Diskuze

Zpět na výpis diskuze

Od ledna hubnu! Pojďte do toho taky - spolu to zvládnem! ;o)

Diskuze

Krásný den!
bobik
| 24. 3. 2008 00:53
Tady dnes konečně vykouklo po třech deštivých dnech sluníčko a tak jsme byli celý den venku.

Teď jsem dopekla beránka, ale tady jsem nesehnala formu, tak jsem si ho jen nakreslila. Posílám fotečku na kouknutí. Snad to nedopadlo nejhůř a bude dobrý.

S Jiříkem jsme potom obarvili vajíčka. Dopadla jsem podobně jako ty Jandulko. Zapomněla jsem na ně, tak mi jich dost popraskalo a potom než jsem se otočila , držela košíček v ruce dcerka. Naštěstí to odneslo jen jedno. Taky posílám fotečku.

Dnes se rozhodně chystám cvičit, protože můj žaludek a tělíčko už protestuje proti té nevyvážené stravě. Hlavně už si odvyklo na přísun těch nezdravých věcí. Dnes jsem si totiž po dlouhé době dala brambůrky. Vraceli jsme se ve tři odpoledne a já už měla takový hlad a na benzínce nic jiného neměli. To mě pak bolelo bříško .

Mějte se krásně a ať to ti chlapi u vás moc nepřehánějí. Tady rozhodně nikdo mrskat chodit nebude .
VELIKONOCE
Stefani
| 23. 3. 2008 23:33
Tak holčičky KRÁSNÉ ZÍTŘEJŠÍ VELIKONOCE,já osobně tydle svátky nemám ráda,ale musíme to nějak přežít
sonisku:))
jandula76
| 23. 3. 2008 22:09
Sonisku, já se nemůžu těch tvojích smajlíků nabažit:)))
Jsou prostě úžasní poslala jsem je všem co jsem mohla:)))

Už mám nabarvený vejce, z 10 jich zbylo 7, dvě rozbil vojtulka a 1 snědl manža, než jsem stihla zakročit, takže víc jich nedělám a kdo nebude mít dá si čokoládu jsem z toho kuře:)))))))) a tohle jsou taky úžasní ušáci:)))

Tak ještě jednou díky, jsem ráda, že jsem tě rozesmála:))

papapa a hezké velikonoce
Jana a rodinka
Suzi
jandula76
| 23. 3. 2008 21:57
taková krásná nevěsta budeš:)))

Bože sonisku tys mi dala, musím furt listovat ve smajlících:)))

Takže svatební jsou tam moc moc krásný, hodím ještě nějakou nevěstu, ju? a co takováhle nevěsta????
To se jen víc opálíš a celá ty:)))

Tak se hezky vyleč a bude to snadnější(to hubnutí:)))

papapa Jana
suzi
SONISEK
| 23. 3. 2008 21:46
Tak to Ti držím mooooc palečky
:)
Suzi
| 23. 3. 2008 21:35
Jo, jo. To bylo před rokem. Ted mám o 5 kg víc. Z letoška žádnou fotku nemám. Je pravda, že mi hádají míň, ale někdy to potěší :)
Tak jsem se rozhodla,že na tu mojí svatbu chci mít stejně jako před rokem.
Suzi
SONISEK
| 23. 3. 2008 21:24
Jůůůůů,díky,ty jsi ale hubeňourek a teď koukám do tabulky a ten věk,to snad ne,hádala bych Ti daleko méně.Ale tam jsi tu váhu určitě neměla s kterou jsi začínala tady.Už Tě mám uloženou.
pozdrav a moje fotka
Suzi
| 23. 3. 2008 21:18
Zdravim vás všechny. Už mi je o něco líp. Doufám, že zítra tu pomlázku nějak přežiju :) Nevim jak je to u vás, ale i když mi je blbě, nemůžu dýchat natož myslet, pořád mi chutná :)
Tady posílám mojí fotečku, aby jste měli trochu představu jak vypadám. Je z loňského léta. Přítelův bratr se ženil. Tedy můj budoucí švagr.
Jack Russel
ozdinka
| 23. 3. 2008 21:11
Mě se taky strašně moc líbí. Já ho budu mít z Karlovích Varů za 20.000,s papírama,ale seženeš ho bez PP kolem 8.000. Když si zadáš do vyhledavače Jack Russel Terier-inzerát,tak ti tam toho naskočí spousta.
jack russel
dzaninka
| 23. 3. 2008 20:34
ahoj, jacka russela bych taky strašně moc chtěla, ale vůbec nevim kde ho sehnat a na jakou částku se připravit.. odkud a za kolik ho budeš mít ty?
Ahojda vsem
ozdinka
| 23. 3. 2008 20:30
Nejdříve,bych vám chtěla popřát krásné Velikonoce. Dlouho jsem tu nebyla,ale neměla jsem čas. Dělala jsem si maserský kurz a naštěstí už ho mám hotový. Dnes jsem si zamlouvala štěňáko Jacka Russela Teriéra. Jsou mu teprve 3dny a za 14 dní se na něj mám jed podívat,to už bude mít otevřený očička. Tak jestli to dopadne,tak vám pošlu fotku. Zatim
Jandula76
SONISEK
| 23. 3. 2008 20:03
Teda ty jsi fakt čísloooo,hrozně jsi mě rozesmála,ten můj na mě koukal jako na a ten dortík je teda pěkně žravej takový bych si dala říct ale ten by byl asi
krásný kladný zítřek
Hibiscus
| 23. 3. 2008 19:00
Ahoj, holčiny, i já chci popřát krásné velikonoce, já osobně je také nemám ráda, domluvili jsme se i s mladýma, že zítra dopoledne vyrazíme do aquacentra v Bohumíně a pak si zajdem někde na obídek - tak si představuji relaxační velikonoce. Doufám, že bude vše O.K. Mejte se fajn Laďka
:-))))
domasovanda
| 23. 3. 2008 17:03
a ať dostanete hodně našupáno,ať nejste prašivý
Veselé VELIKONOCE
jannika
| 23. 3. 2008 16:08
vám děvčátka všem přejisnad budeme mít i nějaké lepší počasí.
vesele velikonoce
Kayla
| 23. 3. 2008 15:09
preji vam vsem Vesele Velikonoce a at zitrek v poho zvladnete.
Nezda se Vam, ze tento rok neskutecne rychle utika?
Zatim ahoj.
sonisku díky za smajlíky:))
jandula76
| 23. 3. 2008 14:38
Sonisku díky za odkaz na smajlíky, koukni jak mi to jde:)))

takhle si užívám kávičku:))) viktorky, tady je jeden dortík pro dámy...:))

Jsou to kouzelný obrázky, to zase budu řádit:))

a už končím, jinak to tu zahltím pappa Jana

p.s. Lucipajde vidíš jaká jsi šikulka, takováhle:
huráááá povedlo se!!!!!
lucipajda
| 23. 3. 2008 14:23
nedělní odpoledne
lucipajda
| 23. 3. 2008 14:21
Tedy holky, když mám čas a můžu se juknout co píšte, tak jako na potvoru skoro žádný příspěvky. V práci sice net mám, ale šéfíkovi by se asi nelíbilo, že v pracovní domě pročítám diskuze, takže ve všední dny vás moc hlídat nemůžu.
Tak taky přeju hezký Velikonoce a zkusím smajla, tak se mi to snad povede, kdyby ne, tak promiňte.
Ahojky
jandula76
| 23. 3. 2008 14:12
Ahojky holčinky, jen nakukuji dokud malý spí:))
Táta taky spí, jinak je to tu divočina, už aby zase šel do práce a já měla klid

Jinak u nás na severu stále sněží:((

takže sněhulaci, stále stojí(Žanetko, to jsem ráda, že tě to pobavilo:)) Mě už to moc nebaví, a to dnes spustili vleky, tak to je konečná, další vánoce...:((

Heladoma: posíláme pofoukání na bolístko, at se to fofrem zahojí a ty máš pokoj:))
to je hezkej doktor, vid??
Tak bacha na jídlo a cvičení zatím néééééé:(

Jinak všem tetkám z Viktorie přejem krásné velikonoce, nenechte se moc sešupat, kdyžtak utečte
papapa Jana a Vojtulka a manža Petr

p.s. Vojtulka posílá jaro alespon na fotce:))
suzi a bobik
SONISEK
| 23. 3. 2008 10:18
Suzi,to počasí opravdu dělá se zdravím své,já se zatím držím,ale těch marodů je okolo víc než dost.Tak se brzy uzdrav a dej vědět,jak jsi na tom. A co Tvoje fotečka by nebyla.Nejsi jediná,ale mooooc bych chtěla,kdyby Ti co ještě nevložili,jí sem dali.Opravdu se pak lépe píše,když víš komu.

bobik:
Je dobře,že i tam v cizině si uděláte ty naše svátky.
A tady máš nějaké odkazy na ty obrázky a ty velikonoční stačí zadat do vyhledávače velikonoce a máš tam výběr všeho.Tak si tam užívejte sluníčka,tady prý snad začátkem dubna hlásí,že má být 18stup.Tak doufám,že se už taky dočkáme.

http://www.celysvet.cz/…-stazeni-smajlik

http://www.beruska8.cz/

http://zahrada-relax.blog.cz/…ohyblive-obrazky

http://zstrebivlice.blog.cz/…ohyblive-obrazky
Velikonoce
nika2411
| 23. 3. 2008 10:15
Holky přeju krásné zítřejší Velikonoce. Snad nás chlapi moc neseřežou.
SNĚŽÍÍÍÍÍ
SONISEK
| 23. 3. 2008 09:03
Tak to je probuzení.Tady u nás na západě pěkná sněhová nadílka a pořád sněží.To už je s tím počasím fakt na .
Heladoma:Přeji Ti zlatíčko pěkné uzdravení,odpočívej a nepřehánej to s tou námahou na nožičku.A co takový kočár,by se Ti nelíbil .Jéééé ty se máš,že nemusíš

já bych to taky někdy brala,jak se trochu poleví,už se musím nutit.
Nestačím hned všem písnout na komentáře,jedeme na návštěvu,tak pak se polepším.
Ahoj holky
lucipajda
| 23. 3. 2008 09:00
tedy, hodinu mi trvalo než jsem si dočetla co mi uteklo přes týden....
Já se pochválit nemlžu ai náhodou, jsem slaboch a taky jsem na sebe pěkně naštvaná, už měsíc se cpu, sice vičím, tak aspoň nepřibírám, ale už bych chtěla zase něco zhubnout. Tak tedy od pondělka zase najedu na zdravý papáníčko, už je mi totitž z toho "normálního" pěkně těžko.
četla jsem, že jste psaly o HA, já jsem jí vysadila v září a taky chodím na injekce, aby se mi to vátilo do normálo, ještě mě čekají 2, ale podle ultrazvuku už je prý vidět jak se vaječníky začínají probouzet, takto snad bude ok. po vysazení je mi celkově líp, mívala jsem takový zvlaštní bušení srdce například a to teď zmizelo, Jen mi na zádech naskákaly děsný boláky, kdyžjsem HA v 16 zaala brát, tak mi zmizely a celou dobu to bylo ok. A teď se zase objevily, já myslela, že odezněly i díky pubertě a asi ne. Nevíte někdo,může se to zlepšit až se mi srovná hladina hromonů?
Niko, s bakalářkou právě bojuju já, téma si můžeš vybrat sama, ale musejí ti ho schválit anebo si vybereš nějaký vypsaný přímo od učitele. Tak jsem to udělala já, píšu o výuce jazyků v EU. Ale mám z toho pomalu už noční můry, vůbec nestíhám, asi si budu muset vzít dovolenou.
teď nevím kdo psal o té hlívě, že by Vladi? Je výborná, zdravá a má málo KJ (na 100 g 170 KJ). Mrkni sem, je tu dost potravin s nutriční hodnotou:
http://www.kaloricketabulky.cz/…lka-potravin.php
Já jsem jí měla jednou s těstovinama a bylo to výborný, bohužel recept k dobru nedám, už si ho nepamatuju.
Tak pěkný Velikonoce holky a já jdu pokračovat v psaní té zatracené práce. Má to mít 3é až 40 stran, tak už mám asi 27. Už aby to bylo za mnou. Tak papapapapa
uzené a domácí
bobik
| 23. 3. 2008 03:42
Už jsem si myslela, že všechny jucháte. Ráno tady moc příspěvků nebylo.

Heladomce přji krásný odpočinkový měsíc. Zdraví je samozřejmě přednější než cokoli jiného. Však ty to potom doženeš.

Jinak my tu dneska odpoledne byli u známých. Jsou to taky Češi a žijí tu už sedm let. Dva chlapi v chalupě. Tak si to dovedete představit . Dělali si doma uzené. Což tady na tomto kontinentě normálně neseženete. Dostali jsme od nich šrůtku. No tak samo až jsme přijeli dom , jsme se do toho s drahou polovičkou pustili. To byla balada. Jen nevím jak teď budu s tím plným břichem toho nezdravého cvičit
Ale zase si říkám , že jsou ty Velikonoce, tak trošku zhřešit snad můžeme ne. Zítra budu péct beránka a tomu zcela jistě taky neodolám.

Tak až to skončí , budu muset pořádně máknout, abych to zase srovnala. Holt někdy to úplně nejde. Hlavně když se potom najede do stejných kolejí a nevzdá se to ne?

Přeji tedy krásné Velikonoce!!!!

Viktorky a kam chodíte na ty krásné obrázky? Vy jste o tom asi psali někde dřív a mě to ušlo.
velikonoce
Suzi
| 22. 3. 2008 23:22
Ahoj holky. Chci vám všem popřát krásné velikonoce.
Já si jich asi moc neužiju. Od včerejška mám teploty. No jo, chřipka. Ani se tomu nedivim. Ty výkyvy počasí, no hrůza. Přeju pěkný večer a dobrou noc.
Krásné Velikonoce
heladoma
| 22. 3. 2008 21:45
Zítra se sem nedostanu jedu k rodičům tak jsem vám chtěla popřát Krásné Velikonoce.
Zanetka
heladoma
| 22. 3. 2008 21:35
Vůbec se neboj je to rychlé , přišla jsem doktor mi do žil vpichoval injekcí nějakou tu látku nevím přesně jak se to jmenuje. Vůbec to nebolelo cítila jsem jenom takové to píchnutí jako když dostáváš injekci. Akorád tady nedostáváš jednu , ale několik já jsem to po patnácti píchnutích přestala počítat. Pak si hned musíš nasadit stahovací punčochu, jenže já frajerka jsem se neinformovala a neměla jí, tak mi to doktor stáhnul obvazama. Jinak když máš tu punčochu tak na ní ti stejně ještě dají stahovací obvaz. Potom ti vysvětlí kdy sundat obvaz a jak dlouho nosit stahovací půnčochu. No pro představu tu stahovací punčochu budu muset nosit měsíc.
čauky
nika2411
| 22. 3. 2008 19:40
Ahoj holky. Jak je? Já si tu popíjím kafíčko a pročítám vaše příspěvky.

Heladoma: jsem moc ráda, že už to máš za sebou a vše dobře dopadlo
Jinak já děvčátka byla včera venku. Můj 33 letý strýček mě vytáhl ven. No to byla jízda, jezdili jsme od baru k baru. V tom posledním jsme si dali pohár, ale kdybyste viděli, co mi přinesli . Já se smála ještě půl hodiny. Objednala jsem si pohár, který se jmenoval DÍVČÍ SEN......( broskev, banán, zmrzlina, šlehačka... ). Asi za 10 minut mi ho přinesli......mně vyjeli oči z důlků a začala jsem se smát.....strejda samozřejmě taky. Oni ten banán postavili - takže vypadal jako........ No úplně přesná kopie. Jen co se dostanu domů, tak vám pošlu fotku. Musela jsem to nafotit, protože to fakt stálo za to. Já nevěděla jak to jíst, protože jsem nechtěla vypadat jak nějaký úchylák..........tak jsem to pěkně ulamovala
heladoma
Zanetka
| 22. 3. 2008 19:14
no to je dobře, že už to máš za sebou... můžu tě poprosit, jestli bys mi trošičku víc popsala jak to probíhalo, co ti vše dělali, jestli to bolí, jak dloho atd.... mě to taky čeká a já se toho bojím... moc dík

Název diskuze
Vytvořil(a)
Poslední reakce
Reakcí
♥Jarka*Alice♥
3. 7. 2025 16:22
14612
Ondrej Prikryl
7. 6. 2025 17:18
3518
..Magda
3. 7. 2025 18:01