Diskuze
Zpět na výpis diskuze
pejsci a další domácí mazlíci
DiskuzePřidat názor
ahojky pejskaři
Hana
| 7. 1. 2009 20:14
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
K nám třeba přijde úplně cizí řemeslník, udělat něco ve sklepě, Sára nejdřív štěká a pak mu soustavně nosí všechny svoje hračky, pošťuchuje čumákem míček směrem k němu a vyžaduje drbání břicha
Jako fakt v hlídač, ale v opačném slova smyslu
Fakt bych ji neměnila za žádného psa, i když to je - jak píšeš - někdy trochu trouba 
Zranění se jí už zahojuje a vypadá to, že bude v pořádku. Rozhodně si nemyslím, že je pes agresivní zvíře. Pes je to, co z něj udělá jeho pán a ten za něj také odpovídá. Žádné jiné zvíře nemůže být člověku tak blízko a tak věrné, jako pes. Ale vše má v rukou jen člověk-to on dělá z psů vraždící bestie nebo gaučové miláčky.
mě spíš jako dítě poštípaly včely,ty byli taky pěkně agresivní......,takovej malej tvor.......,my měli na zahradě sud,tam byla voda,tak tam chodili pít,asi si mysleli,že jim to vypiju

,u mámy jsme měli jezevčíka,tak jsem ho vždy vzala do náručí,nebo dala vodítko na krátko
Šli jsme zrovna z Lysé hory v tom nejprudším úseku se najednou z kopce nad námi přiřítili dva obrovští psi plemene Cane corso (fotka těchto "roztomilých psíků" zde )pro představu něco jako doga), vrazili do mé tety, která upadla a tyčkou, o kterou se opírala bouchla mou mamku do hlavy. Té se udělala šílené boule a začla krvácet, ale to jsem viděla, až za chvíli, protože ti dva psi ihned napadli mou Sáru. Jedna ta bestie se jí zakousla do zadku, kde má také ten kousanec a druhá jí šla natvrdo po krku. Kdyby nezasáhl taťka, tak už Sára asi není. To jsem ještě v životě neviděla, aby nějaký pes šel tomu druhému bez jakékoli výzvy po krku-to je u psů jasná vražda
Majitelka psů byla namol, odmítla nám dát občanský průkaz, ale to už se taťka rozžhavil do běla a pohrozil jí policií. Nakonec si vzal její telefonní číslo a staral se radši o mamku. Ta naštěstí tak tak unikla otřesu mozku, ale ještě teď - několik dní po tom, má celé čelo i oko fialové
Pejskaři by si měli uvědomit, že nesou za své psy plnou odpovědnost a zvlášť za ty, co mají v plemenné standardu napsáno: "Hlídací pes, obranář a policejní pes". U takové psa to chce dokonalý výcvik a ne se ožrat a pustit je mezi lidi a psy navolno
Ale Sáře jsem fakt vděčná-krásně mě hlídala
Přitom ona není žádný hlídač, je to mazel a hrdinka, akorát v bezpečí své zahrady, ale tady asi vytušila nebezpečí a chránila vůdce své smečky-mě
a " dámy " se urazí - a jak začnu vařit již jsou zaseza mnou a čekají co "upadne"
a jsme radi. Jeto naš milaček. Dlouho jsme o tom uvažovali ale teď jsme radi. Taky pozname kdy chce čurat a jít ven. po zaznění zvonku štěka je to lum. Tak vam všem přejí ať vám vaší milačkové dělají jenom radost Majka