Diskuze
Zpět na výpis diskuze
pejsci a další domácí mazlíci
DiskuzePřidat názor
Zdenka
JirinaaniriJ
| 19. 4. 2007 17:53
0
0
Reagovat!
Název diskuze
Poslední reakce
Reakcí
Články z jiných titulů
Něco se nepovedlo. Zkuste ještě jednou nebo zaktualizujte stránku.
Pozdravuj Akímka, je to určitě dobrej hlídač, je pěkně chlupatej a pěkněj.Zdenka
Posílám ještě jedno foto, naše bersnkého salašnického psa Akima. Zdenka

Ahojky máte všichni krásné mazlíčky, Vlastinkou kalhotky jsou super, jirino, ten tvůj má oči jak korálky, to ani nejde neodolat. Náš pes je trochu větší, a je to mazel , rád se nechá drbat, hladit , musí být středem pozornosti, když u nás někdo je. Koukám, že s krmením granulek máte všichni stejné starosti jaká já, i když je velký nechá se krmit, ale musím prostě denně něco do něj dostat kromě vařené stravy, protože vím, že v nich je vše co ten pes potřebuje. takže ještě jednou zdravím
.taky jsou dost těžký až 12kg takže nosit v tašce se nedaj.ale jiný plemeno bych nechtěla já neumím vychováivat pejsky já je spíš rozmazluji.a to u těchto plemen tak nevadí.taky ten můj starší není moc do přírody má asi nějakou alergii.moje známá má trpasl.jezevčíka a je s ní nadšená je to fenečka a je taky malá.zkus někde prodejnu s knihama a tam si pročti knihy o plemenech co tě zajímaj.tak jsem to udělala já.ale stejně ať si pořídíš jakéhokoliv pejska budeš ho milovat.já bych bez psa už nemohla být.vlastně díky klukum nejsem nikdy sama.přeji už jen radost a netrap se ono to bude dobré to přejde.marta
zdravím vás z Moravy,dnes je tu krásné počasí ,ale i o víkendu,pěkně svítilo sluníčko a tak jsem se šla s kokří partou projít do lesa.No byla to kouzelná procházka,ale na jednom místě jsme se prostě zasekly a nemohly jít dál,poněvadž Quirin se rozhodla zneškodnit vetřelce ,malou myšku pod listím se ukrývající a tak usilovně asi 30 min,hrabala,až ji konečně mohla chytit a zakousnou.No mně nebylo moc dobře,když jsem přihlížela,jak smutně hledí na mrtvou myšku,která nejevila známky života a snaží se jí packou dát do pohybu,ale marně.Dokonce si k ní lehla a musela jsem ji dlouho přemlouvat,že je tedy čas odkráčet domů.Ale kdybyste viděli,jak byla umazaná,no hned po příchodu jsme putovaly do koupelny,ale naprosto nic nenamítala,protože kokři milují vodu.Tak se mějte a pište své zážitky,ahoj!!!!
ty máš kavalíra fenku nebo pejska?My máme fenku .Má 8měsícu a je to malý lumpik dělá si s náma co chce ještě ji moc nerozumím.teť se rozhodla že nebude žrát s mísky tak ji dávam granule s ruky. Jinak by asi nežrala.