cottage sýrem a rajčátko...svačina jablko, oběd jsemsi udělala rýži natural s tuňákem ve vl.šťávě a podušenou zeleninku.... svačinu odpoledne jsem nestihla...no a v pět jsem měla na večeři půl celozrnné housky s nízkot. sýrem..... pak už nic ....jooo a vše samozřejmě po troškách ...vypila jsem litr bylinkového čaje neslazeného a 2 litry čisté vody.... taky jsem půl hodinky cvičila na orbitreku a druhou půl hodinku jsem posilovala ....
... no a výsledek????? ............ dnes mám o kilo navíc ...67,5 ............... jsem naštvaná .... ... nechápu to.
ahojky viktorky
Zanetka
| 21. 3. 2008 12:15
u nás sice nesněží...sníh nevidím nikde, ale zato je opravdu hnusný vítr.... já letos velikonoce vůbec nemusím řešit a jsem tak šťastná... nic nebudu chystat ani péct... jsme pozvaní k našim na oběd....no a babička slíbila holkám, že jim upeče beránka... a my tam půjdeme hned ráno, aby nás tu nikdo neotravoval....akorát jsem jim hned řekla kde nás najdou...jen si sebou vezmeme vajíčka, co moje velká princezna vyráběla...no a čokoládové dobrůtky pro to mužské potomstvo.... tak jsem ráda, že tentokrát mám klid.... a snad nebudu ani moc hřešit ... bude bram.salát a řízek... a na to ani nemám chuť... tak nevím co si dám já.
Jandula76
SONISEK
| 21. 3. 2008 11:56
Ty mě tak krásně mám ráda Tvůj humor.Hned je mi veseleji.
lilimi
jandula76
| 21. 3. 2008 11:25
Ty jsi éro
ale máš recht, jen se tak dívat, za to nic nedáš, ne?
A aspon se ti lépe pracuje, doufám, že kromě pozadí má i něco v hlavě(třeba mozek.)))

Užívej si to papapapa, já se tak můžu dívat na Vojtulku, a ten má v hlavě jen jak maminku dohnat do blázince, zase tam láme kytky jdu na něj papapapa jana
anonyme
jandula76
| 21. 3. 2008 11:21
Nebud líny a přečti si celou diskuzi, je to jedna z mála diskuzí , která právě podporuje zdravé shazování rozhodně ne hladovění a pokud ti to tak připadá, tak šup číst ..., a po týdnu až se tím prokousáš, tak dej vědět jo?

Heladoma ti to řekla správně....
My to tady všechny víme, a řídíme se tím, takže jsi asi trochu mimo, zdar!!!
Jana

p.s. a pokud máš připomínky, tož se podepiš, nikdo ti tu hlavu neutrhne, jen trocha slušnosti.....
krásné ráno Victorky
SONISEK
| 21. 3. 2008 11:16
Tak konečně jsem se dneska pořádně vyspala,vzala jsem si včera dovku,už bych to asi v noci v práci nezvládla .Spala jsem jak miminko .Už se snad konečně dám dopořádku a začnu zase cvičit, při tom všem jsem teď neměla čas ani náladu,to snad pochopíte.

Lilimi: To já bych se taky koukla,jéje,nic Tě to nestojí a pěkný zadky se jen tak u chlapů nevidí Vždyť Ti naši mužský se také rádi pootočí za pěknou

Jandula76:Tak to jsi měla opravdu štěstí,že se Vám nic nestalo.Já si kolikrát říkám,co bych asi udělala,kdybych dostala smyk,ale myslím,že první reakce by byla šlápnout na brzdu,což by byl pěkný průser.Snad se mi to nestane.Tak příště opatrně.

Kibic:Úplně s Tebou s tímpočasím souhlasím.Já teď peču beránka na
a zítra mě čeká ještě upéct

přítelovo maminka má narozeniny.Tak se opravdu nudit nebudu.

Tak to ošklivé počasí nějak přečkejte,za chvíli se budete

PAPAPA
ahoj Viktorky
Hibiscus
| 21. 3. 2008 11:16
Opravdu teď píšu méne, kdysi jsem se mohla ozvat z práce, ale teď je to dost hlídané tak nechci nic riskovat. Když jdu 2x týdně cvičit, tak přijedu po půl osmé večer a to už nejdu na počítač. Dneska mám volno tak jsem vás, konečně přečetla.

Stefani ideální váha je opravdu individuální, záleží jakou máš kostru, prý se to pozná už na tom jaké máš zápěstí. Já mám třeba drobné kosti, zápěstí mám 15 cm, pak je každé kilčo vidět. Při výšce 160 cm je i 60 kg hodně. Ty máš při 175 cm 60 kg a taky si myslím, že bys už neměla hubnout, ale posilovat a zpevňovat a samo udržovat váhu.

Jinak tady jak někdo psal, taky to vypadá spíše na vánoce, ryba , salát a stromeček by k tomu počasí více seděl.

Minule jsem psala, že jsem si dělala hlívu ústřičnou, vaříte ji taky někdo? Dnes (je velký pátek) já sice nejsem extra věřící, ale jeden den v roce mi neuškodí držet půst, tak jsem měla na snídani syrečky, teď si chystám na obídek ovesnou kaši a večer si dám rybu. Co budete papat vy?
Sněží?
jandula76
| 21. 3. 2008 11:15
Holky tomu už se ani nedá říct sněží tady je chumelenice vánice(Tanvald-sev.čech)

Pode mnou je jedna škoda 120 ve škarpě a jeden nákladáček visí na cestě u sousedky a nemůže ani tam ani tam, dost hororový podmínky na to že je jaro:((

Jinak nebojte já se taky nebojím, celý odpolko jsem se klepala a pak jsem musela opět sednout do auta a vyrazit. Tady to prostě jinak nejde, vlak je 20min. chůze a s malým je to tak 1,5hod., s kočárem to moc nejde je to přes les, a ted to půjde jen na sánkách:)))

Včera jsem pro změnu vyrazila do LBC a upadl mi výfuk(si myslím, že to bylo z té bourajdy akorát se na to jaksi zapoměli podívat:(((

Tak já mám akční scény denně takže se moc nevzrušuju, tohle mě trochu tedy nadzvihlo, ale už je to dobrý

Jinak mě to dnes nedalo a taky jsem hupsla na váhu a hrůza mám o 0,4kg více, takže musím ty čokoládičky na nervíky výrazně omezit ale hodně výrazně a před námi velikonoce:((

Jsem za vyměnit je za vánoce to bude bomba.))))))))
A rozhodně mě nikdo nebude šlehat pomlázkou a dostanu dárečky, to je ideální:))))))

Mějte se zatím krásně, ještě nakouknu

Jana

p.s. a odhazováním sněhu se taky dost shazuje, takže jdu do toho:))))))
anonymní
heladoma
| 21. 3. 2008 10:45
Nedá mi to nereagovat , nevím jak jsi přišla na to že hladovíme, naše hubnutí je jen o změně stravovacích návyků. My jíme pravidelně pětkrát až šestkrát denně a snažíme se dostatečně pít a to vše doplňujeme pohybem.Samozřejmě se snažíme jíst zdravé věci. Takže u nás nějaké hladovění vůbec nehrozí.
Vánoce versus Velikonoce
Kibic
| 21. 3. 2008 09:39
Při pohledu z okna mě napadlo, jestli by nebylo lepší si udělat Vánoce, upéct vánočku než mazanec. Kdypak se nám zase podaří udělat Vánoce na sněhu. Takže bysme to otočili.
ach jo
Lilimi
| 21. 3. 2008 09:22
začinam ty Velikonoce nenavidět. Nejenže absolutně nebudu stihat. Víkend před velikonocema jsem v praci oba dva dny od 8 do 20 00 volno až v ponděli a to mi volala moje babička že chce přijet...no děs a hruza. Takže celé dopoledne budu gruntovat aby nic nenašla snažit se ještě něco upect no děs a hruza... už at je po velikonocích
žádbé hladovění
anonym
| 21. 3. 2008 08:39
ádné hladovění vám k hudnutí nepomuže ba pravě na opak když pravidelně nejíte tělo si pak dělá zásoby do tuků což není zrovna dobré že a hlavní je také hodně pít a nejlepe neprlivé vody nebo obyčejnou vodu 0,4 l na 10 kg
KajsaV
makyky
| 21. 3. 2008 08:30
Díky, myslim že to tak teda udělám.. Zkusim se jí zeptat. Za to nic nedám.
ahojky
heladoma
| 21. 3. 2008 08:05
Jandule tedy to je štěstí, že se vám nic vážného nestalo. Včera jsem koukala na zprávy a na tý D1 to muselo být tedy krušný takových aut v soubě. No raději nikam nejezdit v tomhle hrozném počasí.

Jinak jsem ráda , že jste pořád tady holčiny, já vím že to hrozné počasí na náladě nepřidá a ještě do toho ty velikonoce no děs.

U nás bude dnes oslava nejsem z toho tedy moc nadšená manžel a syn mají svátek. No já si včera nakoupila dobroty ve zdravé výživě tak snad nezhřeším.

Domasovando já mám tu váhu také nějakou divnou v pátek jsem hlásila 71 a včera jsem se vážila a mám 69 tak nevím, jestli je to tím , že mi konečně splaskly prsa nebo tou syrovátkou co jsem začala pít. Každopádně jsem ráda za každý úbytek.

Lillimi co ten kolega , nemáš ty náhodou doma přítele ,ty jsi ale číslo.
Jandula
vladi
| 21. 3. 2008 07:53
Zdravím všechny Viktorky, Jandulo ještě že tvůj karamlol dobře dopadl, malý musí být teda číslo. Nebudeš se teď bát sednout za volant? Snad je ten sníh poslední záchvěv zimy. Na Šumavě je ho tedy dost, manžílek už mě zase láká zítra na běžky, ale budu muset taky něco upect, nějak jdou ty letošní velikonoce mimo mě. Jinak mi ten den hezky začíná, kolega má svátek a tak už mám hned po ránu v sobě jeden dortík, asi bych měla vypustit sváču.
Ahojky
jandula76
| 20. 3. 2008 23:43
Zdravím všechny moje holčinky
Já se nikam neztratila, čtu poctivě každý večer, akorát se mi v úterý přihodila jedna nemilá věcička, trošku jsem přehlídla , že nasněžilo a šup už jsem byla ve svahu
jsem prostě trubka, hodilo mě to do smyku a já kroutila volantem jak mě to naučili, ale nic auto si dělalo co chtělo, takže jsem dupla na brzdu(to fakt holky nedělejte) a ono mě to přirazilo ke svahu, pak si to klidně chcíplo a pak už jen setrvačností do protisměru a dolů ze svahu

ale naštěstí byl nade mnou nějaký andělíček strážníček a nic se nám nestalo- já ještě vezla malého- a hned nás vytáhli ti co jeli za mnou a naproti, a to jsem prosím ani nesundala zimní gumy!
ale hlavně, že jsme celý, akorát mám moncla na rameni od pásu, jéé ještě že jsem se připoutala

Takže ted nedelám nic jiného než lítám kolem auta, pak taky kolem danového přiznání- opět ponecháno na poslední chvíli- a ještě nemám nic na velikonoce, ani jedno vejce:((

Takže tak
jo a ještě u nás nebyl pluh, vypadá to tady jak na konci světa, děsný:((

a to je první jarní den dneska??? Strašný!!!

A víte co mi ten bobánek řval za zády když jsme se točili a mlátili s sebou do stráně, prý jéé mami bác, ještě:((

Prostě chlap no:Oooo

A holky kromě panáka jsem si musela dát i čokošku to se prostě nedalo, a vůbec nebyla 85% byla to pěkná fialová Milka, ale myslím, že jsem si to zasloužila
tak takhle už mé autí nevypadá, spíše dost pomuchlaně, ale kupodivu mu nic vážnějšího není akorát ty plechy:((

Nově příchozí vítám a jsem ráda, čím více tím lépe, a starším členům gratuluji k těm prima úbytkům já už se musím začít snažit, jinak se pak v pátek budu stydět:Ooo

Papapapa všem už jdu spinkat mám dneska dost, a venku pořád padá sníh, prostě to nepřestane a nepřestane a prognozy jsou chmurné, ještě má padat 14dní, tak holčinky pěkně pište at se mi zvedne nálada

Jana

p.s.manža říká, že budu jezdit na tomhle:
chacha se mi v tom sněhu bude dost špatně brodit:)))
A kam dám Vojtu?
karnitin
Lili6
| 20. 3. 2008 22:59
KajsaVo nebo kdokoliv kdo víte: uvažuju o tom tekutém L-carnitinu, jak o něm KajsaV psala tenkrát že je dobrý. Můžete mě prosím prosím poskytnout info, kolik to tak stojí, kde se sežene a na kterou značku se mohu spolehnout, nerada bych do sebe cpala levný blaf, ale zase milionář nejsem Děkuju moc!!!
do tabulky
Lili6
| 20. 3. 2008 22:52
Tak jsem se konečně ve středu mohl zvlážit, ale zase jsem neměla compíka, tak jsem nemohla napsat - takže až teď má váha do tabulky: 68,5 No, je dole jen kilíčko, ale na ten slavící víkend... to jsem čekala i hůř :o)

Pokusím se to teď zvednout na to kilečko a pl za 14 dní, aby to šlo malilinko rychleji. Takže mím cílem je teď oslavit na konci na konci března kulatých 10 kilo dole Mam už přerostlý střih vlásků, tak jsem si slíbila kadeřníka za odměnu, jestli se mě to do konce měsíce povede, no doufám že jo, páč už se na to podivné háro nemůžu koukat Takže motivace i v tomto směru a ještě aby už byly tyi velikonoce za mnou... pečení beránků, návštěvy, hromada práce do toho, fuj fuj :o) ale snad to ukočíruju a od úterý pořádně zamakám na elipticalu, ať se v poslední březnové tabulce můžu radovat!
Dobrou noc a krásné sníky kočinky moje báječné!
Jde to?
Stefani
| 20. 3. 2008 22:33
Holky jdou ty DVD prehrat i v pocitaci s tim cviceni.nam totiz nejak blbne DVD
makyky
KajsaV
| 20. 3. 2008 22:22
Ahojky Nejlepší asi bude když se poradíš s lékařem, protože ono asi hodně záleží jakou antikoncepci užíváš. Je fakt že jsem tenkrát HA vysadila jen tak sama bez porady a třeba se tomu dalo předjít, nevím no. Máš pravdu, že se hodně psalo, že by se měla po nějaké době udělat pauza atd. ale co je na tom pravdy Ti sdělí asi jen doktor...jak už jsem psala v předchozím příspěvku...jeden doktor mě léčil aby mi menstruaci vyvolal, druhý zase řekl jestli mi to vadí, že menstruaci nemám no sranda, co se člověk dozví...
celá
domasovanda
| 20. 3. 2008 22:14
já po ránu,jen v tom hrnku mívám čajík a i ten pankyn na hlavě sedí .

Tak dobrou já jdu
AHOOOJ
eleanorita
| 20. 3. 2008 20:52
Holčiny, já Vás tu čtu každý den, ale nějak nestíhám přispívat. Tak alespoň dnes posílám pozdrav . A taky se musím pochválit, že stále držím chutě na uzdě . Ale v sobotu máme v rodině svatbu, tak si myslím, že tam trošku zvlčím, no uvidíme, nechám se překvapit jak to zvládnu.

Jinak chválím taky úbytky těch fuj kil!!! Tabulka je bezva, jsem ráda, že tam jsem taky.

Tak už zase musím běžet..........snad příště napíšu víc
holky..
nika2411
| 20. 3. 2008 20:49
Ahojky, já si taky koupila to DVD, ale moc se mi nelíbí - byla jsem docela zklamaná. Zítra vychází další - to by ale naštěstí měly být zase nějaké posilovací cviky...ještě že tak. Powerjóga se mi zdála moc pomalá - po 15 minutách jsem to musela vypnout. To se mi ještě nestalo. Mám zkušenosti i s pilátesem, ale ten se mi líbil.....Ale každý je asi jiný a každému se líbí něco jiného.

Holky já si teď udělala bomba rychlou a zdravou večeři. V kaufu jsem si koupila tresku už naloženou v bylinkách - 350 g za 31,-Kč, takže v pohodě. Tak jsem ji hodila do pekáčku, přidala zeleninu, polila olejem a dala na 25 minut péct. Bylo to výborné. Takové slaďučké.....ta rybička byla suprově naložená....
prace
Lilimi
| 20. 3. 2008 20:48
No holky dneska jsme meli v praci noveho brigadnika a je to kusanec... no kusanec má luxusni ale opravdu luxusni zadeček. Jak jabličko, k nakousnutí ... mnam mnam

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 16:22
14612
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
3. 7. 2025 18:01